Bir yıldır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Başta o yazdı, görmezden geldim, ekledi dönmedim, tekrar yazdı bu kez itinayla düşünülüp döşenmiş bir mesajdı kayıtsız kalamadım ve biz konuşmaya başlamış olduk.
İlk zamanlar hiç önemsemedim. İnternetten bu işler olmaz dedim zaman öldürme niyetiyle ben de eğlendim. Numaramı istedi onu bile vermedim güvensizliğimden. Onun da hiç sevgili olalım evlenelim ben ciddiyim sana ölüp bitiyorum gibi sözleri olmadı. Sonraları anlaşmaya başladığımızı fark ettim. Fotoğrafları daha bi yakışıklı görünmeye başladı gözüme. Acaba bi görüşsek mi fikriyle bir yıl geçti neredeyse her gün saatlerce mesajlaşarak.
Farklı şehirlerdeydik ve buluşma teklifini hep reddettim. Emin olamamaktan ziyade özgüvensizlikten. O kadar yol gelinecek kız mıyım adam hayal kırıklığına uğramasın, hem beğenmediğini söylerse kaldıramam diye korktum hep. Zaten kendimi hiçbir zaman beğenemedim yüzümde çok fazla kusur var bunu dert ediyorum kendime. Yüzüme biri uzun süre baksa yerin dibine geçiyorum acaba hangi kusuruma bakakaldı diye. Uzatmayayım..
Geçen hafta güvenimi toplayıp görüşme kararı aldım. Buluştuk oturduk konuştuk. İyi sayılabilecek bir görüşme oldu. Mesajlarımızdaki gibi eğlendik güzel şeyler konuştuk. İkinci buluşmada şöyle yaparız diye planlar yaptı kendisi. Ciddiyete dair yine herhangi bir konu geçmedi aramızda. Akşam eve döndüğümde mesaj attı tekrar. Ben de şimdi biz ne olduk diye sorma hatasında bulundum sanki karar mercii oymuş o ne dese onu olacakmışız gibi. Aptal kafam... Bana akışına bırakırız belki aşka döner belki bir daha görüşmeyiz hop sevgili olduk demekle olmaz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Mantıken ben de böyle düşünüyorum sözleri doğru aslında. Ama zaten bi parçacık özgüvenimin içine etti bu sözleri. Tamamen beni beğenmediği daha iyi birini aradığını düşündüm. Zaten küskündüm, bir haftadır aynanın önünden bile geçmek istemiyorum. Takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp ağlıyorum. Madem beğenmeyecektin neden ısrarcı oldun diye gidip adamı boğazlayasım var. Toparlanmak istiyorum. Bunu neden buraya yazdım onu da bilmiyorum
Dünya güzeli evli bir arkadaşım var.
Hep güzeliğine imrendiğim bir kadın.
Bir ara dış görünüşten bahsederken,
Sizin anlattığınız gibi kendini öyle bir şekilde anlattı ki!
Hani karşımda gözümle görmesem ne çirkin bir kız bu anlattığı derim.
Halbuki karşımda 2 çocuk sahibi kadın 20 yaşında bekar kızı kıskandıracak güzelikte
Hayır çirkin bir kocası var, artık oda karısını eleştiriyormuş, kendi görünüşüne bakmadan.
Okadar özgüvensiz ki.
Artık ben bile şüphe ettim kendimden
Ama yok yahu kadın taş bildiğin
Ama bundan haberi yok, ve bunu çevresinede yansıtıyor.
Özgüven insanı güzeleştirir.
Siz kendinizi güzel bulmasanız inanın kimse güzel bulmayacaktır.
Bu arada kimse kusursuz değil.
Adriana lima muhteşem ama hiçmi kusuru yok...
Lütfen önce sen kendini beğen ve sev
Sen bunu yapmasan kimseden yapmasını bekleyemezsin.
açkçasi bende brad pitt olsa ozgveni olmayan kendini begemeyen biriyle bidaha gorusmek istemezdim.