• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kadar mı Çirkindim?

Adamın uslübü çok çirkin. Bu kişiye ne istediğini bilmeyen insan denir. Senlik bir şey yok akıllılık edip sormuşsun. Yarın öbür gün bir şey olur adam 'bir dakika 2-3 kere görüşmeyle sevgili olunmaz' der ters manevra yapar o zaman inan daha çok hayal kırıklığı yaşarsın. ilk başta konuşmak en iyisi. Bu kişiyle görüşmeyi kesin bence. Hem buluşuyor hem de bu işler belli olmaz bilmem ne diyor.

Yaşını da düşününce ne istediğini pek kestirememiş olduğu konusunda size hak veriyorum. Duygularım daha da büyümeden öğrenmek istedim ben de biraz demode bir soruyla ama şu an netim, önümü görebilirim kısa bir yıkılma sürecinden sonra. Yeterince istenmiyorum her zaman olduğum gibi :))

Ben de ayni durumdayim, adamin cevresi Barbie bebek yuzlu All American hatunlarla dolu, ama nasil bildiginiz gibi degil hepsi Alman/Viking/Irland kirmasi sarisin mavi gozlu afetler, hatta iclerinde bir kadin var ondan cok cok supheleniyorum, kadin bir pole dancer, kendi resimlerini koymuyor, muhtemelen cok fit bir chick ve adamimla arasinda birseyler donuyor.
Ama sabahin korunde uykusu kacinca kiminle konusabiliyor? Benimle! cunku ben ondan 5 saat ilerideyim! hahaha.
Avantaja bakar misiniz.
Siz de sadece sizde olan bir ozelligi bulup kullanacaksiniz.

Ben de zaten bir yıldır bende olan tek özelliğim hoş sohbet oluşumu kullanıyorum o da bundan vazgeçemiyor ama diğer "chick"leri tam gaz beğenme ekleme devam ediyor. Sanırım sizin kadar güçlü ve savaşçı biri değilim. İlk buluşmada yerimi anladım ben. Yeterince beğenilmeyen ama en iyi anlaşılan ilaç kızım onun için. Bu etiketimi hiç sevmedim. Pes edecek gibiyim

Mesaj yazıyorsa hemen dönme,biraz agirdan al.Mesajlaşmayi başlatan sen olma.Birak peşinde kossun biraz.Senden hoslanmissa senin için çaba gösterir,yok mesajları seyreklestirip uzaklasiyorsa,pekte etkilenmemiş anlamina gelir ki,senin yapabilecegin bir şeyle değişmez buda.

"..belki bir daha gorusmeyiz" lafi ,bir senenin ardından ilk buluşmada bana ağır geldi...Sanki bunu belirlemek sadece onun elindeymis gibi.Onun canı nasıl isterse öyle olmak zorundaymis gibi.Sadece "akışına bırakalım" dese daha uygun olurdu.

Bunu belirlemek sadece onun elindeymiş gibi keriz bir soruyla yaklaştığım için adam az bile demiş bana. Şimdi yeni yeni ağlamaktan kurtulunca daha iyi anlıyorum yani. Mesajları seyreldi evet, egomu zedeleyen nokta da bu oldu zaten. Belki ya hiç sandığım gibi çıkmadın özür dilerim diyerek bitirme cesareti olsaydı bu duruma düşmezdim

Woah yavas olun konusahibinin ozguvenini kirmaya gerek yok! ne demek begenmek begenmemek... biraz fazla yuzeysel dusunuyorsunuz.
Ya siz bi komple okuyup değerlendirseniz.evet anlattığına göre beğenmemiş ,bu konu sahibinin güzel yada çirkin oldgu anlamına gelmez.çok güzel bir kadında beğenilmeyebilir tarzı farklıdır.göreceli bir kavram yani.adam kendi çapında beğenmemiş işte.konu sahibesinde zaten özgüven göremedim ben ki kendide benzer bişey sölemiş.tavsiyem zaten özgüvenli olması ve adamı sallamaması.sonuç olarak tavsiye istemiş bende verdim.hemen herşeye atlamayın nolur zira yorumumda kötğ bişey yok.

Ben de oyle dusunuyordum, ancak agirdan almakla degil, aktif olarak adamin zihninde yer ederek oluyor bu sisler. Agirdan almak bilmemne onlar son milenyum kadini cin.
21. yuzyilda baska kurallar isliyor!

