• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari cok fazla

Yazarken bi kadın olduğunu karşındakinin Dr bir kadın olduğunu unutma benim çaresizliğim senin dalga konun olamaz sevmediysen yazmayabilirdin
Dr olmanız beni hiç enterese etmiyor. Eşinizi hiç enterese etmiyor olacak ki, size insan gibi davranmasına yeterli olmamış kariyeriniz.

Tehdid etmedim ben kimseyi ayrılınca herkes seni kötü bilir dedi bende ben herseyi söylerim. Ozamn kimse bilemez dedim lütfen bilip bilmeden konuşmayin
Senin kötü bilinecek bişeyin yok ki. İstersen on kere evlenip boşanırsın bu senin kötü olduğun anlamına gelmiyor. Hiç umursama o sözü. Sen önce neleri kabul edip edemeyeceğini düşün. Bak sen bu adamın biseksüel olduğunu söylüyorsun, adam üstüne sana hakaret ediyor, şiddet uyguluyor, seni aşağlıyor, psikolojik şiddet uyguluyor. İşteysen aradı beni ağlattı yazmışsın, çalışıyorsun, kendi başına hayatına devam etmeyi düşün bence.

Arkadaşlar esimin bekar erkek arkadaşları dün gece 1 de iki kere görüntülü aradı biz uyurken esimin telefonunu bende ilkinde meşgule attım ikincisinde açtım bi kız şarkı söylüyordu kapadım sonra mesaj attım bu saatte bu sesi dinletmek için mi aradın diye yazdım esime de arkadaşı söylemiş çalışırken neden yazdın sen insanmisin o. Dedi beni isyerind3 ağlattı eve geldik kavga ettik beni evden kovdu bana diyene kadar arkadaşına deseydin evli insan o saatte aranirmi diye dedim aradım arkadaşını arkadaşınla konuş mesaj attım diye böyle böyle diyo dedim arkadaşına geldiği zaman arkadaşım sıkma canını üzülme ağlayacağı varmış dedi bense icerde qgliyorum namusuma laf etti evden kovdu yüzsüzsun bu ev benim geldiğin gibi git dedi bir kac kere vurdu zoruma gidiyor şuan bile ağlıyorum kim suçlu kim haklı bilmek istedim kirici yorumlar yapmayın
Kafalar pırıl pırıl maşallah

de yazacakmış otamatik düzeltme dr yapmış herhalde
Ben yazarken de çok sıkıntı yaşıyorum. Samsung telefonun klavyesi berbat. Zorla saçma sapan düzeltmeler yapıyor. Ama inatla düzeltiyorum. Okuyan insanlara bunu borçluyum.

Senin kötü bilinecek bişeyin yok ki. İstersen on kere evlenip boşanırsın bu senin kötü olduğun anlamına gelmiyor. Hiç umursama o sözü. Sen önce neleri kabul edip edemeyeceğini düşün. Bak sen bu adamın biseksüel olduğunu söylüyorsun, adam üstüne sana hakaret ediyor, şiddet uyguluyor, seni aşağlıyor, psikolojik şiddet uyguluyor. İşteysen aradı beni ağlattı yazmışsın, çalışıyorsun, kendi başına hayatına devam etmeyi düşün bence.
Calisp para biriktirip osekilde ayrilicamm

Calisp para biriktirip osekilde ayrilicamm
Kararını verdikten sonra herşeyi yapabilirsin. Onun dediği şeyleri kafana takma, psikolojik şiddet uyguluyor, manipüle ediyor seni. Kendi başına bir hayat kurabilirsin. Utanılacak, ayıplanacak bişeyin yok. Kaç kere evlendiğin ayrıldığın seni ilgilendirir, bu konu hakkında seni suçlayacak olanlar insanlığında sorun vardır.

Hala eş olarak kalacak mısınız

İster anneniz kabul etsin ister etmesin bu evliliğin sonu belli, yalnız uzatmaları oynuyorsunuz. Yerinizde olsam derhal bir iş bulur ve kira sorunu yaşamamak için birileri ile ortak bir ev tutardım.

Muhtemelen pavyondan aradı arkadaşı
O şekil ortamlarda bulunuyor demek ki eşin de ağzını kolayca bozabilmiş
Evden kovuyor ama hala gitmiyorsun
Öfke sebebi de arkadaşına msj atman
Demek ki arkadaşı daha önemlisin
Ne diye duruyorsun al önemli eşyalarını bas git
Öyle durursan daha fazlasını duymaya hazır ol

Arkadaşlar esimin bekar erkek arkadaşları dün gece 1 de iki kere görüntülü aradı biz uyurken esimin telefonunu bende ilkinde meşgule attım ikincisinde açtım bi kız şarkı söylüyordu kapadım sonra mesaj attım bu saatte bu sesi dinletmek için mi aradın diye yazdım esime de arkadaşı söylemiş çalışırken neden yazdın sen insanmisin o. Dedi beni isyerind3 ağlattı eve geldik kavga ettik beni evden kovdu bana diyene kadar arkadaşına deseydin evli insan o saatte aranirmi diye dedim aradım arkadaşını arkadaşınla konuş mesaj attım diye böyle böyle diyo dedim arkadaşına geldiği zaman arkadaşım sıkma canını üzülme ağlayacağı varmış dedi bense icerde qgliyorum namusuma laf etti evden kovdu yüzsüzsun bu ev benim geldiğin gibi git dedi bir kac kere vurdu zoruma gidiyor şuan bile ağlıyorum kim suçlu kim haklı bilmek istedim kirici yorumlar yapmayın
Eşiniz Beni iğreti etti nasıl bir cehalet nasıl bir saygısızlık nasıl bir insaniyet anlamadım , Allah aşkına arkadaşlarının yaptığı şerefsizlik yetmiyor gibi arkadaşlarına karşı sizi rencide ediyor dayak yiyorsunuz ve hakliyi haksız mı soruyorsunuz ,bence ciddi ciddi oturup düşünün bu saygısızlığı affedip kaldığınız yerden devam edebilecek misiniz

Back
X