Bu kadarda olmaz

Bence sen olanlara farklı bir açıdan bakmayı dene,hamile bir kadınla polemiğe girmek istemem hayırlı doğumlar

Kızlar ben eşime atma dedim...gorumcemin şikayet yerine eşime derdi kardeş onlar kardeşim yapma diye...eşim bin defa gel abla tedaviye götüreyim ben karşılarım dedi kötü biri değil ki art niyetli biride deil...ailesinden ayrıca maddi beklentimiz eşimin protez paralarıyla ev alıp bizim kirada oturmamış onların borcunu ödememiz. ..bizi görmezden geliyorlar elimiz kolumuz dolu gidiyoruz her defasında ...eşimin sermayesini bulduğu sarkuterilerinden paramızla alıyoruz niye başka yerden alışveriş yapıyor sunuz diye sürekli baskı. ..ben bu yaşıma kadar kimseden bişey istemedim ama Finans sektörü ülkedeki karışıklıklar dolayı sekteye. ..tek istediğimiz eşim engelli olmasına rağmen 12 yaşından beri çalışıp o evi almış. ..gorumcemin hayır oturamazsın dediği için oturamıyoruz. ..

Kocası atmış o atma demiş ,öncesinde de problem yaşamış görümcesiyle .Kendisinin olmuyor ken görümce si hamile kalmış çok sevinmiş ler kadın da haklı olarak 6 ay geçmiş biraz ilgi istiyor kaynanasigilden ne var bunda ?tabi görümcenizi yaşadığı kolay değil ama suçlu gelin değil. Tam tersi gelin kaçsa çocuk hakkında birsey söylemese o zaman başka bişey derler.Bir tarafın yanin da olunurken öteki tarafı umursama mak haksızlık göze sokma dan yapilmali bazı şeyler

Kimse kimseye maddi destekte bulunmak zorunda degil. Kadicagizin bebegi karninda ölmüş degil 6 ay 60 senede gecse acisini unutamaz. 10 senedir ugrasiyormus ustelik tedaviler, stres kimbilir nasil ruh hali icindedir. Bide bu insana video yolluyorsunuz tabiiki yaptiginiz dusuncesizlik. O ruh hali icinde olan insaninda nispet olarak algilamasi normal. Hamileyim dersin, cinsiyeti belli olur onu soylersin yeterli. Dunyada bi cocuk doğuran siz degilsiniz nedir bu ilgi arayisi?

Nihayet anlayan beni nisyan biri çıktı ağlıyorum tüm cümlelerim karışıyor tüm dünyaları gorumcem ben istememiştim onunda olsun bebeği eşim ne doktorlar buldu gitmiyor suçum bebeğimin olmasını arıyor eşim baba bebeğim de ablama benzesin inş diyor baba bebeğim kızmış diyo babasi teli kapatıyor annem bişeyler örüyor bebeğe anne sen ormicen mi diyor annesi kızına kazak örüyor aman sırasını diyo bizde insanız biz de taş değiliz bu olayların müsebbibi de biz değiliz ki

Kimse kimseye maddi destekte bulunmak zorunda degil. Kadicagizin bebegi karninda ölmüş degil 6 ay 60 senede gecse acisini unutamaz. 10 senedir ugrasiyormus ustelik tedaviler, stres kimbilir nasil ruh hali icindedir. Bide bu insana video yolluyorsunuz tabiiki yaptiginiz dusuncesizlik. O ruh hali icinde olan insaninda nispet olarak algilamasi normal. Hamileyim dersin, cinsiyeti belli olur onu soylersin yeterli. Dunyada bi cocuk doğuran siz degilsiniz nedir bu ilgi arayisi?
Yahu gorumcemin bi maddi beklentimiz yok yokkk anlatamıyorum. ..dünyanın merkezi mi herşey onla onun acısıyla bitsin mi eşimin telini açar üzdün der eşimde özrünü diler biterdi nie aileyi etkiliyor ne çok gorumcem kişilikli insan varmış. ..

Konuların en büyük handikapı bu,anlayan biri çıktı...biz anlamıyor muyuz? Bizlerde kendi baktığımız pencereden yorum yaptık, hayır yani sadece kendin gibi düşünen kişinin yorumu önemli olacaksa neden konu açılıyor? Zaten kendi bildiğinden şaşmayacaksan neyi konuşuyoruz burda

