Bu kadarına da pes

söyleseniz de söylemeseniz de elinize bişi geçmez
siz işinize bakın bence boş verin
Allah ıslah etsin
yanlış düşünüyorsunuz iki durumdada eline birşeyler geçecek söylerse ahlaksızlık son bulacak derslerini en ağır şekilde alacaklar ama aileleri mahvolacak herkes her gerçeği kaldıramaz çünkü
Söylemezse görünürde pişman olan bu şahıslar daha dikkatli davranıp fantazilerine gizli gizli devam edecekler masum eşlerde ömür boyu bir yalanı yaşayacaklar

bence hamile kadını bekleyin kaç aylık ne kadar var doğuma???

ya da iş yerine bildirin de kadına söylemesinler bir anlaşma bir şey ayarlayın doğuma kadar olmaz mı ki?

gözünüzle gördüğünüz bir olay var tabiki de bildireceksiniz.
hatta eşlerine bile söylyceksiniz.
ya da empati yapın o insanların eşlerinin yerine koyun kendinizi.
siz bilmek ister miydiniz böyle bir iğrençliği. resmen eşlerini aptal yerine koyuyorlar...

evet ortada bi pislik var bedelini ödemeleri gerekiyor ancak hamile bir eş var
doğmamış bir çocuk var ne bilimm boşansalar durum daha vahim
ay bilemedim çok ortada kaldım

ne bekliyon git bildirsene ya da ver numarayı ben bildireyim yeminle gram vicdan yapmam affetmem ağlıyorsa iki de ben çakardım daha çok ağlardı

Diger iki arkadasla yazili bir belge ile olayi bildirmeye karar verdim. Ben yazili bildirim yaparim gerisi kuruma kalmis. Disarda gorseydim ozelidir diys belki susardim da is ahlaki baska. Hayirlisi olsun bakalim
Hayırlısı olsun
en doğrusunu yaptınız bence de
ayrıca iş gereği zaten gerekliymiş hiç vicdan filan yapmayın yani sonuna kadar haklısınız
sadece inşallah hamile kadın öğrenmez doğuma kadar ...

Nefsine mi yenilmiş. Baya ağır yenilgi bu durum farkında mı acaba? Bekar olsalar hadi ikiside cahillik denir ama evli barklı insanlara asla yakışmaz böyle bir durum. Hatta siz sessizce çıkarın paramı aliyim falan da demiş bu daha da iğrenç. Sanırım bu cümlesinden sonra kararım belli olurdu!

Merak etme kocasi olacak pislik ne yapar eder saklar karisindan zaten bunu

Arkadaşlar erkek eleman geldi ve bayan birden elle tacizde bulununca olay o noktaya kadar uzadi diye bir aciklama yapti. Yapmasaydu o başlattı dedi. Ve arkadaslarina boyle anlatmis ortalik calkalaniyor yani. Bir kalemde kadını nasil da pislik yerine koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…