Bu kadari cok fazla

nokta diye virgül diye cümle diye bir şeyler var tanışmak istemez miydiniz?

konu eşimin densiz arkadaşına şöyle mesaj attım, haklı mıyım haksız mıyım değil ki

hakaret eden, küfreden, evden kovan bir eşiniz var daha bunun haklısı haksızı mı kalmış?

Arkadaşlar esimin bekar erkek arkadaşları dün gece 1 de iki kere görüntülü aradı biz uyurken esimin telefonunu bende ilkinde meşgule attım ikincisinde açtım bi kız şarkı söylüyordu kapadım sonra mesaj attım bu saatte bu sesi dinletmek için mi aradın diye yazdım esime de arkadaşı söylemiş çalışırken neden yazdın sen insanmisin o. Dedi beni isyerind3 ağlattı eve geldik kavga ettik beni evden kovdu bana diyene kadar arkadaşına deseydin evli insan o saatte aranirmi diye dedim aradım arkadaşını arkadaşınla konuş mesaj attım diye böyle böyle diyo dedim arkadaşına geldiği zaman arkadaşım sıkma canını üzülme ağlayacağı varmış dedi bense icerde qgliyorum namusuma laf etti evden kovdu yüzsüzsun bu ev benim geldiğin gibi git dedi bir kac kere vurdu zoruma gidiyor şuan bile ağlıyorum kim suçlu kim haklı bilmek istedim kirici yorumlar yapmayın
Adamla zorla mı evlendiniz? Öyle davranıyor da.

Biraz karışık anlatmışsın sonunu. İş yerinde kim ağladı anlamadım neyse. Tabi ki de sen haklısın ancak neden eşinin bu konuya müdahale etmesini istemedinde kendin meşgule atıp mesaj attın. Aynısı bana olsa ben arkadaşımla muhattap olurum eşim müdahale etsin istemem. Ben uygunsuz bir durumda zaten gereken cevabı veririm
gece olay olmuş
gündüz herkes işlere dağılmış
adam gece olanları işyerinde arkadaşından öğrenmiş
kadını arayıp ağlatmış

akşam tekrar eve gelip kavga etmişler

Kızlar esimle bir senedir evliyiz birbirimizi çok tanımadan evlendik esimin memleketine taşındık benim ailem uzakta esimin ailesi burda evlendikten sonra ben esimin biseksuel olduğunu başka erkeklerle bi kaç bisey yaşadığını ogrendim yeni evliyim nasıl açıklarım diye bosanmadim çünkü ikinci evliligimdi bu sabah tartıştık ben esime madem hergun boşanmak istiyorsun git boşan dedim (esim her tartışmanın en ufak dalasta boşanmak isteyen beni evden kovan insan ) bana beni tehditle tutuyorsun zaten dedi ben sadece bir kere boşanmak istiyorsan herkes benim suçum olmadığını bilcek ozamn demiştim heralde onu baz alıp böyle bir şey soyledi sabah sabah ağlattı beni sonra geldi özür diledi bu sefer de bosanirsan evden gitmem gerekecek sen benim memleketimde yaşamaya devam edeceksin diyorsun dedi şok üstüne şok geçirdim esim nasıl evlendiysek öyle valiz alıp gitmem gerektiğini nafaka istememem gerektiğini onun eşyalarını kirasını kendi ödediği evde kalmamam gerektiğini söyleyen bir insan ayrıca eşimde bencilik var hiç biz demez varsa yoksa kendisi ve ailesi napicamj ne tepki vericemi bilmiyorum neden böyle dedin beni sevmiyorsun zorla mı tutuyorm seni dedim hayır seni seviyorum sen yanlış anladın diyor zaten iyi değilim bu laftan sonra yıkıldım ben okadar iğrençliği yutmaya çalışıyorum bir senedir bu lafı haketmedim ne yapicam akıl verin lütfen bu arada herkese günaydın
Bu konuda senin, daha sen bu konuyu halletmeden üstüne bu sorun. Adamın biseksüel olduğunu öğreniyorsun, sineye çekiyorsun, adam sürekli boşanmaktan bahşediyor, seni paravan evliliği için kullanıyor, sen kabullendikçe sınırlarını genişletiyor. İkinci evliliğin ise ne olmuş? Boşansan ne olacak? Biseksüel adamı boşadın diye seni mi ayıplayacaklar? Derdin bu mu? Sen kendine ne yapıyorsun? Kendine bunları yaşatmaya hakkın var mı?

Eski konularına göz attım da hatırladım seni.
Sen neden hala o zerzavatla aynı çatı altındasın.
Gidecek hiç bir yerin yoksa kadın sığınma evine gidip sıfırdan bir hayata başlayabilirsin.

Çok fazla yapmış yüz vermişsiniz tepene çıkmış senin psikolojin bozulmuş kim suçlu diye soruyorsun

Back
X