bu kadar zaman sonra niye aradın!

konuşamazdım biliyorum ben kendimi artık çok geç msj gitti

Yaptığın şeylerden asla ama asla pişman olma!!
İstedin,yüreğin 'gönder' dedi ve sende gönderdin

'sana söylemek istediğim bir şey var.beni tanıyosun zaten tutamam icimde.dün değil evvelsi gün zaten düğünün olucağını facende öğrenmiştim.ve dün sen aradın.o kadar şaşırdım ki suçlu hissediyorum kendimi.sen ne düşünüyosun bilmiyorum ama beni tanımış olduğuna çok pişmanım çok.bu msjı gönderip göndermemeyi de çok düşündüm ama takıldı ** özür dilerim'

her şeyi söyledim yani kızlar.tabi burda geçmişe gönderme de var olayın tamamını anlatmadığım için onu da belirtiym.ve cvp yok hala.
o erken uyur gerçi offf bilmiyorum
*ismini niye yazıyosam buraya:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya nişanlısı falan görürse:26::18:valla sabaha kadar bin tane senaryo yazarım artık ben.muhtemelen uyuyo erken uyur o..kızlar bana dua edin valla kötü bişey olmaz umarım.ama msjı attığıma pişman değilim rahatladım aksine

bana da oyle geliyo... neyse canim sen icinden geleni yaptin.. ne cevap gelcegini bilmeden o yuzden cok sikma canini.. cevap gelirse ne ala gelmezse sende yoluna bakarsin onun gibi

tatlım konuyu takıp edemedım noldu anlamadım.. bıraz acıklasanız bu kardesınıze :44::44::44:

icinde tutmasi en zoru yaa onun hafiflemesi olmustur.. of zor ask hep zor

cep no sunu ver ben caldirip uyandiriyim diyomusum sabirla insanlari uykusundan uyandirma gibi bi becerim var da mesaj alir almaz buraya yaz bak bakarim ben sabah uyanir uyanmaz

tatlım konuyu takıp edemedım noldu anlamadım.. bıraz acıklasanız bu kardesınıze :44::44::44:
kızların da desteğiyle malum kişiye msj attım:18:önceki sayflarda var.ama hala cvp gelmedi beninm halimi ise hiç srmayın valla...

icinde tutmasi en zoru yaa onun hafiflemesi olmustur.. of zor ask hep zor

hiç sorma dün arabeske falan bağladım zaten haluk leventten zor aşk ,orhan ,ferdi ....
olsun ama rahatladım gerçekten.cvp yazmazsa kendine kötülük olur eminim onun da söyliyceği şeyler var

Bu gece olmasada sabaha kesınlıkle mesaj gelecek senı anlıyorum beklemek zor ama sabırlı olmalısın.Sana yalnış anladığınıda söylerse dekı sen benı yalnış anladın sanırım bırdaha benı arama demek istemiştim der bıtırırsın.En azından ileride neden yapmadım dıyecegın bırşey olmaz.En ıyı karar buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…