- 20 Ocak 2010
- 47.640
- 178.965
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Pink_Women
Ya arkadaş bu çocuk sevdası nedir sanarsın 10 yıldır evlisiniz
aman Allah korusun senin çocuğun falan olmaz boşar seni bu herif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sordum onuYa arkadaş bu çocuk sevdası nedir sanarsın 10 yıldır evlisinizaman Allah korusun senin çocuğun falan olmaz boşar seni bu herif
Beni suçluyorben olsam o cevap üstüne boşardım
sordum onuKocan seni sevmiyor bence. Teyzemin cocugu olmadi. Olma ihtimali de yok bu saatten sonra. 50 li Yaslarindalar artik kari koca..ama eşi gulden ağır laf etmez kendisine. Ustelik sorun tamamiyla teyzemdeyken. Eşi nin fiziksel bir engeli yoktu baba olmaya. Hala daha teyzem dirdirlanir. Adami ulu orta asagilar. Kocasi ağzının icine bakar teyzemin
aminallah kmsenn basına vermesn hastalık zor... ayrıca bbek konsndada daha yenı ewlıymıssınz acelesı neymste cocuga hasret kalmıs hemen...hemde sızın tedavınıızı bıldıgı halde... herseyde vardr bır hayırr allah selamete cıarsın sızı kısa zamanda
Kendi ailesinden yana bana bir haksızlık yapıldığında ve ben bana haksızlık yapıldı dersemKısır da olabilirdin; ne hakla bunu bi kusurmus gbi gorup oyle muamele yapabiliyo o esinin ailesi??
Ayrica kısır nedir ya; Allah isterse verir evlat istemezse vermez, biz kimiz ki..
Evliligimiz oturmadı demissin; bence oturmadikca cocuk olmamasi daha hayirli..
Esinde kompleks, paranoya ve kafadan surekli alakasz cikarimlar yapma durumu var mi? Olayi saptırma, suc bastirma vs?
Beni suçluyorUmarım dediği şeyi sinir anıyla söylemiştir ve pişmandır...
evet o adamBu adam değil miydi doktora gittiğiniz gün size ne oldu diye sormayan, eve geç gitmek isteyince yanınıza gelmediği gibi aramaya da gerek görmeyen, bunun yerine kardeşleriyle oynamayı mı film izlemeyi mi ne tercih eden.
Yanlış da hatırlamış olabilirim ama adamın ciddi bi falsosu vardı sizin rahatsızlığınızla ilgili.
Önceki konuları da hatırlıyorum az çok.
Evet bu cümle ağır bir cümle ama eşinizden beklenebilecek bir cümle.
Sizin bu adamdan ne beklentiniz var onu bilemiyorum.
Allah yardımcınız olsunCanım geçmiş olsun eşini çok anlayışsız buldum..Evlattan önce insan eşinin sağlığını ister kim bilebilir ki belki onun problemi var Allah büyüK çok büyük konuşmasın..Bir çocuk için insan eşinden eşinin sağlığından vazgeçer mi hiç..İnşallah kısa zamanda geçer rahatsızlığın fakat böyle düşünen bir erkekten de nasıl ilerde çocuk istenir bilemicem..Bizimde çocuğumuz olmayınca eşim hep kadından dolayı olmaz sende kist vardır dedi psikolojik baskı yaptı günlerce ağladım en sonunda mecburen doktora gittik ve eşimin çocuğunun olması zaten imkansızmış dünyası başına yıkıldı eşimin ama ben ona bana yaptıgı gibi davranmadım destek oldum şimdi düzeldi fakat ben emin değilim artık kendimi işe derse verdim..Sende inş hemen iyileşirsin eşinde doğru yolu bulur..
İnşallah Can'ım hepimizin yardımcısı olsun Allah ıslah etsin :)Allah yardımcınız olsun
İnsanoğlu işte bilinçsizce konuşuyor