Arkadaşlar eşimin ailesi hep sorunlu görümce evlenmeden öncesinden beri sürekli ailesini etkiliyor neler yaptığını anlatmayın çok uzun olur bence hasta ama tedavi olmuyor bunun çocuğu 10 senedir olmamış en son oldu 5 aylıkken karnında vefat etti ...bende tedavi oldum bnm bebeğimde geç oldu..ama ailesi hiç bizimle ilgilenmiyor varsa yoksa kızının bebeği ona onu alırız bunu alırız alınması mesele deil ama şu var bizimki sanki görünmez eşim babasını arıyor çocuk diyor telefonu bişey bulup kapatıyor hele gorumcemin çocuğu düştü günden beri hiç bahsi açılmıyor eşim asla kötü düşünmez hatta çok saf kalpli ablasının onca yaptığı kötülüğü hizmetti...dünde ben işi bırakıyorum tazminatın var onla araba aldık bu arada ailesi bize hiç yardım etmez sarkuterilerinden para verip alırız eşimin üzerine ev var oturamıyorum Vs. ..bunaldık. ..tazminatları ev alın diyolar yetmezdi eşimin işi için lazım hem ...bu sürü sıkıntı ...bende işten çıkınca bu ailenin eline düşmekten çok korkuyorum dua edin iş bulayım çıkmasaydı tazminatım yanar neyse...dün doktoraya gittik bebeğin görüntülerini videoya aldı eşim ben kardeşime sürekli watsaptan gönderirim eşimde benim ablamda sevinsin diye yolladım yapma dedim o sorun çıkarır saçmalama çok fenasın anlamında yavrusu o dedi ..abladan cvp yok bugün babasi arıyor kızıma nie gönderiyorsun çocuğunu nispet mi yapıyorsun diye ben bu aileyle görüşmek istemiyorum şimdi bişey desem ben suçlu olucam en güzeli konuşmamak tavır koymak ...kızlar biraz karışık oldu ama nolur kusura bakmayın kimseye anlatamadım çok doldum ağlıyorum konuşmak içimi dökmek istedim..saygilar

Kimse sana görümcenden maddi yardım bekliyosun demedi, işaretlediğim yer gereği kv kpden beklediğiniz aşikar

Hersey o ya da onun acısı değil ama el insaf yani gözüne de sokulmaz,senin tedavilerin boşa çıksa sen ne hissederdin

Yahu gorumcemin bi maddi beklentimiz yok yokkk anlatamıyorum. ..dünyanın merkezi mi herşey onla onun acısıyla bitsin mi eşimin telini açar üzdün der eşimde özrünü diler biterdi nie aileyi etkiliyor ne çok gorumcem kişilikli insan varmış. ..

Konuyu yarim yarim anlatiyorsun. Yorumu yaptiktan sonra ara mesajlarda esinin protez parasiyla ev alindigini gordum mesela. Ben muneccim degilim ne yazarsan ona gore yorum yaparim. Esinin aldigi evde gorumce istemiyor diye oturulmamasida esinin hatasi. Ben bu evi kendi paramla aldim ve gidip oturacagim demek zor degil.

Ek olarak ozur dilemekle hersey kapanmiyor. Sen kadinin gozune gozune sokarsan bazi seyleri, kadinda susup oturmaz.

Eşimin 12 yaşından beri çalışıp aldığı şeyi nie istemeyim

Bize yardım etmiyorlar diye ifade edilmez o, eşimin şöyle bir hakkı var dersin anlarım, ama bize yardım etmiyorlar dersen iş değişir

Eşinin bir hakkı varsa o talep etmeli diye düşünüyorum

Kusura bakmayında benım cocugum olmasa , 10 yıl sonra olanda karnımda ölse biri bana bebek vıdeosu gonderse onu ultrasyon cıhazıyla boğarım . Net .
Konusu açılmaması normal tabıkı kızlarını uzmek ıstemıyor olabılırler ama o yokkende acılmıyorsa bılemıyorum artık .

Kardesi burda gelsin cihazları boğacak başka şeylerle mi bilmemde. ..kardesi...ama şikayet edip herkesi üzerime salmak nie...o kirada diye bizim kirada oturmamız nie...

Kardesi burda gelsin cihazları boğacak başka şeylerle mi bilmemde. ..kardesi...ama şikayet edip herkesi üzerime salmak nie...o kirada diye bizim kirada oturmamız nie...

Bu soruları esınle kayınbabana soracaksın bız cevap veremeyız malesef oturun konusun koca koca ınsanlarsınız . Konulara konusun yazmaktan yoruluyorum . Konusmadan hıc bır sey cozulmez .

Konuştum kaç defa kızlarıyla eşi alınır diye enistesi mobilyacı tüm eşyaları gorumcem beğendi 3 misline onlardan aldık. ..düğünde 200 lira taktı sustum...güzelce konuştum ama artık bişey konuşmak istemiyorum çözülmüyor ...

Konuştum kaç defa kızlarıyla eşi alınır diye enistesi mobilyacı tüm eşyaları gorumcem beğendi 3 misline onlardan aldık. ..düğünde 200 lira taktı sustum...güzelce konuştum ama artık bişey konuşmak istemiyorum çözülmüyor ...

Senın ağzın yok mu ? Ya sesını cıkarıp cırlayacaksın yada susup kabulleneceksın baska caresı yok :))

Bazıları dünyanın merkezi kendileri sanarsın acısı varya herkes acı çekmeli ben öyle deilim acımı içime atar başkalarını mutlu etmeye çalışırım uzun zamandır çalıştığım işten ayrılıyorum bi arkadaşım terfi almış sevindim ....bu çocuk ta olsa böyle doktor senin olmayacak dedi evlat edinmek dedim ben bana beni kelimeleri ni unutalı yıllar geçti. ..o evi de inanın eşim için istiyorum çocuk için. ..yoksa ben okulda bile bürolarında iadere ettim...gorumcemin bu kadar hayatımı karartmayın gücüme gidiyor...onca yıl oku et ...başka biri gelsin kucumsemiyo rum herşeyimi karışsın huzurumu bozsun. ..bu derdim

Back
X