- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi: Deneyiminiz kisitli oldugu icin heyacanlamis ve endislenmissiniz. Bu gayet normal!
Bu konuda youtube'da cok guzel videolar var. Eger Ingilizce anlayabiliyorsaniz, bir adama ne mesaj atilir ne atilmaz konusunu cok guzel isleyen cok sevimli ve yakisikli bir Ingiliz adam var, Matt Hussy, tavsiye derim.
Mesaj atarken asla ozguven yoksunlugunuzu ortaya cikaran bir sey yazmayin ve toplumun sizi sartlandirdigi statulere gore (evlilik , sevgililik, nisanlilik) hareket etmeyin. Herseyden once arkadas olmaniz gerekiyor. Su anda arkadas bile degilsiniz. Once onun temelleri atilsin, sonra...
Merak etmeyin sizin telasiniz ve endiseniz, eger adam saglam materyalse, ona cok sevimli gelmistir. Simdi, kendinizi toparlayin ve deyin ki, ben sevgi dolu bir insanim, insanlarim beni seviyor ve ben bu sevgiyi onlarla paylasmayi da seviyorum. Bunu defalarca tekrarlayin her gun.
Onunla konusurken keyifli ve oyuncu seylerden bahsedin. Negatif hic bir seyden bahsetmeyin ve mumkun oldugunca gulumseyin.
Sonra da bize anlatin sonucu!
Hey Ladyhappy bakin ne guzel nickiniz varmis ustelik neden agliyorsunuz?
Onun arayisi degil onemli olan, sizin kendinize guveniniz.
Bir erkek kadinda goruntu aramaya sartlansa bile onu superman gibi hissettirecek GERCEK kadini arar.
Ona erkek oldugunu hatirlatan, ona saygi duyan, onu hayatin zorluklarinda, zor gunlerinde bir numarali destekleycisi olan neseli, guclu, pozitif , gulec yuzlu kadinlari severler.
Erkeklerin en cok istedigi sayilmaktir. Sonra sevilmek isterler. Sayginlik bir numaradir. Kadinin onemli bir ihtiyacini giderebildigini hissederse, mesela siz ona fikir danisirsaniz ya da yapamadiginiz bir seyi tamir etmesiniz isterseniz, sirti yere gelmez ve size asik olur. Sizin ona guvendiginizi hissederse dunyalar onun olur.
Hadi bakalim aglamak yok , simdi guzel bir bakim yapiyor ve ona cok neseli bir mesaj atiyorsunuz! Bosverin diger yarismacilari, siz bu yukaridaki noktalari uygulayinca cok sasiracaksiniz eminim.
Unutmayin. Negatife gecis yok! Hep pozitif.
ya sen ne kadr cok ince detaya giriyorsun canim..
ince duadk olsa ne oluyor yani.
dislerde onemli degil ..
Ben olsam sorsrdım, aradan geçmiş kocaman 1 SENE. Ne olduğunuz şimdiye kadar belli olmalıydı bence.
güzellikle ılgılı bır konu değil ki... hem senı görmeden önce canlı canlı hiç mi resmını görmemıştı. senı görüp hayal kırıklığına uğramamış. sadece zaman bırakalım zaman belirlesin birtakım şeyleri demiş hepsi bu. gayte iyiniyetli bir söz bence
Biliyorum ingilizce de biliyorum o videoları da sıkıntıdan çok izlemiş biriyim yani böyle bi saçmalığa düşmek için donanımsız toy biri olmam gerek ama maalesef değilken yaptım bu hatayı. Canımı en çok sıkan nokta bu.
Aslında çok doğru, arkadaş bile değiliz hala o soru için çook acele ettim. Pen friend gibi bir şeydik adamla bir yıldır sadece. Keşke dediğiniz gibi önce bi arkadaş olmayı deneseydim. Çok beğenmiş olmam ve yıllardır çektiğim duygusal yalnızlık beni bir anda böyle keko sorular sorup arabesk takılmaya meylettirdi.
Yazmış yine olabildiğimce pozitif olmaya çalıştım tripsiz atarsız. Ama bugün çalışmadığını biliyorum ve tekrar görüşelim demiyor hala. Sanırım çanlar benim için çalıyor ama ben anlamak istemiyorum..
Dedikleriniz doğru aslında ama beni hep negatif, açıklarını hemen yüzüne vuran, neşesiz, çabuk yılan biri olarak tanıdı ve buna rağmen konuşmakta beni tanımakta ısrarcıydı. İki gün dediğiniz harika kadın olsam üçüncü gün yine patlarım adamın elinde melankoli bombası olarak.
