• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadın benim sabrımı sınıyor 😤

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
10.005
37.556
598
29
Konu yine yenge hanim 3.4 gün önce bana dedi bize hastaneden randevu al .sevindim nihayet psikiyatriye gitmeye ikna etmiştim onu. Kendi oğlum için randevu aldım onada mesaj attım TC yolla alayım diye (10 dakikalik sesli mesaj atabiliyor ama hastaneden randevu alamıyor hanım yengemiz) bana yollamadi görüldü attı.bende sadece kendi oğluma aldım. Bugün bana TC yollamış randevu al diyor üstten okudum mesajı görüldü atmadım abimin arabasıyla gidicekler, belki yerlerini dar ederim diye bugün atıyor heralde. Bu kadın hasta bir yandan almak istemiyorum bir yandanda canımıza düşüyor (abimle kavga edip bize satasiyor) psikiyatriye görünsün istiyorum.ama kendimi enayi yerine konmus gibi hissediyorum .siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ?

Son düzenleme:
Ya ssk randevusu öyle ha deyince çıkmıyor zaten.
Zamanında tcsini atmazsa zaten alamazsınız.
Ayrıca kocası alıversin randevusunu da. Ya da bir zahmet kendisi öğrensin.
Yaşlı insanlar beceremiyor, onları anlıyorum. Benim annemle babamın işlerini de ben yapıyorum. Ama neticede birinci derece yakınım yani. Yengem istese yapmam. Kocası veya kendi evladına düşer bu tür işler. Zaten tc kimlik numarasını da öyle herkese çatır çatır dağıtmamak gerekiyor. :deli:

AltI ustu oturdugunuz yerden 2 tıkla alınan bir randevu neyin enayiligini hissediyorsunuz?
Almayacaksaniz da almayin sizin bileceginiz iş elbette. Gitmek isteyen siz almasaniz da alir gider, sanki zor bir sey.
Ben onunla altlı ustlu oturmuyorum annemler oturuyor ayrıca ben onun için gitmiyorum oğlumun randevusu var oyuzden gidiyorum kaç gün önce söyledim daha bugün dönüş yapıyor

Sadece hayırmi neden almiyacagimida soylimmi

Söyle söyliyim: Türkiyede randevu alma sistemini bilmiyorum, ama sanirim okuma ve yazma yengenizde var. Varsa isini kendi görebilir. Bize de bazen cevreden benim icin bunu yap diye mesaj geliyor. O kisinin kendi yapabilecegi bir is ise kesinlikle hayir diyorum. Cünkü kendi yapabilir. Kendinizi aciklama zorunlugunuz da yok. Size mesaj yazana kadar kendi halledebilirdi

Engellemek onun işi canım 50 kez engelleyip engeli kaldırıp hicbisi yok gibi konuşmak istiyor bnimle
Engellemek onun işiyse seninde işin olsun ne dersin? Üstelik ben yengede bi hata bulamıyorum. Yengenin sana böyle davranmasının sebebi sensin yani. Emir kipi konusmalar, istediginde mesaj atmalar, canı istediginde daraltmalar... Ama yok illa engelleyemem dersen de mesajına görüldü at ve yazma ne dersin?

Neden yazmıyorsun? dediğinde saatler sonra dön ve de ki istedim ve o gün atmadın su an mesgulum kendin al çocuğumla ilgileniyorum de.

Ya ssk randevusu öyle ha deyince çıkmıyor zaten.
Zamanında tcsini atmazsa zaten alamazsınız.
Ayrıca kocası alıversin randevusunu da. Ya da bir zahmet kendisi öğrensin.
Yaşlı insanlar beceremiyor, onları anlıyorum. Benim annemle babamın işlerini de ben yapıyorum. Ama neticede birinci derece yakınım yani. Yengem istese yapmam. Kocası veya kendi evladına düşer bu tür işler. Zaten tc kimlik numarasını da öyle herkese çatır çatır dağıtmamak gerekiyor. :deli:
Yaşıda çok buyuk değil 33 yaşında alsa alır rahatını düşünüyor heralde .biara e devlet şifresini veriyordu ben dedim sakin yazma .sonra bi sıkıntı çıkar birşey olur hiç o şeylere girmek istemiyorum dedim

