Canım ne olur bana kızmabiri bana ilk buluşmada "biz şimdi neyiz" diye sorsa sanırım oldukça dalga geçerdim. Senle yaşıtız bu arada. Adam en azından ciddiye alıp verilebilecek en makul cevabı vermiş. Sen de tutmuş dış görünüşüne bağlamışsın. Haydaaa dedim okurken :)
En önemlisi kendine bu işkenceyi niye yapıyorsun? Yüzündeki sivilceye çare bulamadın mı, git saçını boyat mesela. Kendini daha iyi hissedecek bir şeyler bul mutlaka ivedilikle. O özgüvenin yerine gelmesi şart. X z kişiyle ya da yalnız farketmez, gerçek sıkıntına odaklanmalısın.
Hayır neden kızayım bence de son derece dalga geçilecek bir soru. Artık hayatta şunu yapmam demem zaten. Yani sadece görüşülmez belki sözünü kaldıramam ben hemen bu ihtimali düşünebildi benimle ilgili. Bu beni çok kırdı. Dalga geçse " kezban mıydın sen hiç çaktırmadın bu nasıl soru ya" falan dese belki şu an burada konum olmayacaktı.
Şu an dediğinizi yapıp yataktan kurtulup kendimi dışarı atmaya çalışıyorum. Kendi eksikliğimi tamamladığımda böyle sözler bu kadar ağır gelmez belki