Bu kadarına da pes

Okuyun anlattim arabada is yerinde nasil oldugunu on kez yazamam ayni seyi.
Sizle polemige girmiyorum algilayabiliyorsaniz gerekli aciklamayi yaptim.Size dogal geliyorsa sizin calisanlariniz denetleme sahasibda oral seks yaparlarsa siz ahlak bekcisi degilim deyip gecin. Ama ne yapacagima ben karar veririm. Elemanim bunu yapamaz yaparsa da isini kaybeder o kadar

ikisi de pisliğin önde gideniymiş ama karışmayın ne halleri varsa görsünler

sonra siz iftira atıyormuş pozisyonunu da düşebilirsiniz.

araba konusunu aciklamis konu sahibi daha onceki yorumlarda. Sirketin dizaynini yaptigi otobus, ve o otobusu de denetliyiciler o gun denetliyecekmis. Yani o otobus mu neyse artik isyeri olmus oluyor. Muhtemelen kontrole gidince bastilar bu ikiligi.

Teşekkür ediyorum açıklamanız için. Şirketin dizaynını yaptığı otobüs-kamu- iş yeri bağdaştırmasını hala yapamadım ama yine de teşekkür ederim.

Aldatmadıklarını iddia ettiğimi sanmıyorum. Bunun sadece o iki insanı ve eşleni ilgilendirdiğini söylüyorum. Aynı fikirde olmamız gerekmez.

Teşekkür ediyorum açıklamanız için. Şirketin dizaynını yaptığı otobüs-kamu- iş yeri bağdaştırmasını hala yapamadım ama yine de teşekkür ederim.
Size isterseniz is adresi yazayim bir de siz denetleyin! Allahim ya.

Siz bu konuyu paylaşırken okunsun ve geçilsin diye açsaydınız Bir Derdim Var başlığında olmazdı değil mi? Şunu yazmanın anlamı nedir yani?
Ama ne yapacagima ben karar veririm.

Demek ki fikir ve görüş almak istiyorsunuz, anı paylaşmak değil.

Benim denetleme yaptığım sahada oral(olması neyi değiştirirse artık) seks yaparlarsa kendim belli yaptırımlar uygulayabilirim ama üstlerime bildirmem. Bu da benim fikrim.

4857 sayılı iş kanunu md 2 fıkra 3: "işyeri, işyerine bağlı yerler eklentiler ve araçlar ile oluşturulan iş organizasyonu kapsamında bir bütündür" :)

yani aciklamasina gore orasi isyerine aitmis. Ve o araca o gun denetleyeciler gelip bakicakmis. Denetleyiciler zaten bu ortami gorse sirket icin kotu olurdu diyor.

yani aciklamasina gore orasi isyerine aitmis. Ve o araca o gun denetleyeciler gelip bakicakmis. Denetleyiciler zaten bu ortami gorse sirket icin kotu olurdu diyor.

Denetleme sahasında olan otobüs, ve otobüse yakın bir işyeri aracında olmuş şeklinde anladım ben. Çünkü o denetleme sahasına yakın işyeri aracı yazıyor. Otobüste olduklarını düşünmüyorum. Yalnız konu sahibi çok sinirli olduğu için ne şekilde cevap verir bilemiyorum.

[QUOasik, post: 37626234, member: 245458"]Siz bu konuyu paylaşırken okunsun ve geçilsin diye açsaydınız Bir Derdim Var başlığında olmazdı değil mi? Şunu yazmanın anlamı nedir yani?
Ama ne yapacagima ben karar veririm.

Demek ki fikir ve görüş almak istiyorsunuz, anı paylaşmak değil.

Benim denetleme yaptığım sahada oral(olması neyi değiştirirse artık) seks yaparlarsa kendim belli yaptırımlar uygulayabilirim ama üstlerime bildirmem. Bu da benim fikrim.
[/QUOTE]
Ben bildirecegim bu da benim fikrim. Oral birseyi degistirmiyor ayrica onu yasarken gordugumuz icin yazdim.

Sizden baskalarının görmesi de iyi allahtan iftira atıyor falan dıye ıtıraz ederlerse baska şahitler de var

Bilmiyorum artik. Oyle bir durumda olmayi istemezdim ama.

Ben bildirecegim bu da benim fikrim. Oral birseyi degistirmiyor ayrica onu yasarken gordugumuz icin yazdim.[/QUOTE]

Kesinlikle bildirmelisiniz bence

Azıcık cesaretli olup onlarında sizi gorucegi bir durum yaratsaydiniz iste o zaman korkuları daha çok olurdu hem is hem es ve her konuda

S
Sizin derdinizi cozemedim artik neyse sorununuz? Uzgunum sevdigim bir arkadasimi coluk cocuk sahibi birini adama igrenc bir sekilde oral yaparken goguslerini acmis o halde gordum ve iki elemanimizda gordu. Yarin isten cikarilacak kendimle mucadele halindeyim. Ve bildirmezsem diger iki arkadassoylerse ben ciddi bir zora girerim. Zil takip oynayim mi tabiki uzgun ve ssinirliyim.

kimsyi ilgilendirmez kısmına katılıyorum , fakat "esleri " konusunda sizinle aynı fikirde degilim.

4857 sayılı iş kanunu md 2 fıkra 3: "işyeri, işyerine bağlı yerler eklentiler ve araçlar ile oluşturulan iş organizasyonu kapsamında bir bütündür" :)

Çok hoşsunuz, yalnız yazdığınız madde hiçbir şey ifade etmiyor, ekstra ve cezai durumlarda farklı yaptırımlar uygulanıyor.

Buyrun okuyun:

http://www.bianet.org/bianet/hukuk/144308-is-hukuku-acisindan-isyeri-asklari

Ben bu kısmı tartışmıyorum aslında ama bilgi olsun diye koydum bu linki.

Yani yasal yaptırımı olmaz demedim, kamunun yaptırdğı otobüs iç dizaynını denetlemeye gidenlerin yine yakınlardaki kamu aracında gördüğü olayla tanımı bağdaştıramadım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…