Bu kadar kıskançlık normal mi?

Pardon psikologlar ne zamandan beri kendilerini doktor sanıyor ? Doktor olan tıp mezunu psikiyatristler değil miydi?
Ahahajaj doktorlar bile vakaları üstüne konusmuyor mu? Buradan bunu mı anladın.
Ben psikolog doktor mı demisim saka mısın sen ilkokul cocugu bunu bilir.
Hani ablacım doktor bi ameliyatı yapar ve vakası üstüne baska dr arkadaslarıyla istisare yapar ya?? Bu bi örneklendirme…
Vah anam vah okuduğunu anlamayıp ilkokul bilgisi ile ezmeye calısmak?

Yoo hayır kıskanan adam gitsin anasının evine diyip bısanma tavsiyesi veren bi ablaya istinaden verilmis cevaptı! İstasriklere göre aldatan bile hemen boşanmıyorken kıskanclık yapan es kisisine karsın bpsan diy akıl vermek lafi güzafdan baska bisey değil.
Ve kendim aldatılsam suan plsa suan bırakırım. Ben bu aldatılıp devam etmeyi normal adletmiyorum
Aldatılanların sadecr yüzde 14 i bosanmıs veriler böyle. Tam olarak bu bilgiler ısıgında bana sordugunuz nedir ben tam anlayamadımda

Bekle düzelir mi demisim?
Kendi basıma gelse ben bosanırım demisim? Kafandan uydurdugun hayalleri gercek sanııprsun sanırım.
Birde isimi yapmıyorum yukarıda da açıkladım ben bunu sırf kendime ek bisey katabilnek yurt dışına yerleştiğimde seceneğim olması icin okudum.
Hic bi psikolog ara bulucu değildir. Kaldı ki konu sahibine yasadıgınız seyler kaldırılacak seyler değil ama ilk konusunu yazdıgında ve nen ek yorumları okumadıgımda sadece kıskanclık olarak konu acıldıgını sandım. Kadının başka konularında esinin baska konularından sikayetci olduguna istianden actıgı konuları okuyacak kadar vaktim yok. Sizlerin belli ki öyle vakti var konuya daha cok hakimsiniz.
Ben salt kıskanclık konusuna bosan anasının evine gitsin seni sevmiyor uorumuna istinaden, aldatmada bile insanlar hemen bısanamıuor bosan demek ne komik dedim.
Tane tane anlattım anladın?

Ilk seferde evden gittim bosandim sadece 1 yillik birikim tasti daha once .huzurunuz yoksa bosanmali aldatilma kriter olmamali bende ihanet yoktu psikolojik siddet fazla idi dayanamadim tepemde herseye kavga cikaran adama

Niye kendini bu kadar açıklama gereği duydun ki?

Ay bu adamı bahçeşehirde zaptedemezsin Nihal.
Ortalık karışık,gece klüplerinin olduğu tarafta valeyi vurdular daha yeni.
Kesin bir sevgili de bulur.
Hiç mi yeteneği yok girip bir yerde çalışamıyor bu adam?
Paşa torunu falan mı?
Sakın cocuklarına kalacak malin,mulkün paranla bu adama iş kurma hemde gece klübü asla.

Normal değil.
Içi fesat adamın.
Bu kadar kıskançlığı kendime hakaret olarak görürüm ben mesela sadakatsizlikle suclanmak bide eşim tarafından benim için boşanma sebebi olur .
Çünkü namusuna dil uzatıyor.
Bazıları ay beni kıskanıyor kiki kiki diye sevinir belki ama bende ters teper Türk kadını mantığıyla bakmıyorum iliskilere

Sen de her konuda başka bir şeyden mezunsun. Öğretmenlikle ilgili konuda öğretmenlik mezunu, çocuklarla ilgili konuda çocuk gelişimi mezunu, bu konuda psikoloji mezunu. Hay maşallah

Üzülerek söylüyorum ki öğretmenlik mezunuuum eğer inanmıyorsan özelden sana instagramımı atarım

Cocuk gelisimi mezunuyum, bu ülkede bu meslek yapılmaz diyip üstüne lojistik okudum.

Mümkün değil kumarbaz. Benim babam çok farklı bir şahsiyetti. Öldüğü gün işe gitmek için evden çıktı. 67 yaşındaydı. Anadolu’nun bir köyünden çıkmış tırnaklarıyla kazımış, geldiği yeride asla unutmamış bir adamdı.
Eşim keyfine düşkün, günlük yaşayan bir insan. Kendi arkadaşları da eşim gibi değil. Altında Barboy olarak çalışan çocuk Türkbükü’nde balıkçı açmış. Benim eşim 43 yaşında bir dikili ağacı yok.

