bu kadar zaman sonra niye aradın!

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
moralim o kadar bozuk ki...bunu başkalarından duyardım bi gün benim de başıma geleceğini hiç düşünmemiştim hiç..
çocukluk aşkımdı nerdeyse ama olmadı işte biz hiç bi zaman birlikte olamadık.imkansız neyse bizim birlikte olabilme ihtimalimiz de öyleydi.
ama meğer aklımdan çıkmayan ve çıkmıycak olan tek insanmış o.hiç bi zaman dile gelmese de aramızda hep bi bağ olmuş meğerse, söylenmese de karşılıklıymış
2 seneyi aşkın bir tek haberini bile almamıştım.bir gün telefonum çaldı arayan o.sana dedi söz vermiştim askerde arıycam diye,şuan askerdeyim dedi...
nişanlı olduğunu da sıkıştırdı araya
sevindim onun adına ama ne yalan söyliym çok buruk...
yine aradan 1 seneye yakın geçti.hep merak ettim evlendi mi acaba,askerliği bitti mi diye.dün facesine baktım.davetiyesini koymuş...
1 ay sonra düğünü var.onun bunu gördüğümden ne hissettiğimden haberi bile yok diye düşündüm.
bugün oldu telefonum çaldı inanamadım ama o!ellerim titreyerek nasıl konuştum bilemiyorum.düğün ne zaman diye sordum 1 ay sonra dedi.hayırlı olsun dedim bugünleri de mi görücektim...sadece güldü.
niye aradı ki beni niye hatırlattı her şeyi o sesiyle...neden neden diye haykırasım var gerçekten.acı çekiyorum.kalbimdeki yara kabuk tutmamıştı hiç bi zaman ama tekrar kanattı.
neden aradın diyemedim işte evleniyorum diyen bi insana nasıl denir ki...ben de senin içinde ukte mi kaldım diye nasıl sorulurdu ki.
eskiden 'ruh ikizim ' dediğim ve yeri bambaşka olan insan evleniyomuş kızlar mutlu olsun o...

ay bu erkeklere gıcık oluyorum nişanlı oldugu halde nie arıyo seni hatırlatmasımı lazım :95:

Aranizda bir akrabalik falan mi var?
Yoksa sadece cocukluk aski mi?
Eger sadece cocukluk aski ise, simdi sizi arayip, yok askere gidiyorum, yok evleniyorum demesi cok sacma.
Hadi akrabalik olur anlarimda.
Seneler öncesinde kalmis insanin, sizi arayip hayatini rapor etmesine bir anlam veremedim.

senin adına çok üzüldüm canım çok acı olsa gerek ama onun da seni unutamadığı kesin yoksa niye arasın.şimdi çok üzülüyosun ama gün gelir unutursun :13:

yaptığı çok yanlış

sizde boşuna üzülmeyin telefonlarını da açmayın

şimdi mi aklına gelmiş aramak

inanın bana ben de bi anlam veremedim.çok küçük yaşta tanıdım onu ve onunla büyüdüm diyebilirim.ama iletişimi koparmıştık işte.NEDEN gerçekten çok merak ediyorum

Askerlik,duygusal bir dönem...Duygusal demek doğru mu bilemiyorum,duygu karışıklığı yaşanıyor sanırım.
Bu yüzden hislenmiş veya hellalleşmek gibisinden aramış olabilir.

Bana bencilce geldi yaptığı...Tabii kız tarafı olarak:)

----------------------

(Bazen de diyorum ki acaba daha dürüst olsak daha mı mutlu oluruz ?
Ne bileyim,seni hiç unutmadım demek mesela...Daha dün resimlerine baktım,içim sızladı demek...
Düşündüm sadece...)

çook önceden söz vermişti bana.eğer askere gidersem ne olursa olsun seni mutlaka arıycam diye.ki ben bunu unutmuşum bile o arayarak hatırlattı.durum böyle olunca bencillik mi yoksa başka bişey mi gerçekten bilemiyorum.hele bugün aramasından sonra iyice karıştım.

sorun o kadar güzel ki cvbı da basit bence evet dürüst olsak daha mutlu oluruz...

şartlar elverdiği sürece haklısın dürüst olmak her zaman iyidir

ama konuda zaten ilişkileri imkansızmış , birde evlilik olayı olunca dürüst olması zor

Ne bileyim yahu duygusallığım tuttu :)

Hep saklarız duygularımızı ya...Mış gibi yaparız.
Aramasını beklemiyormuş gibi yaparız,halbuki elimiz gözümüz telefondadır.
Aşık değilmiş gibi yaparız ama çoktan olmuşuzdur.
Önemsemiyormuş gibi yaparız,özlememiş gibi,ayrılmayı zaten istiyormuş gibi veya barışmaya gönlü yokmuş gibi...Gibi gibi...
Bu konuya has değil,ilişkilerde hep böyle bir durum var sanki.

Neyse ben konu sahibinin kafasını karıştırmıyım.
Bazen de doğru olanı yapmak en iyisidir.

Bir daha ararsa ona neden aradıığını sor :44: çok kafa karıştırıcı bir durum.1 ay sonra evlenecek olan adamın aklına niye eski sevgilisi gelirde arama ihtiyacı hisseder merak ettim doğrusuu:44: ve evleneceği bayan olsaydım bu durumdan haberim olsaydı bir şekilde onunla evlenmezdim.

aynen nişanlısı adına üzüldüm açıkçası.bir daha arıycağını sanmıyorum...ararsa ne olursa olsun ne hissettiğimi mutlaka söylerim zaten ama sanmıyorum

benim anlamadığım sevginizin karşılıklı olduğunu neye göre söylüyorsunuz ?

bide inş sizi düğüne çağrmadı :44:

benim anlamadığım sevginizin karşılıklı olduğunu neye göre söylüyorsunuz ?

bide inş sizi düğüne çağrmadı :44:

hayır çağırmadı.bizim hikayemiz oldukça uzun aslında ama en en başında temeli sağlam değildi.güvensizlik,üçüncü şahıslar falan imkansız hale geldi.ama hep hissettim sevgisini.en zor zamanlarımda destek oldu bana.saatlerce süren ve sonu gelmeyen muhabbetlerimizi nasıl unutabilirim ki.belki kalbinden silmiştir ki doğru olan da bu zaten ama aklından sildiğini düşünmüyorum.haksız mıyım

aklından silmş kalbnden silmemiştir bncee

Bu neydi şimdi çok saçma yani benim imkansız aşkımda eğer beni birgün arıcaksa yani bu şekilde aramasın derim hiç aramasın daha iyi, nişanlıyım yok evlencem bune ya derim dalgamı geçiyon, şakamı yapıyon bananeee yürü git allah allahımmmmmm

Zormus bee... valla ben o tarafi da dusunuyorum neden arayacak seviyo da ariyo. hayati biz mi zorlastiriyoruz o zaten zor da biz mi altinda eziliyoruz bilemedim. simdi sevmedigi birisiyle mi evlenecek niye evleniyo evlenmesin o zaman. bi seni seviyorum deseymis ya sana daha onceden sen hayir deseydin de oyle baskasiyla evlenmeyi dusunseydi.. biri su erkeklere yurekli olmayi ogretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…