Ben sizi anladım empati yapınca gerçekten sinir bozucu haklısınız lakin siz de aynen onun gibi davranın bence sanki sokaktan bi yardımcı çağırmış gibi muamele edin ve duygularınızı da bastırın ne hissettiriyorsa aynını hissetmesini sağlayınKavga edelim de ayrılalım demiyorum ama bir insan eşinin gidişine yardım eder mi hiç mi için cız etmiyor arkadaş,bu kadar belli etmesine gerek yok sevgisizliğini umursamazlığını.Yardım etmesi bana küfür gibi,defolsun işine gitsin,otursun çayını kahvesini içsin her Zamanki gibi
Bosanmak istiyo yada sizin blof yaptgnizi dusunup boyle davraniyoBir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
O büyük ihtimal ilk basta genç güzel kadın parası işi de var. Mesleği de var. Üstündeki Yükler hafifler diye düşündü. Bir sorumluluk daha istemediği için çocukta istemedi basta aile olma düşüncesi zaten yoktu. Gittiği yere kadar dedi.Internette tanıştık.Düğün oluncaya kadar Peşimdeydi,arada tatsızlık çıksa da hemen gönlümü alıyordu ,çok ilgiliydi ayrı şehirlerdeydik her gün uzun uzun konuşurduk,çok şefkatliydi,ailemi de karşıma alarak evlendim onunla ama şimdi sor ikna için ben her şeyi söylerim sen ergen miydin inandın der.
Evlendik iki gün sonra başladı evlilik kurumuna çok anlam yüklemediğini boşanmanın çok normal olduğunu söylemelere
Şaşırmadım yardım edecek kadar da saçmalamasın amaÜzülerek söylüyorum ama sen lütfen artık bu adamın bu evliliği istemediğini kabul et. Yani kaç tane konu açmışsın hepsinde sanki daha önce çok mutlu bi evliliğiniz varmış gibi şaşırarak yazmışsın.. artık şaşırmasan ve kabullensen senin için daha iyi olur
Bu duruma kendi sebep oldu ve beklediği son buymuş gibi bir de bana yardım etmesi diye bişey bana Saçma geliyor.Bundan sonra o mu olacak hayatımda,bugünden başlamalıyım kendi işini kendi halletmeyeCanım adam ne güzel sana yardım ediyo benimki kaçtı gitti ne telefonu var ne kendini tek başıma nakliyeci tuttum tek başıma evimi topladım allah razı olsun annem dedi ki haftaiçi çağır adamları sen işte ol ben dururum başlarında dedi o psikolojiye sokmadı beni ben sabah eski evimden çıktım akşam yeni evime gittim bi hafta geçti çocuk yeni okuluna kayıt yaptırcaz ikametgah için baba imzası lazım ortada yok kayıp çıldırdım bütün arkadaşlarına msj attım kim bulduysa artık aradı imza atmam lazımmış diye böylesi mi daha iyi bide bunu düşün eşyaları ona toplatsaydın benim kafam yerinde değil eşyaların hepsini toparla yolla deseydin ben bebekle ilgileniyorum yapamıyorum diyip kenara çekilseydin.
Iyi olmuşadamlar böyle rahat canım kafaları sonradan dank ediyo bak şimdi benimki köpek dükkanda yatıyomuş çok hastaymış çocukları görmeye gelemeyeceğim yataktan kalkamıyorum diyo daha beter ol pislik.
Sanırım siz eşinizin size yalvarmasını evliliği kurtarmasını istiyorsunuz. Görülüyor ki eşiniz boşanmaktan gayet mutlu. Bence siz de bunları düşünmeyip önünüze bakın.
Yanlış düşünüyorsunuz her şeye ben sebep oldum deyip vicdan azabından ölsün istiyorumSanırım hala icinizde bir umut gitme demesini bekliyorsunuz ama adam coktan sizi sevmeyi bırakmıs
Hisleriniz aynı değil diye insanlıgı bırakmaması bence gayet medenice
Suanda agır geliyor olabilir savas vermesini göndermemesini sizin icin cabalamasını istiyor olabilirsiniz ama sevilmeden nereye kadar devam edebilirdiki
Ya gercekten canınızı yakmak icin demiyorum ama adam sizi sevmiyor niye vicdan azabı ceksin kiYanlış düşünüyorsunuz her şeye ben sebep oldum deyip vicdan azabından ölsün istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?