• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kadar mı Çirkindim?

Bilsinler anacim sabaha kadar bilsinler.
Çok kurnazlar çok tilkiler,yani tahayyül edemezsiniz içlerindeki pez...liği.

İçlerindeki batsın :( Zaten stalk yapmaya başladım buluştuktan sonra günde 78 kere kimle arkadaş kime yorum yaptı kimi beğendi diye bakıyorum. Salak gibiyim kendi işlerimi hep yarım yamalak yapıyorum başkaları gelip uyarıyor. Benim dışımda birkaç kızla da sanki çok etkileşimi var gibi ama soramıyorum gözünde iyice pire olmamak için.

kötü bir şey dememiş bir de sizin kusur olarak algıladığınız şeyleri gerçekten erkekler çok farklı bir şekilde hoş buluyorlar şaşıp kalıyorum bazen bu bakış şekillerine ? Birde tavsiye aslında yüzünüzden çok auranızın yaydığı elektrik daha çok etkiliyor bunu araştırıp aura konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz :KK66:

Araştıracağım hemen çok teşekkür ederim. Kötü değil tabii ki hatta bu soruyu soran o olsa belki bundan daha mantıklı bir cevap bile verebilirdim. Görür görmez aşık oldum ben heralde ve bu mantıklı sözler o yüzden çok canımı yakıyor. Seni sevdim zaman çok güzel geçti dedi ama çok beğendim demedi mesela. Ahh yazdıkça ciğerim ağrıyor yeminle. Kaldıramıyorum hala :((

İçlerindeki batsın :KK43: Zaten stalk yapmaya başladım buluştuktan sonra günde 78 kere kimle arkadaş kime yorum yaptı kimi beğendi diye bakıyorum. Salak gibiyim kendi işlerimi hep yarım yamalak yapıyorum başkaları gelip uyarıyor. Benim dışımda birkaç kızla da sanki çok etkileşimi var gibi ama soramıyorum gözünde iyice pire olmamak için.
Bak güzellik diye düşünmeyin ve bakmayın
Buraya eski sevgililerimin klasörünü falan atsam,hepiniz höh çok mu aradın falan dersiniz
Ben beraberken hiç uf tipsiz uf çirkin diye bakmadım mesela.
Hele bir sevgilim vardı,gerçekten çirkindi ama ölüp bitiyordum ona.
Yani bu isler kalpte hep.

Ahh o kadar haklısın ki ve ben de bu akılları o kadar çok verdim ki şu halime inanamıyorum. Resmen aklıma geldiği an telefona ne ara koşuyorum ne ara açıp mesaj atıyorum hatırlamıyorum bile. Buluştuktan sonra içime sindi ve bunu çok fazla belli ettim.
Bak ben kaç yıl oldu hatırlamıyorum çok hoşlandığım bi çocukla buluşmuştum hatta dedim ki işim var çok vakit ayıramıcam halbuki işim yoktu :KK53:
Neyse buluştuk ben kızarıyorum falan sonra vedalaştık eve geldim mesaj bekliyorum eve girdiğim an attı mesaj nasıl uçuyorum ama 2 saat yazmadım sonra ah mesaj atmışsın şimdi farkettim biliyorsun işim vardı da dedim buluştuğumuzdaki samimiyetimden eser yoktu çocuk havalı birşeydi ama deli divane olmuştu. :KK45:yani demem o ki manyak gibi sevsen de o hissi vermicen ona :KK53:

Araştıracağım hemen çok teşekkür ederim. Kötü değil tabii ki hatta bu soruyu soran o olsa belki bundan daha mantıklı bir cevap bile verebilirdim. Görür görmez aşık oldum ben heralde ve bu mantıklı sözler o yüzden çok canımı yakıyor. Seni sevdim zaman çok güzel geçti dedi ama çok beğendim demedi mesela. Ahh yazdıkça ciğerim ağrıyor yeminle. Kaldıramıyorum hala :KK43:(
sakın bağlanma sakın nerden biliyorsun senden başka 10 kişiyle daha görüşüp buluşmadığını önce ipleri eline al sonra bağlan yoksa canın yanar sürekli yaşayamadıklarınıza yanarsın :))

Bak ben kaç yıl oldu hatırlamıyorum çok hoşlandığım bi çocukla buluşmuştum hatta dedim ki işim var çok vakit ayıramıcam halbuki işim yoktu :KK53:
Neyse buluştuk ben kızarıyorum falan sonra vedalaştık eve geldim mesaj bekliyorum eve girdiğim an attı mesaj nasıl uçuyorum ama 2 saat yazmadım sonra ah mesaj atmışsın şimdi farkettim biliyorsun işim vardı da dedim buluştuğumuzdaki samimiyetimden eser yoktu çocuk havalı birşeydi ama deli divane olmuştu. :KK45:yani demem o ki manyak gibi sevsen de o hissi vermicen ona :KK53:

