• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadarinada pes ?!

Ben sadece x kısmına takıldım bizde mi o ismi koymayalım neden sakladınız ki :KK48: Konu meclisten dışarı ama Ben akrabada ki isim konusunu anlamıyorum ya soyadı aynı olmayacaksa bırakın herkes çocuğuna istediği ismi koysun :KK49:

Bu arada gelininize ve yeğeninize gelince sanırım kendileri büyümemişken ebeveyn :işsiz:olacaklar
koyabilirsiniz sizde benim icin no problem ;) Efehan oda Efe dusunmus ortaligi karistirdilar bir isim icin

Biliyorumm o yüzden mesajlarına da baktım işe gittiğini korktuğunu gelince kıyafetlerini hemen çıkarıp ellerini hemen yıkadığını bir yorumunda yazmış bu kadar korkan hamile bir insan dışarıda nasıl bir yerde oturuyor onu anlamadım
Evet dogru okumussunuz.. yurtdisinda bazi yasaklar kalkiyor ondan..ama tabikide sosyal mesafe korundu

Eşimin erkek kuzeninin eşiyle aynı zamanla hamile kaldık bir iki kez konuşmuştuk işte kız olursa şu erkek olursa şu diye gitti çocuğuna benim istediğim ismi koydu :) çok sinir bozucu ama hiç konusunu bile açmadım kendince bir havalarda psikolojileri bozuk sanırım

Bir daha görüşmeyin bence benimde teyzelerim var çok görüşmeyiz mesafeli davranırım.

Iyi de konu sahibi onların bebeklerinin isminin x olacağını bilmiyor ki soruyor söylemiyorlar belli değil diyorlar teyzeye soruyorlar teyze de xhan koyacağım diyor bunlar ondan sonra feryat figan ediyorlar. Ayrıca teyze olmak demek illa büyük olmak demek değil yeğeninden 15 yaş küçük benim arkadaşım
evet biz bilmiyoruz kesinlikle halbuki sordum bundan 2 ay once bisey soylemediler .. karsi karsiya geldigimizdede konuyu ilk o acti.. iyiki acmis cunku ilerde kiskanc damgasi yerdim.. zaten dun whatsapptan durumunda saymis sayistirmis.. biz kiskancmisiz zavalliymisiz karakter yoksunuymusuz bilmem ne.. saka gibi.. onun seviyesine inanin dusmek istemem.. ve dusman oldugunu anladim 100% dusman..

Eşimin erkek kuzeninin eşiyle aynı zamanla hamile kaldık bir iki kez konuşmuştuk işte kız olursa şu erkek olursa şu diye gitti çocuğuna benim istediğim ismi koydu :) çok sinir bozucu ama hiç konusunu bile açmadım kendince bir havalarda psikolojileri bozuk sanırım
ya inanin olabilir boyle seyler.. ama kalkipta esime mesaj atmalari.. ustune ustluk engellemeleri.. ne bileyim.. dusman iste.. birde sirf kendi hamileymis gibi konusuyor.. ve suratini asiyor seni oglun olacak kesin diyor..

ya inanin olabilir boyle seyler.. ama kalkipta esime mesaj atmalari.. ustune ustluk engellemeleri.. ne bileyim.. dusman iste.. birde sirf kendi hamileymis gibi konusuyor.. ve suratini asiyor senin oglun olacak kesin diyor..

Şu dönemde iyi cesaret Ensar koymanız. Ben de severdim o ismi, olumsuz koşullandım vakfından dolayı. 😤
Allah Allah inanın Ensar vakfıyla ilgili ne döndü ya da dönüyor hiçbir fikrim yok hiç dikkatimi çekmedi. Sadece o ismi seviyordum ve koydum önüne de Yiğit ekledim süper oldu 🤩🤩

o zaman en iyisi sizin kiziniz olurda ortadaki bu sikinti kalkmış olur. 😁
Yok ya oğlan oluyo ikisi de aynı ismi koyup aralarına geçip dilek diliyorlar konuyu dayımın hanımı yazdı sandım 😁😁 bizde ağlama zırlama olmadı inattan ikimizde isim değiştirmesi yapmadık denk gelince iki aynı ismin arasında dilek diliyorum 😃😃😃😃

Merhaba arkadaslar,

Ben 4 bucuk aylik hamileyim.. kiz'mi erkek'mi bilemiyoruz.. ablamin gelini yani yigenimin esi'de dogum yapacak 3 hafta kaldi, oglu olacak her neyse kiz erkek farketmez..

Neyse biz bundan 2 ay oncesi esimle isimlere karar verdik yani kiz olursa su olsun erkek su olsun diye..

Hatta yigenimede sordum ne dusunuyorsunuz isim olarak diye soylemedi kararsisiz dedi..

