- 1 Haziran 2018
- 5.338
- 16.465
- 248
Hakkında hayırlısı olsun Nihalcim senin ve kızlarının karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallahBu zamana kadar darlayan bir tutum sergiledi. Ben sakin, uzlaşmacı ve sorun çıkarmayan tarafım. O her türlü pisliği yapayım, bu nasılsa çeker kafasında.
Ben de ısrarla sevildiğim için demesine rağmen adamı sevdiğini düşünüyorum. Kendine itiraf edemiyor sanki.Vatken.Beni seni buradaki kadınların çoğuna göre tanımıyorum,yani bir geçmişimiz kesiştiğimiz ortak konular,sohbetimiz olmadı.
Sana karşı bir negatiftliğim veya sempatim yok nötrüm.Oyuzden umarım objektif bir yorum olarak algılarsın.
Neredeyse tüm konularını okudum.Konu başlığı ne olursa olsun eninde sonunda senin eşinin yaramaz biri olduğuna geliyor biliyorsun.Bu konudaki unutulan kıskançlık mevzusu gibi.
Konu dönüp dolaşıp kurtul şu adamdan,sırtındaki kamburdan kurtul’a geliyor. Ki yazan tüm yorumlara katılıyorum. Yeni bir şey duymayacaksın muhtemelen her gün konu açsan da yorumlar da aynı olacak.
Ben senin kocana kör kütük aşık olduğunu düşünüyorum aksini söylesen de.Başka bir sebebi olamaz bu adamı hayatından tutmak için.
Çocuklar için cart curt.Adam kendi evladının altını almıyor sıkılıyor bunalıyor.Hani,allah belasını versin ama elim kolum şu an için çok yardımı dokunuyor,kötü bir koca ama iyi bir baba desen o da yok.
2-3 yıldır çalışmıyor(ondan öncesi de eve ekmek getirdiğine şüphe ile bakıyorum,olsa olsa sigarası faturasını ödüyordu)
Ee,sen de çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla, 2 bebekle.Hani kurduğun ama devam eden şirketin,iş yerin veya mesleğin de yok.
Herkes kocanı sen besliyorsun diyor da.Aslında rahmetli baban hala sizi besliyor gibi anladım ben,sonuçta vatken olarak elde ettiğin bir gelirin yok,kendin kurduğun işin yok,babadan kalan otel geliri,kiralık dükkan,araba da zira şirket adına babadan miras değil mi(konularında kendin yazdığın için biliyorum).
Kendine acımıyorsan baban için kurtul şu adamdan ya. Yazık günah. Evladı olarak sen ye hakkındır miras ama baban 40 sene niçin çalıştı yiyemeden göçtü gitti,elin embesili gelsin konsun üstelik kızına çöp gibi davransın diye mi.
Lütfen kırılma seni tanımıuorum öyle bir niyetim olamaz ama konularını okudukça sinirleniyorum.
Hani paranla rezil olmak denen şey var ya.Tam senin için yazılmış gibi.
Şu saygısız tembel herifi bekleyeceğine 2 tane yardımcı al uzat ayaklarını yat.
Şu an çalışmayan veya az gelirli kadınlar bile yardımcı bakıcı tutuyor sen bugüne kadar niye bunca paran varken kendini paralıyorsun hem çocuklar hem temizlik hem mutfak.
Hem bakıcın olursa işinle de ilgilenme fırsatın olur.Sabah 9 akşam 6 işin yok kendi aile şirketiniz en azında arada gider görünürsün,personelin başında durursun bi bakmışsın ablanlar da adam yerine koyar.
Onlar acısından da bak. İşle ilgilenmiyor kocasına babamızın parasını yediriyor adam çalışmıyor yiyip içip yatıyor.
Bak ben de 2 evlilik yaptım.Mutluyum.Ama hayat bu.Yarın mutsuz olursam boşarım.Beni paspas yerine koymasını beklemem. Ah vah 2 defa boşanmış kadın mı olacam demem. 40 yaklaşmışım kaç yıllık ömrüm kaldı bilmiyorum kimin ne dediğini umursayarak kendi hayatımı huzurlu yaşamaktan vazgeçmem.
Lütfen şu adamı boşa.
Evet cemoos. Çok hadsiz yorumlar yazıldı. Biz evlendiğimizde babam hayattaydı. ben maaş alıyordum. 7 bin tl idi. Eşim 5 bin tl kazanıyordu. Babam ölünce Antalya’ya taşındık. 2 sene bizim otelin başında durduk. Eşim hizmet sektöründe çalıştığı için beni yetiştirdi bir yandan. Çünkü ben başkasının yanında 3 gün çalışmış insan değildim. Sonrasında ben doğum yaptım. annem ve kardeşlerim beni otelden uzaklaştırdı. Belki biz en başından beri İstanbul’dan geri dönmeseydik bu sorunları yaşamayacaktık. Bilmiyorum.Şu konuya yapılan bazı yorumlara gercekten çok sinir oldum ne haddinize ya başka koca alırsın falan.
