Bu kadar kıskançlık normal mi?

kadınlar klübüne ara kısmına aldatmak yazıp 10 kadının 8 inin affettiğini okuyabilirseniz bir istatiksel veri elde edebilirsiniz.
benim kırmızı çizgilerim aldatmak ve şiddet. İlk evliliğim ihanet sebebiyle bitti. Onda da baştan psikiyatriste gittik. Evliliğimizin kurtarılacak bir tarafı kalmadığı için medeni şekilde boşandık.
Şu an 2 çocukla, biri henüz altı aylık inanın aldatılıp aldatılmadığımı takip etmeye mecalim yok. Ben sadece huzur içinde çocuklarımı büyütmek istiyorum.

bakıcı için yatılıya gerek yok ki. şimdilik yarım gün bile alsanız nefes alırsınız

Üniversite terk. Dili yok. İş beğenmiyor. Ama en son benim ayarladığım havaalanından taşıma işine razı geldi. Belge alma aşamasındaydı. Yazılıyı geçti. Mülakatta kaldı. Yedi sülalesi istanbullu. Anne babası banka emeklisi. Benim ailem köy kökenli. Onlar yaşantı olarak daha sosyetik yaşıyor.

İsveç Çakısı gibi kadın mübarek
Evet bi tane bos yapan özel mesajlar atan arkadas vardı :) hatta tehdit te etmisti beni kendisine özel mesajdan sirket adresimi ve numaramı paylaşıp beklemistim hatta mune de cok iyi biliyor konuyu. Kendisini beklemistim ama gelmedi.
Heralde o isvec cakısı biraz ağır geldi
Aklıma durduk yere adresimi sirket bilgimi atmama ragmen gelemeyen arkadas geldi oysaki geleceğine dair yeminler ediuordı..
İsvec cakısını dikkatli kullanmalı :)
Bos yapmamalı

Haha ev hanımı dediğine rastlamadım ama babasının mesleği konusunda da kafası biraz karışık bir yerde bankacı ve ayakkabı işiyle uğraşıyor. Bu konuda ise boşanma davaları alıyor
Nazlı sabancının da öz babası ayakkabı işi ile,ölen üvey babası da avukatmış.bana bu hikaye bir yerden tanıdık geldi ya neyse

ya Allah aşkına 2 belge alıp 1 tabela yaptırıp 1 daire tutan herkes de şirket sahibi oluyor. sanki sabancı holding bana

Herkes ayağını denk alsın ona göree

Herkes ayağını denk alsın ona göree
Kimliğini kendi bilgilerini reel paylasıp buyur gel diyecek kadar rahat bi isvec cakısıyım. Öyle nicklerin arkasından istediğimi sölim, olmadıgım seyi söylim bos atayımlar benlik değil.

ya Allah aşkına 2 belge alıp 1 tabela yaptırıp 1 daire tutan herkes de şirket sahibi oluyor. sanki sabancı holding bana
O dediğin sirketin calısanı olmuyor ama :) bahsettiğimiz sirketin onlarca calısanı varsa senin dediğini elemis oluyoruz.
Bu arada sabancı örneği de cok komik cok sakil cok uc örnek beni güldürdün
Kendi kendine 2 bin tl ile acılmıs sirketle övünmek ancak gerizekalıların isidir

maşallah çok ezildim
burda yazan kim nedir ne değildir bilemezsiniz
ayrıca gerçekten bazı şeylere sahip insanlar şöyle durumum var böyle durumum var diye sütyen arasına eskilerin sıkıştırdığı para gibi sıkıştırmaz bu söylemleri
kimlerin ne şirketleri oluyor gayet iyi biliyoruz merak etmeyin
etrafında elekaltı bir kabileyle yaşayanlar 3-5 görmüş geçirmiş insanla karşılaşınca komik duruma düşüyorlar

Kimliğini kendi bilgilerini reel paylasıp buyur gel diyecek kadar rahat bi isvec cakısıyım. Öyle nicklerin arkasından istediğimi sölim, olmadıgım seyi söylim bos atayımlar benlik değil.

anonim kayıtlı olduğum sitede neden kendimi ifşa edeyim ki? Siz bunu özgüven sanıyor olabilirsiniz ama burada o özgüven olmuyor. Buraya ne için kayıt oldunuz bilmiyorum ama buraya üye olanların bir nedeni var. Sizn bir nedeniniz olduğunu düşünmüyorum. Sadece ona buna ahkam kesmekten öteye geçmiyorsunuz ve her yazdığınız konuyu sabote ediyorsunuz.
Konu neydi neye evrildi sizin yüzünüzden
Ha bir de o kadar hazımsızsınız ki Yorumunuz beğenmeyen herkese kafayı takıp bilmem kaç yıllık mesajlarına beğenmedim atıyorsunuz. Eğer dediğiniz gibi psikologsanız kendinizden başlayın bu işe

Okurken yapmaz o işi de ağır gelir demiştim mülakatta kalmış zaten.
Bazı insanlar olmamış gerçekten,ite kaka da olduramıyorsun.
Bak sende bir babanın kızısın,babandan hep gururlanarak bahsettin burada.
Seninde iki kızın var, babaları hakkında ne düsünecekler ileride az çok tahmin edersin.
İnsanlar işsiz kalabilir bu çok normal ama kadınlar gerekirse temizliğe gidiyor,adamlar ne iş bulursa yapıyor ki çocuğuma yeteyim,birşey isterse alamam demeyeyim diye. Herkes bir dönem istemediği işi de yapıyor yeri geliyor,sapsız üzüm değiliz malum,baba evinde yaşamıyoruz ki anne/babamız baksın. İllaki hayatı ucundan yakalıyoruz,ya da yakalamaya çalışıyoruz ama eşinde cidden en ufak bir heves istek yok. İnsan zaten üniversiteyi neden bırakır babasından milyonlar kalmayacaksa yada yukarılarda bir yerlerde onu istihdam edecek bir yakını yoksa ben inan anlayamıyorum. Neye güveniyorsun yani.

