- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
canım sen bizlere sormuşsun ama bende sana sorayorum sence neden arıyorki
neden bir erkek hoşlanmadığı bir kadını üstelik düğün öncesi ararki:26:
düşünüyorum düşünüyorum anca benim aklıma senin hoşlandığını hissettiği için seni arayarak kendi egosunu yükseltiyor ve kendinin beğinildiğini hissederek kendini tatmin ediyor ihtimali geldi eğer buda tutmadıysa biri bana şu erkekleri anlatsın ben hiç çözemedim de
biz iletişimi kopardığımızdan beri onu hiç ama hiç aramdım ki.o aradı 2 kere.onun hakkında ne hissettiğimi bilmedi hiç bi zaman niye egosunu tatmin etsin ki dye düşünüyorum.öyle bi insan değil kavgayla falan da ayrılmadık...valla al benden de o kadar ben anlayamadım şunları ya
Ne unutamaması Allahaşkına kaç yıllık kocamdan ayrıldım unuttum da 3 yılda 2 kez arayan resmen de egosunu tatmin amaçlı arayan seni umursamayan adamı mı unutamayacaksın?? hayatına bak güzelim ne unutamaması adam nişanlısıyla gününü gün ediyor sen de saçma sapan dert tasa yapmışsın..... umurunda değilsin o adamın sen de umursama!arkadaşlar siz de haklısınız söylediklerinizde.
ama şöyle bi durum var onun cvbı benim msjıımın karşılığı aslında.ona kendimi suçla hissettiğimi söyledim.gerçekten de suçluyum ama çok zorlamıştım onu güven konusunda ne yaptıysa olmadı,olduramadı.ama benim de çok önemli sebeplerim vardı.imkansızdık biz.beni tanımış olduğu için pişmanım dedim çünkü gerçekten bu durumda olmamız öncelikle benim sonra onun yüzünden...geçmişte yaşadıklarımız çok karışıktı kısacası.
onun cvbına da bu yüzden bozulmadım.o pişman değilim demiş çocukluğa veriyorm demiş.haklı gerçekten.çünkü küçük yaşta taınştık bir sürü saçma sapan şey oldu.onunla beraber büyüdüm diyebilirm...
hala beni sevsin istemiyorum ya da bana geri dönsün...hala imkansız çünkü bizim için.ama unutamıycam onu biliyorum hani ukte derler ya öyle benim için.onun için de böyle olduğumu düşündüm niye desin ki bi gerçek var her şey daha farklı olabilirdi.bunu evlenicek olan bi insan niye desin...belki bu bile benim için bi teselli olucak
bunları yazmamın sebebi durumu daha iyi açıklamak için.tek taraflı bakmak olayı farklı yorumlamaya sebep olabilir...
günaydın kızlar.dediğim gibi erken uyur o ve erkenden de kalkar şu sıralar tetikteydim zaten.biraz önce cvp attı
'günaydın o kadar masum temiz duygular içindesin ki iyi ki seni tanımışım.eskiler çocukluk duyguları ile yaşanmış şeyler diye bakıyorum ben.geçmişe pişmanlık hiç olmasın bende yok çünkü geldi geçti hayata neşe kattı ama bir gerçek var biraz yürekli cesaretli duygularınla hareket etseydin çok şey değişirdi hayatımızın yönünde neyse ne diyoruz sağlık olsun:)'
kilitlendim yazamadım bişey yarım saattir düşünüyorum.ilişkimiz olmadığı için hep 'ne diyoruz sağlık olsun' derdikbunu bile untmamış.eminim gelip geçmemiş bende olduğu gibi o gerçek hep olucak çok pişmanım çok kötüyüm şuan.bunu ona yazamam belki ama seni ömrümce unutamam demek istiyorum offf of böyle bi msj beklemiyodum işin aslı demekki kaybedicek bi şeyim yok diye düşündü o da...sığamıyorum şu eve
benim kafam cok karisti... sadece evlendigini bildirmek sana ne kacirdigini gostermek icin aramis sanirim seni.. madem geldi gecti ne diye arayip hatirlatirsin be adam. canim yarani daha fazla desmeden hemen mesaj atmalari fln kes. bizim dusundugumuz gibi degil olay belli.
