• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kadar mı Çirkindim?

Canım ne olur bana kızma :110: biri bana ilk buluşmada "biz şimdi neyiz" diye sorsa sanırım oldukça dalga geçerdim. Senle yaşıtız bu arada. Adam en azından ciddiye alıp verilebilecek en makul cevabı vermiş. Sen de tutmuş dış görünüşüne bağlamışsın. Haydaaa dedim okurken :)
En önemlisi kendine bu işkenceyi niye yapıyorsun? Yüzündeki sivilceye çare bulamadın mı, git saçını boyat mesela. Kendini daha iyi hissedecek bir şeyler bul mutlaka ivedilikle. O özgüvenin yerine gelmesi şart. X z kişiyle ya da yalnız farketmez, gerçek sıkıntına odaklanmalısın.

Hayır neden kızayım bence de son derece dalga geçilecek bir soru. Artık hayatta şunu yapmam demem zaten. Yani sadece görüşülmez belki sözünü kaldıramam ben hemen bu ihtimali düşünebildi benimle ilgili. Bu beni çok kırdı. Dalga geçse " kezban mıydın sen hiç çaktırmadın bu nasıl soru ya" falan dese belki şu an burada konum olmayacaktı.

Şu an dediğinizi yapıp yataktan kurtulup kendimi dışarı atmaya çalışıyorum. Kendi eksikliğimi tamamladığımda böyle sözler bu kadar ağır gelmez belki

Hayır, aslında çok doğru düşünüyorsun. Ben de ilk ısrarcı mesajlarında o kızlara bakıp "bu ne be herif harem kurma peşinde" diye söylenip cevap vermiyordum. Yani baştan beri bilio gördüğüm şeyleri kabullenip konuşmaya başladığım için sonradan laf etme hakkım da hiç olmadı. Hatayı ben kendim yaptım şu an kendim çekiyorum aslında
Neden cekiniyorsunuz? Muhtemelen o "guzel" dediginiz kizlardan alamadiginiz sizdenaliyordur. Cool, egosu tavan yapmamis guzel mi iyi yoksa agzindan bal akan, tavirlari sig Barbie bebek guzeli mi/ Onemli olan o da degil. Onemli olan sizin ne istediginiz. Siz bu adamadan hoslaniyorsniz onunla iliskiyi o "dur"" diyene kadar kesmeyeceksiniz.

Buradan yeterince etkilenmemis gibi duruyor. Ama hala da yazmasi düşündürücü. Benim merak yaptigim adam cok mu cekici yakışıklı karizmatik acaayip ozguvenli biriydi? Kendine o kadar odaklanmissin ki onunla ilgili cok az detay vermissin. Senin hayalinde canlandirdigin biri miydi mesela? Zerre bile mi hayal kırıklığı olmadı? Bence hic takma en fazla biriktirdigin paralarla begenmedigin yerleri yaptirir yeni bi aska daha saglam adimlar atarsin. Hem hic begenmese hala mesaj atmazdi. Bulusmadan önce mesajlarda ask hoslanti begeni tarzi seyler var miydi? Koca bir yıl boyunca arkadas seklinde konuşmuş olamazsiniz :O

Haklısın. Çok kendi açımdan anlatmışım. Çok etkileyiciydi adam yani kriter fark etmez her kadının dönüp bakacağı biri gibiydi, özgüveni yüksekti. Bir ara dans falan etmeye başladı hatta :) Hayalimdeki adam mıydı? Aslında hayır. Zaten başta cevap yazmama ısrarımın sebebi de buydu. Bu benim tipim demedim hiçbir zaman. Arada ay bu napıyo bu nasıl ses tonu bu nasıl cevap dediğim de oldu sanki içimden ama sen sorunca aklıma geldi. Resmen onun beni beğenmeyişine odaklanmışım bunları geri atmışım kafamda.

Aşk değil ama hoşlantı bazı gelecek planları falan konuşuldu tabii. Hafif kıskançlıklar da vardı ama erkek egosuna bağlayıp pek önemsememiştim.