Sen de her konuda başka bir şeyden mezunsun. Öğretmenlikle ilgili konuda öğretmenlik mezunu, çocuklarla ilgili konuda çocuk gelişimi mezunu, bu konuda psikoloji mezunu. Hay maşallah
Evet 3. Üniversitemi bitirdim. Bi sakıncası mı var? Uada girip cıkıp kıvrandıran. Psikoloji lisansımı yeni aldım. Merak ettin baska seyler varsa istanbuldaysan konm atayım gel

Evet 3. Üniversitemi bitirdim. Bi sakıncası mı var? Uada girip cıkıp kıvrandıran. Psikoloji lisansımı yeni aldım. Merak ettin baska seyler varsa istanbuldaysan konm atayım gel
Yok başka bir konuda çocuk gelişimi mezunu olduğun için kendini öğretmen saydığını söylemiştin. Su ürünleri mühendisliği bitirip psikologum deme olasılığın da yüksek o yüzden

Ayrıca lojistik, çocuk gelişimi, öğretmenlik ve psikoloji 4 ediyor. Matematik biraz problemli herhalde

Ev hanımıyım da dedi mi hiç ?
jkdjfdfsfsf

Dur bacım daha fazla okuma ALLAH aşkına memlekette okunmadık bölüm bırakmadın.

Okul öncesi okurken aldığı formasyonu sayıyordur belki yaaaa, öyle deme kıza, psikolog o

Sizi canı gönülden tebrik ediyorum seeu hanım
Ben peşpeşe doğum yaptığım ve çocukları büyütürken yardım alamadığım için çok yıprandım. Bu sorumsuz adamın yaptıkları da bezdirdi. Geçen ay panik atak geçirdim. Toparlanmaya çalışıyorum. İnşAllah bende en kısa zamanda o gücü kendimde bulurum.
Güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim.

Demek istedigimi dogru anlatamayabilirim diye korkarak yaziyorum su an.

Bazi insanlarin akillanmasi icin darbe yemesi gerekir ya hani, sizin esiniz yanindaki kadina sirtini dayamis ve ona cok guvenen biri belli ki. Belki sizi kaybederse, kendine gelir diye dusundum. Kendine gelir ve bi is guc edinir, bi dikili tasi olur.

Sizi kaybetmeyecegine cok emin, ee evi barki var, cile cekmiyor, bi bebeginin altini degistirmek bile zulum geliyor adama ama kimse ona höt demiyor. Ne bileyim bana saglam bir darbe yemeli gibi geldi. Onu yikabilecek en saglam darbe de sizi kaybetmesi, dolayisiyla imkanlarınızi kaybetmesi.

Ev hanımıyım da dedi mi hiç ?
jkdjfdfsfsf
Haha ev hanımı dediğine rastlamadım ama babasının mesleği konusunda da kafası biraz karışık bir yerde bankacı ve ayakkabı işiyle uğraşıyor. Bu konuda ise boşanma davaları alıyor
Ahhahajaja cnım babam bankacıydı istersen sana sgk dökümünü atayım. Ailemizim isi ayakkabı idi farklı bir markada

Haha ev hanımı dediğine rastlamadım ama babasının mesleği konusunda da kafası biraz karışık bir yerde bankacı ve ayakkabı işiyle uğraşıyor. Bu konuda ise boşanma davaları alıyor
Üvey babam bankacı/ ayakkabı isiyle ben uğrasıyorum ailemin diper bireylerinin yaptıgı meslek. Vefat etmis olan öz babam ise avukattı. :)
Ev kadını olamayacak kadar donanımım var Allah korusun diyelim. Rahmetli babamında anneminde en büyük korkusu evde oturan kadın olmam olurdu. ☄

yatılı bakıcı Aylık 25 bin tl olsa, 2 sene karşılayacak nakitim hala var bankada.
Adam evden gitse ilk yapacağım iş oydu. Yemek yapmıyorum bu arada. Çünkü saatlerce mutfağa girip yemek yapamam. Yemek ya otelden geliyor. Ya da eşim kendi yapıyor. Onun dışında haftada bir temizliğe kadın geliyor. Ütü de yapmıyorum. Kuru temizlemeye veriyorum. Günümün tamamı çocukların peşinde geçiyor. Gece bayılarak yatağa giriyorum.

İsveç Çakısı gibi kadın mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…