Diğer yarışmacılar gerçekten çok güzeller onları boş vermekten başka çarem yok zaten inanın :) Rekabet edebilecek durumda ve yapıda birisi değilim. Güzel kızlara hep saygı duyarım imrenirim aklımdan kötü bir şey geçmez. Bu adam beni neredeyse güzel diye kadınlara düşman edecek. Böyle bir olmamışlığa kapılmaktan korkuyorum
Adamin evlilik teklif etmesini beklemiyordunuz herhalde! Tanimadigi insanla sevgili olunur mu, ben alti aydir ugrasiyorum, gerci benim adam cok uzakta da, ben boyle bir soru sorsaydim onun da ayni cevabi vereceginden eminim!Adamın uslübü çok çirkin. Bu kişiye ne istediğini bilmeyen insan denir. Senlik bir şey yok akıllılık edip sormuşsun. Yarın öbür gün bir şey olur adam 'bir dakika 2-3 kere görüşmeyle sevgili olunmaz' der ters manevra yapar o zaman inan daha çok hayal kırıklığı yaşarsın. ilk başta konuşmak en iyisi. Bu kişiyle görüşmeyi kesin bence. Hem buluşuyor hem de bu işler belli olmaz bilmem ne diyor.
Woah yavas olun konusahibinin ozguvenini kirmaya gerek yok! ne demek begenmek begenmemek... biraz fazla yuzeysel dusunuyorsunuz.Canım adam seni beğenmemiş.
Beğense varya mesajla aramayla delirtirdi görüşelim illa diye.
Akıllardaki soru şu olmalı:adam çok mu yakışıklıymış çok mu karizmatikmişte bu yaşa kadar evlenememiş.demekki bi arızası var.yoksa illaki bir kadın bulurdu çoktan reel hayattan.
İnsan çok güzel olmayabilir ama özgüven herşeyi kapatır.özgüvenden kasıt kendini beğenmişlik değil yalnız ayrımı iyi yapmak lazım...
Onemli degil! Iliskilerde geri donus ve geri kazanma olayi diy ebir sey vardir. Ve de yanlistan donus metodunu zyanlis yapmamktan daha cok takdir alacaktir. Yapmak istemediginiz seyleri bir kere daha tekrarlamamk icin kendinizi yonlendirebilirsiniz! Insan yapisi esnekti, iliskiler de kendini ogrenmek icin firsattir, hic ir sey icin gec degil, hatta ben olsam ipleri elime alip bu arkadasligi yonlendirmeyi denerdim. Madem zaten bu olaya "kaybettim" gozuyle bakiyorsunuz, bu dedigimi bir deneyin, yani mood'unuzu degistirin, adama politika ya da sanatttan, spordan sizi ne ilgilendiriyorsa ondan bahsedin. Ortak gorusunuzu baska bir boyutta olusturun. Bakin goreceksiniz hersey degisecek.
Ama asla asla toplumsal baskiya boyun egmeyin Bu insan herseyden once arkadasiniz olmali. Bunu da ona soyleyin! "Kusura bakmayin biraz heyecandan oyle cikti agzimdan, sizin arkadasliginiz benim icin onemli "demeniz yeterli. Hic ama hic bir sey kaybetzmezsiniz. Unutmayin sevgi dolu bir ortamdan sevgiyle yaklasiyorsunuz, sevgi acligi ldugunu hissettirmeyin, insanin kendisinin bir sevgi sobasi vardir, onun sicakligi var ya, onu hissettirin, iyi bir arkadas olarak.
Hadi bakalim!
Ben de oyle dusunuyordum, ancak agirdan almakla degil, aktif olarak adamin zihninde yer ederek oluyor bu sisler. Agirdan almak bilmemne onlar son milenyum kadini cin.Mesaj yazıyorsa hemen dönme,biraz agirdan al.Mesajlaşmayi başlatan sen olma.Birak peşinde kossun biraz.Senden hoslanmissa senin için çaba gösterir,yok mesajları seyreklestirip uzaklasiyorsa,pekte etkilenmemiş anlamina gelir ki,senin yapabilecegin bir şeyle değişmez buda.
"..belki bir daha gorusmeyiz" lafi ,bir senenin ardından ilk buluşmada bana ağır geldi...Sanki bunu belirlemek sadece onun elindeymis gibi.Onun canı nasıl isterse öyle olmak zorundaymis gibi.Sadece "akışına bırakalım" dese daha uygun olurdu.
Ama size sadece " ne olacagini bilemeyiz henuz " demis, buna mi uzuldunuz baska bir sey mi kacirdim?Çok motive edicisiniz teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Aynen şu saatten sonra bu adamdan pek bi kazanım göremiyorum sevgililik anlamında. Olsak bile ben bunları hazmedemeyeceğim için sağlıksız kavgalı sitemli bir ilişki olacak, onu da hiç istemem.
İyi anlaştığımız için ve aramızda unutulması güç şeyler de yaşanmadığı için arkadaş olarak görüşebilirim en fazla artık. Dediğiniz taktiklerle arkadaşlık ise denemeye değer. Belki beni üzdüğü kadar biraz da onu çaresiz bırakır bu tavrım. Gücümü toparlayıp dediğiniz yoldan ilerleyeceğim