Sevgili ablişim bu işler nasip kısmet işleri. Angelina Jolie dahi aldatılıyor hem de ondan çok daha az güzel bir kadınla... Yani kaşa göze göre değil. Kendini pek güzel bulmuyorsun da misal veriyorum beni görsen adını Afrodit olarak değiştirirsin. Fakat bunlar sorun değiiiiilll bunlar önemsiiiiizz. Ben senin yazını okuyunca egodan kibirden sıyrılmış zarif güzeller güzeli bir ruh görüyorum sense aynaya bakmaktan kaçıyormuşsun... Üzüldüm. Ama zaten güneş de kendinin farkında olsa iğrenç insanların yaşadığı bu dünyaya doğmazdı. Uzun lafın kısası yapma etme. Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş, üstad Aşık Veysel. Boşa mı demiş? Yüzündeki kusur"lardan" bahsetmişsin... Ben senin kalbindeki kusursuzluğu gördükten sence benim için bir önemi olur mu? Senin ruhunun ışığı gözlerimi kamaştırıyorsa başımı senden çevirirsem görebilir miyim? Göremem. Senden bir kardeşin olarak ricam aynaya bak ve gözlerinin içindeki Simeranya 'ya taş çıkartan o güzel aleme dal. Sen çok güzelsin hem de bu sadece dış görünüşünle alakalı değil. :)

Çok tatlısın ve çok güzel yazmışsın :) Umarım böyle saçma durumlarla karşılaşmazsın içindeki kocaman güzelliği keşfedecek biri çıkar karşına

Bence asıl sorun adamin surekli baska kizlari takip etmesi. Iletisiminiz nasıl peki gorusmenizden sonra?

Neden cekiniyorsunuz? Muhtemelen o "guzel" dediginiz kizlardan alamadiginiz sizdenaliyordur. Cool, egosu tavan yapmamis guzel mi iyi yoksa agzindan bal akan, tavirlari sig Barbie bebek guzeli mi/ Onemli olan o da degil. Onemli olan sizin ne istediginiz. Siz bu adamadan hoslaniyorsniz onunla iliskiyi o "dur"" diyene kadar kesmeyeceksiniz.

Sizi okudukça tırnaklarımı çıkarıyorum. Müthiş gaz vericisiniz iyi yönde tabii ki. Şimdilik hala iyi konuşuyor, buluşma teklifi hala yok

Sizi okudukça tırnaklarımı çıkarıyorum. Müthiş gaz vericisiniz iyi yönde tabii ki. Şimdilik hala iyi konuşuyor, buluşma teklifi hala yok
O zaman siz onereceksinz canim! Ama baski yapmadan! Konu arasinda " seninle bir boy sohbet ede ede yurumek isterdim!" ya da yahu su maca gidecek adam bulamadim benimle takilir misin?? herhangi bir bahane yeterli!
Oylekendini koyvermek yok. Sizinle konusmasinin cok onemli bir nedeni var, birseyi karsiliyorsunuz onun icin, arkadasliginizdan hoslaniyor.
Ipleri elinize alin. Zayifsa kopsun ki siz gonul islerinizi ve hayatinizi yeni ufuklara yoneltebilesiniz.

Bir yıldır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Başta o yazdı, görmezden geldim, ekledi dönmedim, tekrar yazdı bu kez itinayla düşünülüp döşenmiş bir mesajdı kayıtsız kalamadım ve biz konuşmaya başlamış olduk.

İlk zamanlar hiç önemsemedim. İnternetten bu işler olmaz dedim zaman öldürme niyetiyle ben de eğlendim. Numaramı istedi onu bile vermedim güvensizliğimden. Onun da hiç sevgili olalım evlenelim ben ciddiyim sana ölüp bitiyorum gibi sözleri olmadı. Sonraları anlaşmaya başladığımızı fark ettim. Fotoğrafları daha bi yakışıklı görünmeye başladı gözüme. Acaba bi görüşsek mi fikriyle bir yıl geçti neredeyse her gün saatlerce mesajlaşarak.

Farklı şehirlerdeydik ve buluşma teklifini hep reddettim. Emin olamamaktan ziyade özgüvensizlikten. O kadar yol gelinecek kız mıyım adam hayal kırıklığına uğramasın, hem beğenmediğini söylerse kaldıramam diye korktum hep. Zaten kendimi hiçbir zaman beğenemedim yüzümde çok fazla kusur var bunu dert ediyorum kendime. Yüzüme biri uzun süre baksa yerin dibine geçiyorum acaba hangi kusuruma bakakaldı diye. Uzatmayayım..

