Antalya’da gittim Kadir Demirci. 20 dk sürdü seans. Sorunlarımdan çok beni analiz etti. Göz teması kurabiliyor muyum, ne kadar hastayım filan diye.O nasi psikiyatrist pardon? Hic bi psikaytrist dayak yok git derdini kendin çöz demez
Şunu yapan adamla evlenirseniz zaten bu tür şeyleri baştan kabul etmiş olmuyor musunuz? Bu arada siz iki küçük bebeğiyle kaza yapan üyesiniz değil mi, yanlış hatırlamıyorum? Daha ne kadar zaman geçti kazanın üstünden, nasıl böyle hadsizce davranabiliyor hala size ?Sadece Engin’e özel değil. Evlenmeden önce arkadaşım kim varsa hepsine karşı. Bir kere eski komşumu arayıp “aranızda bir şey geçti mi” diye de sordu. Komşum ondan sonra beni engelledi.
Valla ben olsam adam gibi bi psikiyatriste gidip kendim icin destek alirim. Ve bosanma donemini kolay geciririm boylece. Ben de bosandim demiyorum cok kolay. Ama bana bu kadarini bile yapmamisti eski eşim cekmedim ben. Maddi olarak bagimli olmayan bi kadin niye ceker ki? Hic eyvallahi olmamasi lazim.Onların da merdiven altı çıktı. Geçen araştırırken gördüm. Kadın Uluslararası ilişkiler tarzı bir şey okumuş sonra yurtdışında bir iki sertifika vs almış. Normal psikolog terapisi 1000 tl ise onunki 500. Birebir rastladım yani. Giderken uzmanlık alanına kadar okumak, bakmak lazım
Gerizekali galibaAntalya’da gittim Kadir Demirci. 20 dk sürdü seans. Sorunlarımdan çok beni analiz etti. Göz teması kurabiliyor muyum, ne kadar hastayım filan diye.
Senin de gözün kesmiyorsa diğer kadınlar gömsün direkt kendini Nihal.Biri 1,5 yaşında diğeri 6 aylık iki çocukla gözüm kesmiyor boşanmayı. Ama artık köprüleri yakmam şart oldu.
Çalışmıyor. Src belgesi sınavına girdi. Mülakatı geçemedi. Onu bekliyor.
Evet kaza yapan biziz gizemli. 1 ay oldu kazanın üstünden. Kesinlikle en doğru teşhisi koydun. “Hadsiz” Bu kadın bana 2 çocuk verdi. Dişinden tırnağından artırıyor, evi geçindiriyor demez hala huzursuzluk için bahane arar.Şunu yapan adamla evlenirseniz zaten bu tür şeyleri baştan kabul etmiş olmuyor musunuz? Bu arada siz iki küçük bebeğiyle kaza yapan üyesiniz değil mi, yanlış hatırlamıyorum? Daha ne kadar zaman geçti kazanın üstünden, nasıl böyle hadsizce davranabiliyor hala size ?
Sen izin veriyosun cunkuEvet kaza yapan biziz gizemli. 1 ay oldu kazanın üstünden. Kesinlikle en doğru teşhisi koydun. “Hadsiz” Bu kadın bana 2 çocuk verdi. Dişinden tırnağından artırıyor, evi geçindiriyor demez hala huzursuzluk için bahane arar.
Birden vahiy gelmiş adama ve demiş ki kızım sen boşanma. Altın gibi kocan var maşallah. Biri sorunlu ise o da sensin…. Ve konu sahibi ok demiş, yoluna devam etmiş. Hiç dememiş ki adam benim ağzıma ediyor, bu işte bir gariplik var ama ne???Gerizekali galibagoz temasi kurabiliyo muyum ne ya. Otizm kontrolune gittin sanki.
Ya su adama yedirdigi paraya eve 1 tane bakici tutsa başi agrimaz. Masraflari bile azalir.Birden vahiy gelmiş adama ve demiş ki kızım sen boşanma. Altın gibi kocan var maşallah. Biri sorunlu ise o da sensin…. Ve konu sahibi ok demiş, yoluna devam etmiş. Hiç dememiş ki adam benim ağzıma ediyor, bu işte bir gariplik var ama ne???