Biraz da yapı meselesi sanirim.Beni olduğum gibi beğenip hoslanmissa hoslanmistir,ben ekstra göze girmek için bir şeyler yapamam mesela hiç icimden gelmez.Ha ama baskasinin yöntemleri farklı olabilir :)

Ama size sadece " ne olacagini bilemeyiz henuz " demis, buna mi uzuldunuz baska bir sey mi kacirdim?
Adam cok dogru soylemis, sizinle arkadas olmadan iliski olamaz ki!
Ben diyorum, alin ipleri elinize, adaminizla o baska evreni olusturmaya bakin ve stressiz yapin bunu, beklenti olmadan. Sonuca cok sasircaksiniz.

Fettan birisi değilim. Tuttuğunu koparacak femme fatale hiç değilim. Hemen yaralanıp kabuğuma çekiliyorum. Ohoo şimdiden böyleyse bunun evli hali beni verem eder deyip kaçmayı kurtuluş olarak görüyorum. Keşke olmasaydı böyle. Kendi dediğimi yapıp tırnaklarımla istediğim adamı yola getirip istediğim ilişkiyi yaşayabilecek biri olsaydım.

Kaçırdığınız nokta belki yeni afet kızları buluşmamızdan sonra da eklemeye devam etmesi olabilir. Beğenilerinden yorumlarından paylaşımlarından bahsetmiyorum bile zaten.

Sevgimi ve inancımı kaybettiğim için stressiz ve beklentisiz konuşmaya devam edeceğim. Sizi gelişmelerden haberdar ederim. Bakış açınızı çok beğendim. Umarım siz adamınızı elde edersiniz :)

Son düzenleme:
17 Sayfa olmus usenmedim hepsinide okudum

Sen kafana yuzundeki sivilceleri, dudaklarini, dislerini cok takmissin. Hepsininde cözümü var halbuki.
Sivilceler icin farkli kremler kullanabilirsin
Dudaklarina dolu yatirabilirsin
Dislerine laminant veneer denilen kaplama yaptirabilirsin
Calisiyormussun zaten karsilayabilirsin masraflarini.

Hic begenmedi diye uzulme. Sen bu adamla bir yildir sohbet ederken evlenmek niyetiylemi gorustun.
Sohbetini muhabbetini sevdin. Samimiyetini sevdin. Ilgisini sevdin. Yine ayni sekilde devam et bence
Zamanla arkadasta olursunuz seversinizde birbirinizi bence

Geri cekme kendini normal davran herzamanki gibi

Bunu belirlemek sadece onun elindeymiş gibi keriz bir soruyla yaklaştığım için adam az bile demiş bana. Şimdi yeni yeni ağlamaktan kurtulunca daha iyi anlıyorum yani. Mesajları seyreldi evet, egomu zedeleyen nokta da bu oldu zaten. Belki ya hiç sandığım gibi çıkmadın özür dilerim diyerek bitirme cesareti olsaydı bu duruma düşmezdim

Ya kendine haksızlık etme.Bir yıl gorusme ve güzel geçtiğini dusundugun buluşma sonrasi bunu sorman cokta tuhaf gelmedi bana.Hem sen o soruyu sordun diye değişmedi her şey,sormasaysinda su anki durumun aynısı olacakti.Belki onun verdiği cevapla daha çabuk yuzlesmis oldun durumla , yoksa hala sabırsızlıkla mesaj bekleyip hayaller kurmaya devam edecektin uzunca bir süre.Daha çok bağlanacaktın reelde de gorup beğendiğin için.Belki böylesi daha iyi oldu.

17 Sayfa olmus usenmedim hepsinide okudum

Sen kafana yuzundeki sivilceleri, dudaklarini, dislerini cok takmissin. Hepsininde cözümü var halbuki.
Sivilceler icin farkli kremler kullanabilirsin
Dudaklarina dolu yatirabilirsin
Dislerine laminant veneer denilen kaplama yaptirabilirsin
Calisiyormussun zaten karsilayabilirsin masraflarini.

