bu kadar yemek nasil yenir off

ben konu sahibine çok hak verdim. bazı erkekler gerçekten de hunharca yiyor, öğlen yediğini akşam yemek istemiyor sadece kendi boğazını düşünüyor vs vs. demiyor ki bu kadın iki küçük çocukla uğraşıyor, bir de ben zorlaştırmayayım işini. eşiniz maşallah kendine ne kadar da düşkün. kahvaltıda peynir yerse midesi üşürmüş böyle bişeyi de hayatımda ilk kez duydum :) ayrıca o kek olayında kızmanıza da çok hakverdim. 6 dilim kek nedir ya. insan evdekileri de düşünür. oğlunuz seviyomuş kek, onlara da kalsın der az alır. bu şekilde düşüncesiz erkekler bana çok itici geliyor.

Benim eşim de böyle
Öğlen yemek götürmesi yok ama evdeyken uyku dısında sürekli yiyiyor
yemek yetiştiremıyorum
hem de calısıyorum

bn calisirken yemekhanede yerdim yada yogurt vs gecistirirdim, cocuklar olana kadar da sesim cikmadi ama artik fazla geliyor, bilmiyorum cocugunuz var mi, ikisi de kucuk olunca cok zor
Anliyorumda agir konusmussunuz adam yemegi birakmis gitmis simdi yemege asik gozu dolacak kadar duskun bir adam birakip gittiyse kirmissiniz bayagi size yapilsa hos olurmu olmaz kirilir aglar kusersiniz yalan mi ?
Gonlunu alin ise baslayinca bir hanimla anlasalim ek gelir icin yemek yapanlardan ben boyle yetisemem diyin ya para vermemek icin is yemegine alisir yada oder pisirtir yer durduk yere huzursuz olmayin adamida cocugunu dusunmeyen bencil konumuna koymayin (kek olayi icin soyluyorum dusunemedi demekki)

Benim esimde ayni, iki üc saatde bi acikir yemek ister:) Bende calisiyorum tüm gün yokum, zorlaniyorum. Ama esim sagolsun önüne ne koyarsam yer. Arada bi miz mizlanir söyle bi iskembe olsada yesek, acaba o günleri görebilcezmi falan gibi. Ama hic aldiris etmemeye calisiyorum, cünki yetisemiyecegimi oda Bilir.

Zor yani anliyorum sizi. Ben bazen bi yemekden fazla yapip donduruyorum. Internetden arasitirin isterseniz. Güzel tarifler var, pazardan haizrlayip atiyorum bazen dondurucuya cok yorgun oldugum günler alip hazirliyorum.

Canim cok gecmis olsun konunu okuyunca cok uzuldum. Cesidi azaltip daha buyuk tencerelerde bol miktar yapsan oluyor mu? Bazi erkeklerin cesit takintisi da var. Ceside takilmiyorsa ayni yemekten bol bol yesin.

Son düzenleme:
Haklısınız bencede
Böyle önünü ardını düşünmeden herşeyin yenilmesi bi süre sonra sinir bozar
Sabah midem üşüyor demesine hak verdim bazı insanlar sabah ilk lokması sıcak yada ılık bişey olsun ister, çorba, süt, önden çay hafif atıştırıp çıkar
Midesi rahatsız diycem , bu kadar şeyi nasıl yiyor o halde.

Ben cok sinir oldum midesi usuyorsa kahvaltiligi 2 dk mikrodalgada isitsin da yesin beyefendi. 2 yemekhanesi olan isyerinde yemekleri begenmeyip 2 cocuklu kadina 3 vakit boyle yemek hazirlatilir mi ya yazik. Allah vicdan versin bu kocalara.

Ben de esime isyerinin kotu ve yagli yemeklerini yiyip sagligi bozulmasin diye yillardir evden yanina yemek vermeye çalisiyorum.

Kolesterolleri vs bozuluyor o yemekleri yiye yiye. Kendim yurtlarda cok kaldim. O makarnalari, kotu etleri iyi bilirim. Baska şansimiz da yoktu, yedik kilolari aldik.

2 cocukla yemek yapmak zordur. Buna hak veririm. Ama hayatinizi baska yonlerden kolaylastirmaya calisarak yemek yapmaya vakit ayirabilirsiniz.

