Bu kadarda olmaz

Ayrıca bana doktor çocuğun olmaz dediğinde gorumcemin oldu herşeyi yuttum bir büyük pasta yaptım sevene sevinen gittim...bu kadar olmasada biraz çık huzur bozmadan başkasının alanına girmeden başkalarıyla mutlu olsak daha iyi deil mi bu hatayı yapanda kardesi affetse çok mu zordu tüm aileyi düğünde karıştırdı herşeyde karıştırdı böyle mi olunmalı cidden anlamıyorum

Uzak dur canim görümce den ev sizin hakkiniz sa soke soke alın ne diye dert sahibi oluyorsunuz ?Bırakın ne halleri varsa gorsunler

anlayışlı olun bence....benim kızkardeşimin 7 sene çocuğu olmadı.... ben kızımı onun yanında sevmedim,öpmedim...kucağıma almadım...üzülmesin, aklına bir şey gelmesin diye...

Ben onun yanında bahsetmiyorum söyleyen kardesi ayrıca annen babanda sevmedi mi küçücük beden minnacık yavrucak o ...ona bişey örmediler mi...ben onu anlamaya çalışıyorum ama tüm herkesi derin bi matematik kapladı yıllarca bu burhanlarin büyüksünüz bebeği bebeğin psikoloji si bozulmadı mi bu olaylardan

Çok bencil gördüm sizi..olaya kendi açınizdan bakıyorsunuz.Bebeğini kaybetmiş biri umutlarını kaybetmiş biridir..O'nu anlamanız gerekirken yerden yere vuruyosunuz ayıp.O'nun psikolojisini yaşamayan bilmez,ne hissettiğini yaşayan birinden başkası anlayamaz.Ama en azından anlamaya çalışılmalı, her hareketinden olumsuz anlamlar çıkarmak yerine ona destek olup sıkıntısını paylasmak gerekir..
Kimse kimsenin derdinden anlamaz diye boşuna dememişler..

Çok bencil gördüm sizi..olaya kendi açınizdan bakıyorsunuz.Bebeğini kaybetmiş biri umutlarını kaybetmiş biridir..O'nu anlamanız gerekirken yerden yere vuruyosunuz ayıp.O'nun psikolojisini yaşamayan bilmez,ne hissettiğini yaşayan birinden başkası anlayamaz.Ama en azından anlamaya çalışılmalı, her hareketinden olumsuz anlamlar çıkarmak yerine ona destek olup sıkıntısını paylasmak gerekir..
Kimse kimsenin derdinden anlamaz diye boşuna dememişler..
Ne yapmamami önerirsiniz çocuğu aldırmayın o zaman sanırım mutlu olacak karalar bağlayıp ağladım daha ne yapayım ona ne yapsam kabahat gönderen eşim hayatımı bu kadar etkiler kendi hamile bi insanı üzersen herkese herşeyi yasaklardan o bencil deil ben bencilim ölelim ben eşime çocuk mutlu olsun ...benimde olmuyordu anneminde 9 aylık çocuğu ölü doğmuş Halamin da olmadı kimse bu kadar matematik bozmadı. ..kimseyi bogmadi...allahın gücüne gider bence ...bende bencilsin karışmasın bize ben ona hiç bişey demiyorum ...gelmezse gitmem bu da suç. ..ölelim kurtulsun ...

Ne yapmamami önerirsiniz çocuğu aldırmayın o zaman sanırım mutlu olacak karalar bağlayıp ağladım daha ne yapayım ona ne yapsam kabahat gönderen eşim hayatımı bu kadar etkiler kendi hamile bi insanı üzersen herkese herşeyi yasaklardan o bencil deil ben bencilim ölelim ben eşime çocuk mutlu olsun ...benimde olmuyordu anneminde 9 aylık çocuğu ölü doğmuş Halamin da olmadı kimse bu kadar matematik bozmadı. ..kimseyi bogmadi...allahın gücüne gider bence ...bende bencilsin karışmasın bize ben ona hiç bişey demiyorum ...gelmezse gitmem bu da suç. ..ölelim kurtulsun ...
Kızma ama ne yazdığını çözebilsem cevap verecektim de anlatımın o kadar bozuk ki inan hiçbirşey anlamadım. İki üç kere okudum başım ağrıdı resmen anlamaya çalışırken..

