Esinizin işsizlik bahanesi olamaz. İşi hazırmis belge alıp çalışacakken evde yatmayi tercih etmiş. Sizin çevreniz geniş o iş olmasa başka bir iş olurdu. İşsizliğini bahane etmeyin. Bence adam sizden boşanmayi zaten bekliyordu instagramında bile yokmussunuz. para suyunu çekince siz bosanmasaniz bile o terkedecek. Size utopik gelebilir ama bence aldatıyor, hem sosyal medyayi gizle hem de saçma sapan kıskançlık yap, bunu sadece aldatan biri yapabilir. Bir de bodruma kaçma olayı varmış sanirim o konuyu okumadım ama bu da düşündürücüBabam istemezdi tabii ki kendi kazandığının böyle heder olmasına. Ama benimde çok iyi bir kaderim olmadı. İlk evliliğim bittikten sonra babam “evlenme” bir daha dedi.
Bence eşimin bana karşı tavrı işsizlikten ve 2 küçük bebekten dolayı. Ama benimde uzlaşma adına enerjim kalmadı. Diğer şıktan devam edeceğim hayatıma.
Antalya’da yaşamak için bir sebebim kalmadı. Zaten istememde bu vakitten sonra. Ailem beni ekarte ettiği için oteli de görüp demoralize olmak istemem.Otel dışında seni Antalya’ya bağlayan ne? Otele de gitmiyorsun zaten.
Taşın İstanbul’a boşan. O zaten İstanbul’a dönünce öyle çalışacam böyle çalışacam demiyor muydu.
Sana onun maaşını yemek nasip olmaz ama belki çocukları için nafaka öder çalışırsa
Evim 80 m2 Antalya’daki evlerin geneli küçük iyi bir semtte ise. Eşimde çalışmadığı için evde 2 yetişkin 2 bebek varken bir de bakıcıyı sığdırabileceğimiz yer yoktu.duruguzel maddi durumunuzun çok iyi olduğunu yazdınız.Duş bile alamıyorum dediniz.Neden iki küçük cocuk için bir yardimci bakıcı vs tutmadiniz ?
Otelde çalışanlarınızin burayı okuma ihtimali var onlar kardeşlerinize söyler bence bu kadar emin olmayın. Bir de burda yazdıklarınız yıllarca kalacak ilerde pişman olabilirsinizİşte yaşı yaşıma, boyu boyuma uygun dedim ama huyu çirkin. Beni kanser ediyor. Dün Engin için bir sürü pislik yaptı. Eve geldim, yazışmalarımızı okumuş. “Bu Engin saf” diyor. Vazgeçti. Ama olan benim duygu durum bozukluğuma oluyor.
Kardeşlerimin ya da tanıdıklarımın burda olma ihtimali sıfır. Kardeşlerim bir yere üye olup, kendilerinden bahsedecek, başkalarının derdini dinleyecek insanlar değil. İnternete girdiklerinde trendyola girerler. Sosyal medya hesabı kullanmazlar.
Nereyi istiyor beyzademiz.Hani tüm iş sahaları oradaydı onun için. Depremden değilde İstanbul’a gidersem çalışmam gerekecek diye korkuyordurAslında istanbul’a taşınmak artık istemiyor. Depremden korkuyor çünkü.
Muratpaşada Lara’da evler büyük eski elit mahallerinde,Konyaaltı tarafında yerleşik insanların olduğu Gürsü,Arapsuyu tarafını düşünebilirsin Vatken zaten kiradaysan o civarlarda evler genelde 3+1 120 metre kare falanEvim 80 m2 Antalya’daki evlerin geneli küçük iyi bir semtte ise.
Sosyal medyasına beni evlendiğimizden beri eklemedi. Ben kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince de ayarım şaşıyor. Onu arkadaşlarına rezil ederim diye eklemiyor.Bence adam sizden boşanmayi zaten bekliyordu instagramında bile yokmussunuz.
