- Konu Sahibi Latinachica
-
canim mesajla olcak bi konusma degil bu hem allah korusun nisanlisi fln gorur ne bilim... bence sen direk telefon ac topla gucunu terslerse de sende kusura bakma ben yanlis anlamisim der kapatirsin. ben tersleyecegini sanmiyorum. cok gec oluyo bak saat ara bence hemen. hem verdigi cevaplara gore de durumu toparlama sansin da olur. mesaj atmamalisin kesinlikle
konuşamazdım biliyorum ben kendimi artık çok geç msj gitti
cvp atmıycam hissediyorumbana da bugün uyku yok belli oldu
gerizekalı ararken iyiydi yazıp göndersem
hey allahım ya
bana da oyle geliyo... neyse canim sen icinden geleni yaptin.. ne cevap gelcegini bilmeden o yuzden cok sikma canini.. cevap gelirse ne ala gelmezse sende yoluna bakarsin onun gibi
ya nişanlısı falan görürse:26::18:valla sabaha kadar bin tane senaryo yazarım artık ben.muhtemelen uyuyo erken uyur o..kızlar bana dua edin valla kötü bişey olmaz umarım.ama msjı attığıma pişman değilim rahatladım aksine
tatlım konuyu takıp edemedım noldu anlamadım.. bıraz acıklasanız bu kardesınıze :44::44::44:
canim bugun mesaj atmaya karar verdi bir onceki sayfada mesaj yazili ama henuz cevap yok uyuyo sanirim
kızların da desteğiyle malum kişiye msj attım:18:önceki sayflarda var.ama hala cvp gelmedi beninm halimi ise hiç srmayın valla...tatlım konuyu takıp edemedım noldu anlamadım.. bıraz acıklasanız bu kardesınıze :44::44::44:
icinde tutmasi en zoru yaa onun hafiflemesi olmustur.. of zor ask hep zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?