- 25 Temmuz 2013
- 13.358
- 54.557
- 798
Güzellikle boşanmaya ikna etmeye gerek mi var ki? Koyacak kapının önüne, kesecek para yedirmeyi, açacak boşanma davasını. Yazacak yıllardır çalışmıyor ben artık bunu beslemekten yoruldum diye.Istedigi zaman gorebilir cocuklari. Gercekten babalik yapmak isteyen adam yapiyor, gormek isteyen goruyor. Senin buyuk kiz benimkiyle hemen hemen ayniydi diye hatirliyorum. Sabah alir, aksam getirir. Ben yolluyorum cocugu. Ustelik inanılmaz dinlenmis oluyorum.
Kavga etmeden, guzellikle ikna edebilirsen cok iyi olur. Bu adam seni maddi, manevi yiyor.
Eninde sonunda bitecek evliligin. Manevi olarak daha fazla tukenme. Cocuklarinin sana ihtiyaci var.
Sizi gerçrkten anlamıyorum. Kavga çıkmasın diye korkuyorsunuzMaalesef klasik şeyler. “Çocuklar babası büyümesin” Ama onlar babalarından mahrum kalmasın diye ben kafayı sıyırmak üzereyim.
Eve gelince bir de onun için kavga çıkmasın diye. “Sana gelirken sigara al dedim. Neden almadın” der diye.
Güzellikle boşanmaya ikna etmeye gerek mi var ki? Koyacak kapının önüne, kesecek para yedirmeyi, açacak boşanma davasını. Yazacak yıllardır çalışmıyor ben artık bunu beslemekten yoruldum diye.
Bu adam boşanınca çocukları almaya geldiğinde para ister gezdireyim diye.
Aslında çok merak ediyorum bu adamın parasını kesip kartları da iptal etse ne yapar diye de işte Nihal onu yapmaz.
Ama bir asalak da güzellikle ikna edilemez. Nasıl ikna edecek ki? Senin bütün masraflarını karşılamaya devam edeceğim şeklinde bir söz verirse ancak öyle.Adamin davranislari normal degil.
Nihal onu terk ederse kaybedecek biseyi kalmıyor. Kaybedecek bir işi, unvani, prestiji, mali mulku yok. Kapidan çıktığı anda gidecek baska bi yeri yok. Saldirganlasabilir diye tereddüt ediyorum.
Adam yaptigi kazanin tazminatini sizde kendisi odeyecek ama diger yandan altina yeni araba geliyor. Butun bunlari birakmak istemez
Tavuk son 2 ayda 2 ayrı psikiyatriste gittim.Sen bu adamla hep sorun yaşıyorsun , boşanıyorum diyorsun sonra da kaldığın yerden devam ediyorsun.
O zaman evliliginizde sorun yok. Neden şikayet edip duruyorsun anlamıyorum. Doktorlar öyle diyorsa boşanmayın tabii ki. Biz yanlış anlamışız.Tavuk son 2 ayda 2 ayrı psikiyatriste gittim.
İlki “dayak yok, aldatma yok. 2 küçük çocuğunuz var. Aranızdaki iletişim sorunununu çözün” dedi.
İkincisine beraber gittik. Kadın benim ruh hastası olduğumu düşündü. “Adam sana çocukların bakımında yardım ediyormuş ya” dedi. “İşe başlarsa sorunlarınız da biter” dedi.
Birbirimizi boğazlayacak kadar tahammül edemez duruma gelmemizi bekliyorlar doktorlar sanırım.
Dediğim gibi ben sana boşan ya da boşanma demem o senin bileceğin iş .Tavuk son 2 ayda 2 ayrı psikiyatriste gittim.
İlki “dayak yok, aldatma yok. 2 küçük çocuğunuz var. Aranızdaki iletişim sorunununu çözün” dedi.
İkincisine beraber gittik. Kadın benim ruh hastası olduğumu düşündü. “Adam sana çocukların bakımında yardım ediyormuş ya” dedi. “İşe başlarsa sorunlarınız da biter” dedi.
