Bu kadar pis olunur mu?

benim kv temiz olsun diye banyoda kendi yıkandığı sabunla el değmeden kesilip paketlenmiş hazır tavuğu güzelce sabunlayıp pişiriyor
edit: sabun, halis muhlis zeytinyağlı ev yapımı sabun.

Benim arkadaşın kayınvalidesi misafirlere tavuk pişircekmiş bakmış tavuk kokmuş bozulmuş. Bi güzel tavuğu deterjanla yıkamış öyle pişirmiş

Psikolojim bozuldu altüstÜm şuan

Annem de kayinvalidem de birbirinden temizlerdir. Eee haliyle bende titizim. Sabahtan beri camlari sil ( bez ve el girmeyen yerlerini dis fircasi ve kurdanla) perde sok,perde yika,perde utule,perde as perdelere kokularini sık derken dinlenmeye karar vermistim ki konuya denk geldim. Ne evler varmis beee dedim. ALLAH ev sahiplerinede orada kalmaya mecbur birakilanlarada yardim etsin ne diyim. Evime 1 gece icin biri gelse bile nevresimi degistirir oyle hazirlarim yatagini. Ertesi sabah nevresimler yikanmaya, yenisi serilir. Boyle gordum ezelden buna ister takinti diyin istersenizde temizlik titizlik

Konu sahibi uzgunum senin icin. Birseyleri bahane edemez misin. Esinle konustunmu bunlari.
En azindan kaldigin sure icerisinde kendi icinin rahat etmesi acisindan. Cantana antibakteriyel islak mendiller koy. Gittiginde hic yoktan kendi kalacagin odayi temizle. Bardagini yaninda gotur mutlaka. Ne biliyim bunun gibi gunu kurtaracak ufak seyler yapabilirsin

Benim arkadaşın kayınvalidesi misafirlere tavuk pişircekmiş bakmış tavuk kokmuş bozulmuş. Bi güzel tavuğu deterjanla yıkamış öyle pişirmiş
Ayyy allahim okudukca hayattan sogudum olamz ya saka diyorum. Allahtan bulasiklari makineye bile deterjanlayip koyan bi annenin cocugum allahim cok amin

Pislikligin eşimin tarafi benim tarafi olani malesef yok..
Esiniz tarafiniza ofkelisiniz diye gorumcenizin pislikligine vuruyorsunuz gibi geldi.

Yine bom boş yorum yapmışsın. Pisleri savunuyorsun ha :) hey baksana kimsenin arkadından bir şey konuşmuyor Musun? Ne mübarek insanmışsın. Tebrikler

:) Pis hangi taraf bilmiyorum diyorum.

Hayır asla yüzüne baktığım , evine gittiğim kişilerin arkasından konuşmam.
Konuşacak duruma gelmişsem kendisine söyler ilişkimi keserim.
Bu mubareklikten kaynaklanmıyor , insanlık bunu gerektiriyor.

Benim de halam oyle 1 kere oturmaya gitmedim. Babanemlerde kaldik 1 defa yatagin icinde buyuk tuvaletini yapmisti kizi zor durduk 1 gece

Tam yorum yapacaktim ki bu yorumu gordum.bu son nokta bence.konu sahibi bunaldikca bunu oku .ayyy bir kaasinti tuttu beni

Kac yasinda kaynanan

Pasaklı kaynanan olabilir insan olsun yeter miden bulanıyorsa kalk sen temizle gelin değilde süs eşya mısın? kadının oğluyla evlen sonra çamur at

="Hatmece, post: 52618693, member: 619239"]Pasaklı kaynanan olabilir insan olsun yeter miden bulanıyorsa kalk sen temizle gelin değilde süs eşya mısın? kadının oğluyla evlen sonra çamur at
gelin olunca görevlerinden biri de kaynananın evini temizlemek mi? Konu sahibine laf edeceğim diye kendinizi indirgiyorsunuz haberiniz yok bence.

ooo kabus gibi

Eskiden dışımdan susup içimden sövüyordum.

Artık bir kızım var ve açık açık söylüyorum
Ama siz görümcenize bir şey diyemezsiniz gelme o zaman diyebilir
Mesela kv ye diyebiliyorum ben çünkü sirekli çağırıyor gelmeyince neden gelmedin diyor bir şey derse derim beni sen çağırıyorsun gelmemi istiyorsun o zaman dikkat et, sizde böyle mi bilmiyorum eşin ısrarı ile gitmek başka sürekli davet edilmek başka

Pislik ayrı şey ama takıntı boyutunda temizliği yüceltmeyin lütfen. O da normal bir durum sayılmaz çünkü. Kısıtlı bir süre dünyadayız zaten ve genç, sağlıklı yaşayabileceğimiz dönem de epey kısa. Üç günlük dünyada evim tozlu olsa ne olmasa ne, gelen misafirin çorabı kirlense ne kirlenmese ne. Arkamdan konuşsalar ne olacak, bir insanın arkasından "ay çok pis" demek de hoş bir davranış değil bence. Belki o kadın size göre pis ama iyi niyetli, duysa çok üzülecek belki. Çok da doğru değil arkadan bu şekilde konuşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…