Bizi gorduler. Yuzlerce msj atti bana sonrsdindaAzıcık cesaretli olup onlarında sizi gorucegi bir durum yaratsaydiniz iste o zaman korkuları daha çok olurdu hem is hem es ve her konuda
S
Sizin derdinizi cozemedim artik neyse sorununuz? Uzgunum sevdigim bir arkadasimi coluk cocuk sahibi birini adama igrenc bir sekilde oral yaparken goguslerini acmis o halde gordum ve iki elemanimizda gordu. Yarin isten cikarilacak kendimle mucadele halindeyim. Ve bildirmezsem diger iki arkadassoylerse ben ciddi bir zora girerim. Zil takip oynayim mi tabiki uzgun ve ssinirliyim.
Hanfendi sorun is saatleri ve is ortaminda o olayin yssanmasi. Benim gormem yeter. Bilmem anlatabilim mi? Nerdeyse suclu ben olacagim gorduk diye?Çok hoşsunuz, yalnız yazdığınız madde hiçbir şey ifade etmiyor, ekstra ve cezai durumlarda farklı yaptırımlar uygulanıyor.
Buyrun okuyun:
http://www.bianet.org/bianet/hukuk/144308-is-hukuku-acisindan-isyeri-asklari
Ben bu kısmı tartışmıyorum aslında ama bilgi olsun diye koydum bu linki.
Yani yasal yaptırımı olmaz demedim, kamunun yaptırdğı otobüs iç dizaynını denetlemeye gidenlerin yine yakınlardaki kamu aracında gördüğü olayla tanımı bağdaştıramadım dedim.
nur35nur .!.:Bizi gorduler. Yuzlerce msj atti bana sonrsdinda
Ne yazmis?Bizi gorduler. Yuzlerce msj atti bana sonrsdinda
Agresif cevaplarim sadece size hanimefendi. Ahlak bekciligi diyerek olaya girdiniz ve surekli benim hatami bulmaya calismalar falan.. zaten iddia edecek durumunuz yok orda miydiniz?? Neyse susayim[/QUOTE]B
[QUOTEalasik, post: 37626428, member: 245458"]Olaya sinirlenmeniz normal de yorumlara çok agresif cevaplar verme sebebinizi anlayamadım. Üzüntünüz biraz kişisel biraz işinizle alakalı, haklısınız yalnız ben kendim olsam ne yapardım onu yazdım. Herhangi bir şekilde işyerinde sevişmediklerini ya da işyerinde sevişmelerinin normal olduğunu iddia etmiyorum.
Ben susmam tatlim. Kesin kararliyim yarin bildirecegim olanlari. Savunmalarini isteyecekler ve islerine son verilecek.Böyle haltlar yiyenler bedelini ödesinler ki cümle aleme ders olsun!!! Iyi ne güzel herkes gözünü kapatsin bisey demesin ve böylece onlara zemin hazirlayalim ve destek olalim hatta yaptiklari igrencliklerde!!! Zaten herkesin susmasindan bu durumlara gelmedi mi insanlar
Agresif cevaplarim sadece size hanimefendi. Ahlak bekciligi diyerek olaya girdiniz ve surekli benim hatami bulmaya calismalar falan.. zaten iddia edecek durumunuz yok orda miydiniz?? Neyse susayim
Ehhhh iyi o zaman sen aldatılırsan sana kimse söylemesin!eşlerine söyleyin ne demek .Başka insanları ilgilendirmez ki bu durum eşleri dahi olsa .Zina yasalarımızda bile suç değil .İşyerinde uygunsuz davranmaktan dolayı dsiplin cezası verilebilir ancak eşlerine rapor etmek çok saçma kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?