- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 103
Nafaka ödüyor mu boşanmadınız mı sadece ayrı mi yaşıyorsunuzMuhtemelen daha duygularınız bitmediği için sizin zorunuza gitmiş ama maalesef eşinizin duyguları bitmiş ki mantıgıyla bakabiliyor bu durum bence sevinin ki başınıza bela olan, siddet gösteren, maddi destek sağlamayan vs vs biri olsaydı daha mı iyiydi.
Not: Aynı şeyi bende yaşıyorum eşimle evleri ayırdık bir çocuğumuz var ve tıp ki sizin eşiniz gibi davranıyor, konuşuyor ilk zamanlar benimde zoruma gidiyordu ama artık iyi ki böyle diyorum
Bizim bazı şartlardan dolayı suan için boşanma durumu yok ama maddi konuda aynı koşulları devam ettiriyorNafaka ödüyor mu boşanmadınız mı sadece ayrı mi yaşıyorsunuz
Kendi ailesiyle görüşmüyor benim ailemi de kendince beğenmiyor kenfi her şeyin en iyisini bilir !
Internette tanıştık.Düğün oluncaya kadar Peşimdeydi,arada tatsızlık çıksa da hemen gönlümü alıyordu ,çok ilgiliydi ayrı şehirlerdeydik her gün uzun uzun konuşurduk,çok şefkatliydi,ailemi de karşıma alarak evlendim onunla ama şimdi sor ikna için ben her şeyi söylerim sen ergen miydin inandın der.Daha önceki konuyuda okudum yaşlarda olgun nasıl evlendiniz çok merak ettim bekar birisi olarak çok ürkütücü geldi nasıl tanıştınız? İlk zamanlarda böyle miydi
Lojman burası onun adınaBelliki evlilik bitmiş ne yasadiniz kim hakli kim haksiz bilmiyorum lakin siz cocgunuz ile nereye gidiyorsunuz o gitsin hem kadin nereye gider cocgunda var adam piskin zaten ev ortak maliniz mi eger oyleyse kiv gitsin o gitsin sen niye gidiyorsun evet terkedeceksen ama o evi terketsin sende evde oturmaya devam et gene uzucu yuva yikilisini görmek
Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Lojman olduğu ve onun adına tahsisli olduğu içinAynen ya neden siz gidiyorsunuz o s.... gitsin
Şaşkınlıkla takip ediyorum sizi ya beterin beteri var bence şöyle düşünün bi evlat sahibi olmuşsunuz en azından size hayat arkadaşı minik yavrunuz mesleğinizde var daha mutlu huzurlu olacağınıza inanıyorum ben. Eşinizin piskolojik sıkıntıları var bence sizinle ilgili değil bu hali.Internette tanıştık.Düğün oluncaya kadar Peşimdeydi,arada tatsızlık çıksa da hemen gönlümü alıyordu ,çok ilgiliydi ayrı şehirlerdeydik her gün uzun uzun konuşurduk,çok şefkatliydi,ailemi de karşıma alarak evlendim onunla ama şimdi sor ikna için ben her şeyi söylerim sen ergen miydin inandın der.
Evlendik iki gün sonra başladı evlilik kurumuna çok ablam yüklemediğini boşanmanın çok normal olduğunu söylemelere
Darısı başınıza diyeyim o zamsnoh mis bir boşanma
yemede yanında yat
böyle boşanma hikayelerine ihtiyacımız var da
da sı kapasite uygun değilse aykırı geliyormuş insana
onu anladım konundan
eğer sevgi saygı paylaşacak hiçbir şeyimiz kalmamış tükenmiş isek aminDarısı başınıza diyeyim o zamsn
Onun yardımına ihtiyacım yok,nakliyeciler taşıyacaklar zaten.Terkedilmiyorım haberim var ben yolluyorum ben ben ben imajı vermeye çalılıyor kim bilir komşulara
Lojman burası onun adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?