- 15 Ekim 2016
- 7.250
- 13.011
- 248
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Hiç kimsenin tribini çekme bas engeli ve asla kaldirma gerekirse yeni numara al . Eskilerin bir sözu var adını vurmuş deliye g#tünü vurmuş çalıya.Konu yine yenge hanim 3.4 gün önce bana dedi bize hastaneden randevu al .sevindim nihayet psikiyatriye gitmeye ikna etmiştim onu. Kendi oğlumun için randevu aldım onada mesaj attım TC yolla alayım diye (10 dakikalik sesli mesaj atabiliyor ama hastaneden randevu alamıyor hanım yengemiz) bana yollamadi görüldü attı.bende sadece kendi oğluma aldım. Bugün bana TC yollamış randevu al diyor üstten okudum mesajı görüldü atmadım abimin arabasıyla gidicekler belki yerlerini dar ederim diye heralde atıyor bugün. Bu kadın hasta bı yandan almak istemiyorum bı yandanda canımıza düşüyor psikiyatriye görünsün istiyorum.ama kendimi enayi yerine konmusta hissediyorum .siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
Aynen şimdiki kurban benim ama müsade etmicm buna .herkesin sorunu var herkes kendiyle uğraşıyor bide onunla uğraşamam. Doğum yaptım oğlum sünnet oldu hastaneye gittim geldim hiperaktif va bı gün sormadı naptın diye ama konu kendisi olunca hop benim profilde bitiriyor ....desteğin için teşekkürler canımYeni kurban olarak sizi buldu. Anında uzaklaşın, hem fiziksel hem enerji olarak.hatta onun zil sesini sessiz yapın, bildirim sesini de. Ben yapıyorum kafam rahat. Zaten anlar o da sizi kötüleyip uzaklaşır
Sizi ruhen bu kadar yoran, densiz seviyesiz hareketler, sınamalar denemeler yapan bu insanla neden muhatap oluyorsunuz? Şu zamanda herkes kendi hayatı, sorunları,çekirdek ailesi ve psikolojisi ile başa çıkabiliyorsa ne mutlu. Onun dışında daha otuzlu yaşlarda, üstelik eşi filan da olan insanın işlerini ve kaprisini üstlenmenize hiç gerek yok gerçekten.Az önce öyle yaptım görüldü attım beni kontrol etmek için bir link atmış tekrar görüldü aticakmiyim diye .ciğerini biliyorum artık.bundan sonra boyle
Sizi ruhen bu kadar yoran, densiz seviyesiz hareketler, sınamalar denemeler yapan bu insanla neden muhatap oluyorsunuz? Şu zamanda herkes kendi hayatı, sorunları,çekirdek ailesi ve psikolojisi ile başa çıkabiliyorsa ne mutlu. Onun dışında daha otuzlu yaşlarda, üstelik eşi filan da olan insanın işlerini ve kaprisini üstlenmenize hiç gerek yok gerçekten.
Hadi psikiyatriye gitmesi lazım diye insani anlamda destek olmuşsunuz bu sefer. Bundan böyle girmeyin bu işlere. Yenge kusura bakma, sistemde çok zaman kaybediyor insan, biliyorsun çocuğum işim gücüm var. Valla ancak kendimize yetişebiliyorum, ben uğraşamam deyin olsun bitsin. Ha küsüp engelliyorsa da ne mutlu zaten. O bahaneyle siz de kendisini engeller kurtulursunuz işte
Hiç kimsenin tribini çekme bas engeli ve asla kaldirma gerekirse yeni numara al . Eskilerin bir sözu var adını vurmuş deliye g#tünü vurmuş çalıya.
Siz kimsenin sorunlarina çözüm olmak zorunda degilsiniz herkesin derdi işi gücü kendisine yetiyor artiyor bile.
Abiniz alsin randevuyu. Sizene bosverin.
Vaktinde verseydin alırdım randevu seni beklemiyor şuan alamam randevu yok.Konu yine yenge hanim 3.4 gün önce bana dedi bize hastaneden randevu al .sevindim nihayet psikiyatriye gitmeye ikna etmiştim onu. Kendi oğlumun için randevu aldım onada mesaj attım TC yolla alayım diye (10 dakikalik sesli mesaj atabiliyor ama hastaneden randevu alamıyor hanım yengemiz) bana yollamadi görüldü attı.bende sadece kendi oğluma aldım. Bugün bana TC yollamış randevu al diyor üstten okudum mesajı görüldü atmadım abimin arabasıyla gidicekler belki yerlerini dar ederim diye heralde atıyor bugün. Bu kadın hasta bı yandan almak istemiyorum bı yandanda canımıza düşüyor psikiyatriye görünsün istiyorum.ama kendimi enayi yerine konmusta hissediyorum .siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
Sana göstereyim desem şok olur heralde 182 tuşla araVaktinde verseydin alırdım randevu seni beklemiyor şuan alamam randevu yok.