Kadın zaten kocası i savunmuyor şurada derdini anlatıyor ve eminim hiçbir yorumunda tek kırıcı,kötü kelime yomtur yine de üstüne gitmissiniz.
Memesine kadar konuşulmuş ne kadar kötü varsa kendini belli etmiş.
Konu sahibi zaten es olacak kişinin her halinin farkında ve ben eminim ke dine yakisani yapacaktır çünkü bundan daha zor olanı yaptı 20 yıllık evliliğini bitirdi dimdik durdu.
Onca tedaviye sabırla devam etti çocuğuna kavuştu.
İster 18 ister 50 yaşımızda olalım illaki yanlış seçimler yapabiliyoruz keşke olmasa ama oluyor işte.
Hatanın neresinden dönersek kârdır.
duruguzel geçen gün bana demiştin bizim dert çekecek mecalimiz mi var diye gerçekten öyle arkadaşım şu adama verdigin tavizi kimseye vermedin,hep kendinden verdin hâlâ veriyorsun üstelik bu adama değmiyor.
Desteğin yok yine idare ediyorsun o olmasa da gayet rahat yasayacaksin.
Öncelikle sigarasıni falan alma gitsin alsın kendisi.
Paranı sakla zaten sana lazım olacak araba falan da alma ortak olacak birde nakit dursun bankada daha iyi.
Kavgadan korkma kendini ezdirme susma,tamam deme.
Çevreni, saygını yeniden yaparsın yeter ki huzurun yerinde olsun ama bu evlilik ne kadar zorlasan da çok uzun sürmez.
Nihalcim bir ara yine İstanbul'a gitme orada çalışma konusu da açılmıştı galiba.Evet cemoos. Çok hadsiz yorumlar yazıldı. Biz evlendiğimizde babam hayattaydı. ben maaş alıyordum. 7 bin tl idi. Eşim 5 bin tl kazanıyordu. Babam ölünce Antalya’ya taşındık. 2 sene bizim otelin başında durduk. Eşim hizmet sektöründe çalıştığı için beni yetiştirdi bir yandan. Çünkü ben başkasının yanında 3 gün çalışmış insan değildim. Sonrasında ben doğum yaptım. annem ve kardeşlerim beni otelden uzaklaştırdı. Belki biz en başından beri İstanbul’dan geri dönmeseydik bu sorunları yaşamayacaktık. Bilmiyorum.
Evet cemoos ilk boşanmam çok travmatikti. Beraber büyüdüğüm 15 sene aynı yastığı paylaştığım canım bildiğim insandan ayrıldım. Şu an beni kısıtlayan tek şey çocuklar. Yoksa duygusal olarak bir boşluğa düşeceğini sanmıyorum, öyle bir lüksüm de yok zaten.
CanımsınSeni seviyorum. Teşekkür ederim.
Ben 2 çocukla yeri geliyor 3 gün duş alamıyorum.
Ailemle ortaklığı bitirme davası açtım boniva. Babam öldükten sonra Ankara’daki şirkete adım atmadım zaten. Otelle de müşteri dövdükleri meseleden sonra ilişkimi kestim. Bundan sonra kendi başıma bir şeyler yapacağım.Vatken.Beni seni buradaki kadınların çoğuna göre tanımıyorum,yani bir geçmişimiz kesiştiğimiz ortak konular,sohbetimiz olmadı.
Sana karşı bir negatiftliğim veya sempatim yok nötrüm.Oyuzden umarım objektif bir yorum olarak algılarsın.
Neredeyse tüm konularını okudum.Konu başlığı ne olursa olsun eninde sonunda senin eşinin yaramaz biri olduğuna geliyor biliyorsun.Bu konudaki unutulan kıskançlık mevzusu gibi.
Konu dönüp dolaşıp kurtul şu adamdan,sırtındaki kamburdan kurtul’a geliyor. Ki yazan tüm yorumlara katılıyorum. Yeni bir şey duymayacaksın muhtemelen her gün konu açsan da yorumlar da aynı olacak.
Ben senin kocana kör kütük aşık olduğunu düşünüyorum aksini söylesen de.Başka bir sebebi olamaz bu adamı hayatında tutmak için.
Çocuklar için cart curt.Adam kendi evladının altını almıyor sıkılıyor bunalıyor.Hani,allah belasını versin ama elim kolum şu an için çok yardımı dokunuyor,kötü bir koca ama iyi bir baba desen o da yok.