Birbirimizi boğazlayacak kadar tahammül edemez duruma gelmemizi bekliyorlar doktorlar sanırım.
Ama bir asalak da güzellikle ikna edilemez. Nasıl ikna edecek ki? Senin bütün masraflarını karşılamaya devam edeceğim şeklinde bir söz verirse ancak öyle.
Ben olsam boşanmadan önce keserdim musluğu, git çalış kazan ekmeğini derdim.
Ama Noway'in de dediği gibi Nihal sadece şikayet etmeyi seviyor, harekete geçmeyi değil. Bir nevi açtığı konularla stres atıyor diyelim.
Tavuk son 2 ayda 2 ayrı psikiyatriste gittim.
İlki “dayak yok, aldatma yok. 2 küçük çocuğunuz var. Aranızdaki iletişim sorununu çözün” dedi.
Seviyor mu bilmem ama saygi 0Evet beni seviyor diye evlendim. Demek ki yeterli değilmiş.
Bu adam evliliğin başından beri belliymiş nasıl iki çocuk yapabildiniz hiç mi korkunuz yoktu ? Yazık günah o çocuklara, siz kurban psikolojisinde debelenirken o çocuklar ne çekiyorlar kim bilir, silkelenin kendinize gelin lütfen küçüğü kreş yaşına gelince ayrılın bu keneden, içindeki gücü bulmalısın yolsa çocukların büyüyünce sıkıntı çekecek bu narsist psikopat delidenBiri 1,5 yaşında diğeri 6 aylık iki çocukla gözüm kesmiyor boşanmayı. Ama artık köprüleri yakmam şart oldu.
Çalışmıyor. Src belgesi sınavına girdi. Mülakatı geçemedi. Onu bekliyor.
Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum ama geçenlerde bir konuda yazdılar. Boşansan bile babalarının rızası olması lazım yurtdışına çıkarmak için diye. Çocuk kaçırmaya giriyormuş yoksa.Bu adam evliliğin başından beri belliymiş nasıl iki çocuk yapabildiniz hiç mi korkunuz yoktu ? Yazık günah o çocuklara, siz kurban psikolojisinde debelenirken o çocuklar ne çekiyorlar kim bilir, silkelenin kendinize gelin lütfen küçüğü kreş yaşına gelince ayrılın bu keneden, içindeki gücü bulmalısın yolsa çocukların büyüyünce sıkıntı çekecek bu narsist psikopat deliden
O nasi psikiyatrist pardon? Hic bi psikaytrist dayak yok git derdini kendin çöz demezTavuk son 2 ayda 2 ayrı psikiyatriste gittim.
İlki “dayak yok, aldatma yok. 2 küçük çocuğunuz var. Aranızdaki iletişim sorununu çözün” dedi.
Amerikaya gidemezsen napicaksin peki? Boyle devam mi? Herif arabayi parcalasin altina yenisini cekeyim. Herif beni komsuya herkese rezil etsin sineye cekeyim. Cocuklarin en basit altini degismesin. Beni getir kuryesi gibi kullansinAmerika’ya gitmeyi düşünüyorum ama geçenlerde bir konuda yazdılar. Boşansan bile babalarının rızası olması lazım yurtdışına çıkarmak için diye. Çocuk kaçırmaya giriyormuş yoksa.
Nihal sen gerçekten gitmek istersen özgürlüğünü satınalırsın ama şu an aksiyon almak yerine pasif davranıyorsun. Boşan demek zor ama bu hayatta zor.Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum ama geçenlerde bir konuda yazdılar. Boşansan bile babalarının rızası olması lazım yurtdışına çıkarmak için diye. Çocuk kaçırmaya giriyormuş yoksa.
Onların da merdiven altı çıktı. Geçen araştırırken gördüm. Kadın Uluslararası ilişkiler tarzı bir şey okumuş sonra yurtdışında bir iki sertifika vs almış. Normal psikolog terapisi 1000 tl ise onunki 500. Birebir rastladım yani. Giderken uzmanlık alanına kadar okumak, bakmak lazımO nasi psikiyatrist pardon? Hic bi psikaytrist dayak yok git derdini kendin çöz demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?