bu kadar mı düşüncesiz olunur ya

Fazla alınıyorsun abla
Ben kötü bişey demedim ki
Elbette kayınvalide de gelir torununu ve gelinini görür ama
Bakım, anneye ait olmalı. Başka türlü çekinirim ben
Giyinme, çıkarma, lavaboya gitme vs. bunu kast ediyorum
Bi de canım bişey isterse anneme söyleyebilirim ama kayınvalideme veya bi başkasına söylemem zahmet olmasın diye

neden alınayım canım.baksın annesi kızına ve misafirlere.ben de canım isterse kapıdan 5 dk merhaba der keyfime bakarım:34:

Tanımadığı bir insana terbiyesiz demek enteresan bir düşünce tarzı. Mesela bende sizi tanımam etmem ama bu yazıdan sonra size öyle bir çıkarımda bulunsam hoş olur mu ? Hoş olurmuyu bırakın hemen saldırıya geçersiniz, sen bana terbiyesiz dedin diye. Peki o kayınvalidenin size saldırıya geçme şansı var mı :34:

Asla unutmamamız gereken birşey yazılanları tek taraflı okuyoruz, karşıyı asla bilmiyoruz. Ve bilmediğimiz konularda, tanımadığımız insanlara terbiyesiz demek hoş değil.

Hem terbiyesiz kadın dediğiniz kişi, konu sahibinin eşinin annesi, çocuğunun babaannesi ....

Bu arada kimse kaynıvalide sevdalısı değil sadece insan.

Burada simdi karsi tarafa baglanip moderatorluk yapacak halimiz yok. Ben tabii ki burada konu sahibinin anlattiklarini dogru farz ederek yorum yapiyorum. Ve evet kv yeni evlenmis oglunun karisina yuzune karsi ben seni istemiyorum/istememistim deyip, pis yerlerde yatiriyorsa terbiyeden eksik kalmis, terbiyesizin onde gidenidir.

bence '' ya bi agrı girdi şurama burama felan de ,dinlenmem lazım de .git yatak odana 2-3 saat çıkma ,yada bu aralar baş dönmesi var evde pek dolanamıorum de otur tv. izle ,nete takıl. bu arada benim kv dem de mesela ben mutfaktayken evde şu var mı felan diye bi bahane üretir ,ben baska odaya gidip geldigimde bi bakarım ki mesela fırının içi temiz mi yok mikrodalganın kapagı temiz mi diye elini sürer.kac sefer yakaladım .ama hiiiiiiç anlamamışlıga verdim .sende begenmedigi şeylere karsı cvp verme ,yada çok içinde büyürse verdigi emegi boşa çıkarması ,bu benim hoşuma gitti ,benim zevkime hitap edior de .hiç olmazsa için rahatlar.sen bebeginle sohbet et yaa :3:

Bu kaynanalar da gelse kabahat gelmese kabahat yani. Siz her işe saldırır kendiniz yaparsanız o da karışmak istemez ama anne ben süpürürken sen de siler misin desen ıspanağa karıştıysa tamam bu seferde öyle yapayım desen ne olur ki hem son günlerin artık doğuracaksın öyle erkende gelmemiş. Kendi anneniz dese ama o güzellikle söyler diyorsunuz her zaman böyledir kaynananın dediği göze batar ağrına gider zaten başka yerde oturuyormuş gidecek yani boşverin.

Bu kaynanalar da gelse kabahat gelmese kabahat yani. Siz her işe saldırır kendiniz yaparsanız o da karışmak istemez ama anne ben süpürürken sen de siler misin desen ıspanağa karıştıysa tamam bu seferde öyle yapayım desen ne olur ki hem son günlerin artık doğuracaksın öyle erkende gelmemiş. Kendi anneniz dese ama o güzellikle söyler diyorsunuz her zaman böyledir kaynananın dediği göze batar ağrına gider zaten başka yerde oturuyormuş gidecek yani boşverin.

öyle şey olur mu ya.insaf önünde inleyerek iş yapıyorum dokunmuyor demiyor.inanın eşimin hatrı olmasa dayanamam.ne diyim bir hastalık tutturmuş gidiyor yok kolları kakmıyormuş yok hep uykusu geliyormuş.öyle üzülüyorum ki...kendimi hiç bu kadar yalnız hissettiğimi hatırlamıyorum.şeytan diyorki kızım söyle en azından içinde kalmasın.insan bir günaydın demez mi?ben dersem diyor demezsem yüzüme bakmıyor.dışardaki insanlar acıyor sen bu halinle kalkma,evime gelen çayını ben getiririm sen dur diyor.benim derdim ne ana ne baba ne kv.biraz insaf sadece...keşke baştan bilseydim hiç kabul etmezdim bu durumu gider annemin evinde yapardım doğumumu.çok üzgünüm sanki yabancı o kadar çok uğraşıyorum ki benimle iletişime geçsin diye ve evet kendimi tam bir aptal gibi hissediyorum bazen.ve kendimi de kızımı da bu kadar yıprattığım için kendime kızıyorum...yalnız olsam işte yapmam yemekte ama olmuyor yaptığım yerleri inceleyip duruyor.
kusura bakmayın tepkim size değil siz tam bilemezsiniz tabiki kırılmanızı istemem sadece çok doldum kendimi sakinleştiriyorum.ama bazen beceremiyorum şu an da dolu olduğum ağlayarak yazdığım anlardan biri.insan bir kızım sen dur hele demez mi bir hafta da yavrum hamilesin yapma demez mi?yapayımda demesin ama en azından azcık güzel laf.kendimi torun olsun da kimden olursa olsun demişler gibi hissediyorum.ya k.bakmayın düşünerek değil sadece hislerimle yazıyorum şuan...

Yaşlıların ne dediğini çokta dikkate almayın.Kendi analrımız da kızlarını eleştirir.Bırak kendi haline.Onu dedi bunu demedi diye hayıflanma.Doğumdan sonra insana çok ihtiyacın olacak.Büyütme.Sağlıkla çocuğunu kucağına al,gerisi gelip geçici şeyler.

Yaşlıların ne dediğini çokta dikkate almayın.Kendi analrımız da kızlarını eleştirir.Bırak kendi haline.Onu dedi bunu demedi diye hayıflanma.Doğumdan sonra insana çok ihtiyacın olacak.Büyütme.Sağlıkla çocuğunu kucağına al,gerisi gelip geçici şeyler.

umarım gelip geçer adama ihtiyacım olsa ne olacak ben doğumdan önce de sonrada bu insanlardan umudumu kestim artık .memnun etmeye de çalışmıyorum zaten bu akşam itibariyle...

Aile üyelerinin bencil tavırları çok can sıkıyor yahu, eşinle açık konuşup durumdan rahatsız olduğunu belirtmelisin canım.

benim de düşündüğüm bu aslında ama nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum eşim kırılmasın istiyorum ama derdimi de anlasın istiyorum

Back
X