Bu kadar nankörlük olurmu ?

valla öyle birşey yok ama?
Ya arkadas Bdv bolumune temmuzda konu acmis esiyle sorunlari varmis tamam ohayatbenim ise girmis daha onceden hemsrsiyle mesai arkadasyms yaknlasma olmus ayni konudan bahsettigine eminmsn dosyada ekliorm okursun he yaknlsma aldatma olmuyorsa bilemicem

tamamdır arkadaşım. kusura bakma arasıra başka yere de yazıyorum da ondan

Eşimle aramda 12 yas fark var. Evlendigimizde ben yirmi o otuziki yaşındaydi. P.rnodan birgun olsun basini kaldirmadi. Elalemi gözetledi durdu yıllarca. Bana ilginin zerresini gostermedi söylenecek daha cok sey varda burda zor. Bende seytana uydum. Ben yaptigimin iyi oldugunu hic savunmadim

ya olabilir .ama bence bu evlilikte artık ne saygı var .ne sevgi. o zaman sürdürmenin anlamı ne?

Aynen insanin hatasini anlamasi guzel hepimizi icin gecerli beseriz sasariz..oda koca olarak gorevini yerine getirmemis yanlis yanlisi dogurmus amaa kardesini taciz ederekte intikam almaz olaymis.. ahlaksizlik bence evliligi bitirir

Bence yeni bi yol ciz kendine 14 yil dile kolay izlerini silmek zor ailenin destegyle yeniden baslarsin hayata kocana her baktgnda kardesine olan tacizi hatrlayip nefret etmektense ki insan boyle bi durumda cinnet bile gecirir cikar hayatindan hasta ama oda hastaysa hastaligini bilsin iki laf eksik konussun

Tek anlami o hastaydi ben kaldim
Artik gorevim bitti. Bu saat oldu cekip gideli hala donmedi. Ve telefonu kapali
demekki gideceği yerler var. belli ki birilerine güveniyor. yoksa hasta bir insan kolay kolay bu tavrı takınamaz.

Aynen insanin hatasini anlamasi guzel hepimizi icin gecerli beseriz sasariz..oda koca olarak gorevini yerine getirmemis yanlis yanlisi dogurmus amaa kardesini taciz ederekte intikam almaz olaymis.. ahlaksizlik bence evliligi bitirir

Bir sitedeki konusmadan is telefonda öpüyorum tatlı dudaklarina kadar geldi. Ve aradan iki yil gecti benim maksadim bu degildi diyor. Neydi acaba

demekki gideceği yerler var. belli ki birilerine güveniyor. yoksa hasta bir insan kolay kolay bu tavrı takınamaz.

Kimbilir belkide bir erkek yada kadin icin evinden daha guvenli yer olabilirmi. Ben olan onca olays rağmen gitmedim adam bir çırpıda gidebildi. Ustelik hastayim yalniz basima birakabildi

Cok dogru söylüyorsun. İnşallah hakkimda hayirlisi olur

Kimbilir belkide bir erkek yada kadin icin evinden daha guvenli yer olabilirmi. Ben olan onca olays rağmen gitmedim adam bir çırpıda gidebildi. Ustelik hastayim yalniz basima birakabildi
bak sen onu bırakmadın. o seni bırakabiliyor. bence kesin güvendiği bir yer vardır.

Allah şifa versin.
Sağlığı için yaptığın herşey ona hastalığını hatırlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…