Olaylar öyle değil. Adam yalvar yakar evleniyor. Çocuklardan sonra hem calismiyor hem çocuklara bakmıyor hem de konu sahibini sabote ediyor. Su anlamda size katılıyorum. Buraya aldatma, şiddet, kvnin baskısı çeken bir üye bosanmamak için türlü bahane buluyordu. Bilen bilir. Başkalarına yazdığı yorumlara baktım. Bosan kelimesini başka postlarda gayet rahat kullanıyordu. Bunun gibi çok örnek var. Herkes bilir meşhur bir dini tebligci üye var. Ama kendi hayatını hic o kurallara göre yaşadığını görmedim.
Tabi ki fiziksel şiddette durulmamalı ama benim için süregelen psikolojik şiddet de çok kötü. O yüzden bazı konularda( sürekli ev işine laf eden, kadına cocugu yıkıp mizildanan) ben direk bosan diyorum. O durumda kendim de kalmam.

Yanlış anlamayın ama antalya gibi bir yerde nasıl iş bulamıyor? Sezonluk bile çalışabilir. İstanbullu, okumuş anne babanın çocuğunun böyle olması çok garip geldi bana. Eşinizin ailesi kuzenleri nasıl yaşıyor? Anladığım eşinizin ailesinin öyle sizin gibi malı mülkü yok, bu ne rahatlık böyle çok şaşırtıcı.

Arkadaşınızla muhabbetinizde absürt olan hiçbir söylem yok. Gayet resmi ve araba konusu dışına çıkılmamış. Eşinizin kıskançlığı çok ama çok gereksizzzz. Sadece böyle karşı cinsten mi sizi kıskanıyor yoksa kıyafetlerinize falan da karışıyor mu?

Kıyafetlerime de karışıyor anony. Bir kere vücuduma yapışan bir kıyafet giymiştim. “Ya bunu çıkarırsın ya da dışarı çıkmayız” dedi. Ben fazla taviz verdim ona
İllaki bulur begum ama istanbul’daki gibi yönetici, şef pozisyonunda bulamaz. Çünkü burda hem tanıdığımız yok hem de eşimin yabancı dili yok. Antalya’da turizm ağırlıklı bir şehir. Annesi hayatta iken Esenyurtta bir daireleri vardı. Annesi evlendiğini hazmedemediği için o daireyi de eşime bırakmadı. Kanserdi ve erkek kardeşi baktı. O da ölmeden dairesini satıp, erkek kardeşine vermiş parasını. Babasını hiç tanımıyorum. O da Erenköy’de oturuyormuş. Yeniden evlenmiş. Ama başka çocuğu yok. Ailesi dediğim gibi bizden farklı. Mesela Caddebostan’da Büyük Klübe giderler. Yemek, alkol alırlar. Benim ailem köy kökenli. Annem babamla kebapçıya gitmişse gitmiştir.

İnsan zaten üniversiteyi neden bırakır babasından milyonlar kalmayacaksa yada yukarılarda bir yerlerde onu istihdam edecek bir yakını yoksa ben inan anlayamıyorum. Neye güveniyorsun yani.
İstanbul gece hayatında çok tanınan biri choccy. Günay, Sahne gibi mekanlarda işletmecilik yapmış. Gece hayatında zaten maaşlar yüksek. İstanbul’da çalışsa aylık 30 bin tl filan kazanır. Bodrum’da bir arkadaşıyla karşılaştık. O çalıştığı yerde kendine pay yazmış. Getirdikleri masalardan da komisyon alıyor. Aylık 50 bini buluyor. Çevre ile alakalı. Aslında eşimde zamanında çok güzel paralar kazanmış. Gardolabını görsen benim diyen iş adamında yoktur onun kıyafetleri, ayakkabıları. Kazandığını hep harcamış. Geçen beni eleştirdi. “Senin yerinde olan bir kadın gider İstinyeparktan alışveriş yapar” dedi. Ben düşün hem 4 kişilik aileyi geçindirdim. Doğumlarım, çocukların doktor kontrolleri filan.. inanılmaz giderim oldu. Yine de para biriktirdim. Bugün gittim araba aldım. Hayata bakış açımız çok zıt.

Üzgünüm ama kesinlikle yüz bulmuş biz kadınlar ses etmedikçe aman kavga çıkmasın aman günümüz mahvolmasın diye alttan aldıkça kendilerini bir şey sanıyorlar Peki ne yapmayı düşünüyorsun herhangi bir planın var mı? Konuşmak vs gibi..

Annesi evlendiğini hazmedemediği için o daireyi de eşime bırakmadı.
Hayır o öyle değil,sebebi
Kanserdi ve erkek kardeşi baktı.
Tek evladım bana bakmasa,kanserken kardeşim baktıysa tabiki ona bırakacağım. Eşin masal anlatmasın. Kötü de olsa annesine bakmamış.Bıraksın mağdur edebiyatını. Her şeye bir kulp herkes suçlu onun gözünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…