- Konu Sahibi Latinachica
-
MUTLU OLSUN O LAFI VARYA BİTİRDİ BENİ...
mutlu olsun be canım...
için kanaya kanaya söylesende mutlu olsun...
sevsin eşi onu hep el üstünde tutsun...
biz regl fln mi olcaz acaba ikimizde de bi burukluk bi aci hali
ama cok aci gercekten sevipte kavusamayan insanlara icim yaniyo.. bunlardan biri de benim nasilsa
sen nıye kavusamadın canm.. ne var onunde fanı dunyada gurumu öfkemi yen hepsini sevdiğine kavuşş..
Belkide senin evlenme demeni temenni ediyordur içinden
olsun canım......artık pişman olmak için çok geç.şuan düğün hazırlığı yapan,evleri için eşyalar seçen,elinde bi başkasının isminin yazılı olduğu yüzüğü takan,ilrde bi başkasından çocuğu olacak olan biri için üzülmek için çok geç mutlu olsun o.MUTLU OLSUN O LAFI VARYA BİTİRDİ BENİ...
mutlu olsun be canım...
için kanaya kanaya söylesende mutlu olsun...
sevsin eşi onu hep el üstünde tutsun...
konuyu dagittigim icin ozur dileyerek kisaca anlatiyim mesafe 3 yil yurutebildik 5 yil daha beklemesi gerekiyodu yapamam dedi cok yiprandik zaten. sanirim konu sahibininde bu gibi bi sebepten olmamis imkansiz demis guven sorunu fln demis noldu da bu kadar imkansizlastiniz canim siz yaa icimizi parcaladin
Bu bir evliliği yıkmak değil aksine yüreğinde başka aşk ile gidip başkasını yakmaktır.Düşünsenize yıllarca evlendiği eşinin elini tutarken onunla uyurken hayalinde bir başka kadın sen olacaksın belkide.Bence dürüst olmak en mantıklısı sen onun için ne düşünüyorsan söylemeli ve onada sormalısın ne düşündüğünü.En azından o söylemese bile sen ben seni unutmamıştım bu arayışın bana kötü geldi seninde niyetini bilmek istiyorum diyebilirsin.
Bu bir evliliği yıkmak değil aksine yüreğinde başka aşk ile gidip başkasını yakmaktır.Düşünsenize yıllarca evlendiği eşinin elini tutarken onunla uyurken hayalinde bir başka kadın sen olacaksın belkide.Bence dürüst olmak en mantıklısı sen onun için ne düşünüyorsan söylemeli ve onada sormalısın ne düşündüğünü.En azından o söylemese bile sen ben seni unutmamıştım bu arayışın bana kötü geldi seninde niyetini bilmek istiyorum diyebilirsin.
kızlar valla aklım çok karıştı.msj atmayı düşünüyorum.ama yanlış mı yaparım offfff napıcam ben ne yazıym ya da öylece kalsın mı.bi tarftan nasıl hissettiğim bari bilsin istiyorum.diğer taraftan alıcağım tepkiden de çok korkuyorum bana bi akıl verin
off msj atmam için 10 dk bekleme gerekiyo burdan yazayım.sesini duymaya dayanamam gerçekten.terslenmekten de korkyorum.en azından msjıma cvp vermese bile o kadar üzülmem. msjımı birazdan atıcam sanırım.cvp vermezse zaten bu hattı kırarım
allahım bana yardım etsin belki de çok kötü bişey yapıyorum
kızlar gitti msj gittiii.titriyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?