Ornegin alisveris icin eve servis yapan marketlerden soyleyebilirsiniz. Carrefour ve migros eve servis yapiyor, sanal marketleri var. Boylece yemeklikleri almis olursunuz.

Mesela duduklu tencere bulunmaz bir nimet. Corbalari bolca yapabilirsiniz. Tonbaligi veya tavuklu sandvic, makarna veya pilav koyabilirsiniz esinizin yanina.

Ben salatayi boooolca yagsiz yapiyorum 3 gun yag limon ekleyip yiyoruz. Vitamini kacar belki onu bilemem ama hergun salata yapamam.

Arada bolca hamur isi kek.pogaca turu yapip buzluga da atarsaniz yardimi olur. Mesela anneniz yada kayinvalideniz veya samimi bir komsuyla yapabilirsiniz, yardimi olur.

6 dilim keke gelince, belki esiniz yanindaki kisilerin de cani ister diye 6 dilim almistir.

Ben biraz uzlasmaci ve anlayisli olmanizi tavsiye ederim. Cocuk var evet ama o cocuklar kapiyi calip gelmedi, bile isteye goze ala ala yapildi

hayati kolaylastirmak elimizde. Huysuzlugu secmek de elimizde...

Be
bilmiyorum ki sofraya gereksiz bi hassasligi var, anne babasi bosanmis bilmiyorum ondan midir nedir
Surekli cok yeme istegi yada asiri yeme istegi de genclikte cocuklukta duygusal doyuma ulasamadigindan da kaynaklanabilir mesela anne sevgi baba sevgisi eksikligi gibi..mesela asiri yeme istegi asiri suratli araba kullanma asiri para harcama bile kokeninde duygusal bosluklar sebebiyleymis.

annem yanima geldiginde gordu halimi buzluk agzina kadar doldu sayesinde, iste esim arada tenezzul edip cikariyor ordan biseyler,evde yemek yoksa.. cogunlukla yemegim olur tabi raf omru 1 gun.
o da diyor yerim disarda eve gelmem, aklinca beni korkutuyor sanirim.
arkadaslarimin esleri de oyle, ne bulurlarsa yerler, bnmki bigun oyle sallama yerse ikinci gun kavga cikarir

Valla yorumlara bittim :)))
Evde iki tane yavrucak varken kekleri götürmüş, merhametsiz, vicdansiz, bencil....
Evde iki çocuk varsa, elbet mutfak masrafini karsilayan babasi ve yanlarinda annesi var. Sanki adam evde yenilebilecek her zerreyi götürüp, çocukları tek başına ölüme terk etmiş!
Adamın lokmasina laf etmek çok ağır olmuş bence. Gucunuzun yetmedigini, çocukların küçük olduğunu anlatın. Hafta sonu esinizden yapmasini rica edin, haftada bir gün dışarıdan yiyin, haftada bir gun kahvaltilik günü olsun. Gerekirse yetisemedim yapamadim deyin. Ama yedigi lokmaya laf etmeyin. O size aynisini dese agiriniza gitmez mi

Amacım o idi zaten

Özellikle yazdım vaz geçer belki yemekten diyeeee

Kötüyüm galiba

ay eşim benim yediğime söylense çok bozulurum , üzülürüm. bence böyle davranmayın.

"Sabah olsa da uyanıp yemek yesem" diye düşünüyor eşiniz kesin yoksa sabah beşteki o pizza atraksiyonlarının başka açıklaması olamaz :)

Ya bence o kadar kızılacak bir durum yok konu sahibine. Kadın cinnet getirmiş artık. Eşler arasında olur öyle şeyler. Kırılmış adam tabi ama kadın da durmadan mutfakta galiba. 12 but akşama kalmadı diyor ya ne bileyim üzüldüm şahsen.

Benim aklıma bir çözüm gelmedi. Aşevi gibi koca kazanlarda falan yapın bence yemeği. Doldurup doldurup yesin. Ben de öğlen yemek götürsün diye kırk takla atıyorum, istemiyor beyefendi. Salon erkeği çizgisi bozulacak sefer tası taşısa herhalde. Ortaları yok adamların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…