günaydın kızlar.dediğim gibi erken uyur o ve erkenden de kalkar şu sıralar tetikteydim zaten.biraz önce cvp attı
'günaydın o kadar masum temiz duygular içindesin ki iyi ki seni tanımışım.eskiler çocukluk duyguları ile yaşanmış şeyler diye bakıyorum ben.geçmişe pişmanlık hiç olmasın bende yok çünkü geldi geçti hayata neşe kattı ama bir gerçek var biraz yürekli cesaretli duygularınla hareket etseydin çok şey değişirdi hayatımızın yönünde neyse ne diyoruz sağlık olsun:)'
kilitlendim yazamadım bişey yarım saattir düşünüyorum.ilişkimiz olmadığı için hep 'ne diyoruz sağlık olsun' derdikbunu bile untmamış.eminim gelip geçmemiş bende olduğu gibi o gerçek hep olucak çok pişmanım çok kötüyüm şuan.bunu ona yazamam belki ama seni ömrümce unutamam demek istiyorum offf of böyle bi msj beklemiyodum işin aslı demekki kaybedicek bi şeyim yok diye düşündü o da...sığamıyorum şu eve
yakında dugunu olacak adama msj mı attın
pes dogrusu kendını ne hale dusurdun farkındamısın bu yaptgın cok ayıp
senı o sadce arkadas olarak goruyo demıstım gordgun gbı dedgım cıktı
neden bu kadar sinirleniyosun ki.. eski sevgiliyi 3 yil aramadiktan sonra evlenmeden once arkadas gibi aramasi cok sacmaydi. nisanlisinin haberi var mi bakalim? yoktur bile cunku arkadas niyetiyle aramadigi ortada... iliskileri bittiginde soyledigi lafi soylemis gecmise gonderme yapmis. simdi konu sahibini durduk yere suclu hissettirmeye gerek yok. aramasaydi o da o zaman.. keklikle cikarken askere gidince seni aricam demis ve dedigini de yapmis bu sevgiliyken verilmis bi soz. zaten hic arkadas kalmamislar ki gorusmeyi kesmisler hangi arkadaslik?
keklikcim uzulmee sen yanlis bisey yapmadin
sınırlenmedım sadce bana ters yaptgı sey
sadce ınsanlar sunu anlamıor baskasını sewe sewe nıe o kızla ewlensınkı bunun ımkanı yok ya adam maymun ıstahlı 2 3 kısıyı ıdare etmeyı sewıo ya egoıst yada benm dedıgım gbı gayet ıyı nıyetlerle aradı
tabıkıde nısanlısına solemez ne kadar ıyı nıyetle ararsa arasın o kız buna musade etmezdı eskı yasanmıslıkları var cunku
neyse ben gerı kafalıyım bıraz sanırım kusura bakmayın
ya ben icini niyetini neden aradigini bilemem en fazla keklik tahmin edebilir. ama evlenmeden once aramasinin hicbi iyi niyeti olamaz diye dusunuyorum oldu olacak bide cocuklari olunca arasin haber versin madalya takalim... erkeklerin dengesiz davrandigi bi cok konu var bence bu da onlardan biri bu ayni kucuk cocuk diliyle baaak gorduun muu sne beni istemedin ama ben su an cok mutluyum demek gibi bisey. keklik zaten cok uzgundur bi kendini yerine koysana. o yuzden yuklenmeyelim bence. evlendigi kadini cok seviyosa onu da uzucek sekilde gizli sakli biseyler yapmamasi lazim. neyin ne oldugunu bilemeyiz. gerikafali demek de istemedim herkes kendi tecrubelerine gore konusuyo gayet de mantikli konusuyosun ben kekligin daha fazla uzulmesini istemiyorum sadece dusunsene sevdigin adam baskasiyla evleniyo evlenmeden once seni ariyo sesini duymak icin sohbet ediyo fln... zor bi durum sucun cogu diger tarafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?