Bu kadar kıskançlık normal mi?

Başka bir "en doğru teşhis" daha koyayım müsaadenizle. Suçlu adam değil ki Tek suçlu sizsiniz kusura bakmayın...

Ay adam tek basina tatillere mi gidiyomus. Kadin msjla araba sordu kiyamet koparsin. Kendi bassin tek basina tatile gitsin. Bu herif bu kafini aldatmiyosa ben de bisey bilmiyorum

Ay adam tek basina tatillere mi gidiyomus. Kadin msjla araba sordu kiyamet koparsin. Kendi bassin tek basina tatile gitsin. Bu herif bu kafini aldatmiyosa ben de bisey bilmiyorum
Evet access Haziran başında çalışacağım diye Bodrum’a gitti. Sonra gece klübü 4 kişilik lojmanda yatacaksın demiş. Beğenmedi, vazgeçti. 1 hafta tatil yapıp döndü.

Lise 2 den beri aynı hattımı kullanıyorum eşim hattımı değiştirtemez beni tanıyan herkese tek tek yeni numaram mı diyeceğim üstelik ne saçma kıskançlık çevrimiçi olsanız ne olacak ki güven olduktan sonra benim çevrimiçi yazım kapalıdır son görülmem de kapalıdır eşim de bilir o da yaptığım yöntemi beğendiği için o da uyguluyor gelip de bundan şüphe etmedi üstelik ekran fotosu istemiş bu adamın biraz burnundan fitil fitil getirmeniz lazım yola gelmiyorsa da boşamak en güzeli

Ve bu kadar olayın üstüne sigaranı kendin mi alırsın diye sormuşsunuz? yemin ederim ben çok şaşırıyorum yaa

Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.

Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Aslında arayabilirdim de ama Engin çok yoğun bir insan. Mesaj atayım, müsaitse döner dedim.
Evlilik güven esasına dayalıdır. Bu kadar paranoyak olması bana da eziyet.

Aslında arayabilirdim de ama Engin çok yoğun bir insan. Mesaj atayım, müsaitse döner dedim.
Evlilik güven esasına dayalıdır. Bu kadar paranoyak olması bana da eziyet.
Eşinizi siz daha iyi bilirsiniz.Bunu problem yapacaksa keşke önceden soyleseydiniz.

Bütün mesajları okumadım ama lütfen engin ve ailenizin resmini kapayın derim biri benim wp resimli mesajımı böyle platformda paylaşsa rahatsız olurdum ben hemde es kaza bir şekilde engin görse ayıp olmaz mı yani adam diyecek ben sapık mıyım adam yok yere tribe girmişyanlış birşey yok ortada değişik kafada eşiniz gerçekten bu kadar aşırı tepkiler gösteren insanların kendileri bir iş karıştırıyor diye düşünüyorum hep nedense ama inşallah öyle bir durum yoktur.maddi durumunuz aile desteğiniz ne kadar var bilmiyorum ama çocuklar küçükken boşanmanız daha iyi olur daha az etkilenirler büyüdükçe daha zor oluyor inanın.adamın size çocuk bakımındada faydası yoksa bu dediğimi düşünün.

Evet canım. Sağlıklı bir ilişki böyle olur. Normal bir dozda kıskansa bende tolere edebilirim ama beni tehdit ediyor. “Ya Engin’i arayacağım ya da sen numaranı değiştireceksin” diyor. Gerçekten çok canımı sıktı.

Online görüşmeye her erkek kızar derken ? ERKEĞİMİZ harici kimseyle mesajlaşamıyor muyuz yani?

Hiç kabul etme numaranı da değiştirmeyecegini söyle Engini araman bana güvenmediğin anlamına gelir deyince anlamıyor mu bu adam yüz verdikçe arkası gelir

bazı arkadaşlar yok neden evlendin çocuk için evlendin vs demiş
geçmiş zamanı yargılamanın bugüne bi faydası yok
şu an ne yaşadığına bakacaksın
çocuklar için evlilik sürdürmek olayı senin durumunda geçerli değil
bence sen asıl çocukların için boşanmalısın
şu adamın 5 tane iyi özelliğini say desem sayamazsın bence
gerçekten iyi ve faydalı özelliklerden bahsediyorum
hakkında hayırlısı olsun

Sizin gayet olgun, sınırlarını bilen bir haliniz var, açtığınız konulardan belli oluyor. Eşinizin sizinle yıllarını paylaşıp bunu fark edemeyip, saygısızlık yapması üzücü olmuş. Bana, eşiniz sizde kusur arıyor, kavga edecek yer arıyor gibi geldi, adama muhteşem bir eşsiniz, çocuklarına da düşünceli annesiniz.

Sizle tartışması ayrı ama engin'i aramayı aklından geçirip, sizin evliliğinizi, sizi üçüncü kişiler önünde ezdirmesi, sorgulaması hoş değil. Ne sorunu varsa sizinle çözmesi gerek.

Online görüşmeye her erkek kızar derken ? ERKEĞİMİZ harici kimseyle mesajlaşamıyor muyuz yani?
Tabii ki mesajlasamiyoruz. Siz bilmiyor musunuz? Sahibimizin neye kızıp kizmayacagini öğrenip ona göre hareket ediyoruz ayrıca.

Neden niye konuşamıyoruz böyle saçmalık olamaz he bir de eşimiz yanımızda olacak başka ağzımızdan çıkacak söze de karar versin mi pes doğrusu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…