Bu kadar kıskançlık normal mi?

Rahmetli babanız ileri görüşlü adammış az çok tahmin etmiş demek ki olabilecekleri. ( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. )

Kaderinizi değiştirmek, yön vermek birazda sizin elinizde. Göz göre göre her şeye tamam der sineye çekerseniz bu sizin kötü kaderiniz olmaz, tercihiniz olur. Tercihlerinizi değiştirmek için hala geç değil.

Biz insanlar mükemmel kusursuz varlıklar değiliz zaten öyle olsaydık insan olmaz melek olarak yaratılırdık. Hata yapmak, yanılmak doğamızda var. Bin kere yanılır ama eninde sonunda o yanılgıyı düzeltmek için çabalarız eğer istersek. İstemezsek de suçlayacak her daim bir şeyler bulur suçu başka yerlere atarız.

Evlenmek boşanmak, iflas etmek, iş bulamamak bunlar gayet olağan şeyler hayatta. İsterseniz on kere evlenip boşanın olmuyorsa olmuyordur bu sizi bağlar. İş yaptınız olmadı kapattınız, iflas ettiniz yaşadıklarınızdan ders alır aynı hatayı yapmadan yeni açtığınız işlerde daha dikkatli olur yine ayakta kalırsınız. Bazen şansı tıkanabilir insanın istediği işi bulamaz ama geçimini sağlamak için istemeden de olsa başka işler yapar ta ki kendi istediği işi bulana kadar buna da kimse ses çıkartamaz.

Fakat dört dönüm bostan yan gel yat Osman gibi takılıp, hiçbir şeye yaramayan, kendine bakmayı geçtim çocuklarının bakımını dahi üstlenmeyen, sorumluluk almayan insana hiçbir kader, yazgı, dua, ritüel işlemez. Hiç kimsede saygı duymaz.

Sizde lütfen saygı sevgi aşk falan beslemeyin bu insana. Siz ve sizin gibi kendinden çok fazla veren kadınlar oldukça maalesef bu karakterler artmaya, çoğalmaya devam edecektir. Sıfır sorumluluk, mis gibi hayat. Geriye dönüp bakınca sizin haricinizde herkes mutlu, konforlu ama siz ölene kadar mutsuz, kaygılı, depresif. Kendinize bu hayatı layık görmemelisiniz.

Yorumlari cok hakli buldum cok ozele girmissiniz bu konunuzda. Belki yoneticilerden rica ederseniz silerler konunuzu ben urkutucu buldum, kadinsiniz, zenginsiniz, bosanmak istiyorsunuz bosanirsaniz basinizi agritma ihtimalleri cok yuksek bitakim insanlarin. Kardesleriniz onemli degil sizi hic tanimayan insanlardan bahsediyorum.

Bu konuda kızlar haklı bence Nihal sen bilirsin tabiki ama sonradan can sıkıcı bişey yasamaman için bence çok detaya girme. Hani burdan tanisirsin özelde de görüştüğün insanlar ölür tamam onlara daha çok güvendiğin için paylaşırsın belki ama şuan isteyen herkesin acip okuyabilecegi şekilde olmasa senin icin daha iyi olur bence.

Eşine guvenmeyen adamin gidecegi tek yer anasının yeridir.bir erkk icin asla numarami degismem buna es kişisi dahil .bugun num degis yarin kiyafete karis yarin kiz ardaslara karis olay uzuyacak.taviz tavizi dogurur
Yine bosanma gazlamaları basladıbu adam yüzde 1617282828 milyon flört dönemindeyken de böyleydi, ve kızın hosuna gidiyordu . Ztn hosuna gitmese adamı koca diye almazdı. Aslında burada kimse gaza gelmesinn diye sizin üstünüzden yazıyorum herkese hemen boşan demek gideceği yer anasının evi demek . Ama kendileriniz biseyler yasadıgınızda kocalarınızı bırakmıyorsunuz.
Misal hem cevrem hem isim gereği coook aldatılan kadın gördüm sizin belkide hic görmediğiniz kadar cok vallahi hic biri boşanmadı. Hatta gecen yaz bi olay yasadık 2 arkadastan biri sizin gibi gazlıyo, sonra kendi aldatıldı konı bile yapmadı. Arkadası bunın üstüne beni neden kocamdan bosatmaua calısıyodun dedi. Ee kocamı sokaktaki o.. a mı yedirim dedi…
O sebepten kimse babasının evine gitsin dite kimse kimseyi gaza getirmesin ortada dayak yok ihanet yok

Benim babamın cep telefonu facebook’ta yazardı. Ola ki birininin yardıma ihtiyacı olur ya da ulaşmak isterse diye.
Benim çekindiğim bir şey yok. Eski belalım yok. Geçmişimde yüz kızartıcı bir şey yok. Husumetli olduğum biri yok.
Kardeşlerimle sorunlarım olduğunu cümle alem biliyor. Onlar bana ve çocuğuma beddua ettiği halde, ablam kafamda telefon parçaladığı halde ben onlara bir şey yapmadım. Sineye çektim.
S sasifelekcikmazi doğru tespit yaptı. Çok fazla cephede savaşıyorum ve kafayı sıyırmak üzereyim.
Aslında kendim için bunları daha fazla düşünmemem gerekiyor. Ama sorunlarının biri bitiyor, diğeri başlıyor.

