Bu kadar kıskançlık normal mi?

Senin kocanın hesap bu vatandaşın hesabına benziyor Vatkenim,Samtaysım.
Bu herif kıskançlık bahanesinin altına gizleniyor, güya ben sana çok bağlıyım sadakatliyim ayağına güvencenin ve konforun tadını çıkarıyor. Adam en başından beri sorumsuz, lütfen yine ilişkiniz biraz düzelmeye başlayınca yelkenleri suya indirme ;(

Vatken.Beni seni buradaki kadınların çoğuna göre tanımıyorum,yani bir geçmişimiz kesiştiğimiz ortak konular,sohbetimiz olmadı.

Sana karşı bir negatiftliğim veya sempatim yok nötrüm.Oyuzden umarım objektif bir yorum olarak algılarsın.

Neredeyse tüm konularını okudum.Konu başlığı ne olursa olsun eninde sonunda senin eşinin yaramaz biri olduğuna geliyor biliyorsun.Bu konudaki unutulan kıskançlık mevzusu gibi.

Konu dönüp dolaşıp kurtul şu adamdan,sırtındaki kamburdan kurtul’a geliyor. Ki yazan tüm yorumlara katılıyorum. Yeni bir şey duymayacaksın muhtemelen her gün konu açsan da yorumlar da aynı olacak.

Ben senin kocana kör kütük aşık olduğunu düşünüyorum aksini söylesen de.Başka bir sebebi olamaz bu adamı hayatında tutmak için.

Çocuklar için cart curt.Adam kendi evladının altını almıyor sıkılıyor bunalıyor.Hani,allah belasını versin ama elim kolum şu an için çok yardımı dokunuyor,kötü bir koca ama iyi bir baba desen o da yok.

2-3 yıldır çalışmıyor(ondan öncesi de eve ekmek getirdiğine şüphe ile bakıyorum,olsa olsa sigarası faturasını ödüyordu)

Ee,sen de çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla, 2 bebekle.Hani kurduğun ama devam eden şirketin,iş yerin veya mesleğin de yok.

Herkes kocanı sen besliyorsun diyor da.Aslında rahmetli baban hala sizi besliyor gibi anladım ben,sonuçta vatken olarak elde ettiğin bir gelirin yok,kendin kurduğun işin yok,babadan kalan otel geliri,kiralık dükkan,araba da zira şirket adına babadan miras değil mi(konularında kendin yazdığın için biliyorum).

Kendine acımıyorsan baban için kurtul şu adamdan ya. Yazık günah. Evladı olarak sen ye hakkındır miras ama baban 40 sene niçin çalıştı yiyemeden göçtü gitti,elin embesili gelsin konsun üstelik kızına çöp gibi davransın diye mi.

Lütfen kırılma seni tanımıuorum öyle bir niyetim olamaz ama konularını okudukça sinirleniyorum.

Hani paranla rezil olmak denen şey var ya.Tam senin için yazılmış gibi.

Şu saygısız tembel herifi besleyeceğine 2 tane yardımcı al uzat ayaklarını yat.
Şu an çalışmayan veya az gelirli kadınlar bile yardımcı bakıcı tutuyor sen bugüne kadar niye bunca paran varken kendini paralıyorsun hem çocuklar hem temizlik hem mutfak.

Hem bakıcın olursa işinle de ilgilenme fırsatın olur.Sabah 9 akşam 6 işin yok kendi aile şirketiniz en azında arada gider görünürsün,personelin başında durursun bi bakmışsın ablanlar da adam yerine koyar.

Onlar acısından da bak. İşle ilgilenmiyor kocasına babamızın parasını yediriyor adam çalışmıyor yiyip içip yatıyor.

Bak ben de 2 evlilik yaptım.Mutluyum.Ama hayat bu.Yarın mutsuz olursam boşarım.Beni paspas yerine koymasını beklemem. Ah vah 2 defa boşanmış kadın mı olacam demem. 40 yaklaşmışım kaç yıllık ömrüm kaldı bilmiyorum kimin ne dediğini umursayarak kendi hayatımı huzurlu yaşamaktan vazgeçmem.

Lütfen şu adamı boşa.

Ben de ısrarla sevildiğim için demesine rağmen adamı sevdiğini düşünüyorum. Kendine itiraf edemiyor sanki.

