- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee siz 25 yıl kullanmişsiniz zaten, bundan sonra da o bebiş kullanıverseydi. ne olurdu değiştirseydinizAy benim kuzenimin karısı da senin ismini çok beğeniyorum bebeğime koyayım sen ismini değiştir demişti bana ben de saf gibi şaka sandım devam ettirdimkskdkdl sonra ifadesiz bi şekilde ciddiyim dedim bana. Kuzenime de ne olur ismini değişirse demiş 25 yıllık ismimdi o vakitler ... Yani böyle manyak çok biri de size rastgelmiş
Huzurla mutlulukla gelsin bebişiniz boşverin bu tarz insanları kaale almaya değmezler inanın
Şu dönemde iyi cesaret Ensar koymanız. Ben de severdim o ismi, olumsuz koşullandım vakfından dolayı.Eşimin yakın iki arkadaşının eşleriyle yakın zamanda doğum yaptık. İsimler Eyüp Ensar- Yiğit Ensar- Ensar oldubir araya geldiğimizde Ensarcıklar diye seviyoruz bence çok şeker
![]()
Fol*hol yok yumurta yok..
Aaaa manyakkk ayolllll aaaaaMerhaba arkadaslar,
Ben 4 bucuk aylik hamileyim.. kiz'mi erkek'mi bilemiyoruz.. ablamin gelini yani yigenimin esi'de dogum yapacak 3 hafta kaldi, oglu olacak her neyse kiz erkek farketmez..
Neyse biz bundan 2 ay oncesi esimle isimlere karar verdik yani kiz olursa su olsun erkek su olsun diye..
Hatta yigenimede sordum ne dusunuyorsunuz isim olarak diye soylemedi kararsisiz dedi..
Dun tesadufen gorustuk.. Gorusmez olaydim..esi konuyu tabi bebekten acinca haliyle isim konusunuda acti.. ve ne koymayi dusunuyorsunuz dedi.. bende erkek olursa "xhan" kiz olursa "y" seklinde.. bir baktim yigenimin esi bir durakladi ve tuhaflasmaya basladi.. ama dedi bir aylar oncesi ogluma "x" isim dusunuyorduk hatta odasini bile hazirladim demezmi.. bende dedimki olabilir bizde kararlastirdik ama bizimkisi "x +han" eklemesi var dedim.. sonucta isimler tek kisilik degilki dedim.. o zaman bende senin cocuguna komple ismiyle degilde sadece "han" eklemesiyle seslenirim demezmi.. sen bilirsin dedim.. bu aldi elinde telefonu mesaj ustune mesaj birilerine.. yigenime surekli hadi gidelim hadi gidelim sinirinden fesatligindan.. ortada hol yok yumurta yok..
Aksam eve gitmisler yigenime demiski tezyen bana bunu bunu soyledi cok uzuldum.. oturmus bir guzelde aglamis.. yigenim esime bir suru mesaj atti iste esim agladi bilmem ne.. derken esimi engellediler her yerden.. dusman bildiginiz.. biz ayip ediyormusuz.. hem yuzume guldu aksam hemde eve gidince arkamdan atip tutmus.. birde cok uzulmus hanimefendi sanki biz hamile degiliz.. hormonlar bir ona ozel..
Zaten sorunlu bir insan kendisi.. ablamin kizina iftira atmalar, esinin telefonunu alip gorumcesine hakaret yagdirmalar..
Ne diyeyim Insallah beddua etmez banada dogmamis bebegimede.. Maalesef boyle insanlarda varmis.. siz ne dusunurdunuz ?? inanin mesjaj atip birsey bile soylemedim seviyesine dusmemek icin.. ne hali varsa gorsun..
isim Efehan :) oda EfeymisNe kadar cocukca bir hareket. Anlam veremedim.
Bosverin, en iyisi fazla muhatab olmamak.
Bu arada isim nedir?
Evet erken yasta evlendiler zaten biri 23 digeri 22Çoluk çocukla muhatap olmazsınız artık isabet olmuş, evlenmişler ama büyüyememişler. Liseden hemen sonra evlenip çocuk mu yaptılar anlamadım:)
biz yurtdisindayiz ve burada bazi yasaklar kalkiyor.. sosyal mesafeyi korudukyeğeninizde de kabaht var. hadi kadın doğurdu doğuracak canı burnunda, yeğeninizde de mi mantık kalmamış.
bence engellemeleri isabet. bu vesile ile hayatınızdan çıkarın tamamen.
asıl soru, hamilesiniz ve tesadüfen bu corona döneminde nasıl insanlarla bir araya geliyorsunuz ?
herhalde küçük bir yerdesiniz ki sokağa çıkma yasağınız yoktu.