Eğer maddiyatı düşünür ise şu an boşanmaya yanaşmaz. Ailemle ortaklığı bitirme davası açtım. Ama onlar uzlaşma yoluna gidecekmiş. Bana payımı verirlerse epey bir miktar param olacak. Burda rakam yazmayayım ama Antalya’da denize sıfır 40 odalı butik otelimiz var. Bunun yanı sıra başka mülklerimizde var. Ankara’da Bilkent’teki evimizin kiracısı Meral Akşener. Aşağı yukarı bunlar bir fikir verir. Eşimin derdi para ise Davanın sonuçlanmasını bekler.para suyunu çekince siz bosanmasaniz bile o terkedecek.
Masal hanım, kardeşlerim beni engellemiş. Neden anlamak istemiyorsunuz. Ne ölüme, ne dirime, herhangi bir şeyime yorum yapmıyorlar. Bayramda selamlaşmıyoruz. Aynı sofraya oturmuyoruz. Bana dair hiç bir şey duymak, konuşmak istemiyorlar.Otelde çalışanlarınızin burayı okuma ihtimali var onlar kardeşlerinize söyler bence bu kadar emin olmayın. Bir de burda yazdıklarınız yıllarca kalacak ilerde pişman olabilirsiniz
mesajla ss lerindeki fotoları kırpmanızı ve isimleri sansürlemenizi tavsiye ederim. resminiz ve yaşadığınız şehir de görünüyor. burda manyak da çok. önceki zamanlarda üyeleri bulup face den kocasına mesaj yazanları bile okumuştum ya da tanıdık çıkar ne gerek varArkadaşlar selamlar.
Pek çoğunuz biliyorsunuz oldukça sorunlu bir evliliğim var. Eşim olacak şahıs son derece sorumsuz bir erkek. Çocuklarım küçük olduğu için ite kaka sürdürüyorum.
Bugün yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Ben yatırım için araba almayı düşünüyorum. Eski bir arkadaşıma mesaj attım. Kendisi galerici. Sadece araba üzerine konuştuk. Aramızda hiçbir şey geçmemiş birisi. Eşim beni online görünce kıskançlık krizlerine girdi. Ekran görüntüsünü at diye baskı yaptı. Sonra da “Ya Engin’i ararım ya hattını değiştireceksin” diyor.
Evin bütün faturalarını, kirasını ben ödediğim için, resmi kurumlarda benim numaram olduğu için ben numaramı değiştirmek istemiyorum.
Sizce bu kadar kıskançlık normal mi?
Meral Aksenerin ev sahibi misin nihalSosyal medyasına beni evlendiğimizden beri eklemedi. Ben kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince de ayarım şaşıyor. Onu arkadaşlarına rezil ederim diye eklemiyor.
Eğer maddiyatı düşünür ise şu an boşanmaya yanaşmaz. Ailemle ortaklığı bitirme davası açtım. Ama onlar uzlaşma yoluna gidecekmiş. Bana payımı verirlerse epey bir miktar param olacak. Burda rakam yazmayayım ama Antalya’da denize sıfır 40 odalı butik otelimiz var. Bunun yanı sıra başka mülklerimizde var. Ankara’da Bilkent’teki evimizin kiracısı Meral Akşener. Aşağı yukarı bunlar bir fikir verir. Eşimin derdi para ise Davanın sonuçlanmasını bekler.
Antalya’nın neresi?Antalya’da denize sıfır 40 odalı butik otelimiz var.
Sosyal medyasına beni evlendiğimizden beri eklemedi. Ben kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince de ayarım şaşıyor. Onu arkadaşlarına rezil ederim diye eklemiyor.
Eğer maddiyatı düşünür ise şu an boşanmaya yanaşmaz. Ailemle ortaklığı bitirme davası açtım. Ama onlar uzlaşma yoluna gidecekmiş. Bana payımı verirlerse epey bir miktar param olacak. Burda rakam yazmayayım ama Antalya’da denize sıfır 40 odalı butik otelimiz var. Bunun yanı sıra başka mülklerimizde var. Ankara’da Bilkent’teki evimizin kiracısı Meral Akşener. Aşağı yukarı bunlar bir fikir verir. Eşimin derdi para ise Davanın sonuçlanmasını bekler.
