bu kadar zaman sonra niye aradın!

MUTLU OLSUN O LAFI VARYA BİTİRDİ BENİ...
mutlu olsun be canım...
için kanaya kanaya söylesende mutlu olsun...
sevsin eşi onu hep el üstünde tutsun...

mutlu olsun be canım...

biz regl fln mi olcaz acaba ikimizde de bi burukluk bi aci hali
ama cok aci gercekten sevipte kavusamayan insanlara icim yaniyo.. bunlardan biri de benim nasilsa

biz regl fln mi olcaz acaba ikimizde de bi burukluk bi aci hali
ama cok aci gercekten sevipte kavusamayan insanlara icim yaniyo.. bunlardan biri de benim nasilsa

sen nıye kavusamadın canm.. ne var onunde fanı dunyada gurumu öfkemi yen hepsini sevdiğine kavuşş..

sen nıye kavusamadın canm.. ne var onunde fanı dunyada gurumu öfkemi yen hepsini sevdiğine kavuşş..

konuyu dagittigim icin ozur dileyerek kisaca anlatiyim mesafe 3 yil yurutebildik 5 yil daha beklemesi gerekiyodu yapamam dedi cok yiprandik zaten. sanirim konu sahibininde bu gibi bi sebepten olmamis imkansiz demis guven sorunu fln demis noldu da bu kadar imkansizlastiniz canim siz yaa icimizi parcaladin

Belkide senin evlenme demeni temenni ediyordur içinden

dün çok düşündüm 'sen beni hala unutmamışsın' diye msj atmayı.ne hissediyosa söylettirmeyi ama yapamam canım bi yuva bozmaktan ne farkı var.keşke arayıp da haber ble vermeseydi...
ben de ona bi söz vermiştim bi gün köqeğim olunca adını Bere koyucam diye.bu ismi beraber kararlaştırmıştık.benim memlekette bi köpeğim var şimdi adı bere hatta annemler çok gülmüştü bere diye köpek adı mı olur diye.kimse de bilmez nden bu ismi koyduğumu.ben bunu bile söyleyemedim ona nasıl evlenme diyim...

mutlu olsun be canım...
olsun canım......artık pişman olmak için çok geç.şuan düğün hazırlığı yapan,evleri için eşyalar seçen,elinde bi başkasının isminin yazılı olduğu yüzüğü takan,ilrde bi başkasından çocuğu olacak olan biri için üzülmek için çok geç mutlu olsun o.

canım demekki bizim için hayırlısı değilmiş.böyle demekten başka yapcak bişey yok.inan ki dünden beri düşünmekten bi hal oldum imkansızdı işte canım tek kelime ile,çok uzun hikaye...

Bu bir evliliği yıkmak değil aksine yüreğinde başka aşk ile gidip başkasını yakmaktır.Düşünsenize yıllarca evlendiği eşinin elini tutarken onunla uyurken hayalinde bir başka kadın sen olacaksın belkide.Bence dürüst olmak en mantıklısı sen onun için ne düşünüyorsan söylemeli ve onada sormalısın ne düşündüğünü.En azından o söylemese bile sen ben seni unutmamıştım bu arayışın bana kötü geldi seninde niyetini bilmek istiyorum diyebilirsin.

Katılıyorum..son kez,ileride keşke dememek için konuşmalısın,artık kaybedecek bir şey yok ..

Son düzenleme:
Canım benim, onun şuanda yaptığı ne kadar ayıpsa, ilerde başına neler gelebileceğinide düşünmelisin.. Şöyle ki; evlenincede arasa, eşi görse arayıp kocamın peşini bırak gibisinden zırlamaz mı sence? Alıştırma böyle arayıp durmasın, hattını falan değiştir. Üzüleceğini bile bile seni arıyıp haber veriyor. Haberin olsa ne olmasa ne bunu anlamıyor. "Oo kaçan balık büyük oldu" falan diye düşünmeni bekliyor galiba. Boşver sen en iyisi. Bağlantını kes, hattını değiştir. Canını sıkıp, amaçsızca kafanı meşgul etmesine izin verme. Allah yardımcın olsun canım.

senı artık tam bır kanka olarak goruyor demekkı cocukluk arkadasısınız sonucta senle paylasıo işte sewıncını

ben de katiliyorum. o evlendigi kadina asik degilse aklinda baska biri varken evleniyosa o evlilikten ne kadar hayir gelir onu da dusunmek lazim. dusunsene cocuklar oluyo evlilik yillaniyo ama icinde o keskeyle bi omur surdurmek nasi biseydir

kızlar valla aklım çok karıştı.msj atmayı düşünüyorum.ama yanlış mı yaparım offfff napıcam ben ne yazıym ya da öylece kalsın mı.bi tarftan nasıl hissettiğim bari bilsin istiyorum.diğer taraftan alıcağım tepkiden de çok korkuyorum bana bi akıl verin

canim bence korkma 2 kere aramis seni.. senden bi tepki bekledigi kesin. diger taraftan bi yuvayi yikiyorum gibi hissetme zaten henuz yuva degil tabi ki diger kadin icin de cok zor onun yerinde olmayi hic istemezdim ama aralarinda guclu bi bag yoksa ki seni aradigina gore yok bence zaten evlenmeleri bile yanlis. evlilik zor bisey hepimiz biliyoruz. sonradan keske demekten iyidir bence.

aklında eğer hala sen varsan(ki öyle görünüyor) o kadınada yazık olur.. ah ah anlamıyorum erkekleri
sonuçta yuva yıkmak olmaz bence.. nolur bana dön diye yalvarmayacaksın.
içindekileri anlatacaksın, yap bence bunu...
adam seni aramış, sen peşine düşmemişsin

hem aklında hala sen varsan, ve dönmek için bir lafına bakıyorsa o kadınıda kurtarmış olursun...
kim ister ki aklında başka biri olan adamla/kadınla evlenmek ?
aslında şuan bile bi umut var.. "nefes alıyorsak umut hep vardır canım"..
son kez ara konuş herşeyi anlat.. yada mesaj at...
hakkında hayırlısı olsun..

off msj atmam için 10 dk bekleme gerekiyo burdan yazayım.sesini duymaya dayanamam gerçekten.terslenmekten de korkyorum.en azından msjıma cvp vermese bile o kadar üzülmem. msjımı birazdan atıcam sanırım.cvp vermezse zaten bu hattı kırarım
allahım bana yardım etsin belki de çok kötü bişey yapıyorum

canim mesajla olcak bi konusma degil bu hem allah korusun nisanlisi fln gorur ne bilim... bence sen direk telefon ac topla gucunu terslerse de sende kusura bakma ben yanlis anlamisim der kapatirsin. ben tersleyecegini sanmiyorum. cok gec oluyo bak saat ara bence hemen. hem verdigi cevaplara gore de durumu toparlama sansin da olur. mesaj atmamalisin kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…