Bu kadar kıskançlık normal mi?

Esinizin işsizlik bahanesi olamaz. İşi hazırmis belge alıp çalışacakken evde yatmayi tercih etmiş. Sizin çevreniz geniş o iş olmasa başka bir iş olurdu. İşsizliğini bahane etmeyin. Bence adam sizden boşanmayi zaten bekliyordu instagramında bile yokmussunuz. para suyunu çekince siz bosanmasaniz bile o terkedecek. Size utopik gelebilir ama bence aldatıyor, hem sosyal medyayi gizle hem de saçma sapan kıskançlık yap, bunu sadece aldatan biri yapabilir. Bir de bodruma kaçma olayı varmış sanirim o konuyu okumadım ama bu da düşündürücü

Antalya’da yaşamak için bir sebebim kalmadı. Zaten istememde bu vakitten sonra. Ailem beni ekarte ettiği için oteli de görüp demoralize olmak istemem.
Aslında istanbul’a taşınmak artık istemiyor. Depremden korkuyor çünkü.
duruguzel maddi durumunuzun çok iyi olduğunu yazdınız.Duş bile alamıyorum dediniz.Neden iki küçük cocuk için bir yardimci bakıcı vs tutmadiniz ?
Evim 80 m2 Antalya’daki evlerin geneli küçük iyi bir semtte ise. Eşimde çalışmadığı için evde 2 yetişkin 2 bebek varken bir de bakıcıyı sığdırabileceğimiz yer yoktu.

Otelde çalışanlarınızin burayı okuma ihtimali var onlar kardeşlerinize söyler bence bu kadar emin olmayın. Bir de burda yazdıklarınız yıllarca kalacak ilerde pişman olabilirsiniz

Aslında istanbul’a taşınmak artık istemiyor. Depremden korkuyor çünkü.
Nereyi istiyor beyzademiz.Hani tüm iş sahaları oradaydı onun için. Depremden değilde İstanbul’a gidersem çalışmam gerekecek diye korkuyordur

Evim 80 m2 Antalya’daki evlerin geneli küçük iyi bir semtte ise.
Muratpaşada Lara’da evler büyük eski elit mahallerinde,Konyaaltı tarafında yerleşik insanların olduğu Gürsü,Arapsuyu tarafını düşünebilirsin Vatken zaten kiradaysan o civarlarda evler genelde 3+1 120 metre kare falan

Çok kıskanç erkeklerin başka kadınlara ilgisi olduğuna şahit oldum hep. Hep ama. Sizin eşiniz de zamanla o tiplere evrilmez umarım. Bu kadar kıskançlık herkese fazla. Hat değiştirmekte ne Allah Allah

Bence adam sizden boşanmayi zaten bekliyordu instagramında bile yokmussunuz.
Sosyal medyasına beni evlendiğimizden beri eklemedi. Ben kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince de ayarım şaşıyor. Onu arkadaşlarına rezil ederim diye eklemiyor.
para suyunu çekince siz bosanmasaniz bile o terkedecek.
Eğer maddiyatı düşünür ise şu an boşanmaya yanaşmaz. Ailemle ortaklığı bitirme davası açtım. Ama onlar uzlaşma yoluna gidecekmiş. Bana payımı verirlerse epey bir miktar param olacak. Burda rakam yazmayayım ama Antalya’da denize sıfır 40 odalı butik otelimiz var. Bunun yanı sıra başka mülklerimizde var. Ankara’da Bilkent’teki evimizin kiracısı Meral Akşener. Aşağı yukarı bunlar bir fikir verir. Eşimin derdi para ise Davanın sonuçlanmasını bekler.

Eyvahlar olsun bir de buraya yazdıklarınızı okuyormuş çıldırır beni millete mi çekiştiriyorsun diye. Ben eşinizden korktum.

Otelde çalışanlarınızin burayı okuma ihtimali var onlar kardeşlerinize söyler bence bu kadar emin olmayın. Bir de burda yazdıklarınız yıllarca kalacak ilerde pişman olabilirsiniz
Masal hanım, kardeşlerim beni engellemiş. Neden anlamak istemiyorsunuz. Ne ölüme, ne dirime, herhangi bir şeyime yorum yapmıyorlar. Bayramda selamlaşmıyoruz. Aynı sofraya oturmuyoruz. Bana dair hiç bir şey duymak, konuşmak istemiyorlar.
Hayatınızda hiçkimse sizden nefret etmedi mi?

mesajla ss lerindeki fotoları kırpmanızı ve isimleri sansürlemenizi tavsiye ederim. resminiz ve yaşadığınız şehir de görünüyor. burda manyak da çok. önceki zamanlarda üyeleri bulup face den kocasına mesaj yazanları bile okumuştum ya da tanıdık çıkar ne gerek var
durumunuza gelince. eşiniz sıkıntılı biri belli ki
sizin kafanızda bir plan vardır mutlaka

Meral Aksenerin ev sahibi misin nihal

Eşinizle iş kursanız mesela anaokulu tarzı bir butik bir okul, eşiniz sorumluluk alıp bu işte düzgünce çalışabilir mi? Eşiniz hiç sizin ve çocukların hayatını kolaylaştırmak için uğraşmıyor değil mi?

Eyvahlar olsun bir de buraya yazdıklarınızı okuyormuş çıldırır beni millete mi çekiştiriyorsun diye. Ben eşinizden korktum.
Bak o daha büyük ihtimal. Kardeşlerim beni merak edip okumaz ama eşim okuyabilir. Bir üye görmüştüm. Karısı konu açmış. Adam üyelik alıp kendini savunmuş. Öyle bir şey olurmuş Aslında olaylar hiçte sizin bildiğiniz gibi değil filan dermiş.
Meral Aksenerin ev sahibi misin nihal
Evet Love. Kemal Kılıçdaroğlu misafirliğe gitti ya seçimden önce. O ev bizim evimiz. Babam bayılırdı o eve. Ankara ayaklarının altında, gece ışıl ışıl olurdu. Meral Akşener babamı tanıdığı için özellikle tanıdığı birinin evinde oturmak istemiş. Bir de site güvenli. Kendisi de ayrıca güvenlik getirdi.

arkadaşım niye her şeyini yazıyorsun ya hu
bari tc ni de yaz. Allah Allah. kendini ne kadar büyük riske attığının farkında mısın. lütfen sil şu özel bilgileri
bana niye düştüyse derdi gece gece

Yok Boniva Antalya sayfası kapandı benim için.
Bahçeşehir’de gece klübü alacaktım ben aslında. Sonuçta evliyiz. Adamında bildiği iş. Ama artık onun için parmağımı kıpırtatmak istemiyorum. Anaokul filan olmaz. Onu kesmez.

Ya sen bunca varlığın içindesin, kendıne yeter artarsın nıye bu adamı cektın bunca zaman. Kendine iyilik yapmalısın artık bence vaktenaydu.

Yani bilemiyorum. Kardeşlerinizin adını da yazmıştınız. Bir bakayım dedim kardeşlerinizin instagram hesaplarına, otelinizin ve şirketin adına ulaşmam 10 saniyemi aldı.

Yani bilemiyorum. Kardeşlerinizin adını da yazmıştınız. Bir bakayım dedim kardeşlerinizin instagram hesaplarına, otelinizin ve şirketin adına ulaşmam 10 saniyemi aldı.
Peki bu kadar çaba niye?
Gerçekten şu yaptığınız hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…