Bak o daha büyük ihtimal. Kardeşlerim beni merak edip okumaz ama eşim okuyabilir. Bir üye görmüştüm. Karısı konu açmış. Adam üyelik alıp kendini savunmuş. Öyle bir şey olurmuşEyvahlar olsun bir de buraya yazdıklarınızı okuyormuş çıldırır beni millete mi çekiştiriyorsun diye. Ben eşinizden korktum.
Evet Love. Kemal Kılıçdaroğlu misafirliğe gitti ya seçimden önce. O ev bizim evimiz. Babam bayılırdı o eve. Ankara ayaklarının altında, gece ışıl ışıl olurdu. Meral Akşener babamı tanıdığı için özellikle tanıdığı birinin evinde oturmak istemiş. Bir de site güvenli. Kendisi de ayrıca güvenlik getirdi.Meral Aksenerin ev sahibi misin nihal
arkadaşım niye her şeyini yazıyorsun ya huSosyal medyasına beni evlendiğimizden beri eklemedi. Ben kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince de ayarım şaşıyor. Onu arkadaşlarına rezil ederim diye eklemiyor.
Yok Boniva Antalya sayfası kapandı benim için.Muratpaşada Lara’da evler büyük eski elit mahallerinde,Konyaaltı tarafında yerleşik insanların olduğu Gürsü,Arapsuyu tarafını düşünebilirsin Vatken zaten kiradaysan o civarlarda evler genelde 3+1 120 metre kare falan
Bahçeşehir’de gece klübü alacaktım ben aslında. Sonuçta evliyiz. Adamında bildiği iş. Ama artık onun için parmağımı kıpırtatmak istemiyorum. Anaokul filan olmaz. Onu kesmez.Eşinizle iş kursanız mesela anaokulu tarzı bir butik bir okul, eşiniz sorumluluk alıp bu işte düzgünce çalışabilir mi? Eşiniz hiç sizin ve çocukların hayatını kolaylaştırmak için uğraşmıyor değil mi?
Ya sen bunca varlığın içindesin, kendıne yeter artarsın nıye bu adamı cektın bunca zaman. Kendine iyilik yapmalısın artık bence vaktenaydu.Bak o daha büyük ihtimal. Kardeşlerim beni merak edip okumaz ama eşim okuyabilir. Bir üye görmüştüm. Karısı konu açmış. Adam üyelik alıp kendini savunmuş. Öyle bir şey olurmuşAslında olaylar hiçte sizin bildiğiniz gibi değil filan dermiş.
Evet Love. Kemal Kılıçdaroğlu misafirliğe gitti ya seçimden önce. O ev bizim evimiz. Babam bayılırdı o eve. Ankara ayaklarının altında, gece ışıl ışıl olurdu. Meral Akşener babamı tanıdığı için özellikle tanıdığı birinin evinde oturmak istemiş. Bir de site güvenli. Kendisi de ayrıca güvenlik getirdi.
Yani bilemiyorum. Kardeşlerinizin adını da yazmıştınız. Bir bakayım dedim kardeşlerinizin instagram hesaplarına, otelinizin ve şirketin adına ulaşmam 10 saniyemi aldı.İşte yaşı yaşıma, boyu boyuma uygun dedim ama huyu çirkin. Beni kanser ediyor. Dün Engin için bir sürü pislik yaptı. Eve geldim, yazışmalarımızı okumuş. “Bu Engin saf” diyor. Vazgeçti. Ama olan benim duygu durum bozukluğuma oluyor.
Kardeşlerimin ya da tanıdıklarımın burda olma ihtimali sıfır. Kardeşlerim bir yere üye olup, kendilerinden bahsedecek, başkalarının derdini dinleyecek insanlar değil. İnternete girdiklerinde trendyola girerler. Sosyal medya hesabı kullanmazlar.
Peki bu kadar çaba niye?Yani bilemiyorum. Kardeşlerinizin adını da yazmıştınız. Bir bakayım dedim kardeşlerinizin instagram hesaplarına, otelinizin ve şirketin adına ulaşmam 10 saniyemi aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?