İradene hayran kaldım. Ben telefonu gardrobun derinliklerine attım sırf ilk mesajı ben yazmiyim diye. Evde dolandım iş buldum kendime oyalandım. Bütün bunları maksimum on dakikada yapmışımdır ama :) Sonra gidip hazine arar gibi telefonu aradım dolabı dağıtıp yine yazdım. Hayatımda ilk kez kendime inanamıyorum

sakın bağlanma sakın nerden biliyorsun senden başka 10 kişiyle daha görüşüp buluşmadığını önce ipleri eline al sonra bağlan yoksa canın yanar sürekli yaşayamadıklarınıza yanarsın :))

Hiç ipleri elime alamadım. Nasıl alınır onu da bilmiyorum. Tek yaptığım her zaman geri durmak ağır davranmaktı. Şimdi onu da yapamıyorum. Hatta şöyle açıklayayım durumumu iyi ki adamın üstüne atlayıp sarılmadım diye şükrediyorum. Bir daha buluşursak sarılıp koala gibi yapışmamak için kendimi telkin ediyorum. Ama aklıma sözleri ve azalttığı mesajları gelince içim deliniyor :KK43:

İradene hayran kaldım. Ben telefonu gardrobun derinliklerine attım sırf ilk mesajı ben yazmiyim diye. Evde dolandım iş buldum kendime oyalandım. Bütün bunları maksimum on dakikada yapmışımdır ama :) Sonra gidip hazine arar gibi telefonu aradım dolabı dağıtıp yine yazdım. Hayatımda ilk kez kendime inanamıyorum
Benimde telefonu fırlatıp keyif kahvesi içtiğimi düşünme dkda bi telefona bakmaktan telefon kafayı yemişti :D
Ama ilk o yazsın diye bekliyordum hep.
İnan böyle olmak lazım.
Ben çok çırpınıpta yarananını görmedim hiç.
Aksine takmayan umursamayan yaranıyor.

Hiç ipleri elime alamadım. Nasıl alınır onu da bilmiyorum. Tek yaptığım her zaman geri durmak ağır davranmaktı. Şimdi onu da yapamıyorum. Hatta şöyle açıklayayım durumumu iyi ki adamın üstüne atlayıp sarılmadım diye şükrediyorum. Bir daha buluşursak sarılıp koala gibi yapışmamak için kendimi telkin ediyorum. Ama aklıma sözleri ve azalttığı mesajları gelince içim deliniyor :KK43:

bu özgüven eksikliğini yenin önce kendinizde ki iyi şeyleri işleri sorun yada kişilik testi yapıp iyi olabileceğiniz konuları araştırın ki bir yerden bir öz güven kazanın :) yada bir çok başka yolla yoksa hep geride durur ve bir mucize beklemek zorunda kalırsınız kaba oldu belki ama yapmanız geren bence tam olarak bu özgüven eksikliği bazı şeyleri yanlış yorumlamanıza neden oluyor bence

Iyide adam sizi begenmedim dememiski.
Konuyu nasil.cirkinlige bagladiniz.zamana birakalim demis

Zaten bu tarz cevaplar çat seni beğenmedim diye söylenmez o yüzden çirkinliğe bağladım. Bir de konuşurken ağzıma baktığını yakaladım birkaç kez. Bu bir etkilenme belirtisiymiş ama gözünde bir etkilenme göremedim daha çok "ne biçim diş lan ne ince dudak" der gibi bakıyordu sanki. Çok küçük hissettim kendimi karşısında :(

sorunun dış görünüşünüz değil biz şimdi neyiz diye sormanız olduğu apaçık.karşıdaki ciddi bir şey istemiyor belli ki.eğer düşüncesine katılıyorsanız ağırdan alın,katılmıyorsanız hayatınızdan çıkarın.

Bir yıldır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Başta o yazdı, görmezden geldim, ekledi dönmedim, tekrar yazdı bu kez itinayla düşünülüp döşenmiş bir mesajdı kayıtsız kalamadım ve biz konuşmaya başlamış olduk.

İlk zamanlar hiç önemsemedim. İnternetten bu işler olmaz dedim zaman öldürme niyetiyle ben de eğlendim. Numaramı istedi onu bile vermedim güvensizliğimden. Onun da hiç sevgili olalım evlenelim ben ciddiyim sana ölüp bitiyorum gibi sözleri olmadı. Sonraları anlaşmaya başladığımızı fark ettim. Fotoğrafları daha bi yakışıklı görünmeye başladı gözüme. Acaba bi görüşsek mi fikriyle bir yıl geçti neredeyse her gün saatlerce mesajlaşarak.

Farklı şehirlerdeydik ve buluşma teklifini hep reddettim. Emin olamamaktan ziyade özgüvensizlikten. O kadar yol gelinecek kız mıyım adam hayal kırıklığına uğramasın, hem beğenmediğini söylerse kaldıramam diye korktum hep. Zaten kendimi hiçbir zaman beğenemedim yüzümde çok fazla kusur var bunu dert ediyorum kendime. Yüzüme biri uzun süre baksa yerin dibine geçiyorum acaba hangi kusuruma bakakaldı diye. Uzatmayayım..

