bu kadar zaman sonra niye aradın!

sende yeni evlisin ya diger kadina uzulmussun sende cok haklisin. ama eger adam evlenmeden once eski sevgilisi aklindaysa o zaman eski sevgilisine donsun bikac yil sonra ben seni sevmiyorum diyip kadindan ayrilacagina fln diye dusundum bende ama yok adamin ne yapmak istedigini anlamadim... kendi aradi kendi karistirdi ortaligi simdi de sanki keklik yanlis anlamis gibi bi konuma dusurmeye calisti fln anormal neyse keklik pacasini hemen kurtarsin bu adamdan bidaha ararsa da acmaz olur biter.

he bide keklikcim aranizda ne gecti de sen bu adama guvenmedin bilmiyorum ama bana da hic guven vermedi ya senle evlencekken bi baskasini arasaydi dusunsene.. sen iyi yirtmissin bence kuzum hic takma kafana :)

Son düzenleme:

ewet ewlenınce ınsanın dusuncelerı degısıyo neyse keklık bnce ucsun bıran once

Canım sen en doğru olanı yaptın ileride geriye dönüpte acaba konuşsamıydım daha iyi olurdu diyeceğin birşey olmayacak sen dürüst davranan taraf oldun ki buda insan karakterine en güzel yakışan harekettir.Yuva yıkmak diyenlerede benim iki çift lafım var ortada yuva varmı? varolmayan birşey yıkılmaz.Beyefendi kekliği üzmek için aradığını sanmıyorum belliki oda sesini duymak halii hatırını sormak istemiş olabilir.İnsanlar özler insanlar özlenir. lütfen bunu aklınızın birköşesinde tutunuz.

konuyu baştan sona okudum mesaj olayında biraz heyecanlandım ama okuduğumda size yazdığı mesaja tühh be dedim bence kendini ona mesaj attın diye sakın suçlama yuva yıkan kadın modeli asla olmadınız çünkü ortada kurulmuş bir yuva yok yıllarca içinizde uhde kalacağına böyle bir mesajı atıp en azından az da olsa içiniz rahatlamıştır eski erkek arkadaşınıza gelince sizi unutamadığı belli başkasıyla evleniyor olsa da bazı erkekler evlenecekleri zaman eski kız arkadaşlarını düşünürler ama her çıktığı kızı değil sadece hayatlarında önemli yeri olanları ...siz bence doğrusunu yapmışsınız bir nebze olsa içiniz,aklınız rahatlamıştır ...ve son olarak bu beyefendi sizi yine arayacaktır !!!

Son düzenleme:
insanlar ozler, insanlar ozlenir

ben tüh demedim biliyo musunuz attığı mesaja cvbımı aldım aslında ben...

evet gerçekten içim bi nebze rahatladı,pişman değilim asla eğer aklı karışıyosa bu benim attığım msjda değil neden beni aradığında sorgulanmalı bence.

böyle demeyin lütfen aramasını istemiyorum artık kesinlikle.hem ona yazık hem bana...

canim bidaha ararsa ya hic acma ya da dayanamazsan bidaha seni aramamasini soylemelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…