Bu kadarına da pes

seninle beraber gören Diğer arkadaşlar güvenilir mi ? Sonradan biz karışmayız görmedik etmedik deyip seni yanlız bırakmasınlar ?

onun derdi muhalefet olmak çok sever öyle şeyleri tüm konulara girer aksini iddia eder aklınca kabullendirene kadar uğraşır sonuç yine hüsran neyse arkadaşınız için kötü olmuş sanırım onlarda kadrolu çalışıyor bu devirde is kolay bulunmuyor bir çırpıda kaybedecekler ama olsun onlar düşünselerdi Bir şeyi merak ettim onlar sizi gördümü yada görünce nasıl bir tepki verdiler

Yazik gunah ya, hamile kadina ve karnindaki sabiye su yapilir mi? Allah korusun su gebe halimle Ben bile etkilendim, karisini dusunemiyorum bile. Eslere ve isyeri yoneticilerine durumu bildirin derim. Allah islah eylesin, ahlak sukut etmis toplumda, siz bari sukut etmeyin.

Ya ben boyle seyler okuyunca cok morelim bozuluyor. Hic mi allahtan korkulari yok bunlarin. Birinin esi hamil cocugunu tasiyo, ona bakiyor o haliyle yemek camasir. Digerinin esi eve ekmek parasi getiriyor vs. Ya insan dusuncesinden bile utanir bunlar insanliktan cikmis. Artik nedesek bos.

Tabiki bildirim bunun vebali büyük yavrucaga yazik öyle iğrenç bir adama baba diyecek issiz beş kuruş parasız kalsınlarda göreyim iğrenç aşklarini

Valla bişeyler yapılıorsa sonuçlarına katlanılmalı bence. Siz iş çerçevesi dahilinde gerekeni yapın ama özellikşe eşlerini arayıp kocanız / karınız aldatıo demek de olmaz. Onların özel hayatı kendileri çekmeli cezalarını. Ama gereken yerlere bildirip işlerine son verin bence.

Allah korusun sizin eşinizin bir ilişkisi olsa bilmek istemezsiniz sanırım..

kadının doğumunu bekleyin sonra bildirin bence de ...eşlerine ...
ben bilmek isterdim Allah korusun öyle bir şey olsa...

Herkese gunaydin. Arkadasim gelmis aglamaktan yuzu gozu sismis yalvariyor,yakariyor.. Ne zormus böyle bir durumun icinde kalmak. Caresizlik dizboyu. Deger mi bu duruma düşürmek kendini Allahim.. Nefsime yenik dustum diye bir aciklama

Herkese gunaydin. Arkadasim gelmis aglamaktan yuzu gozu sismis yalvariyor,yakariyor.. Ne zormus böyle bir durumun icinde kalmak. Caresizlik dizboyu. Deger mi bu duruma düşürmek kendini Allahim.. Nefsime yenik dustum diye bir aciklama

Yapmadan düsünecekti, duygu sömürüsüyle seni kandiricak aklinca

Eş kısmı konusunda kafam karışık benimde ama iş ahlakı konusunda siz haklısınız başka bir şekilde duyulursa bildirmediğiniz için siz suclanacaksınız eşide hamileymiş ama bilemedim ben haberi olsa bir dert olmasa bir dert

Insan kuruma bile nasil bildirir bu igrencligi ki.. Diğer iki eleman da gördü olayi. Kendime,isime saygimdan saklayamam bunu. Kafam allak bullak oldu bir saattir masamdan kalkamadim

söyleseniz de söylemeseniz de elinize bişi geçmez
siz işinize bakın bence boş verin
Allah ıslah etsin

Bana bagli elemanlar oldugu icin ben bunu bildirmezsem ve duyulursa ciddi sorun yasarim. Ve kadin bana ahlak bekcisi misiniz dedi. Utan da istifa et biraz onurlu ol kadin.. Cikaracaksaniz duyurmadan cikarin tazminatimi alayim diyebilen bir pislik. Derdi para nerde onur,namus,rezillik sastim kaldim..

o işimden olcam rezil olcam ağlamasıdır o
hiç de nefis mefis sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…