Geçen hafta güvenimi toplayıp görüşme kararı aldım. Buluştuk oturduk konuştuk. İyi sayılabilecek bir görüşme oldu. Mesajlarımızdaki gibi eğlendik güzel şeyler konuştuk. İkinci buluşmada şöyle yaparız diye planlar yaptı kendisi. Ciddiyete dair yine herhangi bir konu geçmedi aramızda. Akşam eve döndüğümde mesaj attı tekrar. Ben de şimdi biz ne olduk diye sorma hatasında bulundum sanki karar mercii oymuş o ne dese onu olacakmışız gibi. Aptal kafam... Bana akışına bırakırız belki aşka döner belki bir daha görüşmeyiz hop sevgili olduk demekle olmaz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Mantıken ben de böyle düşünüyorum sözleri doğru aslında. Ama zaten bi parçacık özgüvenimin içine etti bu sözleri. Tamamen beni beğenmediği daha iyi birini aradığını düşündüm. Zaten küskündüm, bir haftadır aynanın önünden bile geçmek istemiyorum. Takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp ağlıyorum. Madem beğenmeyecektin neden ısrarcı oldun diye gidip adamı boğazlayasım var. Toparlanmak istiyorum. Bunu neden buraya yazdım onu da bilmiyorum
bir gun biri cikacak karsina ve kendinde sevmedigin ne varsa hepsini sevecek ...
kac yasindasin bilmiyorum ama nette herkese guvenme ikincisi o kimki onun yuzunden aynalara bakmiyorsun once kendi kendini begen kendin icin yasa seninle olmak isteyen gelir gelmeyende cok onemli degildir zaten bukadar uzulme

Yahu güzellikle ne alakası varki aşkın sevginin bosuna dert ediyorsun :KK66:

Haklısın. Bir yıl her gün, hatta bazen günde on saat gümbür gümbür konuşan, her boşlamamda üzülüp, her halimi çeken adam hemen erir karşımda alır dağa kaçırır aşkımdan ölür sandım galiba ben :/

Suçu yine kendimde arıyorum belki ben mesajlardaki gibi olamadım tutuktum. Ama yine de dış görünüş bazı şeyleri daha güçlendirir ya da bitirir diye düşünüyorum. Benimki de bitirenlerden olacak gibi..

sorunun dış görünüşünüz değil biz şimdi neyiz diye sormanız olduğu apaçık.karşıdaki ciddi bir şey istemiyor belli ki.eğer düşüncesine katılıyorsanız ağırdan alın,katılmıyorsanız hayatınızdan çıkarın.

Ciddiyet fikriyle başlayan ilişkimden de elimde koca bi hiçle avcumu yalayarak eve ağlamaya dönmüştüm. O yüzden ciddiyeti düşünerek bunları söylediyse işime bile gelir. Fotoğraflarımdaki kadar beğenmemesi fikri beni üzen

bir gun biri cikacak karsina ve kendinde sevmedigin ne varsa hepsini sevecek ...
kac yasindasin bilmiyorum ama nette herkese guvenme ikincisi o kimki onun yuzunden aynalara bakmiyorsun once kendi kendini begen kendin icin yasa seninle olmak isteyen gelir gelmeyende cok onemli degildir zaten bukadar uzulme

Haklısın. O sadece benim özgüvensiz olduğum konudan vurdu beni belki de vurmadı bile ben çirkin hissettiğim için alındım bilmiyorum. 27 yaşındayım ama 13 yaşındaki hislerimle hareket ediyorum istemsizce

bence akışına bırakın sakın üstüne düşmeyin ayrıca güzelliğinizle ilgili olduğunu zannetmiyorum onun ciddiyetsizliğiyle ilgili bir durum sanırım

bence akışına bırakın sakın üstüne düşmeyin ayrıca güzelliğinizle ilgili olduğunu zannetmiyorum onun ciddiyetsizliğiyle ilgili bir durum sanırım

Ciddi biri değildir genel olarak zaten ben de öyleyim. Aksi halde anlaşamazdık. Akışına bırakalım lafını duyup hala bırakamamış biri olarak zaten çaresiz hissediyorum

Haklısın. O sadece benim özgüvensiz olduğum konudan vurdu beni belki de vurmadı bile ben çirkin hissettiğim için alındım bilmiyorum. 27 yaşındayım ama 13 yaşındaki hislerimle hareket ediyorum istemsizce
sana soyleanlatayim oncesinde netten cok insanla gorustum ne akla hizmet bilmiyorum ama ailesel sorunlarla agir depresyondaydim begenilmekten hoslaniyordum simdi dusunuyorum bana soylediklerini yapmaya calistiklarini amaclarini daha iyi anliyorum hepsinin derdi baskaydi gozunde buyuttugun kadar cok bi halt olsaydi onunda nette isi olmazdi nette kari kiz kesmeye calismazdi bana sorarsan allahin sevgili kuluymussun yat kalk sukret bence

Back
X