Benim eşim de böylemerhabalar,
direkt konuya gireyim.
3,5 yasinda ve 5 aylik iki cocugum var,7 senelikte evliyim ve evlendigim ilk gunden beri istisnasiz esim hergun evden oglen yemegi goturuyor is yerine,sabahin 5 inde aksamdan kalan yemekleri isitip yiyor, kahvaltida peynir vs yiyemezmis midesi usuyormus Allahim Yarabbim
Aksamda ayni yemek yenmiyor haliyle, oyle bir kisir donguye girdim ki duvara ucan tekme atasim var,ben yetisemiyorum artik..
Hadi simdi evdeyim ama ise baslayinca nolcak?
isyerinde yiyemezmis yemekler kotuymus.. Sabah cok kotu tartistim, koca tavugu almis yanina patates ve 6 dilim kek.. Dedim senin icinde ne var boyle? evde cocuk var Allahtan kork 6 dilim kek nedir?
sinirlendi,yemegini evde birakip cikti..
ne yapmaliyim ben? konusmayla kavgayla vs cozulmuyo durum off
Anliyorumda agir konusmussunuz adam yemegi birakmis gitmis simdi yemege asik gozu dolacak kadar duskun bir adam birakip gittiyse kirmissiniz bayagi size yapilsa hos olurmu olmaz kirilir aglar kusersiniz yalan mi ?bn calisirken yemekhanede yerdim yada yogurt vs gecistirirdim, cocuklar olana kadar da sesim cikmadi ama artik fazla geliyor, bilmiyorum cocugunuz var mi, ikisi de kucuk olunca cok zor
Ben cok sinir oldum midesi usuyorsa kahvaltiligi 2 dk mikrodalgada isitsin da yesin beyefendi. 2 yemekhanesi olan isyerinde yemekleri begenmeyip 2 cocuklu kadina 3 vakit boyle yemek hazirlatilir mi ya yazik. Allah vicdan versin bu kocalara.ben konu sahibine çok hak verdim. bazı erkekler gerçekten de hunharca yiyor, öğlen yediğini akşam yemek istemiyor sadece kendi boğazını düşünüyor vs vs. demiyor ki bu kadın iki küçük çocukla uğraşıyor, bir de ben zorlaştırmayayım işini. eşiniz maşallah kendine ne kadar da düşkün. kahvaltıda peynir yerse midesi üşürmüşböyle bişeyi de hayatımda ilk kez duydum :) ayrıca o kek olayında kızmanıza da çok hakverdim. 6 dilim kek nedir ya. insan evdekileri de düşünür. oğlunuz seviyomuş kek, onlara da kalsın der az alır. bu şekilde düşüncesiz erkekler bana çok itici geliyor.
doğru düzgün yemekle ne kast ettiğine bağlı deseydin
gözleri doldu nedir madem yap haftasonu fazla fazla at buzluğa
duygusal açlık yaşıyor gibi sevgi eksikliğini sofraya yüklüyor sanki bu kadar hassasiyet normal değilbilmiyorum ki sofraya gereksiz bi hassasligi var, anne babasi bosanmis bilmiyorum ondan midir nedir
Surekli cok yeme istegi yada asiri yeme istegi de genclikte cocuklukta duygusal doyuma ulasamadigindan da kaynaklanabilir mesela anne sevgi baba sevgisi eksikligi gibi..mesela asiri yeme istegi asiri suratli araba kullanma asiri para harcama bile kokeninde duygusal bosluklar sebebiyleymis.bilmiyorum ki sofraya gereksiz bi hassasligi var, anne babasi bosanmis bilmiyorum ondan midir nedir
evde yemeğinizin olmadığı gün olmuyor mu hiç. hastalık yorgunluk zamanınız falan olmuyor mu sizin. nasıl sürekli yemek yapıyorsunuz?
bence bi kaç gün yemek yapmayın. koca adam bu kadar hassas olmasın yahu. yesin dışarda.
benim eşim peynir ekmek, yoğurt ekmek ne bulursa yer akşamları.diğer öğünler evden yemez.ben akşama yemeği zor yapıyorum
Allah sizede kolaylik versin cok zorBenim eşim de böyle
Öğlen yemek götürmesi yok ama evdeyken uyku dısında sürekli yiyiyor
yemek yetiştiremıyorum
hem de calısıyorum
Damdan naptinn
Kuru fasulye mercimek nohut ust uste.. Allahim o evi dusunemiyorum.
Esimde kuru fasulye hic yapmiyorsun senede bi kez goruyoz yuzunu der bende gecen aylarda koca bir tencere yaptim bir orduya yetcek kadar kac ogun yedik simdi konusu gecmiyo kuru fasulyenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?