Hic begenmedi diye uzulme. Sen bu adamla bir yildir sohbet ederken evlenmek niyetiylemi gorustun.
Sohbetini muhabbetini sevdin. Samimiyetini sevdin. Ilgisini sevdin. Yine ayni sekilde devam et bence
Zamanla arkadasta olursunuz seversinizde birbirinizi bence

Geri cekme kendini normal davran herzamanki gibi

Hepsi için para biriktiriyorum zaten uygun zamanı bulduğum an hepsini yaptırıp asıl derdim neymiş kafa yapımı mı değiştirmeliymişim görücez :)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Birden bırakmayı düşünmüyorum iyice saçmalık olur bu. Tamamen ilk başlardaki gibi hoş zaman geçirdiğim arkadaş gibi yazıştığım biri gibi görüp konuşmayı sürdüreceğim

Fettan birisi değilim. Tuttuğunu koparacak femme fatale hiç değilim. Hemen yaralanıp kabuğuma çekiliyorum. Ohoo şimdiden böyleyse bunun evli hali beni verem eder deyip kaçmayı kurtuluş olarak görüyorum. Keşke olmasaydı böyle. Kendi dediğimi yapıp tırnaklarımla istediğim adamı yola getirip istediğim ilişkiyi yaşayabilecek biri olsaydım.

Kaçırdığınız nokta belki yeni afet kızları buluşmamızdan sonra da eklemeye devam etmesi olabilir. Beğenilerinden yorumlarından paylaşımlarından bahsetmiyorum bile zaten.

Sevgimi ve inancımı kaybettiğim için stressiz ve beklentisiz konuşmaya devam edeceğim. Sizi gelişmelerden haberdar ederim. Bakış açınızı çok beğendim. Umarım siz adamınızı elde edersiniz :)

Kendi dediğimi yapıp tırnaklarımla istediğim adamı yola getirip istediğim ilişkiyi yaşayabilecek biri olsaydım.

Bu tamamen secimlerinize ve davranislarinza bagli! Eger kendinize guveninizi yerine getirirseniz neden olmasin. Her zaman kendiniz gozleyin ve gelistirin. Onemlii olan kendinizi ve onu sikmadan muthis rahat ama sizin yonlendirdiginiz bir iliski moduna gecebilmek. Bunu yapmak size dusuyor. Eger oluru varsa olur, erkekler sadece guzellik aramiyor kadinlarda. Guzellik olmus ama onun ruhuna hitap edememis ne ise yarar?
Aman sevgi ve inancinizi kaybetmeyin, en buyuk hazineniz odur cunku!

Çirkin değilsin özgüven eksikliğin var. Geçmişte bir sevgilim terketmişti beni daha ergendin tabiki o zamanlar. Aynada kendime bakamazdım kendimden nefret eder oldum çok kötü zamanlardı. Şimdi eski resimlerime bakıyorumda ne kadar güzelmişim aptal kafam diyorum kendime kusurlarını boşver seni sevecek adam bir yerine takılı kalmayacak buna emin ol ve karşındaki annen bile olsa hassas olduğun beğenmediğin bir yerini kimseyle paylaşma.

Her şeyi okumamıştım yorum yaparken ama suratım hala mayın tarlası gibi ona çözüm bulamadım ama onlarla yaşamayı öğrendim rahatsız olmuyorum artık. Burnumu yaptırdım mesela. Ama ben buyum kim ne derse dedin sadece kendim için değişirim ve özgüvenli duruş tüm kusurları örter bunları sakın unutma

Çirkin değilsin özgüven eksikliğin var. Geçmişte bir sevgilim terketmişti beni daha ergendin tabiki o zamanlar. Aynada kendime bakamazdım kendimden nefret eder oldum çok kötü zamanlardı. Şimdi eski resimlerime bakıyorumda ne kadar güzelmişim aptal kafam diyorum kendime kusurlarını boşver seni sevecek adam bir yerine takılı kalmayacak buna emin ol ve karşındaki annen bile olsa hassas olduğun beğenmediğin bir yerini kimseyle paylaşma.

Ben de ergenken terk edildim ama hiç bu yaşımdaki kadar aynalara küsmemiştim. Süreci ters yaşıyorum galiba. Beğenmediğim yerlerimi kimseyle paylaşmamaya özen gösteriyorum ben de acı tecrübelerden sonra. Biri bana şuram kötü dese ve çok da kötü olsa 'ayy kesinlikle berbat niye böylesin sen hakkaten' diyemem ama bana çok dendi. İnsanlar acımasız, zevk alarak yaranızı deşmeyi seviyor.

