- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
cep no sunu ver ben caldirip uyandiriyim diyomusumsabirla insanlari uykusundan uyandirma gibi bi becerim var da mesaj alir almaz buraya yaz bak bakarim ben sabah uyanir uyanmaz
bu cocuk askerde degılmıydı ya ben mı yanlıs hatrlıyorum... saol bu arada bıtanem
Bu gece olmasada sabaha kesınlıkle mesaj gelecek senı anlıyorum beklemek zor ama sabırlı olmalısın.Sana yalnış anladığınıda söylerse dekı sen benı yalnış anladın sanırım bırdaha benı arama demek istemiştim der bıtırırsın.En azından ileride neden yapmadım dıyecegın bırşey olmaz.En ıyı karar buydu.
aynen ben de kestirip atarım ve hattımı da kırarım zaten bi daha bana ulaşamaz.offf beklemek hakikatn çok zor ama çok büyük bi ihtimalle uyuyo.bakalım yarın görücez cvp atıcak mı
Ömrünun geri kalanını acaba diyerek geçirmektense sabaha kadar bekler sonucu öğrenmiş olursun tatlım bence buna değer.Valla gec vakıt mesaj falan gelırse yaz bak bende heyecanlıyım hemde fena halde.
Ben de heyecanlandım okuyunca:) Umarım cevap atar..Aklında hala sen varsan ve bu durumda başkasıyla birlikteliğe adım atmışsa çok yazık...madem başkasını seviyorsun,neden evleniyorsun??Anlayamıyorum böyle insanları ya..Tabi ihtimal üzerine konuşuyoruz.Umarım böyle bir şey yoktur biz yanlış anlıyoruzdur ya da varsa da en kısa zamanda yapılan yanlıştan dönülür..
erkekler kendilerini hatırlatmayı severler.
bence artık arasa da açmayın olan size oluyor.
erkekler kendilerini hatırlatmayı severler.
bence artık arasa da açmayın olan size oluyor.
katılıyorum
kızlar aile baskısından dolayı evlenebilir ama erkeklerin böyle bi zorluğu yok yani sevmeden evlenmez daha çok gününü gün ederdi o yüzden sizi araması sevgiyle alakalı değil canını acıtmak kendini hatırlatmak bak ben mutluyum demek istemiş diye düşünüyorum
katılıyorum
kızlar aile baskısından dolayı evlenebilir ama erkeklerin böyle bi zorluğu yok yani sevmeden evlenmez daha çok gününü gün ederdi o yüzden sizi araması sevgiyle alakalı değil canını acıtmak kendini hatırlatmak bak ben mutluyum demek istemiş diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?