Sana göstereyim nasıl alındığını kendin alırsın.. ben öyle yaptım bir daha istemediler.
Iyi sabirlisiniz valla.Abimde onun gibi ya sorumsuzlar .şimdi onlara bıraksam o randevuyu sırf psikiyatr randevusu olduğu için almazlar son kez alicam .ona görüldü attım akşam da 22.00 haber veririm
Aşkım vallahi beni kendi halime bıraksalar sorun yok. Bırakmıyorlar bende sinirleniyorum napimAhh karpuzum ya Bu kadar herşeyi dert etme.be gülüm ya
Şok olmayı çoktan hak etmiş benceSana göstereyim desem şok olur heralde 182 tuşla aragerisini onlar halleder
182 yi arayıp randevu almak zor mu ? Kendi arayıp alsa yaKonu yine yenge hanim 3.4 gün önce bana dedi bize hastaneden randevu al .sevindim nihayet psikiyatriye gitmeye ikna etmiştim onu. Kendi oğlumun için randevu aldım onada mesaj attım TC yolla alayım diye (10 dakikalik sesli mesaj atabiliyor ama hastaneden randevu alamıyor hanım yengemiz) bana yollamadi görüldü attı.bende sadece kendi oğluma aldım. Bugün bana TC yollamış randevu al diyor üstten okudum mesajı görüldü atmadım abimin arabasıyla gidicekler belki yerlerini dar ederim diye heralde atıyor bugün. Bu kadın hasta bı yandan almak istemiyorum bı yandanda canımıza düşüyor psikiyatriye görünsün istiyorum.ama kendimi enayi yerine konmusta hissediyorum .siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
Aman sende sinir olma bastan tepki verAşkım vallahi beni kendi halime bıraksalar sorun yok. Bırakmıyorlar bende sinirleniyorum napim
Nasıl bir anlatım şekli lütfen yazdığımızı okuyunKonu yine yenge hanim 3.4 gün önce bana dedi bize hastaneden randevu al .sevindim nihayet psikiyatriye gitmeye ikna etmiştim onu. Kendi oğlumun için randevu aldım onada mesaj attım TC yolla alayım diye (10 dakikalik sesli mesaj atabiliyor ama hastaneden randevu alamıyor hanım yengemiz) bana yollamadi görüldü attı.bende sadece kendi oğluma aldım. Bugün bana TC yollamış randevu al diyor üstten okudum mesajı görüldü atmadım abimin arabasıyla gidicekler belki yerlerini dar ederim diye heralde atıyor bugün. Bu kadın hasta bı yandan almak istemiyorum bı yandanda canımıza düşüyor psikiyatriye görünsün istiyorum.ama kendimi enayi yerine konmusta hissediyorum .siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
Rica etsem bı önceki konumu okurmusunuz... Z zeze_35 sizdeYengenizle sizin huzurunuzun ne alakası var ben onu anlamadım insanlara mesafe köyün bence. Size niye emir veeiyor telefondan bile randevu alınabiliyor . İkna etmeyin bence psikiyatri için falan sonra sorun sizde olur yine. Bırakın geçen de konu acmistiniz soğuk olursanız size bulaşmaz .
Bu son kıyak olsun canım bidaha asla almayacağm iyi alıştıAman sende sinir olma bastan tepki ver
Yapacaksan neyse o şey tamam yaparım de yapmayacaksan olmaz kendiniz yapın de herkes yerini bilsin bak üzülüyorsun bundan kimin haberi var kendin yaşıyorsun dimi iste kendi kendine eziyet etme
Konunuzu ve daha önceki konularınızi da okudum ama onlar sizin çekirdek aileniz değil bence . İnsanları bu kadar önemsemeyin sizin için söylüyorum. Yüz kere mesaj atsa da umursamam bir sure sonra öğrenir . Anne babanız onları önemsiyor diye sizde üstüne düşüyorsunuz bu ailenin ama yanlış bunu diyorum . Ne yaparlarsa yapsınlar siz kendi evinizin mutluluğuna bakın .kendi ailenize de mesafe koyun bence.
Haklısınız.ben şimdi bu son randevuyuda alicagim oda ruh saglimizi yenge hanımdam korumak için.birdaha asla ona randevu falan almamKonunuzu ve daha önceki konularınızi da okudum ama onlar sizin çekirdek aileniz değil bence . İnsanları bu kadar önemsemeyin sizin için söylüyorum. Yüz kere mesaj atsa da umursamam bir sure sonra öğrenir . Anne babanız onları önemsiyor diye sizde üstüne düşüyorsunuz bu ailenin ama yanlış bunu diyorum . Ne yaparlarsa yapsınlar siz kendi evinizin mutluluğuna bakın .kendi ailenize de mesafe koyun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?