- 19 Kasım 2012
- 11
- 10
- 88
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Ya hayır bu gerçek olamazzzzzbenim kv temiz olsun diye banyoda kendi yıkandığı sabunla el değmeden kesilip paketlenmiş hazır tavuğu güzelce sabunlayıp pişiriyor
edit: sabun, halis muhlis zeytinyağlı ev yapımı sabun.
benim kv temiz olsun diye banyoda kendi yıkandığı sabunla el değmeden kesilip paketlenmiş hazır tavuğu güzelce sabunlayıp pişiriyor
edit: sabun, halis muhlis zeytinyağlı ev yapımı sabun.
Psikolojim bozuldu altüstÜm şuanGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
ahh pink! ben de çok isterdim gerçek olmasınYa hayır bu gerçek olamazzzzz
yok benimkisi tamamen temizlikten yapıyorBenim arkadaşın kayınvalidesi misafirlere tavuk pişircekmiş bakmış tavuk kokmuş bozulmuş. Bi güzel tavuğu deterjanla yıkamış öyle pişirmiş
Ayyy allahim okudukca hayattan sogudum olamz ya saka diyorum. Allahtan bulasiklari makineye bile deterjanlayip koyan bi annenin cocugum allahim cok aminBenim arkadaşın kayınvalidesi misafirlere tavuk pişircekmiş bakmış tavuk kokmuş bozulmuş. Bi güzel tavuğu deterjanla yıkamış öyle pişirmiş
Kızlar görümcemin evindeyim, öleceğim, insan nasıl bu kadar pis olabilir? Gerçi tüm sülale böyle, eşimi çok sevmesem bi dk çekilmez? Getirme beni diyorum bu lanet şehire illaki getiriyor. Yok böyle bir şey ya, çekmek zorunda mıyım ya? Off off .. eşinin tarafı böyle pis olanlar ne yapıyorsunuz Allah aşkına? Yani böyle pisliklerini görünce insan olarak da soğuyorum, gözümde sinek kadarlar
Yine bom boş yorum yapmışsın. Pisleri savunuyorsun ha :) hey baksana kimsenin arkadından bir şey konuşmuyor Musun? Ne mübarek insanmışsın. Tebrikler
Tam yorum yapacaktim ki bu yorumu gordum.bu son nokta bence.konu sahibi bunaldikca bunu oku .ayyy bir kaasinti tuttu beniGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Kac yasinda kaynananGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
gelin olunca görevlerinden biri de kaynananın evini temizlemek mi? Konu sahibine laf edeceğim diye kendinizi indirgiyorsunuz haberiniz yok bence.="Hatmece, post: 52618693, member: 619239"]Pasaklı kaynanan olabilir insan olsun yeter miden bulanıyorsa kalk sen temizle gelin değilde süs eşya mısın? kadının oğluyla evlen sonra çamur at
O zamanda şikayet etmeyecekgelin olunca görevlerinden biri de kaynananın evini temizlemek mi? Konu sahibine laf edeceğim diye kendinizi indirgiyorsunuz haberiniz yok bence.
ooo kabus gibiGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?