Eski eşim bana “ben sana ne yaptım (aldattı), kötü mü davrandım, (aldattı), şiddet mi uyguladım. Aldattım diye boşanmak mı olur demişti. Ben de gülünce, millet karısına köpek gibi davranıyor, insan gibi muamele etmiyor ama o kadınlar kocalarına tapıyor, demek öyle olmak lazımmış demişti. O zaman çok şaşırmıştım buna. Niye şaşırdıysam, adam haklıymış, bu forumda eziyet gören ne kadar kadın varsa hepsinin kaza ile iki üç çocuğu var. Hepsinin tek bahanesi çocuk ve çocuğa tek bakamayacağı. Çocuk özel gereksinimli olsa yine anlarım, evet bakımı zor derim ama bu kafalar başka yaaaa. Hala diyor ki terapistler beni haksız buldu.
Dünyadaki bütün, gerçekten bütün erkeklerin kendinden üstün olduğunu düşündüğü için, herhangi birisinin sizin aklınızı çeleceğini, onu bırakacağınızı, ortada kalacağını düşünüyor. O yüzden bu delirmeleri, o yüzden problem oluyor bir erkekle konuşmanız. Keşke aklınız başınıza gelse de bu adamdan kurtulsanız ama siz boşanmazsınız...Benim erkeklerle herhangi bir dialoga girmem problem.
Aynen öyle. Başkası böyle konu açıp açıp dursa neler neler denir. Garip şekilde bu üyeye pozitif ayrım yapılıyorForumu anonim olarak takip ediyordum ama üye olayım da birkaç mesaj da ben karalayayım dedim. :)
Sizin isminize kadar biliyorum sadece dışardan okuduğum için profil gönderilerinizi bilmiyordum azıcık onlara da baktım kafam berraklaştı.
Sizin hiçbir şey yapacağınız yok. Periyodik olarak gelip adama sallayıp sallayıp gidiyorsunuz. Muhtemelen bebek için evlendiniz.
Forumda da adam seçildiğini düşünüyorum. Parası daha az olan bi kadın böyle adamla evli dursa ve 5 seneye 2 bebe sıkıştırsa boğup boğup duvara atılırdı.
Ayrıca çocuklara bakamıyorum tek başıma edebiyatı yapıyorsunuz ama adam bebek altı değiştiremiyor. Kafası ses götürmediği için sizi öylece bırakıp tatillere gidiyor, nerede kaldı bebe bakımı için evli kalmak?
Bizimkide bitecek panda. Şu an çocuklar için çok sağlıklı düşünemiyorum. Kendimden vazgeçtim zaten. Her kadın gibi sevmek ve sevilmek istiyorum. Bunu da hissetmediğim için bitecek.şunu biliyorum bi evlilik cikmaza girdiyse eninde sonunda bitiyor. Heleki kadinin maddi olarak eyvallahi yoksa tak diye bitiriyor
Araba alma fikri senin konundan sonra oluştu zaten sino. Ordaki bütün arkadaşlar parayı nakitte tutmayın diye tavsiye verdi.ben az önce ne okudum o mesajlaşma ekran resimlerinde ya
adam çocuğun altını değiştirmemiş midem bulanıyor falan demiş
çocuk pişik olmuş acı çekiyor
senin yorumlarına bakıyorum, çocuklar biraz daha büyüsün muhabbeti yapmışsın falan
ve konu başlığı kıskançlıkla ilgili
kıskançlığı zaten anormal o ayrı konu da
adam öz be öz evladını bok içinde bırakıyor çocuk pişik, acı çekiyor
el kadar bebe ya
sen çocuklarına ne kadar büyük bi kötülük yaptığının farkında mısın?
geçen benim konuma yazdın beni yerden yere vurdun
tatile çıktım 40 bin lira harcadım falan dedin
paran pulun var
bebeğine şu eziyeti neden çektiriyorsun?