Evet cemoos. Çok hadsiz yorumlar yazıldı. Biz evlendiğimizde babam hayattaydı. ben maaş alıyordum. 7 bin tl idi. Eşim 5 bin tl kazanıyordu. Babam ölünce Antalya’ya taşındık. 2 sene bizim otelin başında durduk. Eşim hizmet sektöründe çalıştığı için beni yetiştirdi bir yandan. Çünkü ben başkasının yanında 3 gün çalışmış insan değildim. Sonrasında ben doğum yaptım. annem ve kardeşlerim beni otelden uzaklaştırdı. Belki biz en başından beri İstanbul’dan geri dönmeseydik bu sorunları yaşamayacaktık. Bilmiyorum.
ilk boşanmam çok travmatikti. Beraber büyüdüğüm 15 sene aynı yastığı paylaştığım canım bildiğim insandan ayrıldım. Şu an beni kısıtlayan tek şey çocuklar. Yoksa duygusal olarak bir boşluğa düşeceğini sanmıyorum, öyle bir lüksüm de yok zaten.
Canımsın Seni seviyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Konuştun mu eşinle ne yaptın canim? İnşallah senden bir talebi olmaz.

Bu siteyi 1 yıldır takip ediyorum özellikle bdv’yi ama sizden başka kimliğini ve tüm hayatını detaylarıyla açıklayan birini görmedim. Konularınızı da sıkça görüyorum. Benim merak ettiğim kardeşlerinizin ya da tanıdıklarınızın burayı okuma ihtimalini nasıl göze alabiliyorsunuz?

Nihalcim bir ara yine İstanbul'a gitme orada çalışma konusu da açılmıştı galiba.
Bence şehirle alakalı problem yok ekmeğin neredeyse orada yasacaksin ama eşin İstanbul istiyordu o da olmadı işte.
Bazı eslerde maaş kavgası çok oluyor duyuyoruz az alıyorsun çok kazaniyorsun ekonomik eşitsizlik yüzünden de evlilikler bitiyor.
Şu durmun tersi olsa eşin senin sigaranı kahveni düşünecek kadar ince davranmazdi diye düşünüyorum.
Kardeşlerin değil ama annen icin sana destek olacak diye düşünüyorum açıkçası evet yanında kalmaz ama konuşur,destek olur rahatlatır seni.
Sen yeter ki kendinde olan o gücü toparla çocuklarınla kendi duzenini kurar yeni hayatina da alışırsın.
Ben seni çok iyi anlıyorum çocukla hele iki çocukla çok zorlanıyorsun yoruluyosun ama inan sonra çok rahat edeceksin.

Ben 2 çocukla yeri geliyor 3 gün duş alamıyorum.
paranı yönetemiyorsun vatken,bu nedir ya,bunca servet,miras,aylık aile şirketinden,kiralardan gelir,ama duş alamam.

sanki 1932 senesinde yaşıyorsun.kötü koca ama başımda erim olsun başımda adam dursun.

Aşıksın kocana başka bir sebebi olamaz.Aşığım de dağılalım.Yoksa senin kendine yaptığını sana duşmanın yapmaz

Ailemle ortaklığı bitirme davası açtım boniva. Babam öldükten sonra Ankara’daki şirkete adım atmadım zaten. Otelle de müşteri dövdükleri meseleden sonra ilişkimi kestim. Bundan sonra kendi başıma bir şeyler yapacağım.
Kardeşlerimde benim gibi. Başkasının yanında 3 gün çalışmadık. Onlar personele teslim oldu. Ben profesyonel yöneticiler bulalım dedim. Uzlaşamadık. Başları ağrımasın istiyorlar. Benim Ankara’dan kıyafetlerim geldi. Personel tenezül edip müdüriyet odasına taşımamış. Elbiselerime su basmış. Bende kıyameti kopardım. “Siz ne sorumsuzsunuz” diye. Ablam beni engelledi. Huzurumu kaçırıyorsun diye. Hal böyle olunca personel at koşturuyor.
Cemoos’ta dedi. Benim dert çekmeye mecalim yok. İnşAllah senin tespitin yanlıştır. İnşAllah ben celladına aşık olmuş bir hasta değilimdir. İnşAllah ayrılınca acı çekmem. Çocuklarım için en az hasarla atlatmak istiyorum.
Kırmadan dökmeden objektif yorum yaptığın için Teşekkür ederim

İçimden gelen bir ses: sen bu adamdan boşanırsan ailenle de kardeşlerinle de annenle de herkesle aranın düzeleceğini söylüyor.

İşine gücüne sende katkın olursa belki mahkemeye mal paylaşımına gerek kalmaz.

Bu konuda eşin seni hiç gazladı mı? Sen payını al bireysel takıl,biz kendimiz iş kuralım gibi? Eğer öyle bir şey varsa yapma.

Bir adam çalışmış didinmiş ölüp gitmiş,herşeyi hazır şirketi güzel yönetememişsiniz üç kardeş.Millet yıllarca çalışıp bu noktaya getiremez siz 3 yılda param parça etmişsiniz.

Ailenle mahkeme işlerine acele etme bence.Önce şu herifi boşa. Kızlık soyadını al.Sonra kendin iş mi kuruyorsun payını alıp şirketten ayrılıyor musun,yatırım mı yapıyorsun yap.

