- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Şakamısın sen bacım lütfen öyle olBenimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Temizlik gibisi varmı ya mis mis yumoş oda sipreyi gibisi varmı haftada 1çamaşır suyu alıyorum evimeGörüncem yok şükür ama kv aşırı dağınık temizlik anlayışı da on günde bir süpür tamam bu kadar.
Holdeki halıları yıkamışken yerdeki fayans aralarını temizliyorum ki çıkageldi.. kim görücek ki oraları boşver dedi
Salondaki halıyı diğerleriyle birlikte yıkamaya vercem ne gerek var ki pek kullanmıyosunuz orayı zaten diyor
Duvarları sildiğim zaman bi dalga geçmediği kalıyor nerden icab etmişmiş.. hele ev oda spreyi yada yumuşatıcı kokuyo diye her geldiğinde bi tripler bi rahatsızlıklar ki görende havasızlıktan kokan bi evi yok sanır
kendisinin temizlik anlayışı özetle bu.
Merakla bu yorumu ilk yapacak titiz puru pak kk hatununu bekliyordum.evet sekerim terli terli oturdum valla o kadarda esyanin kolesi olamam 200 metre kare evi hic oturup dinlenmeden temizleyecek gucu kendimde bulamiyorum.ara ara mola vermek lazimTerli terli temizlediğiniz yerlere mi oturuyorsunuz:) şaka şaka :) afiyet olsun, oh mis gibi ev
Bugün bi temizlik konuları hep.İçimi tursilleyesim geldi : p
Eşim olsa derdi ki senin için pis : D
O da olmuyor işte.ya kusura bakmayında ben başkasının evini pis diye eleştirenleri anlamıyorum, bakarsınız başkasına göre de sizin eviniz pistir
ya da, pis ya da temiz olmasının ne önemi var, önemli olan iyi ilişkiler
yani birinin evini çok pis bulsam gitmem ama lafını da etmem
Temizlik gibisi varmı ya mis mis yumoş oda sipreyi gibisi varmı haftada 1çamaşır suyu alıyorum evime
O da olmuyor işte.
Gittiğiniz yer sende iki gün kaldığınız eşinizin annesinin evi.
İyi ilişkiler tabi önemli ama kendi adıma konuşuyorum ilişkim iyi olacak diye her gün büyük-küçük tuvalet dışkısı bırakılmış, sifon çekmekten bir haber, yediği ekmeğin kırıntısına basılıp gezilen, yemekleri açıkta bırakıp (et, yoğurt vs her şey buna dahil) içi rahat eden, yayıla yayıla oturmaya devam eden insanlarla bir arada olmak beni rahatsız ediyor.
Ha ben çok mu titizim, hayır. Orta çaplı elimizden geleni yapan,abartmayan çalışan insanlarız. Ama pisliğin de bir sınırı var...Bu sayfada neler okudum ağzım açık kaldı. Beterin beteri varmış.
Bimilyoncudan alaydin 3 tlmi neBenimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Hahahayt be ne temizmis ama aklim sastibenim kv temiz olsun diye banyoda kendi yıkandığı sabunla el değmeden kesilip paketlenmiş hazır tavuğu güzelce sabunlayıp pişiriyor
edit: sabun, halis muhlis zeytinyağlı ev yapımı sabun.
Amaninnn deseydiniz ya sarilik olur yaOyle deme. Bu bahsettigim hayal bile edemeyeceginiz bir daginiklik. Mutfaga giremiyorum mesela yerlerde biseyler var. Tezgahin ustune bir bardak koyamadim yer yok. Her yerde obek halinde ivir zivirlar. Asiri pis degil ama yine de temiz sayilmaz. O kadar daginikligin alti nasil temizlenir ki.
Bizim bi komsu da alaturka wc de kullandiklari farasi mutfakta kullaniyormus. Kimse evine gitmiyor.
öyle demeyin o tavuklar bakalım nasıl kesilip paketleniyor yolunuyor bilmediğimiz için sabun şartHahahayt be ne temizmis ama aklim sasti
Aman aAllahim eski bir okb li olarak suan yeniden supurdugum evimi bidaha supurmek icin supurgemi aldim muhtemelen gene tumden heryeri silcemGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?