adam adam olsa bi yardımı desteği olsa
babalık yapsa tamam derim çocukları babadan mahrum bırakmamak için boşanmıyor eyvallah da
sen kendi evladını bu caninin eline bırakıyorsun
adamın nefes alması bile zarar
belki kızarsın bu yorumuma belki yine linçlemek istersin
ki sabaha kadar linçle umurumda olmaz
ama sen çocuklarına kötülük yapıyorsun bu adamın yanında kalmaya devam ettikçe
hani maddi durumun el vermez , çok cahil olursun ne bileyim belki çok genç olursun
gidecek yerin yoktur mecbur çekersin bu herifin kahrını ameanna da
sen hiç çocuklar babasız büyümesin, aman çok küçükler biraz büyüsün öyle ayrılayım diye kendini kandırma
şu herifin yaptığını gerçekten acıma duygusu olan, vicdanı olan biri asla yapmaz
emanet çocuğa bile yapmazsın yani adam kendi öz çocuğunu pişik içinde bırakmış
midesi bulanıyormuş da bilmem ne
gerçekten inanılmaz sinir bozucu bir konu burada okuduklarım arasında
eğer boşanmaya bi sebepten cesaretin yoksa
altında psikolojik bir neden varsa vs
bence şu pişik konusu sana bu cesareti vermeli
tutamaz mısın bakıcı, yardımcı vs?
en azından çocuk bu muameleyi görmez
kıyamam ya ağzı var dili yok, ne derdini anlatabilir ne şikayet edebilir
daha küçücük!
şu an sahiden şu yorumu alıntılamanı ve "hayır ya şaka yaptım, konuyu sizi trollemek için açtım
tabii ki böyle korkunç bişey yaşanmadı" demeni çok isterim
konu bir kamera şakası olsa keşke
Kız parasından bize ne kocası yiyor paraları sanki biz yiyoruzForumu anonim olarak takip ediyordum ama üye olayım da birkaç mesaj da ben karalayayım dedim. :)
Sizin isminize kadar biliyorum sadece dışardan okuduğum için profil gönderilerinizi bilmiyordum azıcık onlara da baktım kafam berraklaştı.
Sizin hiçbir şey yapacağınız yok. Periyodik olarak gelip adama sallayıp sallayıp gidiyorsunuz. Muhtemelen bebek için evlendiniz.
Forumda da adam seçildiğini düşünüyorum. Parası daha az olan bi kadın böyle adamla evli dursa ve 5 seneye 2 bebe sıkıştırsa boğup boğup duvara atılırdı.
Ayrıca çocuklara bakamıyorum tek başıma edebiyatı yapıyorsunuz ama adam bebek altı değiştiremiyor. Kafası ses götürmediği için sizi öylece bırakıp tatillere gidiyor, nerede kaldı bebe bakımı için evli kalmak?
Konularımı okuduysanız buna da defalarca cevap verdiğimi bilirdimiz. Evliliğimizin başında ne kadar mutlu olduğumuza dair fotolarımızı da koydum. Tek derdim çocuk olsaydı 15 senelik ilk evliliğimde yapardım. Ya da boşandıktan sonra bana gelen görücülerden biriyle.Muhtemelen bebek için evlendiniz.
Parayı seviyor parayı, rahat yaşamı seviyor. Bu devirde hiç çalışmadan etmeden altında araba üstünde ev. Daha ne.olsun. beni sevdiği için evlendim diyor konu sahibi de, sevdiği kendisi değil imkânları. Nasıl güzel rol yapmış terapide doktora, işte konu sahibini de sevdiğine inandırmış, ona da oynamış. Göremiyor konu sahibi bir türlü...Seviyor mu bilmem ama saygi 0
Bu sitede bir grup üye, sorununu paylaşanlara yüklenip daha da kötü hissettiriyor. Aaa sonra bi bakıyosunuz kendilerinin daha büyük sorunları varmış.Aynen öyle. Başkası böyle konu açıp açıp dursa neler neler denir. Garip şekilde bu üyeye pozitif ayrım yapılıyor
Bizimkide bitecek panda. Şu an çocuklar için çok sağlıklı düşünemiyorum. Kendimden vazgeçtim zaten. Her kadın gibi sevmek ve sevilmek istiyorum. Bunu da hissetmediğim için bitecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?