Bildirdik yazili olarak. Birinin işine son vermek istemezdim ama hem is ahlakina sigmaz hem de ben de ilk esim tarafindan aldatildigimi duydugumda hamileydim ve bebegimi kaybettim. Simdi ikinci esimle evliyim ve minik bir prensesim var ama olene dek o acimi unutmayacagim. Allah kimseye vermesin.
askeriyede çalışmıyor muydun yanlış mı hatırlıyorum
oralarda iyi bakılmaz böyle şeylere
ne yaptıklarını ben de çok merak ettim
bi de ne cesaret =))
bunu yaşamasaydın bile insan olarak görevin pisleşen bir ortamı temizlemekti zaten..bunun namus bekçiliği ile alakası yok..burdaki insanların yersiz medeniyet altında sapıklıkları meşrulaştırması yeterince iğrenç zaten.Bildirdik yazili olarak. Birinin işine son vermek istemezdim ama hem is ahlakina sigmaz hem de ben de ilk esim tarafindan aldatildigimi duydugumda hamileydim ve bebegimi kaybettim. Simdi ikinci esimle evliyim ve minik bir prensesim var ama olene dek o acimi unutmayacagim. Allah kimseye vermesin.
gerçekten mioral seks yapıyorlarmış.
Bildirdik yazili olarak. Birinin işine son vermek istemezdim ama hem is ahlakina sigmaz hem de ben de ilk esim tarafindan aldatildigimi duydugumda hamileydim ve bebegimi kaybettim. Simdi ikinci esimle evliyim ve minik bir prensesim var ama olene dek o acimi unutmayacagim. Allah kimseye vermesin.
Diger iki arkadasla yazili bir belge ile olayi bildirmeye karar verdim. Ben yazili bildirim yaparim gerisi kuruma kalmis. Disarda gorseydim ozelidir diys belki susardim da is ahlaki baska. Hayirlisi olsun bakalim
Görmedim duymadım bilmiyorum!sen bence işine bak boşver bildiren çıkar elbet
Arkadaslar Allah korusun da esiniz boyle birsey yapmis olsa bilmek ister miydiniz? Evet yada hayir diye yazar misiniz lutfen. Hamilesiniz ve esiniz bunu yapmis bilmek ister miydiniz?
Arkadaslar Allah korusun da esiniz boyle birsey yapmis olsa bilmek ister miydiniz? Evet yada hayir diye yazar misiniz lutfen. Hamilesiniz ve esiniz bunu yapmis bilmek ister miydiniz?
Sabah isle ilgili denetlememiz vardı. Ve tesadufen isyerinden cok samimi bir bayan arkadasimi isyerinden baska bir arkadasla arabada cok igrenc bir pozisyonda yakaladık:-( Adam da kadin da evli ve adamin esi hamile. Bildirsem ikisinin isine de aninda son verilir bu nasil bir igrencliktir ne yapmaliyim bilemedim:-(
Sabah isle ilgili denetlememiz vardı. Ve tesadufen isyerinden cok samimi bir bayan arkadasimi isyerinden baska bir arkadasla arabada cok igrenc bir pozisyonda yakaladık:-( Adam da kadin da evli ve adamin esi hamile. Bildirsem ikisinin isine de aninda son verilir bu nasil bir igrencliktir ne yapmaliyim bilemedim:-(
sakin ol şampiyon.ne bekliyon git bildirsene ya da ver numarayı ben bildireyim yeminle gram vicdan yapmam affetmem ağlıyorsa iki de ben çakardım daha çok ağlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?