Geçen hafta güvenimi toplayıp görüşme kararı aldım. Buluştuk oturduk konuştuk. İyi sayılabilecek bir görüşme oldu. Mesajlarımızdaki gibi eğlendik güzel şeyler konuştuk. İkinci buluşmada şöyle yaparız diye planlar yaptı kendisi. Ciddiyete dair yine herhangi bir konu geçmedi aramızda. Akşam eve döndüğümde mesaj attı tekrar. Ben de şimdi biz ne olduk diye sorma hatasında bulundum sanki karar mercii oymuş o ne dese onu olacakmışız gibi. Aptal kafam... Bana akışına bırakırız belki aşka döner belki bir daha görüşmeyiz hop sevgili olduk demekle olmaz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Mantıken ben de böyle düşünüyorum sözleri doğru aslında. Ama zaten bi parçacık özgüvenimin içine etti bu sözleri. Tamamen beni beğenmediği daha iyi birini aradığını düşündüm. Zaten küskündüm, bir haftadır aynanın önünden bile geçmek istemiyorum. Takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp ağlıyorum. Madem beğenmeyecektin neden ısrarcı oldun diye gidip adamı boğazlayasım var. Toparlanmak istiyorum. Bunu neden buraya yazdım onu da bilmiyorum
Erkekler illa güzel kızları seçmiyor anlattıklarıyla beraberler

Bence asıl sorun adamin surekli baska kizlari takip etmesi. Iletisiminiz nasıl peki gorusmenizden sonra?

Benim o salak sorumdan sonra biraz azaldı gibi oldu ama buluştuktan sonra eskisi gibiydik konuşmalarda. Hala da yazmaya devam ediyor. Uyumadan bi bakayım dedim bi kız samimi bi yorum yazmış fotoğrafının altına. Adam cevap yazmamış ama demek ki bu samimiyeti vermiş kıza. Tüm sinyaller kart bir zampayala gönlümü kaptırdığımı gösteriyor. En az hasarla çıkarım bu işten umarım

O zaman siz onereceksinz canim! Ama baski yapmadan! Konu arasinda " seninle bir boy sohbet ede ede yurumek isterdim!" ya da yahu su maca gidecek adam bulamadim benimle takilir misin?? herhangi bir bahane yeterli!
Oylekendini koyvermek yok. Sizinle konusmasinin cok onemli bir nedeni var, birseyi karsiliyorsunuz onun icin, arkadasliginizdan hoslaniyor.
Ipleri elinize alin. Zayifsa kopsun ki siz gonul islerinizi ve hayatinizi yeni ufuklara yoneltebilesiniz.

Onu yapamam reddedilirsem şu halimden beter olurum içime kapanırım iyice. Bir yıldır sohbet geyik dertleşme ihtiyacını karşılıyorum zaten yani karşılıklı olarak. O nedenle bence artık he should better made up his mind. Türkçesi kafayı topayıp sadece beni seçmesi demek oluyo sanırım :)

Tum erkekler kizlari takip ederler. Cunku onlari SAHIPlenecek kadini ararlar. Birakin etsinler. Onlar avci cunku.

Bir kere bu konuyla ilgili feci bir arıza çıkarmıştım. İstersen kapatırım dondururum sosyal medyayla hiç alakam kalmaz ama bu önemli değil, senin bunları sadece zaman geçirme amaçlı kullandığımı anlaman önemli demişti. Şifrelerimi de al telefonumu da karıştır dedi buluştuğumuzda ama yapmadım. Hem gerçekten o kız değilim hem de kaldıramayacağım şeyler görmekten korktum. Ki zaten akıllı bi adam resetleyip gelmiştir hafızasını telefonun :)

Erkekler illa güzel kızları seçmiyor anlattıklarıyla beraberler

Bu erkek sanırım önce güzel kızları sonra anlaştığı kızı tercih edecek ve bu uzun bir zaman alacak :) Benim ise ne kimseye zamparalığı bıraktıracak gücüm ne de kimseyi bekleyecek zamanım var. Kafamda bitirmek üzereyim