Arkadaşlar eşimin ailesi hep sorunlu görümce evlenmeden öncesinden beri sürekli ailesini etkiliyor neler yaptığını anlatmayın çok uzun olur bence hasta ama tedavi olmuyor bunun çocuğu 10 senedir olmamış en son oldu 5 aylıkken karnında vefat etti ...bende tedavi oldum bnm bebeğimde geç oldu..ama ailesi hiç bizimle ilgilenmiyor varsa yoksa kızının bebeği ona onu alırız bunu alırız alınması mesele deil ama şu var bizimki sanki görünmez eşim babasını arıyor çocuk diyor telefonu bişey bulup kapatıyor hele gorumcemin çocuğu düştü günden beri hiç bahsi açılmıyor eşim asla kötü düşünmez hatta çok saf kalpli ablasının onca yaptığı kötülüğü hizmetti...dünde ben işi bırakıyorum tazminatın var onla araba aldık bu arada ailesi bize hiç yardım etmez sarkuterilerinden para verip alırız eşimin üzerine ev var oturamıyorum Vs. ..bunaldık. ..tazminatları ev alın diyolar yetmezdi eşimin işi için lazım hem ...bu sürü sıkıntı ...bende işten çıkınca bu ailenin eline düşmekten çok korkuyorum dua edin iş bulayım çıkmasaydı tazminatım yanar neyse...dün doktoraya gittik bebeğin görüntülerini videoya aldı eşim ben kardeşime sürekli watsaptan gönderirim eşimde benim ablamda sevinsin diye yolladım yapma dedim o sorun çıkarır saçmalama çok fenasın anlamında yavrusu o dedi ..abladan cvp yok bugün babasi arıyor kızıma nie gönderiyorsun çocuğunu nispet mi yapıyorsun diye ben bu aileyle görüşmek istemiyorum şimdi bişey desem ben suçlu olucam en güzeli konuşmamak tavır koymak ...kızlar biraz karışık oldu ama nolur kusura bakmayın kimseye anlatamadım çok doldum ağlıyorum konuşmak içimi dökmek istedim..saygilar
esinin aileside bence arada kalmis yanliz onlara hak veriyom sanma burada belki onlarda sizin cocugunuzla ilgilenmek istiyorlar görümcenin durumundan dolayi ilgilenemiyorlar inan kolay degil allah kimseyi çocukcusuzlukla simamasin benim 7 8 aydir denizyoruz olmuyor şimdiden psikolojim bozuldu ESININ DE O VIDEOYU GÖNDERMEMESI LAZIM DI

Psikoloji de çok etkili bu tedavide mutlaka psikolojik destekte alınmalı bu arada tg açık bazı yazılar çok bozuk yazıldı kusura bakmayın. ...
Ben onun yanında yapsınlar demiyorum beni ara salar sorsalar omu görecek. ..eşime bende dedim o onun halası onunda yavrusu bunla ilgilensin olmazsa onda kalsın mutlu olsun dedi erkek kafası bizim gibi düşünmüyorlar işte. ..eşimin ne saf kalpli olduğunu oda biliyor aileyi sırf elinde tutsun istediğini yaptırsın diye her fırsatı değerlendiriyor. ..
Şöyle anlatıyım nişancıdır ailesine ziyarete gittik yer yoktu ben sandalyeye oturdum gel insanının yanına otur dedi bende oturdum ertesi gün nişanlısı arıyor ne edepsiz seni yiyecek gibi hemen yanına oturdu daha evlenmeden diyor...
Anlatılmaz yaşanır inanın durumumuzu yaşamanız lazım bu olayı resmen abartiyor

10 sene sonunda hamile kalmis ve bebegi karninda olmus ne demek dusunebildinizmi hic 10 yillik hayaller belki birdaha olmaz hissi 6 ayda gecmez bunlar biraz empati yapin.

Sizin aileniz size maddi anlamda ne veriyo mesela esinizin ailesinden beklediginiz gibi kendi ailenizdende bekliyosaniz problem yok.

Birde sarkuterilerinden para verip alisveris yapiyoruz demissiniz para veriyosaniz gidin baska yerden alin hem alisveris yapip hem laf etmeyin.Isyeri orasi size ikramda bukunmak zorunda degiller her dakika.

Zaten erkekler hep sanar ki aileleri hep iyi niyetli sen bunu bir şekilde ona anlatmalısın. Ve hesabını kitabını yaparsan bir sorum çıkmaz bence. Ve bazı anne babalar böyledir hep birileri daha öndedir buna alışman gerek.

Zaten erkekler hep sanar ki aileleri hep iyi niyetli sen bunu bir şekilde ona anlatmalısın. Ve hesabını kitabını yaparsan bir sorum çıkmaz bence. Ve bazı anne babalar böyledir hep birileri daha öndedir buna alışman gerek.
Zamanla kafasını çarpa çarpa öğrenecek anlattım yapma diyorum her seferinde o annesiyle babasi ayrılmış bu bakmış eve düşünün 12 yaşında çocuk çalışmış sonra babasıyla barışmış sermaye bulup onlara yer açmış bu insan ne kadar kötü düşünür sonra da gözüne fren tutulmuş tavşan gibi öyle bakıp kalıyor. ..

