Bu kadar geniş koca olur mu delircem

Ben sizi anladım empati yapınca gerçekten sinir bozucu haklısınız lakin siz de aynen onun gibi davranın bence sanki sokaktan bi yardımcı çağırmış gibi muamele edin ve duygularınızı da bastırın ne hissettiriyorsa aynını hissetmesini sağlayın

Bosanmak istiyo yada sizin blof yaptgnizi dusunup boyle davraniyo

Siz uzgün olmasini , gitmemeniz icin son bi kez de olsa caba gostermesini bekliyorsaniz üzulursunuz tabii. O durumu kabullenmis, bir an once bekar hayata gecmek istiyor. Ama madem bosanmak istiyorsunuz siz de kabullenin ki artik üzülmeyin.

İstediğin ayrılmak değil mi?
Bırak işini hızlandırıyor adam işte.
Ayrılamazsın diye rezillik çıkaranlar var , bırak toplasın.

Üzülerek söylüyorum ama sen lütfen artık bu adamın bu evliliği istemediğini kabul et. Yani kaç tane konu açmışsın hepsinde sanki daha önce çok mutlu bi evliliğiniz varmış gibi şaşırarak yazmışsın.. artık şaşırmasan ve kabullensen senin için daha iyi olur

O büyük ihtimal ilk basta genç güzel kadın parası işi de var. Mesleği de var. Üstündeki Yükler hafifler diye düşündü. Bir sorumluluk daha istemediği için çocukta istemedi basta aile olma düşüncesi zaten yoktu. Gittiği yere kadar dedi.

Ama şükret yine içkici dayakçı senden ayrılsan seni öldürürüm diyen biri de çıkabilirdi. Çünkü türlü türlü insan var ve hiç tanımadığın biriyle evlenmişsin. Ortada sorup kimdir nedir diye bilgi alabileceğin kimse de olmamış. Inşallah bundan sonrası güzel olur

Adam sizi istemiyor. Siz de adamı istemiyorsunuz.
Ayrılmaya karar vermişsiniz. Eee bu neyin sitemi anlamadım.
İstediğiniz adam yalvarsın ayaklarıma kapansın mı?
Adam sevmiyor belli. Medenice bir hareket yapmış.
Keşke boşanmalarda her erkek böyle davransa.
Ortada sorun göremiyorum ben.

Şaşırmadım yardım edecek kadar da saçmalamasın ama

Yalvarsın ağlasın diye beklemiyorum pasif dursun istediğim şey o..dünden razı olduğunu kendine saklasın.Neyseki işe gitmiş evde yok

Canım adam ne güzel sana yardım ediyo benimki kaçtı gitti ne telefonu var ne kendini tek başıma nakliyeci tuttum tek başıma evimi topladım allah razı olsun annem dedi ki haftaiçi çağır adamları sen işte ol ben dururum başlarında dedi o psikolojiye sokmadı beni ben sabah eski evimden çıktım akşam yeni evime gittim bi hafta geçti çocuk yeni okuluna kayıt yaptırcaz ikametgah için baba imzası lazım ortada yok kayıp çıldırdım bütün arkadaşlarına msj attım kim bulduysa artık aradı imza atmam lazımmış diye böylesi mi daha iyi bide bunu düşün eşyaları ona toplatsaydın benim kafam yerinde değil eşyaların hepsini toparla yolla deseydin ben bebekle ilgileniyorum yapamıyorum diyip kenara çekilseydin.

adamlar böyle rahat canım kafaları sonradan dank ediyo bak şimdi benimki köpek dükkanda yatıyomuş çok hastaymış çocukları görmeye gelemeyeceğim yataktan kalkamıyorum diyo daha beter ol pislik.

Bu duruma kendi sebep oldu ve beklediği son buymuş gibi bir de bana yardım etmesi diye bişey bana Saçma geliyor.Bundan sonra o mu olacak hayatımda,bugünden başlamalıyım kendi işini kendi halletmeye
Yardım ettim deyip vicdan mı rahatlatsaydı
Ben güzellikle filan ayrılmıyorum ayrılmaya mecbur bırakılıyorum aile olduk diye sevinirken her şey onun Yüzünden darmadağın oldu zaten sinirliyim bu Yüzden kendisine

Sanırım siz eşinizin size yalvarmasını evliliği kurtarmasını istiyorsunuz. Görülüyor ki eşiniz boşanmaktan gayet mutlu. Bence siz de bunları düşünmeyip önünüze bakın.

Sanırım hala icinizde bir umut gitme demesini bekliyorsunuz ama adam coktan sizi sevmeyi bırakmıs
Hisleriniz aynı değil diye insanlıgı bırakmaması bence gayet medenice
Suanda agır geliyor olabilir savas vermesini göndermemesini sizin icin cabalamasını istiyor olabilirsiniz ama sevilmeden nereye kadar devam edebilirdiki

adamlar böyle rahat canım kafaları sonradan dank ediyo bak şimdi benimki köpek dükkanda yatıyomuş çok hastaymış çocukları görmeye gelemeyeceğim yataktan kalkamıyorum diyo daha beter ol pislik.
Iyi olmuş

Sanırım siz eşinizin size yalvarmasını evliliği kurtarmasını istiyorsunuz. Görülüyor ki eşiniz boşanmaktan gayet mutlu. Bence siz de bunları düşünmeyip önünüze bakın.
Yanlış düşünüyorsunuz her şeye ben sebep oldum deyip vicdan azabından ölsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…