• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari cok fazla

Çocuğunuz yok sanırım. Sizin yerinizde olsam derhal iş bakmaya başlardım. Çocuk olunca insan daha detaylı planlama yapıyor ister istemez ama olmayınca daha hızlı hareket edebilirsiniz. Lütfen size yapılanı normalleştirmeyin kafanızda. Ben bu olayın ilk olmadığını düşünüyorum çünkü şaşırmış gibi değilsiniz bu olanlara. Bu hayatı yaşayan kimse değil sizsiniz. Yarın pişman olmak istemiyorsanız bugün derhal harekete geçin. Bu adamı boşayın.

Bu evlilikteki tek şansınız kovuluyor olmanız ama işiniz de olmasına rağmen adama yapışmışsınız. Neden anlamıyorum.

Bunları yaşamak zorunda değilsiniz, isterseniz 10. Evliliğiniz olsun. Madem çalışıyorsunuz tek başınıza da yaşayabilirsiniz kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Böyle bir hayatı gerçekten hakediyor musunuz?
Şuan yaşadığınız öğrenişmiş çaresizlik, kendinize bunu yapmayın, yazıktır. Ne eşiniz eş, ne arkadaşları arkadaş. Bir ömür bu şekilde mi yaşayacaksınız? Yapmayın bunu kendinize, oturup hayatınız için ciddi düşünüp kendinize bir yol çizmeniz lazım. Evliliğinizin 1. Yılı sonraki yıllarım fragmanı ve filmin gidişatı buradan belli. Bu pislikten arınmanız lazım, adamın sevgisini geçtim insanlığınıza bile gram saygısı yok. Bu şekilde bu yaşadıklarınızı sineye çekerseniz durum gün geçtikçe daha da kötüleşir. Umarım kendiniz için en doğru olanı yaparsınız.

Arkadaşlar esimin bekar erkek arkadaşları dün gece 1 de iki kere görüntülü aradı biz uyurken esimin telefonunu bende ilkinde meşgule attım ikincisinde açtım bi kız şarkı söylüyordu kapadım sonra mesaj attım bu saatte bu sesi dinletmek için mi aradın diye yazdım esime de arkadaşı söylemiş çalışırken neden yazdın sen insanmisin o. Dedi beni isyerind3 ağlattı eve geldik kavga ettik beni evden kovdu bana diyene kadar arkadaşına deseydin evli insan o saatte aranirmi diye dedim aradım arkadaşını arkadaşınla konuş mesaj attım diye böyle böyle diyo dedim arkadaşına geldiği zaman arkadaşım sıkma canını üzülme ağlayacağı varmış dedi bense icerde qgliyorum namusuma laf etti evden kovdu yüzsüzsun bu ev benim geldiğin gibi git dedi bir kac kere vurdu zoruma gidiyor şuan bile ağlıyorum kim suçlu kim haklı bilmek istedim kirici yorumlar yapmayın
Eşin haklı desek özür dileyip çocuk mu yapacan

Boşanma davası açın
Avukatınızla konuşun o p. nklik yapmaya meraklı arkadaşada bir dava açılabilirmi öğrenin.

Boşa şu adi herifi

Benim eşimde bıdı bıdı sabahlara kadar konuşur arkadaşlarıyla ama arayıp kadınlarla kızlarla şarkı türkü söyletmek dinletmek olacak varya eşim kendisi irtibatı keser .

Kendinize güvenin biraz tabiki siz haklısınız

Madem gidemezsin ayrılmak da istemiyorsun sus otur o zaman. Ben de bu mantığı anlamıyorum. Hem ayrılmam deyip hem de eşinden şikayet edip duruyorsun. İstediğini yapsın, istediğiyle konuşsun. Nasılsa sonuç değişmeyecek sen o evde kalmaya devam edeceksin.

Madem gidemezsin ayrılmak da istemiyorsun sus otur o zaman. Ben de bu mantığı anlamıyorum. Hem ayrılmam deyip hem de eşinden şikayet edip duruyorsun. İstediğini yapsın, istediğiyle konuşsun. Nasılsa sonuç değişmeyecek sen o evde kalmaya devam edeceksin.
En doğru yorum bu olabilir. Bende eşin haklı diye yazdım birsürü beğenmedim gelmiş 🫠 Madem gidemezsin biryere çekeceksin o halde.

En doğru yorum bu olabilir. Bende eşin haklı diye yazdım birsürü beğenmedim gelmiş 🫠 Madem gidemezsin biryere çekeceksin o halde.
Ben böyle insanların bu durumdan içten içe haz aldıklarını falan düşünmeye başladım artık. Çevremde de var çünkü. Hem gitmezler hem de sürekli şikayet ederler bir şeyleri değiştirmeye çalışırlar. Sanırım böyle bir meşgale bulmuşlar kendilerine.

Arkadaşlar esimin bekar erkek arkadaşları dün gece 1 de iki kere görüntülü aradı biz uyurken esimin telefonunu bende ilkinde meşgule attım ikincisinde açtım bi kız şarkı söylüyordu kapadım sonra mesaj attım bu saatte bu sesi dinletmek için mi aradın diye yazdım esime de arkadaşı söylemiş çalışırken neden yazdın sen insanmisin o. Dedi beni isyerind3 ağlattı eve geldik kavga ettik beni evden kovdu bana diyene kadar arkadaşına deseydin evli insan o saatte aranirmi diye dedim aradım arkadaşını arkadaşınla konuş mesaj attım diye böyle böyle diyo dedim arkadaşına geldiği zaman arkadaşım sıkma canını üzülme ağlayacağı varmış dedi bense icerde qgliyorum namusuma laf etti evden kovdu yüzsüzsun bu ev benim geldiğin gibi git dedi bir kac kere vurdu zoruma gidiyor şuan bile ağlıyorum kim suçlu kim haklı bilmek istedim kirici yorumlar yapmayın
Gecenin bi vakti o arkadaslarinin o kizi gostermek mi istemisler yoksa o sarkiyi dinletmek mi ortamlarına özendirmek mi gecenin bi vakti evli adami islarla aramalarinin sebebi neymis tek hatali buldugum nokta esinin arkadasina mesaj atman kismi tekrar mesgule atabilirdin yada teli sessize alabilirdin ama esinin bu kadar agir tepki vermesi belkide kendi sucunu bastirmak istemesindendir

Kim suçluysa suçlu size vurdu oturmuş agliyorsunuz evden def edin.

Back
X