nasıl yakaladınız ya çok merak ettim hayır yani ne yapıyo olabilirler? öpüşüyolar mıydı?
S
Sizin derdinizi cozemedim artik neyse sorununuz? Uzgunum sevdigim bir arkadasimi coluk cocuk sahibi birini adama igrenc bir sekilde oral yaparken goguslerini acmis o halde gordum ve iki elemanimizda gordu. Yarin isten cikarilacak kendimle mucadele halindeyim. Ve bildirmezsem diger iki arkadassoylerse ben ciddi bir zora girerim. Zil takip oynayim mi tabiki uzgun ve ssinirliyim.
Tabiki bildirim bunun vebali büyük yavrucaga yazik öyle iğrenç bir adama baba diyecek issiz beş kuruş parasız kalsınlarda göreyim iğrenç aşklariniSabah isle ilgili denetlememiz vardı. Ve tesadufen isyerinden cok samimi bir bayan arkadasimi isyerinden baska bir arkadasla arabada cok igrenc bir pozisyonda yakaladık:-( Adam da kadin da evli ve adamin esi hamile. Bildirsem ikisinin isine de aninda son verilir bu nasil bir igrencliktir ne yapmaliyim bilemedim:-(
eşlerine söyleyin ne demek .Başka insanları ilgilendirmez ki bu durum eşleri dahi olsa .Zina yasalarımızda bile suç değil .İşyerinde uygunsuz davranmaktan dolayı dsiplin cezası verilebilir ancak eşlerine rapor etmek çok saçma kusura bakmayın
Herkese gunaydin. Arkadasim gelmis aglamaktan yuzu gozu sismis yalvariyor,yakariyor.. Ne zormus böyle bir durumun icinde kalmak. Caresizlik dizboyu. Deger mi bu duruma düşürmek kendini Allahim.. Nefsime yenik dustum diye bir aciklama
yuh siz ciddi misiniz bu konu için dediniz demi??Daha kötüsü canım söylemeye bile utanıyorum oral s.x yapıyorlarmış..
Bana bagli elemanlar oldugu icin ben bunu bildirmezsem ve duyulursa ciddi sorun yasarim. Ve kadin bana ahlak bekcisi misiniz dedi. Utan da istifa et biraz onurlu ol kadin.. Cikaracaksaniz duyurmadan cikarin tazminatimi alayim diyebilen bir pislik. Derdi para nerde onur,namus,rezillik sastim kaldim..Eş kısmı konusunda kafam karışık benimde ama iş ahlakı konusunda siz haklısınızbarka bir şekilde duyulursa bildirmediğiniz için siz suclanacaksınız eşide hamileymiş ama bilemedim ben haberi olsa bir dert olmasa bir dert
o işimden olcam rezil olcam ağlamasıdır oHerkese gunaydin. Arkadasim gelmis aglamaktan yuzu gozu sismis yalvariyor,yakariyor.. Ne zormus böyle bir durumun icinde kalmak. Caresizlik dizboyu. Deger mi bu duruma düşürmek kendini Allahim.. Nefsime yenik dustum diye bir aciklama
Soylersem aninda isten atilacaklarsöyleseniz de söylemeseniz de elinize bişi geçmez
siz işinize bakın bence boş verin
Allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?