Bu kadar geniş koca olur mu delircem

Durmuş durmuş da, siz evi taşırken mi medeni insan olmayı akil edebilmis. Yerinizde olsam yardımını kabul etmezdim bende. Protokolu yırttıgınız iyi olmus, çocuğunuzla ilgili bütün hakları talep edin. Huzurlu günler çok yakında sabredin...

Nafaka ödüyor mu boşanmadınız mı sadece ayrı mi yaşıyorsunuz

Kendi ailesiyle görüşmüyor benim ailemi de kendince beğenmiyor kenfi her şeyin en iyisini bilir !

Ne simdi bu jest mi lutufmu nedemek bu..
Sen cocuklu bir kadinsin nereye gidecen ailene yuk olmama gibi durum soKonusu degil kov gitsin o soysuzu evini sakin terketme bu hayat bu gibi serefsizlere birakma sefil olsun adi

oh mis bir boşanma
yemede yanında yat
böyle boşanma hikayelerine ihtiyacımız var da
da sı kapasite uygun değilse aykırı geliyormuş insana
onu anladım konundan

Daha önceki konuyuda okudum yaşlarda olgun nasıl evlendiniz çok merak ettim bekar birisi olarak çok ürkütücü geldi nasıl tanıştınız? İlk zamanlarda böyle miydi
Internette tanıştık.Düğün oluncaya kadar Peşimdeydi,arada tatsızlık çıksa da hemen gönlümü alıyordu ,çok ilgiliydi ayrı şehirlerdeydik her gün uzun uzun konuşurduk,çok şefkatliydi,ailemi de karşıma alarak evlendim onunla ama şimdi sor ikna için ben her şeyi söylerim sen ergen miydin inandın der.

Evlendik iki gün sonra başladı evlilik kurumuna çok anlam yüklemediğini boşanmanın çok normal olduğunu söylemelere

Son düzenleyen: Moderatör:
Lojman burası onun adına

Adamın dayak atması mi gerekiyor illâ boşanmanız için . Gayet medeni bir şekilde davranıyor. Demek ki içinde birşeyler bitmiş artık.

keske her bosanmak isteyen kadinlarin kocalari boyle olsa okadar kadinimizi kaybetmezdik. ablamda bosanmak istiyo ama esi basina bela olacagi icin bosanamiyo ne yazikki..
sizinki gayet iy bir sekilde ayrilmak istiyor bnce bunu dert edip sinirlenmeyin..

Hayatım adam zaten seni aldatıyormuş ne yapmasını bekliyordun, dur gitme diye yalvarmasını mı? Sen gidince evde ıstediği her halti rahat rahat yiyecek onun için seni bir an önce göndermeye çalışıyor. Pilini pırtını neyin varsa hepsini al bi kibrit çöpü bile bırakma bu adama. Senin eşyanı başkasının kullandığını görür üzülürsün .
Boşanma konusunda da en doğru karar bence , hakkında hayırlısı olsun.

Şaşkınlıkla takip ediyorum sizi ya beterin beteri var bence şöyle düşünün bi evlat sahibi olmuşsunuz en azından size hayat arkadaşı minik yavrunuz mesleğinizde var daha mutlu huzurlu olacağınıza inanıyorum ben. Eşinizin piskolojik sıkıntıları var bence sizinle ilgili değil bu hali.

Eşiniz gibi bir tanıdığım vardı. Karısı boşanmak istiyorum dedi . Buda tamam dedi. Boşanmayalım konuşalım diyemedi.beni istemeyeni istemem mantığındaydı. İkiside inat uğruna severek ayrıldılar.
1. Sevmiyor olabilir
2. Evlilikten çok yoruldu
3.Gururundan kal diyemedi ..
üzülüceksiniz ama alışıcaksınız. Allah yolunuzu açık etsin

Her ne kadar anlaşarak ayrılıyor olsak da gelip benim eşyalarımı toplamaya yardım etmesi çok absürt yani insan hiç mi üzülmez duygulanmaz ne bileyim bana çok garip geldi bu medenilik falan değil canım kırılma üzülme ama adam biran önce bu iş bitsin istiyor

Onun yardımına ihtiyacım yok,nakliyeciler taşıyacaklar zaten.Terkedilmiyorım haberim var ben yolluyorum ben ben ben imajı vermeye çalılıyor kim bilir komşulara
Lojman burası onun adına

Olsun kirasuni odesin sende en uygun zamani gelince kwndi evine yada varsa ortak eviniz oraya git kiralarda yada ailen evine gidecekawn uygun zamanda gidwrsim birak evi o terketsin nasilsa bosanmadin hala lojmanda oturusun

Adam problemli. Kafasında net bitirmiş. Ama vurup kırmasından iyidir.

Üzüldüğüm minik yavrunuz...

bi erkek duygusuz ve yabancı gibi davranıyorsa içinde sevgi kalmamıştır. ne üzülün ne kırılın. yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…