Onu yapamam reddedilirsem şu halimden beter olurum içime kapanırım iyice. Bir yıldır sohbet geyik dertleşme ihtiyacını karşılıyorum zaten yani karşılıklı olarak. O nedenle bence artık he should better made up his mind. Türkçesi kafayı topayıp sadece beni seçmesi demek oluyo sanırım :)
Korkularinizi anliyorum. bir yil ayni sehirde yasiyorsaniz uzun bir sure. Ama eger o yapmiyorsa siz de sonucu kesinlestirmek istiyorsaniz yapmaniz gerekiyor. Ama eger arkadas kalmayi istiyorsaniz ve kaybetmekten korkuyorsaniz onu da anlarim. Eger sizin sectiginiz yol daha guvenli gidiyor ve sohbet devam ediyorsa sorun yok!
Gidecegi yere kadar goturun. ama ondan birseyler isteyin. Onun yapabilecegi. Bakalim yapacak mi!
Sanslisiniz, ayni ulkede yasiyorsunuz... benim durumuma bakarsaniz nasil sansli oldugunuz anlarsiniz.

Korkularinizi anliyorum. bir yil ayni sehirde yasiyorsaniz uzun bir sure. Ama eger o yapmiyorsa siz de sonucu kesinlestirmek istiyorsaniz yapmaniz gerekiyor. Ama eger arkadas kalmayi istiyorsaniz ve kaybetmekten korkuyorsaniz onu da anlarim. Eger sizin sectiginiz yol daha guvenli gidiyor ve sohbet devam ediyorsa sorun yok!
Gidecegi yere kadar goturun. ama ondan birseyler isteyin. Onun yapabilecegi. Bakalim yapacak mi!
Sanslisiniz, ayni ulkede yasiyorsunuz... benim durumuma bakarsaniz nasil sansli oldugunuz anlarsiniz.

Merak ediyorum durumunuzu tecrübeleriniz konuşuyor çünkü hemen bakıcam. Kaybetmekten korkuyorum sanırım. Birden biterse ilgisi konuşması zorlanırım azalarak bitirmek en azından şok etkisi yaratmaz bende.

Arkadaş kalmak da isterim aslında ama nikahına gidecek kadar arkadaş da değil. Bilemiyorum ya aşığım ve bunu burada bile itiraf etmek istemiyorum. Bir yıldır uzak şehirlerdeydik ama artık aynı yerdeyiz. İstese iş çıkışı bile yüzümü görüp sohbet edebilir yarım saat. Hafta sonunu iple çekip bir buluşma teklifi alamadım ama ben :)

Nasılsa sonu hepsinin hüsran biraz daha onunla vakit geçirebileyim, biraz daha konuşalım istiyorum belki.

Benim o salak sorumdan sonra biraz azaldı gibi oldu ama buluştuktan sonra eskisi gibiydik konuşmalarda. Hala da yazmaya devam ediyor. Uyumadan bi bakayım dedim bi kız samimi bi yorum yazmış fotoğrafının altına. Adam cevap yazmamış ama demek ki bu samimiyeti vermiş kıza. Tüm sinyaller kart bir zampayala gönlümü kaptırdığımı gösteriyor. En az hasarla çıkarım bu işten umarım
Cidden kart mi adam? :KK45:
Su an ne konusuyorsunuz ki?
Bence kendini fazla yeriyorsun sanki hic yuzune bakilmiycak gibi biri anlatmıssin.:oha: adam hala yaziyor dedigin kadar kotu olsaydin inan engellenmis olurdun su an.

Eger siz bitirmezseniz bitmez. Mesela ben de haddimi asarak ondan "yanlis" bir sey istemekten cekiniyorum. Su ana kadar gittigi konserlerden benim sevdigi sarkilarin klibini cekti ve yukledi. Evet, sirf benim icin, uzun bir sarkiyi telefon kamerasiyla ozenerek cekti ki adamin kollari agrimistir havada tutmaktan eminim. Bu bile beni nasil mutlu etti.

Ama ben simarik bir kiz moduna girip ondan cok sey bilemiyorum asla. Onu cok dusunuyor ve kolluyorum. sizin kisliginize uyarsa siz de oyle deneyin. ve ondan bir sey (yardim fikir her neyse) mutlaka isteyin! sakin iliskinizle ilgili olmasin, bir tamirat, bir sey danisma, gunluk yasamla ilgili olabilir. Amac onu tam erkek gibi hissetirmeniz "bak ben bu kadincagiza yardim edebiliyor ihtiyacina karsilik verebiliyorum" dedirtmeniz...