Ben şu cümleye takıldım "takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp aģlıyorum" . Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama başka kızları takip eden birine ben şans vermezdim.
Beni de netten ekleyen tanışmak isteyenler oldu hatta bir kaç tanesi ile aynı kurumda çalışıyoruz, sonra facede takip ettiklerine bi baktım ohoooooo , şans bile vermedim , en büyük yanlışı bence burda yapmışsın ....

Canım ne olur bana kızma :110: biri bana ilk buluşmada "biz şimdi neyiz" diye sorsa sanırım oldukça dalga geçerdim. Senle yaşıtız bu arada. Adam en azından ciddiye alıp verilebilecek en makul cevabı vermiş. Sen de tutmuş dış görünüşüne bağlamışsın. Haydaaa dedim okurken :)
En önemlisi kendine bu işkenceyi niye yapıyorsun? Yüzündeki sivilceye çare bulamadın mı, git saçını boyat mesela. Kendini daha iyi hissedecek bir şeyler bul mutlaka ivedilikle. O özgüvenin yerine gelmesi şart. X z kişiyle ya da yalnız farketmez, gerçek sıkıntına odaklanmalısın.

Buradan yeterince etkilenmemis gibi duruyor. Ama hala da yazmasi düşündürücü. Benim merak yaptigim adam cok mu cekici yakışıklı karizmatik acaayip ozguvenli biriydi? Kendine o kadar odaklanmissin ki onunla ilgili cok az detay vermissin. Senin hayalinde canlandirdigin biri miydi mesela? Zerre bile mi hayal kırıklığı olmadı? Bence hic takma en fazla biriktirdigin paralarla begenmedigin yerleri yaptirir yeni bi aska daha saglam adimlar atarsin. Hem hic begenmese hala mesaj atmazdi. Bulusmadan önce mesajlarda ask hoslanti begeni tarzi seyler var miydi? Koca bir yıl boyunca arkadas seklinde konuşmuş olamazsiniz :O

Son durum nedir?
irtibatınızı tamamen kopardınız mı şimdi?

Ama adam guzelliginizle ilgili bir sey soylememis ki zaten. Siz kendinizi sevin kusursuz guzellik yoktur. Ozguveninizi tazelemek icin biraz makyaj sac degisikligi de ise yarar seyler :KK6:

Sevgili ablişim bu işler nasip kısmet işleri. Angelina Jolie dahi aldatılıyor hem de ondan çok daha az güzel bir kadınla... Yani kaşa göze göre değil. Kendini pek güzel bulmuyorsun da misal veriyorum beni görsen adını Afrodit olarak değiştirirsin. Fakat bunlar sorun değiiiiilll bunlar önemsiiiiizz. Ben senin yazını okuyunca egodan kibirden sıyrılmış zarif güzeller güzeli bir ruh görüyorum sense aynaya bakmaktan kaçıyormuşsun... Üzüldüm. Ama zaten güneş de kendinin farkında olsa iğrenç insanların yaşadığı bu dünyaya doğmazdı. Uzun lafın kısası yapma etme. Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş, üstad Aşık Veysel. Boşa mı demiş? Yüzündeki kusur"lardan" bahsetmişsin... Ben senin kalbindeki kusursuzluğu gördükten sence benim için bir önemi olur mu? Senin ruhunun ışığı gözlerimi kamaştırıyorsa başımı senden çevirirsem görebilir miyim? Göremem. Senden bir kardeşin olarak ricam aynaya bak ve gözlerinin içindeki Simeranya 'ya taş çıkartan o güzel aleme dal. Sen çok güzelsin hem de bu sadece dış görünüşünle alakalı değil. :)

Ben şu cümleye takıldım "takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp aģlıyorum" . Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama başka kızları takip eden birine ben şans vermezdim.
Beni de netten ekleyen tanışmak isteyenler oldu hatta bir kaç tanesi ile aynı kurumda çalışıyoruz, sonra facede takip ettiklerine bi baktım ohoooooo , şans bile vermedim , en büyük yanlışı bence burda yapmışsın ....

Hayır, aslında çok doğru düşünüyorsun. Ben de ilk ısrarcı mesajlarında o kızlara bakıp "bu ne be herif harem kurma peşinde" diye söylenip cevap vermiyordum. Yani baştan beri bilio gördüğüm şeyleri kabullenip konuşmaya başladığım için sonradan laf etme hakkım da hiç olmadı. Hatayı ben kendim yaptım şu an kendim çekiyorum aslında

Back
X