Bu kadarına da pes

ben bilmekten ve eşlere söylemekten yanayım ama eşi hamileymiş suçsuz günahsız insana bişey olacak diye korkarım ama işyerimde böyle birşeye şahit olsam, kesinlikle üstlerime söylerim.
orası ekmek kapısı, oynaş yeri değil.
şimdiye kadar ne çektiysem zaten dilimden çektim ama kendi çalıştığım yerde böyle bir çirkinliğe ortak olmak istemem.

Bildirdik yazili olarak. Birinin işine son vermek istemezdim ama hem is ahlakina sigmaz hem de ben de ilk esim tarafindan aldatildigimi duydugumda hamileydim ve bebegimi kaybettim. Simdi ikinci esimle evliyim ve minik bir prensesim var ama olene dek o acimi unutmayacagim. Allah kimseye vermesin.

çok kötü bir sınav çıkmış önünüze

bunu yaşamasaydın bile insan olarak görevin pisleşen bir ortamı temizlemekti zaten..bunun namus bekçiliği ile alakası yok..burdaki insanların yersiz medeniyet altında sapıklıkları meşrulaştırması yeterince iğrenç zaten.

en iyisini yapmışsınız bence vicdanınız rahat olsun.. ahlaklı ve düzgün işsizlerinde önü açılmış oluyor sayenizde.. böyle olayları bildirmezsek eğer namuslu nefsine yenilmeyen insanların kıymetini nasıl anlarız, onlarında hakkında girmiş olurdunuz..

Diger iki arkadasla yazili bir belge ile olayi bildirmeye karar verdim. Ben yazili bildirim yaparim gerisi kuruma kalmis. Disarda gorseydim ozelidir diys belki susardim da is ahlaki baska. Hayirlisi olsun bakalim

çok ama çok iğrenç ...bu kadın çocuklarının yüzüne nasıl bakıyor yada adam karısının yüzüne nasıl bakıyor eve gidince Allahım sen koru ..evlatlarının ,, ellerindeki işinin kıymetini bilmiyorlar siz farketmeseniz bu şekilde bunlar devam edecekti ders almaları gerektiğini düşünüyorum ayrıca bende kandırılmak istemezdim bilmek isterdim ..ama kadının eşide öğrenirse ve durum tehlikeli boyutlara gelirse Allah korusun bence sebebi bildirmeden istifalarını versinler

İş yerinde size bağlı olarak çalışan insanlar, dolayısıyla siz de hesap vermek zorundasınız üslerinize üstelik iki kişi daha görmüş. Doğrusunu yapmışsınız, olay iş alanı içinde. Ancak kadının da adamın da yüzsüzlüğü inanılır gibi değil, ağzım açık kaldı okurken. Elimde olmadan adamın hamile eşi çıkmıyor aklımdan, mutlaka duyacak bir şekilde, tarifsiz bir üzüntü. Sizin de yaşadıklarınız çok zor, şükür ki yoluna girmiş hayatınız.

Arkadaslar Allah korusun da esiniz boyle birsey yapmis olsa bilmek ister miydiniz? Evet yada hayir diye yazar misiniz lutfen. Hamilesiniz ve esiniz bunu yapmis bilmek ister miydiniz?

Canim seninle beraber görenler erkekmi bayanmi sen çok dikkat et kendine artık iki düşman kazandın hersey beklenir onlardan sana zarar vermesinler birde kadrolu biri işten çıkartilinca ne tazminatı ilkkez duydum

facede butun anneler burada forumunda da aynı konu vardı :) o sen mısın cnm?yoksa dejavu mu :)

ben kesınlıkle soylerdım.ama hamıle olunca 2 kere dusunurum..sonucta hamıle o stresle cocuguna bsy olur falan.bılemedım

bilemedim valla çok zor bir karar..biri böyle birşey görse bana söylemezse üzülürüm..ama aile yıkılabilir oda kötü..ama göz göre göre aldatıldığını bilmek...keşke hiç şahit olmasaydın...çok zor bir karar...

İkisinin de yüzsüzlüğü on numara yalnıziyi yalan söylüyor adam ama kısmen çünki daha öncede birlikte olmasalar bu denli rahat olmazlardı bir birine muhtemelen dediği doğru iki dk şurada yapalım haline düşmüşler evli çiftler hadi erkekler ok adiler de biz bayanlar da da bi sorun var çok duymaya başladım evli kadınları artık eskiden böyle değildi galiba

ve evet öğrenmek isterdim nasıl bir pislikle hayatımı birleştirdiğimi

kesinlikle evet diyorumm..kim bilmek istemez kii??? öyle bi adamdan ne baba olur ne koca rezillikkkkkkkk

ne bekliyon git bildirsene ya da ver numarayı ben bildireyim yeminle gram vicdan yapmam affetmem ağlıyorsa iki de ben çakardım daha çok ağlardı
sakin ol şampiyon.
Tokadı yicek zaten. Meral etme canım.
Bu arada,
birileride ahlak bekçisi misiniz yazmış. Elemanlar public sex yapsın, üstelik işyerinde. Kimse sesini çıkarmasın . oldu başka
Bazı bayanların gözünde,
Red line Sokağı da susam Sokağı gibi bir yer anlaşılan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…