Bu kadar pis olunur mu?

Benim kaygana da pis. Umursamaz.. Ben de gitmeyenlerdenim daha nişanlıyken soğudum.
Ya da ben aşırı titizim, annem-anneannem tertemizdir bir toz olsa 10 kez süpürge geçerler. Allah'a şükür annemler rol modelim oldu. Görümcelerimin rol modeli pis olunca haliyle onlar da pis.

Sinir bastı.

Temizlik gibisi varmı ya mis mis yumoş oda sipreyi gibisi varmı haftada 1çamaşır suyu alıyorum evime

Bayram geldi temizlik konulari türedi. Bayram deyince aklima dipköşe temizlik geliyor başka birşey düşünemiyorum.

Terli terli temizlediğiniz yerlere mi oturuyorsunuz:) şaka şaka :) afiyet olsun, oh mis gibi ev
Merakla bu yorumu ilk yapacak titiz puru pak kk hatununu bekliyordum.evet sekerim terli terli oturdum valla o kadarda esyanin kolesi olamam 200 metre kare evi hic oturup dinlenmeden temizleyecek gucu kendimde bulamiyorum.ara ara mola vermek lazim

O da olmuyor işte.
Gittiğiniz yer sende iki gün kaldığınız eşinizin annesinin evi.
İyi ilişkiler tabi önemli ama kendi adıma konuşuyorum ilişkim iyi olacak diye her gün büyük-küçük tuvalet dışkısı bırakılmış, sifon çekmekten bir haber, yediği ekmeğin kırıntısına basılıp gezilen, yemekleri açıkta bırakıp (et, yoğurt vs her şey buna dahil) içi rahat eden, yayıla yayıla oturmaya devam eden insanlarla bir arada olmak beni rahatsız ediyor.
Ha ben çok mu titizim, hayır. Orta çaplı elimizden geleni yapan,abartmayan çalışan insanlarız. Ama pisliğin de bir sınırı var... Bu sayfada neler okudum ağzım açık kaldı. Beterin beteri varmış.

Ya öyle tabii de, seviyorsan zerre kusur bulmazsın sevmiyorsan bin kusur bulursun hesabı, ben tüm sayfaları okumadım, genel geçer konuşuyorum yani.. şu kişinin evi çok pis laflarını çocukken altın günlerinde duyardım, la madem çok pis neden güne aldınız ki derdim içimden, o hesap yani, işin komik tarafı herkes birbirinin ardından çok pis derdi, kimdi temiz olan, temizlik kriteri neydi

Amaninnn deseydiniz ya sarilik olur ya

Pis olmak bilemiyorum çok başka bir mesele ya. Hani beğenmiyorsan gitme falan demişler öyle birisi değil ki gidilecek yer, eşinin kardeşi. Hayır arkadaşım pise pis demeyelim mi napalım? Kadın dağınık olsun, çocuğu olsun sorun değil diyor demekki hastalıklı bir temizlik anlayışı yok. Burda ne konular açılıyor, yeri geliyor anneleri eleştiriyoruz e annenin yüzüne de mi bakmayalım?
Konu sahibi arkadaşım bence ziyaretinizi kısa tutmaya bakın ve tuvalet temizliğini çok detaylı olmadan içinize sinecek biçimde siz yapın, kaldığınız süre için çarşaf yastık götürün. Yemeği de kendiniz yaparsınız kısmen, insan
idare etmek zor, silip atılamaz güzel günler, bayramlar için idare edin. Mutlu bayramlar

Aman aAllahim eski bir okb li olarak suan yeniden supurdugum evimi bidaha supurmek icin supurgemi aldim muhtemelen gene tumden heryeri silcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…