10 senedir çocuğu olmayan birine video gönderirken onun karakterine göre göndermek ya da göndermemek lazım, bu kadar hassaslarsa göndermemeniz lazımdı
şuan bence biraz pimpirik yapıyor olabilirsin, çünkü bebeğin doğmamış bile, belki doğunca farklı olacak nerden bileceksin
sonuçta görümcende hala olcak yani ne bileyim, yiğen bu bu kadar katı olmaz herhalde doğunca...
belki görümcene moral vermek için olmamış bebeğine onu alırız şunu alırız diyorlardır
umarım aranız düzelir
Oluyorlar ya maalesef. Benim büyük halam yüzüme bile bakmaz, abime doğduğunda p.ç demişti. Telefon numaram bile onda yok o derece.
Ve kendisi zihinsel olarak normal değil. Küçük halam benle ilgilense kıskançlık krizlerine girer, hemen kendi oğlunu getirir araya sokar, öyle bir kadın.

Ama eşinizin yaptığı gerçekten ayıp. Tabii ki çocuğunuza sevinir ama görüntüsünü atmak çok can yakıcı, bilerek nispet eder gibi, ben görümceniz olsam eşinizle de sizle de bir daha konuşmazdım.
Bu demek değil ki kendisi ve kv kp haklı, onlar da ayrı dert.
Bir de neden eşinizin üstüne olan eve oturamıyorsunuz?

10 sene sonunda hamile kalmis ve bebegi karninda olmus ne demek dusunebildinizmi hic 10 yillik hayaller belki birdaha olmaz hissi 6 ayda gecmez bunlar biraz empati yapin.

Sizin aileniz size maddi anlamda ne veriyo mesela esinizin ailesinden beklediginiz gibi kendi ailenizdende bekliyosaniz problem yok.

Birde sarkuterilerinden para verip alisveris yapiyoruz demissiniz para veriyosaniz gidin baska yerden alin hem alisveris yapip hem laf etmeyin.Isyeri orasi size ikramda bukunmak zorunda degiller her dakika.
Oluyorlar ya maalesef. Benim büyük halam yüzüme bile bakmaz, abime doğduğunda p.ç demişti. Telefon numaram bile onda yok o derece.
Ve kendisi zihinsel olarak normal değil. Küçük halam benle ilgilense kıskançlık krizlerine girer, hemen kendi oğlunu getirir araya sokar, öyle bir kadın.
İşte İnsan inanamıyor ama varlarmis gördük yasadik

bence sorunun kaynağı "saf kalpli" eşinizde
protez parasıyla ve 12 yaşından beri çalışarak aldığı evini ailesini ikna ederek geri almak yerine bu konuda suçlu gördüğü ablasına bu vieeoyla nispet yapmış resmen...
10 yıldır evlat hasretiyle yanıp tutuşan ve hamileyken bebeğini kaybeden ablasına sizin engellemelerinizi bile dinlemeden ısrarla bu videoyu göndermekde hiç bir iyi niyet göremiyorum...
benim bir kuzenimin 20 yıldır olmuyor ve kendisi öz ablam gibidir ben evlendim üstüste 2 oğlum oldu...beni bırakın annem bile torunlarından bahsetmeye yada birlikteyken sevmeye çekinir onun yanında...
siz en iyisi burda bebek hasreti yaşayan arkadaşları okuyup görümcenizi biraz anlamaya çalışın...yoksa bu prenses sendromuyla hem hem kendinize hem bebeğinize zarar verirsiniz Allah muhafaza...

Ama eşinizin yaptığı gerçekten ayıp. Tabii ki çocuğunuza sevinir ama görüntüsünü atmak çok can yakıcı, bilerek nispet eder gibi, ben görümceniz olsam eşinizle de sizle de bir daha konuşmazdım.
Bu demek değil ki kendisi ve kv kp haklı, onlar da ayrı dert.
Bir de neden eşinizin üstüne olan eve oturamıyorsunuz?
Oda onun kardesi işte öyle görmüş aileden yada ailemi varmış görmemiş çocuk düşünemiyor ama cidden düşünmüyor öyle kötü şeyler. ..
Kızları liradan çıkmadıkça bizde rahat oturamazmisiz Hmm rahatımı koyacaksınız çile cekmeliymisiz sanki hiç çekmemiştir gibi...eşimin değilmiş gibi 3 tane daha evleri var ayrıca. ..ailemin köyde yerleri var üstüme veriyorlar soran olmuş ama köyde imkanları olsa herşeyi verirler pancar yıl çalıştım ben onlara vermedim düğün yaptım eşimin şarküteri yüzünden borçları vardı ona harcadim

Back
X