Bu kadar şeye rağmen neden hala özlüyorum :(

Sessiz kalmak karşı taraftakini çıldırtır diye boşuna dememişler. Adam ayrılık aşamasında diyalog kursaydı bu kadar kafaya takmayacaktınız. Sessizliği sizi düşündürüyor.
" Belki de onun da tam amacı budur. "
Kesinlikle konuşarak bitseydi bazı şeyler aklımda kalmazdı diyorum ben de. Ama bu durum aklımı kurcalıyor. Uğraşacağını bile düşünmüyorum açıkçası galiba takıldığım da bu. İnsan bir iyi madem sen bilirsin bile demez mi diye. Tek mi yaşadım o kadar yılı nasıl bir duygusuzluk bu anlamadım

Yaşanmışlıklar var, unutamaman çok normal ama geçiyor.
Emin ol şükredeceksin ondan ayrıldığın için.
Daha mutlu olacaksın hatta.
Tebrik ederim çoğu kadın bu kadar cesaretli olamıyor.

Bir çoğu evlenince düzelir modundalar. :super::super:
Bir süre malesef ben de o modu aşamadım. Şükür doğru yolu buldum ama bu sefer de bir değersizlik hissi aldı başını gidiyor, beni geriye çekmeye başladı bu durum başlarda böyle değildim

İşte öyle bir aileden de kurtulmuşsunuz, sadaka falan verin 😉
Ya evlenip çocuk sahibi olup bu tavırla karşılaşsaydınız. Kendinizle birlikte çocuğa üzülecektiniz bir de aramayan sormayan baba, babaanne, dede yüzünden.
Herhalde yarın öbür gün dövse sövse oğlumuz canımız diyip arkasında duracaklardı ben de asla pişman değilim kararımdan ama işte insan yaşananları hatırlayınca bir şeyler farklı olabilirdi düşüncesi üzüyor. Tek taraflı emeğime çok üzüldüm

Bir süre malesef ben de o modu aşamadım. Şükür doğru yolu buldum ama bu sefer de bir değersizlik hissi aldı başını gidiyor, beni geriye çekmeye başladı bu durum başlarda böyle değildim

Değersizlik değil.
Senin yüzüne bakacak yüzü yoktur eminim.
Hem erkekler kadınlar gibi üzgün olduklarını belli etmez.
Kendilerini sokağa vururlar.

Sen unut artık onu, kendine bambaşka bir yol çiz. :KK74:

Çoğu insan üzüntüsünü dışarı yansıtmaz. Üzülmediğini nerden biliyorsunuz ? Siz üzgünsünüz bu gayet normal. İnsanız sonuçta. Üzülün ama kendinizi hırpalamayın. Kötü hissetmeyin yüzü yoktur belki :)
Daha önce de kısa bir ayrılık yaşamıştık, ordaki tavrı kimse için üzülmeye değmez aman kaç günlük dünya şeklindeydi beyefendinin sülalesi rahat galiba o yüzden öyle düşünüyorum :) benim kızgınlığım da daha çok kendime zaten bu kadar iyi idare ederken neden başa dönüyorum neden takıntı haline getiriyorum diye

O hayatına devam ediyor ve umursamıyor eminim daha önceki kısa ayrılık zamanlarından biliyorum. Ama kendimi suçlamadan edemiyorum sen neden yoluna devam edemiyorsun diye
Öyle paradoksa girer işin içinden çıkamazsın kendini suçlama bi kere robot değilsinki duygusuz da değilsin o umursamaz sen hemen yaşadıklarını unutamazsın çok normal kendinle barış bence artık oldu olabilir de

Değersizlik değil.
Senin yüzüne bakacak yüzü yoktur eminim.
Hem erkekler kadınlar gibi üzgün olduklarını belli etmez.
Kendilerini sokağa vururlar.

Sen unut artık onu, kendine bambaşka bir yol çiz. :KK74:
İnşallah uzak bir sokağa vurur 🥺 ben de çok istiyorum aklıma gelmediği zamanlar olsun kendi hayatıma bakayım inşallah en kısa zamanda

Herhalde yarın öbür gün dövse sövse oğlumuz canımız diyip arkasında duracaklardı ben de asla pişman değilim kararımdan ama işte insan yaşananları hatırlayınca bir şeyler farklı olabilirdi düşüncesi üzüyor. Tek taraflı emeğime çok üzüldüm
Gayet normal bu duygular. Ama üzerine düşünmeye devam ederseniz daha çok içine çekecek sizi. Doğru olanı yaptım, üzüleceğim ama zamanla geçecek diye telkin edin kendinizi. Beyin biraz şapşik bir organımız, kendi söylediklerimize zamanla kendimiz inanıyoruz. Bu yüzden telkin iyi bir yöntemdir çoğunlukla.

