bu kadar yemek nasil yenir off

tamam çok sinir bozucu bir durum ama düşünsene eşin sana çok yiyorsun az ye dese nasıl bozulursun
kilo sorunu varsa ordan vur

hic yok zimba gibi masallah.
sporunu saunasini eksik etmez.
ordan vuramam
7 senedir bunaldim sanirim, ise dondugumde nolcak bilmiyorum

kabul etmiyor, bikac kez denedim okadarcik yemekle mi doycam ben diyor.
bildiginiz restaurant usulu oglen yemegi derdinde.. isyerinde iki koca yemekhane var, bi bizimki boyle evden tasiyor
Akşam aynı yemeği yiyip sabah aynı yemekten alıyorsa akşama zaten başka bir yemek pişmesi gerekmiyor mu ben mı yanlış anlıyorum :/

Pişirin bir kazan kuru fasülye

Yesin akşam sabah ve öğlen

Ertesi akşama yeşil mercimek

Yine sabah ve öğlen de yesin

Bir sonraki gün nohut

Aynı sistem

Bir gün tavuk haşlayın

Bir gün makarna yapın çok her öğün farklı sos yapsın akşam kıymalı sabah salçalı öğlen peynirli

Damdan naptinn
Kuru fasulye mercimek nohut ust uste.. Allahim o evi dusunemiyorum.
Esimde kuru fasulye hic yapmiyorsun senede bi kez goruyoz yuzunu der bende gecen aylarda koca bir tencere yaptim bir orduya yetcek kadar kac ogun yedik simdi konusu gecmiyo kuru fasulyenin.

tesekkur ederim.
onu yapiyordum is yerindekiler kulaklarini cinlatiyor dedi ara verdik bakliyata cok gaz oluyormus
gecen gun 12 but yaptim firinda patatesle, corba koca dudukluyle ve pilav, ertesi aksama kalmamisti bisey, makarna zaten yapildigi an bitiyor..
bn yemekle arasi olan biri de degilim, desem ki onunla birlikte ogutuyorum, 1 ogun ana yemek yerim ben zaten el kadar biseyim..

Kendi yetmiyor da iş arkadaşlarına da mı yiyecek taşıyor.Koca tavuğu tek kişi yiyemez ya
Hem midesi üşüyen(bu arada böyle naz düşman başına) adam onu iş yerinde nasıl ısıtıyormuş
İşe başlayınca elini eteğini çek
Bi zahmet kendi yapsın yemeğini ya da alışsın
Yemekhane de yiyenler ölmüyor herhalde

yok ara verdik isyerindekiler isyan etmis

Siz gotursenizde o size laf etse ama agirima gitti kizlar aksamdan beri agliyorum yedigimi sayiyor diye buraya konu acarsiniz kknin yarisida himmm terbiyesiz insan esinin yedigine laf edermi diye arkanizdan gelir.
Allahtan kork falan cok agir olmus

bnm cocugumun sevdigi seyleri arkadasina ikram etmese de olur dimi, surekli yapamiyorum ki.. hem hergun hergun ikram..

Acaba is yerindeki arkadaslarina mi ikram edecek diye 6dilim kek aldı diye düşündüm ama her zaman boyleymis demek ki...

Calismaya baslayinca esine dersin yetisemiyorum dışardan söyle ya da kendin pişir diye.

Son olarak kamu spotu: erkek anneleri şöyle nazlı yetiştirmeyin oğlunuzu ya :)

zor valla işin, tek çocukla bazen tuvalete banyoya gitmek lüks oluyor iki çocukla gene iyi çevirmişin, işe başlayınca işin ucu hepten kaçacak belkim kocan görürde nevalesini kendi akşamdan hazırlaralışmış bacım bunlar değişmiyolar

evde yemeğinizin olmadığı gün olmuyor mu hiç. hastalık yorgunluk zamanınız falan olmuyor mu sizin. nasıl sürekli yemek yapıyorsunuz?

bence bi kaç gün yemek yapmayın. koca adam bu kadar hassas olmasın yahu. yesin dışarda.

benim eşim peynir ekmek, yoğurt ekmek ne bulursa yer akşamları.diğer öğünler evden yemez.ben akşama yemeği zor yapıyorum

Siz gotursenizde o size laf etse ama agirima gitti kizlar aksamdan beri agliyorum yedigimi sayiyor diye buraya konu acarsiniz kknin yarisida himmm terbiyesiz insan esinin yedigine laf edermi diye arkanizdan gelir.
Allahtan kork falan cok agir olmus

bn calisirken yemekhanede yerdim yada yogurt vs gecistirirdim, cocuklar olana kadar da sesim cikmadi ama artik fazla geliyor, bilmiyorum cocugunuz var mi, ikisi de kucuk olunca cok zor

benim eşim evde kızımın yada benim sevdiğim bişey olunca yiyebilirmiyim diye sorar. bende sorma diye kızarım hatta. sizin eşiniz çok bencil geldi bana.

bnm cocugumun sevdigi seyleri arkadasina ikram etmese de olur dimi, surekli yapamiyorum ki.. hem hergun hergun ikram..

valla iş ortamı öyle kusura bakmayın da nezaketen söyleniyor buyrun diye ayrıca çocuğunuz çok seviyorsa eşinize çocuğumuz çok seviyor götürme dersiniz olur biter şahsen benim eşim çocuklarım yesin der böyle bir durumda eşiniz çok yiyen birisi bu şekilde kabullenceksiniz kendi elinden geliyorsa eşinizin yardım etsin yok elinden bi iş gelmiyor konuşmakta kar etmiyor diyorsanız yapacak bir şey yok napsın adam üç çeşit yemek yapmak bi saatini alıyor insanın en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…