Yapıcı yorumun için teşekkür ederim brologcu. Bugün araba işlerimi halledeceğim. Kesinlikle beni demoralize edecek hiç bir şey düşünmek, konuşmak istemiyorum.
Bizim baştan beri anlaşamadığımız konular oluyordu ama 2. Çocukla beraber zirve yaptı. Çocuğum 6 aylık. Hani senelerdir süre gelen bir durum değil.
Kendim için boşanacağım zaten. Herşeyden önce Akıl sağlığımı korumam lazım. Hani ben burda konu açıyorum da hayatıma devam ediyorum değil. O kriz durumlarında yataktan dahi çıkamıyorum. Çocuklarıma bakamıyorum. Böyle bir lüksüm yok.

İlk iş bence bakıcı. Yaşları çok yakın. Bir tanesi yürüme çağında çocuk. Hersey yolunda gitse bile kafayı siyirirsiniz.
Bu kimlik konusunda ise hayatta ne lüzumsuz tipler var bilseniz. Biri ailenize, kocaniza ispiyonlar. Sonra sıkıntı olur. Nick değiştirip, foto koymayabilirsiniz.

Ben bosandim cinim çünkü benim kıyafetlerimede karismaya baslamisti hele cocuktan ve evde cocuk bakip çalışmadığım icin

Ben bosandim cinim çünkü benim kıyafetlerimede karismaya baslamisti hele cocuktan ve evde cocuk bakip çalışmadığım icin
İlk seferde bosanmamıssınzıdır ilk ihanette tak diye bosananı bem hic görmedim. Hem kendi meslektaslarımdan hem cevremde cok gözlemledim. He bu arada kisisel olarak bana sorarsanız aldatıldıgı anda boşanılmalı. Ama kimseyi de gazlamam

Ilk seferde evden gittim bosandim sadece 1 yillik birikim tasti daha once .huzurunuz yoksa bosanmali aldatilma kriter olmamali bende ihanet yoktu psikolojik siddet fazla idi dayanamadim tepemde herseye kavga cikaran adama

Arabayı yatırım için alıyorum.
Sizin hatrınız olsun diye sevmiyor diyelim.

Ben yalnız kalmam. Eli yüzü düzgün ve maddi durumu Türkiye’nin epey üstünde bir kadınım. O konuda Rahatım.
Abla herkesi kendisi yada etrafında max memur maaslı olarak gördügü icin sizi de etrafındakş insanlar gibi sanmıstır.
Bu arada esinizin davranıslarını sonradan yorumlarda gördüm asla tasvip etmedim.
Ama yalnız kalmamak falan gibi andersondan masalları düzmesi ablanın da beni epey güldürdü. Takmayın.
Bosan yada bosanmayın onı bilemem. Ama size bosan diyenler aldatılıp bosanmaz, böyle seylerin kararı kendisi yasamadan ahkam kesen insanlara sorulmaz. Kendi yüreğinize sorun o en güzel pusuladır.

Ilk seferde evden gittim bosandim sadece 1 yillik birikim tasti daha once .huzurunuz yoksa bosanmali aldatilma kriter olmamali bende ihanet yoktu psikolojik siddet fazla idi dayanamadim tepemde herseye kavga cikaran adama
Aldatma ilk kriterim değil bu arada. Düzelteyim ilk sorunda bosanmamıssınzıdır.

Ne bicim cevreleriniz var sizin ya bizim cevremizde birak aldatilmayi karsidaki kisiyle mutlu degilim diye bosanan bir suru arkadasim var hic biri de pisman olmadi .aldatilip da bosanmayan kimseye de denk gelmedim kendi cevremde

Yani bukadar varlik icinde bu adama katlanmaniz bebegin altini degistirmeyecek kadar var cdqnsiz bencil birini hayatinizdq tutmaniz besleyip buyutmeniz normalmi? Ev 80 m kare bakiciya yer yok demissiniz bakici yatili kalmak zorunda degildi gelir giderdi bilmiyorum psikolojiniz normalmi acaba normal dusunebiliyormusunuz anlayamadim cunku bahaneler cok sacma ana okulu klup gibi bisey acmayi dusundum demissiniz karsinizda bunu hak eden bir adam goremedim ayrica sizi rezil ediyor instadan eklememesi onu rezil ederim diye demissiniz bunuda tamamen kendinizi kandirma sekliniz olarak yorumladim ortada bir suru sacma sapan durum var

Yüreğim korkak serçe gibi çırpınıyor şu an.
O teşhis yanlış. Yalnız kalma korkusu değil. 2 küçük bebekle kendime çıkış yolu bulamıyorum. Geçen doktora giderken anneme bıraktım küçük olan çocuğumu, 15 dakika sonra beni aradı. “Çocuk susmuyor, gel al” diye.
Ben de konularımda boşanayım mı boşanmayayım mı diye sormadım. Bu adamın bu davranışları tolere edilebilir mi diye empati yapmak istedim. Ama adaletli olayım, vicdan azabı çekmeyeyim derken artık ben sağlığımı kaybedeceğim.

psikolojiniz normalmi acaba normal dusunebiliyormusunuz anlayamadim cunku bahaneler cok sacma ana okulu klup gibi bisey acmayi dusundum demissiniz karsinizda bunu hak eden bir adam goremedim
psikolojim kesinlikle normal değil.
Gece klübü açmayı düşündüm. Bildiği iş. Anaokulu onun tarzı değil. Hayatında ilk kucağına aldığı çocuklar kendi çocuklarımızdır.
Evlendik, çocuk yaptık müşterek hayat kuralım diye düşündüm ama buna değmez.

uyarını dikkate aldım sasıfelek
Küçük olan diş çıkarıyor. Dün gece 2 saatte bir uyandım. Fiziksel yorgunlukla başa çıkabiliyorum ama psikolojik olunca sıkıntıya girdiğimde kolumu kıpırdatacak gücü bulamıyorum kendimde. O yüzden ivedilikle kendime çözüm yolu bulmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…