2-3 yıldır çalışmıyor(ondan öncesi de eve ekmek getirdiğine şüphe ile bakıyorum,olsa olsa sigarası faturasını ödüyordu)
Ee,sen de çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla, 2 bebekle.Hani kurduğun ama devam eden şirketin,iş yerin veya mesleğin de yok.
Herkes kocanı sen besliyorsun diyor da.Aslında rahmetli baban hala sizi besliyor gibi anladım ben,sonuçta vatken olarak elde ettiğin bir gelirin yok,kendin kurduğun işin yok,babadan kalan otel geliri,kiralık dükkan,araba da zira şirket adına babadan miras değil mi(konularında kendin yazdığın için biliyorum).
Kendine acımıyorsan baban için kurtul şu adamdan ya. Yazık günah. Evladı olarak sen ye hakkındır miras ama baban 40 sene niçin çalıştı yiyemeden göçtü gitti,elin embesili gelsin konsun üstelik kızına çöp gibi davransın diye mi.
Lütfen kırılma seni tanımıuorum öyle bir niyetim olamaz ama konularını okudukça sinirleniyorum.
Hani paranla rezil olmak denen şey var ya.Tam senin için yazılmış gibi.
Şu saygısız tembel herifi besleyeceğine 2 tane yardımcı al uzat ayaklarını yat.
Şu an çalışmayan veya az gelirli kadınlar bile yardımcı bakıcı tutuyor sen bugüne kadar niye bunca paran varken kendini paralıyorsun hem çocuklar hem temizlik hem mutfak.
Hem bakıcın olursa işinle de ilgilenme fırsatın olur.Sabah 9 akşam 6 işin yok kendi aile şirketiniz en azında arada gider görünürsün,personelin başında durursun bi bakmışsın ablanlar da adam yerine koyar.
Onlar acısından da bak. İşle ilgilenmiyor kocasına babamızın parasını yediriyor adam çalışmıyor yiyip içip yatıyor.
Bak ben de 2 evlilik yaptım.Mutluyum.Ama hayat bu.Yarın mutsuz olursam boşarım.Beni paspas yerine koymasını beklemem. Ah vah 2 defa boşanmış kadın mı olacam demem. 40 yaklaşmışım kaç yıllık ömrüm kaldı bilmiyorum kimin ne dediğini umursayarak kendi hayatımı huzurlu yaşamaktan vazgeçmem.
Lütfen şu adamı boşa.
İçimden gelen bir ses: sen bu adamdan boşanırsan ailenle de kardeşlerinle de annenle de herkesle aranın düzeleceğini söylüyor.Ailemle ortaklığı bitirme davası açtım boniva. Babam öldükten sonra Ankara’daki şirkete adım atmadım zaten. Otelle de müşteri dövdükleri meseleden sonra ilişkimi kestim. Bundan sonra kendi başıma bir şeyler yapacağım.
Kardeşlerimde benim gibi. Başkasının yanında 3 gün çalışmadık. Onlar personele teslim oldu. Ben profesyonel yöneticiler bulalım dedim. Uzlaşamadık. Başları ağrımasın istiyorlar. Benim Ankara’dan kıyafetlerim geldi. Personel tenezül edip müdüriyet odasına taşımamış. Elbiselerime su basmış. Bende kıyameti kopardım. “Siz ne sorumsuzsunuz” diye. Ablam beni engelledi. Huzurumu kaçırıyorsun diye. Hal böyle olunca personel at koşturuyor.
Cemoos’ta dedi. Benim dert çekmeye mecalim yok. İnşAllah senin tespitin yanlıştır. İnşAllah ben celladına aşık olmuş bir hasta değilimdir. İnşAllah ayrılınca acı çekmem. Çocuklarım için en az hasarla atlatmak istiyorum.
Kırmadan dökmeden objektif yorum yaptığın için Teşekkür ederim
Yok boniva. Ailemle sorunlarım ezelden beri var. Ablam ben kendimi bildim bileli zorbalık yaptı bana. Ekmeğin ucunu yedim diye kavga çıkardı. Köpeğim öldüğünde ağladığımda “Allah sana evlat acısı yaşatsın da acı neymiş gör” diye beddua eden bir insan. Küçük kardeşim keza herşeyin en iyisi onda olsun ister.İçimden gelen bir ses: sen bu adamdan boşanırsan ailenle de kardeşlerinle de annenle de herkesle aranın düzeleceğini söylüyor.
Yok aksine o her zaman satmayın. Yerine koyamazsınız der.Bu konuda eşin seni hiç gazladı mı? Sen payını al bireysel takıl,biz kendimiz iş kuralım gibi? Eğer öyle bir şey varsa yapma.
