- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
yanlış düşünüyorsunuz iki durumdada eline birşeyler geçecek söylerse ahlaksızlık son bulacak derslerini en ağır şekilde alacaklar ama aileleri mahvolacak herkes her gerçeği kaldıramaz çünküsöyleseniz de söylemeseniz de elinize bişi geçmez
siz işinize bakın bence boş verin
Allah ıslah etsin
Sabah isle ilgili denetlememiz vardı. Ve tesadufen isyerinden cok samimi bir bayan arkadasimi isyerinden baska bir arkadasla arabada cok igrenc bir pozisyonda yakaladık:-( Adam da kadin da evli ve adamin esi hamile. Bildirsem ikisinin isine de aninda son verilir bu nasil bir igrencliktir ne yapmaliyim bilemedim:-(
bu sefer de siz ben söyledim de işten atıılar diye vicdan yapabilirsinizSoylersem aninda isten atilacaklar
hiç de vicdan azabına gerek yok haketmişler sonuna kadar bence..bu sefer de siz ben söyledim de işten atıılar diye vicdan yapabilirsiniz
bırak kendi pisliğinde kendi boğulsun
ekmek parasını kazansın sonrası onun için allah kerim
yanlış düşünüyorsunuz iki durumdada eline birşeyler geçecek söylerse ahlaksızlık son bulacak derslerini en ağır şekilde alacaklar ama aileleri mahvolacak herkes her gerçeği kaldıramaz çünkü
Söylemezse görünürde pişman olan bu şahıslar daha dikkatli davranıp fantazilerine gizli gizli devam edecekler masum eşlerde ömür boyu bir yalanı yaşayacaklar
kadın ne demiş kaçırmışım ben orayı ?Az önce okudum kadının dediklerini anlaşılan ar damarı çatlamış rezil olmayı hakediyor bence
kadın kendi karar versin boşanıp boşanmamaya bilsin de önce bir..bence...evet ortada bi pislik var bedelini ödemeleri gerekiyor ancak hamile bir eş var
doğmamış bir çocuk var ne bilimm boşansalar durum daha vahim
ay bilemedim çok ortada kaldım
ne bekliyon git bildirsene ya da ver numarayı ben bildireyim yeminle gram vicdan yapmam affetmem ağlıyorsa iki de ben çakardım daha çok ağlardıBana bagli elemanlar oldugu icin ben bunu bildirmezsem ve duyulursa ciddi sorun yasarim. Ve kadin bana ahlak bekcisi misiniz dedi. Utan da istifa et biraz onurlu ol kadin.. Cikaracaksaniz duyurmadan cikarin tazminatimi alayim diyebilen bir pislik. Derdi para nerde onur,namus,rezillik sastim kaldim..
Hayırlısı olsunDiger iki arkadasla yazili bir belge ile olayi bildirmeye karar verdim. Ben yazili bildirim yaparim gerisi kuruma kalmis. Disarda gorseydim ozelidir diys belki susardim da is ahlaki baska. Hayirlisi olsun bakalim
Hayırlısı olsun
en doğrusunu yaptınız bence de
ayrıca iş gereği zaten gerekliymiş hiç vicdan filan yapmayın yani sonuna kadar haklısınız
sadece inşallah hamile kadın öğrenmez doğuma kadar ...
Merak etme kocasi olacak pislik ne yapar eder saklar karisindan zaten bunu
ahlak bekçisimisiniz tazminatımı alayım bari demişkadın ne demiş kaçırmışım ben orayı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?