- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
duvara ucan tekme atasim
tamam çok sinir bozucu bir durum ama düşünsene eşin sana çok yiyorsun az ye dese nasıl bozulursun
kilo sorunu varsa ordan vur
doğru düzgün yemekle ne kast ettiğine bağlı deseydinonu denedim adamin gozleri doldu cidden aglayacak gibi oldu,bn aksam digru duzgun yemek bulamayacak miyim diyor off
Akşam aynı yemeği yiyip sabah aynı yemekten alıyorsa akşama zaten başka bir yemek pişmesi gerekmiyor mu ben mı yanlış anlıyorum :/kabul etmiyor, bikac kez denedim okadarcik yemekle mi doycam ben diyor.
bildiginiz restaurant usulu oglen yemegi derdinde.. isyerinde iki koca yemekhane var, bi bizimki boyle evden tasiyor
işe döndüğünde yapamıyorum diyeceksin, ise dondugumde nolcak bilmiyorum
Yemek yemeyi seviyor demek ki ,kilo sorunu var mı ? Yediği yemeğin miktarına keşke laf etmeseydiniz .
Damdan naptinnPişirin bir kazan kuru fasülye
Yesin akşam sabah ve öğlen
Ertesi akşama yeşil mercimek
Yine sabah ve öğlen de yesin
Bir sonraki gün nohut
Aynı sistem
Bir gün tavuk haşlayın
Bir gün makarna yapın çok her öğün farklı sos yapsın akşam kıymalı sabah salçalı öğlen peynirli
Pişirin bir kazan kuru fasülye
Yesin akşam sabah ve öğlen
Ertesi akşama yeşil mercimek
Yine sabah ve öğlen de yesin
Bir sonraki gün nohut
Aynı sistem
Bir gün tavuk haşlayın
Bir gün makarna yapın çok her öğün farklı sos yapsın akşam kıymalı sabah salçalı öğlen peynirli
Damdan naptinn
Kuru fasulye mercimek nohut ust uste.. Allahim o evi dusunemiyorum.
Esimde kuru fasulye hic yapmiyorsun senede bi kez goruyoz yuzunu der bende gecen aylarda koca bir tencere yaptim bir orduya yetcek kadar kac ogun yedik simdi konusu gecmiyo kuru fasulyenin.
bunda dert edilecek ne var ki benim eşimde sefer taslarıyla götürür bi çorba koyarım bide ana yemek üçüncüyede ya cacık ya salata pasta türü şeyler altı dilim kek te abartı yok bence iş yeri sonuçta ikram da edebilir etmezse olmaz zaten biraz çok yapın yaptığınızı ama kahvaltı gerçekten sıkıntı sabah yemek mi yiyor mideyi iyice bozmasın aman dikkat poaca falan yapın onları götürsün kahvaltıya
Siz gotursenizde o size laf etse ama agirima gitti kizlar aksamdan beri agliyorum yedigimi sayiyor diye buraya konu acarsiniz kknin yarisida himmm terbiyesiz insan esinin yedigine laf edermi diye arkanizdan gelir.
Allahtan kork falan cok agir olmus
bnm cocugumun sevdigi seyleri arkadasina ikram etmese de olur dimi, surekli yapamiyorum ki.. hem hergun hergun ikram..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?