Bir yıldır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Başta o yazdı, görmezden geldim, ekledi dönmedim, tekrar yazdı bu kez itinayla düşünülüp döşenmiş bir mesajdı kayıtsız kalamadım ve biz konuşmaya başlamış olduk.

İlk zamanlar hiç önemsemedim. İnternetten bu işler olmaz dedim zaman öldürme niyetiyle ben de eğlendim. Numaramı istedi onu bile vermedim güvensizliğimden. Onun da hiç sevgili olalım evlenelim ben ciddiyim sana ölüp bitiyorum gibi sözleri olmadı. Sonraları anlaşmaya başladığımızı fark ettim. Fotoğrafları daha bi yakışıklı görünmeye başladı gözüme. Acaba bi görüşsek mi fikriyle bir yıl geçti neredeyse her gün saatlerce mesajlaşarak.

Farklı şehirlerdeydik ve buluşma teklifini hep reddettim. Emin olamamaktan ziyade özgüvensizlikten. O kadar yol gelinecek kız mıyım adam hayal kırıklığına uğramasın, hem beğenmediğini söylerse kaldıramam diye korktum hep. Zaten kendimi hiçbir zaman beğenemedim yüzümde çok fazla kusur var bunu dert ediyorum kendime. Yüzüme biri uzun süre baksa yerin dibine geçiyorum acaba hangi kusuruma bakakaldı diye. Uzatmayayım..

Geçen hafta güvenimi toplayıp görüşme kararı aldım. Buluştuk oturduk konuştuk. İyi sayılabilecek bir görüşme oldu. Mesajlarımızdaki gibi eğlendik güzel şeyler konuştuk. İkinci buluşmada şöyle yaparız diye planlar yaptı kendisi. Ciddiyete dair yine herhangi bir konu geçmedi aramızda. Akşam eve döndüğümde mesaj attı tekrar. Ben de şimdi biz ne olduk diye sorma hatasında bulundum sanki karar mercii oymuş o ne dese onu olacakmışız gibi. Aptal kafam... Bana akışına bırakırız belki aşka döner belki bir daha görüşmeyiz hop sevgili olduk demekle olmaz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Mantıken ben de böyle düşünüyorum sözleri doğru aslında. Ama zaten bi parçacık özgüvenimin içine etti bu sözleri. Tamamen beni beğenmediği daha iyi birini aradığını düşündüm. Zaten küskündüm, bir haftadır aynanın önünden bile geçmek istemiyorum. Takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp ağlıyorum. Madem beğenmeyecektin neden ısrarcı oldun diye gidip adamı boğazlayasım var. Toparlanmak istiyorum. Bunu neden buraya yazdım onu da bilmiyorum
Beğenmedi diyemezsin ki bu söyledikleri için. Evet tek hata sorman olmuş. Mantıklıda cevap vermiş m ışte böyle zamanlarda gerçekler acı oluyor. Öyle bir soru sormuşsun adamda öyle bir cevap vermişki kıvıracak alan kalmamış be canım. Bundan sonra ne yaparsın bilmem ama gelecek için buda sana önemli bir ders olmuş

Bu erkek sanırım önce güzel kızları sonra anlaştığı kızı tercih edecek ve bu uzun bir zaman alacak :) Benim ise ne kimseye zamparalığı bıraktıracak gücüm ne de kimseyi bekleyecek zamanım var. Kafamda bitirmek üzereyim
Buna niye bu kadar anlam yükledin bir daha gelirse görüşürsün
Başkası çıkana kadar oyalan
Her bulduğumuzla evlenseydik oooo

Yok be... gercek demiyor. Herzaman güzelim diye sever...
Birbirimiz ile bazen hani bi diyalog olur gule eglene yaptigin. Ben yuzumu buzusturdugim sekilden sekile somtugum sakalastigimiz zaman.
Yoksa cirkin bulmuyor beni. Bende onu cirkin bulmuyorum ama pek guzel değiliz :)
en sondakı pek guzel değilize koptum:D

Back
X