o dediğin public sex ne oluyor merakımı mahzur görsakin ol şampiyon.
Tokadı yicek zaten. Meral etme canım.
Bu arada,
birileride ahlak bekçisi misiniz yazmış. Elemanlar public sex yapsın, üstelik işyerinde. Kimse sesini çıkarmasın . oldu başka
Bazı bayanların gözünde,
Red line Sokağı da susam Sokağı gibi bir yer anlaşılan....
Bir nevi fantazi oluyor, canım.o dediğin public sex ne oluyor merakımı mahzur gör
ben de öyle düşünüyordum canım ama olayın iş yerine dahil olan bir sahada gerçekleşmiş olması işin rengini biraz değiştirdi galiba. hem de denetim yapılacak olan bir sahada. yoksa herkesin özel hayatı kendini bağlar. bu konuda müdahaleyi ben de hiç doğru bulmuyorum.Aldatmadıklarını iddia ettiğimi sanmıyorum. Bunun sadece o iki insanı ve eşleni ilgilendirdiğini söylüyorum. Aynı fikirde olmamız gerekmez.
Bir nevi fantazi oluyor, canım.
Ortalık yerde. Herkesin önünde, vur patlasın çal oynasın. Sokak arası kına diyim işte.
Yalnız yazdıktan sonra, susam Sokağı müziği dilime yapıştı. Bütün gün çıkmaz şimdi. Offff
Kardeşlik sevgi oyun eğlence, ooooooo
Susam sokağııııııı
Ben bildirecegim bu da benim fikrim. Oral birseyi degistirmiyor ayrica onu yasarken gordugumuz icin yazdim.
edebisin benden sertsin uuv çok cool oldu yeminlensakin ol şampiyon.
Tokadı yicek zaten. Meral etme canım.
Bu arada,
birileride ahlak bekçisi misiniz yazmış. Elemanlar public sex yapsın, üstelik işyerinde. Kimse sesini çıkarmasın . oldu başka
Bazı bayanların gözünde,
Red line Sokağı da susam Sokağı gibi bir yer anlaşılan....
He düştü jeton anacım cahil kalmışız :) Bak benim de dilime doladın şimdi ya
Publicli günler olsun o bay bayana ne diyelim artık
Yok bacım, senin yanında benim sertliğim, kürdan kadar kalır.edebisin benden sertsin uuv çok cool oldu yeminlen
geyikte 3+1 dairem var beklerimYok bacım, senin yanında benim sertliğim, kürdan kadar kalır.
Ohoooooo Susam Sokağııııııı
Neyse geyiği çevirdim bayaa
anaaaaam bak şimdi işe aman de bacımnur hangi şehirdesin canım? benim kocamında nur diye bi arkadaşı var iş yerinde yoksa o ben miyim kız.. 35 yazıyo izmirdesin demi ? paranoya yaptım bak şimdi.
Böyle cahilliğe can kurban.
Hadi hep birlikte, ohoooooo Susam Sokağııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?