Bu kadarına da pes

o dediğin public sex ne oluyor merakımı mahzur gör

vay arkadaş ne cesaret arabanın içinde yapıyolar bide. Allahım böyle insanları uzak etsin.
sizin gördüğünüzü gördüler mi ?

o dediğin public sex ne oluyor merakımı mahzur gör
Bir nevi fantazi oluyor, canım.
Ortalık yerde. Herkesin önünde, vur patlasın çal oynasın. Sokak arası kına diyim işte.
Yalnız yazdıktan sonra, susam Sokağı müziği dilime yapıştı. Bütün gün çıkmaz şimdi. Offff
Kardeşlik sevgi oyun eğlence, ooooooo
Susam sokağııııııı

Aldatmadıklarını iddia ettiğimi sanmıyorum. Bunun sadece o iki insanı ve eşleni ilgilendirdiğini söylüyorum. Aynı fikirde olmamız gerekmez.
ben de öyle düşünüyordum canım ama olayın iş yerine dahil olan bir sahada gerçekleşmiş olması işin rengini biraz değiştirdi galiba. hem de denetim yapılacak olan bir sahada. yoksa herkesin özel hayatı kendini bağlar. bu konuda müdahaleyi ben de hiç doğru bulmuyorum.

He düştü jeton anacım cahil kalmışız :) Bak benim de dilime doladın şimdi ya

Publicli günler olsun o bay bayana ne diyelim artık

nur hangi şehirdesin canım? benim kocamında nur diye bi arkadaşı var iş yerinde yoksa o ben miyim kız.. 35 yazıyo izmirdesin demi ? paranoya yaptım bak şimdi.

edebisin benden sertsin uuv çok cool oldu yeminlen

bir denetlemeden bahsetmişsiniz? denetlediğiniz işyerinden mi bu arkadaşlar, yoksa sizi denetlemeye gönderen iş yerinden mi? ne alakası var diye bilirsiniz. eğer sizi denetlemeye gönderen yerden iseler ivedilikle bunu bildirmenizi tavsiye ederim nehayetinde siz bir takım işi yapıyorsunuz ve bu tür durumlar sizi de madur edebilir, sizin görüp söylemediğiniz bu mevzuu ileride başkaları tarafından açığa vurulursa ve sizinde bu saçmalığı bilipte söylemediğiniz düşünülürse sizinle ilgilide yanlış anlamalar olabilir. bu nedenlerdir ki bir an evvel bildirin üstlerinize, iş yerinize. denetlemeye gittiğiniz yerden birileri ise de zaten siz şirketinize bildirirseniz şirketiniz sizin adınıza diğer taraf ile görüşüp gerekeni yapacaktır, yani herhalükarda siz bunu üstlerinize bildirin. saygılar...

vuuuuuu çok pis bir durum içinde olmak istemezdim hani derler ya iki ucu kakalı değnek aynen o durum

İkisinin de ar damarı çatlamış.
Allah belalarını versin.
Bildirmekle en doğrusunu yaptınız.Evet,kadın hamile ama bilmeye hakkı var.
Rabbim o masumu da kadını da kurtarsın o pislikten.

Konu açıldığından beri takip ediyorum ve inanamıyorum yok bır anlık nefsine yenilmiş bilmem ne... Bir kere onlar onceden de yenilmişler demek ki aracın icinde birden bu kadar yakınlasabildiklerine göre. Sanki anlık bir öpüsme olmus da nefsimize yenildik diyor. Ay cok korkunc. Aldatan insanları kınamamaya calısırım yargılamam cunku insan baskasına asık olabılır bu cok normal ama bu ask degil bu resmen igrenclik toplum icinde is yerinde hem de bunu yapacak kadar... Bu azgınlık yani. Evli bir insanın baska biriyle cinsellik yasaması azgınlıktır, hayvanlıktır. Yok ahlak bekçisi misin bilmem ne... Ay tövbe tövbe cok sınır bozucu bir durum. Biri tazminat pesinde biri digerini suçluyor. Oldu olacak bana tecavüz etti diyecek ikisi de. Ne kadar utanmazlar yaptıysan arkasında dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…