Bu kadarına da pes

Çok enteresan, böyle iğrenç bir durumda iken yakalanmış olsam ( Allah yaşatmasın ) utancımdan yerin dibine girer, iş yerine gidip yalvarmak şöyle dursun , yüzlerine bakamazdım gören insanların ..

Masum bir öpüşme vs olsa hadi görmezden gelin diyeceğim de , bunlar işi abartmış, Allah yardımcınız olsun , işiniz zor, o arkadaşlar da bundan bir ders çıkarıp; doğru hayatlar yaşarlar umarım..

Herkese gunaydin. Arkadasim gelmis aglamaktan yuzu gozu sismis yalvariyor,yakariyor.. Ne zormus böyle bir durumun icinde kalmak. Caresizlik dizboyu. Deger mi bu duruma düşürmek kendini Allahim.. Nefsime yenik dustum diye bir aciklama

bence bu yaptığından dolayı pişmanlık değil.yakalandıgı için herşeyi gördüğünüz için başına gelecekleri az çok tahmin ettiği için bir duygu sömürüsü...

siz görmeseydiniz onlar buna devam ediceklerdi o zaman ne gözyaşı nede nefis akıllarına gelmeyecek arabada yada başka yerlerde kendi eşlerine karşı ve topluma karşı ahlaksızlığa devam ediceklerdi.

vay be ne kolay ....

bu işler böyle bırak gram müdahale etme o kadın hayatının en büyük dersini almak üzere,hemcinsin diye kesinlikle savunma sadece böyle bir pisliğe giriştiğinde bu ülkede erkeklere hiçbir şey olmayacağını anlat.

hamile eşine acımayan o kadına acır mı hiç hoş kadınında acınacak yeri yok zaten bu olaydan en çok kadın zararlı çıkacak

Herkese gunaydin. Arkadasim gelmis aglamaktan yuzu gozu sismis yalvariyor,yakariyor.. Ne zormus böyle bir durumun icinde kalmak. Caresizlik dizboyu. Deger mi bu duruma düşürmek kendini Allahim.. Nefsime yenik dustum diye bir aciklama

Ben bunun devamının geleceğini düşünüyorum arabanın içinde ortalık yerde yapacak kadar kudurmuş bunlar,
utanmazlar o yüzden .. Ben olsam böyle pislikler için kendimi riske atmaz anında bildirirdim ..
Ayrıca senin eşinin halime iken sana böyle birşey yaptığını düşünsene bu hatanın bir bedeli olmalı bence ..

artık buna ahlaksızlığına bir yenisini eklemek denir.o başlattıysa tecavüz etmedi ya eli ayağı nerdeymiş kadını itseymiş arabadan çıksaymış.kim inanır ki buna bunlar araba o halti edecek kadar azmışlar bunun daha öncesi mutlaka vardır adamın şeyini zorla çıkarıp töbe yarabbi yazmıyayım anlayın artık bu adam pislik ötesi

ay ne biçim insanlar bunlar ikisi de birbirinden rezil. iftira etmeye utanmadığı kadına dokunabiliyor öpebiliyor veya her ne yapıyorsa. hiç edep haya kalmamış

Allah ikisinin de cezasını versin!!

işten çıkarılacaksa ikisi de çıkarılmalı.
birinin birine üstünlüğü yok.

karını/kocanı sabah uğurla işlerine, sen otur iş yerinde çalış saf saf.
kadın/adam gitsin iş arkadaşıyla arabada seks yapsın.

Pacasini kurtarmaya calisiyo tabi pislik

Arkadaslar Allah korusun da esiniz boyle birsey yapmis olsa bilmek ister miydiniz? Evet yada hayir diye yazar misiniz lutfen. Hamilesiniz ve esiniz bunu yapmis bilmek ister miydiniz?

Arkadaslar Allah korusun da esiniz boyle birsey yapmis olsa bilmek ister miydiniz? Evet yada hayir diye yazar misiniz lutfen. Hamilesiniz ve esiniz bunu yapmis bilmek ister miydiniz?
kesinlikle evet bir pislikle bilmeden bir ömür yaşamak Allah muhafaza.

Tabi ki de bilmek isterim. Bilmemek bazen mutluluktur derler ama bunda değil bence.. Aldatma için değil..

İSTERDİM!!

bu kadar net!!

bir yalanın içinde yaşamaktansa, uyanıp yolumu çizmeyi.

Adi alçak insanlar..ar namus kalmamış.Dünyanın çivisi çıktı yeminle..

Ne burnumuzu sokmasi! Is yerinde olacak is mi bilmeden yorum yapmayib!
askeriyede çalışmıyor muydun yanlış mı hatırlıyorum
oralarda iyi bakılmaz böyle şeylere
ne yaptıklarını ben de çok merak ettim
bi de ne cesaret =))

elbette bilmek isterdim cümle aleme rezil ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…