Dun tesadufen gorustuk.. Gorusmez olaydim..esi konuyu tabi bebekten acinca haliyle isim konusunuda acti.. ve ne koymayi dusunuyorsunuz dedi.. bende erkek olursa "xhan" kiz olursa "y" seklinde.. bir baktim yigenimin esi bir durakladi ve tuhaflasmaya basladi.. ama dedi bir aylar oncesi ogluma "x" isim dusunuyorduk hatta odasini bile hazirladim demezmi.. bende dedimki olabilir bizde kararlastirdik ama bizimkisi "x +han" eklemesi var dedim.. sonucta isimler tek kisilik degilki dedim.. o zaman bende senin cocuguna komple ismiyle degilde sadece "han" eklemesiyle seslenirim demezmi.. sen bilirsin dedim.. bu aldi elinde telefonu mesaj ustune mesaj birilerine.. yigenime surekli hadi gidelim hadi gidelim sinirinden fesatligindan.. ortada hol yok yumurta yok..

Aksam eve gitmisler yigenime demiski tezyen bana bunu bunu soyledi cok uzuldum.. oturmus bir guzelde aglamis.. yigenim esime bir suru mesaj atti iste esim agladi bilmem ne.. derken esimi engellediler her yerden.. dusman bildiginiz.. biz ayip ediyormusuz.. hem yuzume guldu aksam hemde eve gidince arkamdan atip tutmus.. birde cok uzulmus hanimefendi sanki biz hamile degiliz.. hormonlar bir ona ozel..

Zaten sorunlu bir insan kendisi.. ablamin kizina iftira atmalar, esinin telefonunu alip gorumcesine hakaret yagdirmalar..

Ne diyeyim Insallah beddua etmez banada dogmamis bebegimede.. Maalesef boyle insanlarda varmis.. siz ne dusunurdunuz ?? inanin mesjaj atip birsey bile soylemedim seviyesine dusmemek icin.. ne hali varsa gorsun..

Benim teyzelerimin çocuklarının ismi aynı. Sadece bir tanesi isminin yanına can koydurdu. Hiç kimsede sorun yapmadı neden aynı isim diye. Sizin başka derin mevzularınız var belli. Bence büyük bir mesafe koyun araya. Ama siz saygınız kaybetmeyin tavsiyem.

ya inanin olabilir boyle seyler.. ama kalkipta esime mesaj atmalari.. ustune ustluk engellemeleri.. ne bileyim.. dusman iste.. birde sirf kendi hamileymis gibi konusuyor.. ve suratini asiyor senin oglun olacak kesin diyor..
Birşeyleri kompleks yapıyorlar işte. Bence oğlu olmasını istemiyordu bile genelde öyleleri bir yarışa girip bak seninde şu cinsiyette olacak falan diyor arkadan iş çevrilmesi de bunu kanıtlıyor zaten komplekskli

Benim teyzelerimin çocuklarının ismi aynı. Sadece bir tanesi isminin yanına can koydurdu. Hiç kimsede sorun yapmadı neden aynı isim diye. Sizin başka derin mevzularınız var belli. Bence büyük bir mesafe koyun araya. Ama siz saygınız kaybetmeyin tavsiyem.
yok zaten ben onun seviyesine dusmek istemiyorum.. cevap bile vermedim kendisine.. ne hali varsa gorsun.. isim degistirmek istemis hanimefendi.. degistirsin ne diyeyim...

Allah Allah inanın Ensar vakfıyla ilgili ne döndü ya da dönüyor hiçbir fikrim yok hiç dikkatimi çekmedi. Sadece o ismi seviyordum ve koydum önüne de Yiğit ekledim süper oldu 🤩🤩
Karaman’da Ensar Vakfı’na bağlı evlerde 45 öğrenciye cinsel istismar ve tecavüz edilmişti, kamuoyunda fazlaca yankı bulmuştu halbuki. 🤦🏻‍♀️

Ay benim kuzenimin karısı da senin ismini çok beğeniyorum bebeğime koyayım sen ismini değiştir demişti bana ben de saf gibi şaka sandım devam ettirdimkskdkdl sonra ifadesiz bi şekilde ciddiyim dedim bana. Kuzenime de ne olur ismini değişirse demiş 25 yıllık ismimdi o vakitler ... Yani böyle manyak çok biri de size rastgelmiş
Huzurla mutlulukla gelsin bebişiniz boşverin bu tarz insanları kaale almaya değmezler inanın
bu nirvana olmuş :D

İsabet olmuş. Kan bağımız olan her akıl hastasiyla görüşmek zorunda degiliz:)
Ayrıca o xhan ismi siz doğum yapana kadar bin kere değişir. İçinize sinmez, başka isim hissedersiniz, kötü yorum alır etkilenirsiniz , o isimde birinin başına gelen bir şey duyar hormonlardan dolayı korkar sogursunuz. Daha önünüzde upuzuuun bir süreç var. Hatta cinsiyeti bile belli değil. Boyle inatlasmaya gerek yokmus aslinda ama olan olmuş.
Vardır bir hayır:) hayatından çıkması daha iyidir belki. Yoksa ikide bir dogumlarinizin-sütlerinizin-çocuklarinizin gelişiminin vs vs yarışini yapıp seni strese sokabilirdi mesela. Onda bu hamur var

Back
X