Daha önce de kısa bir ayrılık yaşamıştık, ordaki tavrı kimse için üzülmeye değmez aman kaç günlük dünya şeklindeydi beyefendinin sülalesi rahat galiba o yüzden öyle düşünüyorum :) benim kızgınlığım da daha çok kendime zaten bu kadar iyi idare ederken neden başa dönüyorum neden takıntı haline getiriyorum diye
Sizde zamanla unutursunuz zaten :) Birde şöyle düşünün kaç günlük dünya da böyle bir adamı çekmek zorunda kalmadiniz :)

Öyle paradoksa girer işin içinden çıkamazsın kendini suçlama bi kere robot değilsinki duygusuz da değilsin o umursamaz sen hemen yaşadıklarını unutamazsın çok normal kendinle barış bence artık oldu olabilir de
Kendime kızgınlığım zaten daha çok, onun ne yaptığıyla neden ilgileniyorsun sen kendi hayatına bak diye. Öyle düşünüyordum başta ama o karşılaşmalar beni olumsuz etkiledi galiba

Gayet normal bu duygular. Ama üzerine düşünmeye devam ederseniz daha çok içine çekecek sizi. Doğru olanı yaptım, üzüleceğim ama zamanla geçecek diye telkin edin kendinizi. Beyin biraz şapşik bir organımız, kendi söylediklerimize zamanla kendimiz inanıyoruz. Bu yüzden telkin iyi bir yöntemdir çoğunlukla.
Teşekkür ederim deneyeceğim. Karşılaşmalar olmasa zaten iyi kötü toparlamıştım, geçecek biliyorum sadece sürekli düşününce kendimi güçsüz hissedip utandım

Teşekkür ederim deneyeceğim. Karşılaşmalar olmasa zaten iyi kötü toparlamıştım, geçecek biliyorum sadece sürekli düşününce kendimi güçsüz hissedip utandım
Güçsüz olabiliriz zaman zaman. Yaşadıklarımız yıpratır. Utanacak bir şey yok bunda 😉

Hanımlar herkese merhaba. Daha önce konu açmıştım nişanlımdan bana iddia bağımlılığı konusunda söylediği yalanlar, yüklü borçları ve bağımlılığın yarattığı kişilik problemleri sebebiyle ayrıldım. daha sonrasında ailesi arayıp ne oldu ya da hayırlısı böyleymiş gibi tek bir kelime etmedi. Kendisi de aynı şekilde, öylece hayatımdan çıktı gitti. İlk birkaç hafta daha iyiydim çok kararlı bir şekilde her yerden sildim ve tek bir kere bile bakmadım, takip etmedim ta ki bu birkaç güne kadar. Son zamanlarda iş sebebiyle sık karşılaşıyoruz ve ben galiba her şeye rağmen özlüyorum. Birkaç gecedir uykumdan uyanmaya başladım elimde telefon whatsappta biriyle konuşuyor diye saatlerce takip ettim, iş yerinde asla insan içine çıkmıyormuş, kimseyle konuşmuyormuş haftalardır bunu da sordum aptal gibi ne yapıyor diye.
Asla pişman değilim kararımdan ama ne zamana kadar böyle olacak, bugün iş yerinden dönerken arabasını piknik alanı gibi bir yerde gördüm acaba kimle nereye gidiyor diye düşündüm, üzüldüm bu kadar kısa zamanda biri olabilir mi diye.
Normal mi bunlar, utanıyorum böyle şeyler düşündükçe takip etme, ne yaparsa yapsın diyorum ama bir yandan da geceleri uykumdan uyanıyorum ben her şeye rağmen üzgünüm ama o üzülmeyecek diye. Ben ayrıldım ama insan nişanlısı ayrılmak istiyorum diyince bir hayırdır demez mi benden kurtulmaya ne meraklıymış diye de üzüldüm. Saçma sapan düşünceler farkındayım daha çok uzun süre geçmedi belki ama sessizliğine bir sürü anlam yüklemek böyle boş şeylerle zaman harcamak istemiyorum. Dediğim gibi asla geri dönme gibi bir düşüncem yok ama onun hayatında önemsiz biri olmak mı egomu zedeledi ondan mı takıldım allahtan belamı mı istiyorum bilmiyorum 😔nasıl atabilirim tamamen aklımdan yardımcı olur musunuz
Zamanla geçecek sabırlı ol, doğru adımı atmışsın ama bu ilişkinin yasını tutmayacağın anlamına gelmez. Bir süreç bu yavaş yavaş geçecek, yeter ki onunla iletişime geçme. Geçersen her şey başa döner

Kolay değil emek vermek ve verilen emeğin hiçe gitmesi başka şeyler hayal ederken bambaşka şeylerin olması içiniz de bunları hazmetmek iç hesaplar yapmak pişmanlıklar tek tek sindire sindire bitirmek gerekiyor aklınızda bunlarin olması bitirmek çabaları duygu iniş çıkışları olması normal bütün bunlara tabiki güzel günler de geliyor özlem çoğalıyor zaman bütün bunların geçmesine yeticek merak etmeyin
Yaşadıklarımı düşüncelerimi yazmışsınız tek tek. Hayal kırıklığı, hayallerimin başkasıyla olma ihtimali, ben üzülürken o başkasıyla mutlu düşüncesi çok utanıyorum ama ihtimali bile beni çok üzüyor, gözlerim doluyor başkasıyla olacağını düşününce. Her şeye rağmen nasıl özlüyorsun diyorum sonra güzel bir anı geliyor aklıma keşke böyle olmasaydı diyorum

Zamanla geçecek sabırlı ol, doğru adımı atmışsın ama bu ilişkinin yasını tutmayacağın anlamına gelmez. Bir süreç bu yavaş yavaş geçecek, yeter ki onunla iletişime geçme. Geçersen her şey başa döner
Asla öyle bir niyetim yok, sadece bir an önce geçsin istiyorum. Eski mutlu beni özledim

Asla öyle bir niyetim yok, sadece bir an önce geçsin istiyorum. Eski mutlu beni özledim
Acının da soğuma zamanı var, yavaş yavaş, sabırla, aklını meşgul edecek şeyler bul ve yap en güzel yolu bu.

Back
X