Bu kadarına da pes

Olaya sinirlenmeniz normal de yorumlara çok agresif cevaplar verme sebebinizi anlayamadım. Üzüntünüz biraz kişisel biraz işinizle alakalı, haklısınız yalnız ben kendim olsam ne yapardım onu yazdım. Herhangi bir şekilde işyerinde sevişmediklerini ya da işyerinde sevişmelerinin normal olduğunu iddia etmiyorum.

Hanfendi sorun is saatleri ve is ortaminda o olayin yssanmasi. Benim gormem yeter. Bilmem anlatabilim mi? Nerdeyse suclu ben olacagim gorduk diye?

B
[QUOTEalasik, post: 37626428, member: 245458"]Olaya sinirlenmeniz normal de yorumlara çok agresif cevaplar verme sebebinizi anlayamadım. Üzüntünüz biraz kişisel biraz işinizle alakalı, haklısınız yalnız ben kendim olsam ne yapardım onu yazdım. Herhangi bir şekilde işyerinde sevişmediklerini ya da işyerinde sevişmelerinin normal olduğunu iddia etmiyorum.[/QUOTE]
Agresif cevaplarim sadece size hanimefendi. Ahlak bekciligi diyerek olaya girdiniz ve surekli benim hatami bulmaya calismalar falan.. zaten iddia edecek durumunuz yok orda miydiniz?? Neyse susayim

Insanlarda ne cesaret var yaaa, bari gizli biyerde, yakalanmiycak bi yerde yapin, iyyyy gözümde canlandi... Fantazileri baya genismis... Eslerini gectim cocuklarinin yüzlerine nasil bakiyor bu insanlar... Bence herkes bilsin, onlar yapmaya utanmiyor insanlarin ögrenmeside sorun olmamali o zaman... Özel hayatta hikaye, özelligimi kalmis, ikiside evli, coluk cocuk sahibi, üstüne kamuya acik sekilde yasiyorlar tövbe estafrullah...

Agresif cevaplarim sadece size hanimefendi. Ahlak bekciligi diyerek olaya girdiniz ve surekli benim hatami bulmaya calismalar falan.. zaten iddia edecek durumunuz yok orda miydiniz?? Neyse susayim[/QUOTE]

Bakın bu başlıkta agresiflik nedeniyle yine itham edildiğinizi ikimiz de biliyoruz, ispat edilebilir bir şeyi neden yazıyorsunuz diyeceğim ama yine sinirleneceksiniz. Soru sormakla hata aramak başka şeylerdir ama siz bu şekilde davranınca hata bulmuşum gibi gözüküyor, halbuki hata falan yok.

Umarım yetkili olarak en az zararı göreceğiniz şekilde çözülür olay, başka da bir şey demek istemiyorum.

Mesai saatinde işyerinde bunu yapıyorlarsa zaten sonuclarını göze almışlar demektir...

Reactions: anu
Ben susmam tatlim. Kesin kararliyim yarin bildirecegim olanlari. Savunmalarini isteyecekler ve islerine son verilecek.

Agresif cevaplarim sadece size hanimefendi. Ahlak bekciligi diyerek olaya girdiniz ve surekli benim hatami bulmaya calismalar falan.. zaten iddia edecek durumunuz yok orda miydiniz?? Neyse susayim

Bakın bu başlıkta agresiflik nedeniyle yine itham edildiğinizi ikimiz de biliyoruz, ispat edilebilir bir şeyi neden yazıyorsunuz diyeceğim ama yine sinirleneceksiniz. Soru sormakla hata aramak başka şeylerdir ama siz bu şekilde davranınca hata bulmuşum gibi gözüküyor, halbuki hata falan yok.

Umarım yetkili olarak en az zararı göreceğiniz şekilde çözülür olay, başka da bir şey demek istemiyorum.
[/QUOTE]
Teşekkürler yorumlariniza. Sonuc belli. Yarin gerekli yere bildirip isten atilmalarini saglayacagim. Saygilar

nasıl bir gözü dönmüşlük veya adrenalin tutkusu veya arsızlık bilemedim
bunu kamuya açık alanı geçtim işyeri çerçevesinde yapan zaten sonuçlarını göze alır heralde
sizin de görevinizin sorumlulukları var yapacak bişey yok
insanların tercihleri hakkında fikir yürütmek zor zaten ama bunlarda ki gözü dönmülüğü aklım mantığım almadı pesss
ne hale geldik

eşlerine söylemene lüzum yok bence. o kadar pislik insanlar senin üzerinede sıçrarlar öyle bir durumda. inan sonra sen kötü olursun. iş yerine bildirdiğinizde eşleride öğrenecektir büyük ihtimalle.

yerinizde olsam bi tanesini bi kenara çekip gördüklerimi hiç kibarlaştırmadan yüzüne vurur "bir daha o kişi ile iş yeri kurallarına aykırı bir durumda yakalarsam amirimizin de her detaydan haberi olacak iş yerinde ayağını denk al" derim bir daha da ikisi ile iş dışı tek kelime etmem sanırım.. o da bi zahmet sevgilisine aktarır bunları zaten.. eşlere söylemem mümkün değil isterim bilsinler ama içten yapamam çekinirim..

Şoktayım okuduklarıma inanamıyorum, bunlar gerçek mi? Allahım koru bizi bu çirkinliklerdenİş yerinde , evli, hamile eş, arabada, aman Allahım şeytana uydurma ayağımızı kaydırma, kınamıyorum kesinlikle sadece kızıyorum ama midem bulandı resmen İğrenç ötesi.

Ehhhh iyi o zaman sen aldatılırsan sana kimse söylemesin!
Nasılsa, yasa da suç değil. Hem eş olarak, aldatılmış olmak, seni de ilgilendirmiyormuş, nasılsa. Herkeste bilsin... Bir sen bana, sana yalan söylendiğini bilme.

Mesela hamile ol, eşini iş yerinde ziyarete git.
Arkandan
"ahhh canım iyi de bir hanıma benziyor, çok da tatlı ama bahtsızmış be".
Göbeği kadar boynuzu olmuş, Yazık be!"
Ama neylersin ki yasada bile suç değil. Kocasının hem eşiyle hemde önüne gelenle yapmasından, eşine ne.
Zaten onu ne ilgilendirir ki. Desinler...

aldatmis olmalari sadece benim kisisel tavrimi degistirebilir, isle herhangi bir alakasi yok diye dusunuyorum,
kimsenin ozel hayatina da burnumu sokmazdim.

ancak birbiriyle evli bir cift bile olsalar mesai saatlerinde is yerinde ozel hayatlarini yasamaya kalkisiyorlarsa onlar uzerinde yaptirimim olurdu,
her ne yasayacaklarsa gitsin kendi evlerinde yapsinlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…