Senin kocan senin paranı dibine kadar tüketmeden seni bırakmaz.2-3 yıla dımdızlak,aile ile küs,mahkemelik olmuş,hazır paralar yenmiş tükenmiş kocası tarafından bırakılmış beş parasız kadın olmak istemiyorsan ailenle bu koca hayatında olduğu müddetçe aranı bozma

İçimden gelen bir ses: sen bu adamdan boşanırsan ailenle de kardeşlerinle de annenle de herkesle aranın düzeleceğini söylüyor.
Yok boniva. Ailemle sorunlarım ezelden beri var. Ablam ben kendimi bildim bileli zorbalık yaptı bana. Ekmeğin ucunu yedim diye kavga çıkardı. Köpeğim öldüğünde ağladığımda “Allah sana evlat acısı yaşatsın da acı neymiş gör” diye beddua eden bir insan. Küçük kardeşim keza herşeyin en iyisi onda olsun ister.

Bu konuda eşin seni hiç gazladı mı? Sen payını al bireysel takıl,biz kendimiz iş kuralım gibi? Eğer öyle bir şey varsa yapma.
Yok aksine o her zaman satmayın. Yerine koyamazsınız der.
Ailem ortak karar almış. Oteli de satmayacaklarmış. Kendi hisselerine ipotek koydurup, bana para vermek için kredi çekeceklermiş.

Aslinda cok yakisan bi ciftsiniz, keske sana layik olsa idi..
İşte yaşı yaşıma, boyu boyuma uygun dedim ama huyu çirkin. Beni kanser ediyor. Dün Engin için bir sürü pislik yaptı. Eve geldim, yazışmalarımızı okumuş. “Bu Engin saf” diyor. Vazgeçti. Ama olan benim duygu durum bozukluğuma oluyor.
Kardeşlerimin ya da tanıdıklarımın burda olma ihtimali sıfır. Kardeşlerim bir yere üye olup, kendilerinden bahsedecek, başkalarının derdini dinleyecek insanlar değil. İnternete girdiklerinde trendyola girerler. Sosyal medya hesabı kullanmazlar.

Sizi daha evvelki konunuzdan tanıyorum.
Siz çok güçlü, çalışkan ve zeki bir kadınsınız belli.
Eşiniz ise tam tersi.
Potansiyelinizi düşüren ve bu denli psikolojisi bozuk adamla ne işiniz var Allah aşkına ya.
Engin dediğiniz kişiyle satıcı-müşteri gibi gayet resmi bir dille konuşmuşsunuz bunda ne var?
Ben eşime kıskanç derdim ama asla böyle bir şeyde bu tepkiyi göstermez.
Evliliğinizi ayakta tutan ya da yürütme nedeniniz ne? Açıkçası sevgi bile yok bu satırlarda. Hani derler ya seven kıskanır… eşinizin bu tavrı “sorgulama” “hesap sorma” “ileri derece güvensizlik” kıskançlık bile değil.

Latife ediyorsun erzurumloru, o senin güzelliğin
Eşim ikizler burcu. Bütün ikizler burcu böyle midir yoksa benimki mi ultra dengesiz bilmiyorum. Yeri gelir bulutların üstünde gezdirir. Kırmızı Güller, balonlar, romantik şarkılar, jestler. Dersin dünyadaki tek kadın benim heralde. Ama yeri gelir insanı lağım faresi kadar değersiz hissettirir. Çok uçlarda yaşıyor, yaşatıyor.
Evet tespitinde haklısın. Hesap soruyor. Sonra analizini yaptı. Korkulacak bir durum olmadığı kanısına vardı. Ama o zamana kadar benim burnumdan gelmiş oldu.

Aynı şehirde (istanbul’da) olmamız kaydı ile boşanmaya razı. Detayları konuşmadık.
Kabul et boşan kurtul Nihal. Sonra keyfine göre bir yol bulursun zaten. Bakıcı olur arkadaş olur yanında birisi olsun çocuklar biraz büyüsün herşey daha iyi olur senin için. Zaten eminim sen bu olaydan kendini sıyırıp bosaninca sakin kafada eskiyi dusundugunde en mantıklı kararı vermiş oldugunu kendinde göreceksin inşallah

Aynı şehirde (istanbul’da) olmamız kaydı ile boşanmaya razı. Detayları konuşmadık.
Otel dışında seni Antalya’ya bağlayan ne? Otele de gitmiyorsun zaten.
Taşın İstanbul’a boşan. O zaten İstanbul’a dönünce öyle çalışacam böyle çalışacam demiyor muydu.
Sana onun maaşını yemek nasip olmaz ama belki çocukları için nafaka öder çalışırsa

Görsün bakalım çocuklarını, bakalım kaç gün görecek. Anlaşmaya madde koydur bence çocuk görmeye alkollü ve geç saatlerde gelemez diye, güvenemiyorum ben bu adama, sokaklarda nâra atar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…