bu kadar zaman sonra niye aradın!

cep no sunu ver ben caldirip uyandiriyim diyomusum sabirla insanlari uykusundan uyandirma gibi bi becerim var da mesaj alir almaz buraya yaz bak bakarim ben sabah uyanir uyanmaz

tamam canım:)çok teşkkür ederim beni yalnız bırakmadın.yarın mutlaka yazarım tabi cvp atarsa.......

mutlaka atar tatlım.. boyle mesajlar erkeklerın egolarını tatmın eder ve hoşlarına gıder...........

aynen ben de kestirip atarım ve hattımı da kırarım zaten bi daha bana ulaşamaz.offf beklemek hakikatn çok zor ama çok büyük bi ihtimalle uyuyo.bakalım yarın görücez cvp atıcak mı

aynen ben de kestirip atarım ve hattımı da kırarım zaten bi daha bana ulaşamaz.offf beklemek hakikatn çok zor ama çok büyük bi ihtimalle uyuyo.bakalım yarın görücez cvp atıcak mı

Ömrünun geri kalanını acaba diyerek geçirmektense sabaha kadar bekler sonucu öğrenmiş olursun tatlım bence buna değer.Valla gec vakıt mesaj falan gelırse yaz bak bende heyecanlıyım hemde fena halde.

Ben de heyecanlandım okuyunca:) Umarım cevap atar..Aklında hala sen varsan ve bu durumda başkasıyla birlikteliğe adım atmışsa çok yazık...madem başkasını seviyorsun,neden evleniyorsun??Anlayamıyorum böyle insanları ya..Tabi ihtimal üzerine konuşuyoruz.Umarım böyle bir şey yoktur biz yanlış anlıyoruzdur ya da varsa da en kısa zamanda yapılan yanlıştan dönülür..

Ömrünun geri kalanını acaba diyerek geçirmektense sabaha kadar bekler sonucu öğrenmiş olursun tatlım bence buna değer.Valla gec vakıt mesaj falan gelırse yaz bak bende heyecanlıyım hemde fena halde.

yaa gerçekten beni yalnız bırakmadığınız için sağolun yoksa burda stresten kafayı yiyebilirdim.mutlaka yazıcam.ben topu şuan ona attım zaten yazmazsa dediğim gibi bundan sonra onun aklında kalıcak hep.kendi için kötü olur onun da icindekileri dökmesi en doğrusu

inan bana böyle bi ihtimal olmamasını yürekten istiyorum.ama işte niye ararsın be adam haber verdin de noldu eline ne geçti niye yani bunu merk ediyorum.ben kaç kere aklıma geldi biliyo musun tuttum hep kendimi....böyle bi yola girmş artık inş çok seviyodur ve ben bunu düşünerek bunu atlatabilirim...

erkekler kendilerini hatırlatmayı severler.
bence artık arasa da açmayın olan size oluyor.

ben bu erkekleri hic anlayamıyorum anlayamıycam da zaten

erkekler kendilerini hatırlatmayı severler.
bence artık arasa da açmayın olan size oluyor.

katılıyorum

kızlar aile baskısından dolayı evlenebilir ama erkeklerin böyle bi zorluğu yok yani sevmeden evlenmez daha çok gününü gün ederdi o yüzden sizi araması sevgiyle alakalı değil canını acıtmak kendini hatırlatmak bak ben mutluyum demek istemiş diye düşünüyorum

bana mantikli geldi soyledigin ama umarim oyle degildir

hepinize tekrar çok teşekkürler.adriana ve kurtluelma özellikle size...şimdi çıkıyorum yarın mutlaka haber vericem.iyi geceler diliyorum

yapar ... olayın ucundakı erkekse yapapr....

zaten bizim gibi kaç manyak var ki sabahlasın böyle uyumuştur, sabaha inş alırsın cevabını canım..
hakkında hayırlısı olsun gece uyanır yazarsa falan mutlaka yaz kız çatlatma :26:

Ben de ck heyecnlndm konuyu bstn sona okudm.cevabi sabirszlikla bkliorm.ne olursa olsn hakkinda hayirilisi olsun

günaydın kızlar.dediğim gibi erken uyur o ve erkenden de kalkar şu sıralar tetikteydim zaten.biraz önce cvp attı

'günaydın o kadar masum temiz duygular içindesin ki iyi ki seni tanımışım.eskiler çocukluk duyguları ile yaşanmış şeyler diye bakıyorum ben.geçmişe pişmanlık hiç olmasın bende yok çünkü geldi geçti hayata neşe kattı ama bir gerçek var biraz yürekli cesaretli duygularınla hareket etseydin çok şey değişirdi hayatımızın yönünde neyse ne diyoruz sağlık olsun:)'

kilitlendim yazamadım bişey yarım saattir düşünüyorum.ilişkimiz olmadığı için hep 'ne diyoruz sağlık olsun' derdikbunu bile untmamış.eminim gelip geçmemiş bende olduğu gibi o gerçek hep olucakçok pişmanım çok kötüyüm şuan.bunu ona yazamam belki ama seni ömrümce unutamam demek istiyorum offf of böyle bi msj beklemiyodum işin aslı demekki kaybedicek bi şeyim yok diye düşündü o da...sığamıyorum şu eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…