İşte yaşı yaşıma, boyu boyuma uygun dedim ama huyu çirkin. Beni kanser ediyor. Dün Engin için bir sürü pislik yaptı. Eve geldim, yazışmalarımızı okumuş. “Bu Engin saf” diyor. Vazgeçti. Ama olan benim duygu durum bozukluğuma oluyor.Aslinda cok yakisan bi ciftsiniz, keske sana layik olsa idi..
Kardeşlerimin ya da tanıdıklarımın burda olma ihtimali sıfır. Kardeşlerim bir yere üye olup, kendilerinden bahsedecek, başkalarının derdini dinleyecek insanlar değil. İnternete girdiklerinde trendyola girerler. Sosyal medya hesabı kullanmazlar.Bu siteyi 1 yıldır takip ediyorum özellikle bdv’yi ama sizden başka kimliğini ve tüm hayatını detaylarıyla açıklayan birini görmedim. Konularınızı da sıkça görüyorum. Benim merak ettiğim kardeşlerinizin ya da tanıdıklarınızın burayı okuma ihtimalini nasıl göze alabiliyorsunuz?
Sizi daha evvelki konunuzdan tanıyorum.Arkadaşlar selamlar.
Pek çoğunuz biliyorsunuz oldukça sorunlu bir evliliğim var. Eşim olacak şahıs son derece sorumsuz bir erkek. Çocuklarım küçük olduğu için ite kaka sürdürüyorum.
Bugün yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Ben yatırım için araba almayı düşünüyorum. Eski bir arkadaşıma mesaj attım. Kendisi galerici. Sadece araba üzerine konuştuk. Aramızda hiçbir şey geçmemiş birisi. Eşim beni online görünce kıskançlık krizlerine girdi. Ekran görüntüsünü at diye baskı yaptı. Sonra da “Ya Engin’i ararım ya hattını değiştireceksin” diyor.
Evin bütün faturalarını, kirasını ben ödediğim için, resmi kurumlarda benim numaram olduğu için ben numaramı değiştirmek istemiyorum.
Sizce bu kadar kıskançlık normal mi?
Latife ediyorsun erzurumloru, o senin güzelliğinSizi daha evvelki konunuzdan tanıyorum.
Siz çok güçlü, çalışkan ve zeki bir kadınsınız belli.
Eşiniz ise tam tersi.
Potansiyelinizi düşüren ve bu denli psikolojisi bozuk adamla ne işiniz var Allah aşkına ya.
Engin dediğiniz kişiyle satıcı-müşteri gibi gayet resmi bir dille konuşmuşsunuz bunda ne var?
Ben eşime kıskanç derdim ama asla böyle bir şeyde bu tepkiyi göstermez.
Evliliğinizi ayakta tutan ya da yürütme nedeniniz ne? Açıkçası sevgi bile yok bu satırlarda. Hani derler ya seven kıskanır… eşinizin bu tavrı “sorgulama” “hesap sorma” “ileri derece güvensizlik” kıskançlık bile değil.
Aynı şehirde (istanbul’da) olmamız kaydı ile boşanmaya razı. Detayları konuşmadık.Konuştun mu eşinle ne yaptın canim? İnşallah senden bir talebi olmaz.
Kabul et boşan kurtul Nihal. Sonra keyfine göre bir yol bulursun zaten. Bakıcı olur arkadaş olur yanında birisi olsun çocuklar biraz büyüsün herşey daha iyi olur senin için. Zaten eminim sen bu olaydan kendini sıyırıp bosaninca sakin kafada eskiyi dusundugunde en mantıklı kararı vermiş oldugunu kendinde göreceksin inşallahAynı şehirde (istanbul’da) olmamız kaydı ile boşanmaya razı. Detayları konuşmadık.
Otel dışında seni Antalya’ya bağlayan ne? Otele de gitmiyorsun zaten.Aynı şehirde (istanbul’da) olmamız kaydı ile boşanmaya razı. Detayları konuşmadık.
Görsün bakalım çocuklarını, bakalım kaç gün görecek. Anlaşmaya madde koydur bence çocuk görmeye alkollü ve geç saatlerde gelemez diye, güvenemiyorum ben bu adama, sokaklarda nâra atar sankiEvet honki ana-baba kimliğimiz ölene kadar baki. Onun gelgit ruh hali sürekli sorun çıkarması beni çok tüketiyor.
Kaza için yarın avukata vekalet verecek. Telefonumu satacağım diyor ücreti için. Benim de yarın araba işlemlerim var. Ondan sonra karşılıklı oturup boşanma meselesini konuşacağız. Arkadaşım Şükran’ın benim yanıma taşınmayı kabul ettiğini duydu biz telefonda konuşurken. Aynı şehirde yaşamak şartı ile boşanmayı kabul etti. Çocuklarımı göreceğim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?