- Konu Sahibi banabenigeriver
Çünkü bana evi var denildi ve yalan çıktı bu evden çık dedikleri an yasal olarak bütün hakkımı ararım o sözler yalan olmaktan çıkar mahkemelerde uğraşırlar.
Hangi çok mantıklı gerekçe ile hangi yasal hakkını arayacaksın asdfgh
Evi var demişler yokmuş. Ee? Ne yapsın hakim, sen ağlarken peçete uzatıp teselli mi etsin?
Neyse daha fazla polemiğe giremem gözardı ediyorum takılın siz benim hayallerimle oynandı ne istediğim gibi düğünüm oldu ne eşyam çok birşey beklememiştim herkesi Allah'a havale ediyorum eden buluyor şükür kayınpederim evi ayırdı![]()
Hayallerini başkalarının sözlerine bağlamasaydın o zaman. Kendin çalışıp gerçekleştirmeye uğraşsaydın.
Ne kadar kolay ya başkalarından ev, eşya beklemek, "hayallerimi gerçekleştir" demek.
Bunu beklediğin adam da asgari ücretli. Asgari ücretin kaç para olduğunu mu bilmiyorsun yoksa "her şeyin en iyisi"nin ne olduğunu mu?
Sanırsın Emir Sarrafoğlu sandığı adam Feriha'nın kardeşi çıkmış.
Adamın maddi durumu belli, ailesinin maddi durumu belli. Asgari ücret kazanmak da ayıp değil ama hayatında 10 lira kazanmamış insanın hayallerini başkalarının parası üzerine kurması ayıp.
Hiç baktın mı yaşadığın yerde ev kiraları ne kadar, kaçına gücün yetiyor?
Ne kadar rahat küçümsüyorsun inanılır gibi değil gerçekten.
İnsanların mutsuzluğundan keyif alıyorsun bir de. Sebep de kınadaki kuruyemişin parasını ödemiş olmak

Sorsak "hep iyi niyetimden kaybediyorum cınımm"