Söyle söyliyim: Türkiyede randevu alma sistemini bilmiyorum, ama sanirim okuma ve yazma yengenizde var. Varsa isini kendi görebilir. Bize de bazen cevreden benim icin bunu yap diye mesaj geliyor. O kisinin kendi yapabilecegi bir is ise kesinlikle hayir diyorum. Cünkü kendi yapabilir. Kendinizi aciklama zorunlugunuz da yok. Size mesaj yazana kadar kendi halledebilirdi
Al bendende okadar okuma yazması var kendi neden aramiyor bende anlamadim

Ben onunla altlı ustlu oturmuyorum annemler oturuyor ayrıca ben onun için gitmiyorum oğlumun randevusu var oyuzden gidiyorum kaç gün önce söyledim daha bugün dönüş yapıyor

Altli ustlu oturuyorsunuz demedim. Altı üstü oturdugunuz yerden iki tıklamayla 2 dakikalik iş yapacaksiniz onun da enayiligini düşünüyorsunuz diyorum.
Yapmayacaksaniz yapmayin tabi ama cok buyuk bir iş degil.

Yaşıda çok buyuk değil 33 yaşında alsa alır rahatını düşünüyor heralde .biara e devlet şifresini veriyordu ben dedim sakin yazma .sonra bi sıkıntı çıkar birşey olur hiç o şeylere girmek istemiyorum dedim
İşte insan kullanmak oluyor bu.
İlkokul beşinci sınıfı bitirmişse her türlü resmi işlerini halledebilmesi gerekiyor 50 yaşın altındaki her bireyin.
Bilmiyorsa da öğrenebilir, rahata alışmış ondan başkalarına buyuruyor.

İşte insan kullanmak oluyor bu.
İlkokul beşinci sınıfı bitirmişse her türlü resmi işlerini halledebilmesi gerekiyor 50 yaşın altındaki her bireyin.
Bilmiyorsa da öğrenebilir, rahata alışmış ondan başkalarına buyuruyor.
Aynen canım bı yandan istiyorum psikiyatriye gitmesini bu yaptigida ayıp oldu bana gerçekten bende kendimi tam olarak dediğim gibi hissediyorum

Engellemek onun işiyse seninde işin olsun ne dersin? Üstelik ben yengede bi hata bulamıyorum. Yengenin sana böyle davranmasının sebebi sensin yani. Emir kipi konusmalar, istediginde mesaj atmalar, canı istediginde daraltmalar... Ama yok illa engelleyemem dersen de mesajına görüldü at ve yazma ne dersin?

Neden yazmıyorsun? dediğinde saatler sonra dön ve de ki istedim ve o gün atmadın su an mesgulum kendin al çocuğumla ilgileniyorum de.
İşte bu iyi fikir şimdi görüldü atiyorum 😍

Aynen canım bı yandan istiyorum psikiyatriye gitmesini bu yaptigida ayıp oldu bana gerçekten bende kendimi tam olarak dediğim gibi hissediyorum
Ben hatır gönül denilip de el alemin türlü işlerine koşmak gibi şeyleri doğru bulmuyorum. Yapmıyorum da.
Kendi anne babamın işini seve seve yapıyorum, boynumun borcu. Ama abimin karısına da hizmet etmem şahsen. Eli ayağı tutuyor, bir engeli yok, okuma yazması var, o zaman her şeyi yapabilir. Sekreteri ya da hizmetçisi değilim.
Geçenlerde bir akrabanın bir işi düşmüş, kadın aşırı hasta, eşi de anlamıyor. Resmi bir işti yine, annem sevabına yap kızım dedi. Kırmadım yaptım. Ama sizin durumunuzda olsam yapmazdım. İki saniyemi de alsa yapmam şahsen. Madem iki saniye, kendi yapıversin. Zaman benim zamanım, iki saniye veya iki saat fark etmez. Nasıl harcayacağıma ben karar veririm.

Back
X