Bu kadin hep peşimde

Eşim ayri tuhaf k.v ayri tuhaf ve de anlayissiz.k.v yi uzaktan görseniz modern bi insan sanirsiniz o kendide öyle olduğunu düşünüyor ama onu bana sormaniz gerekiyor. Şu hareket anlayişsizliktan başka bişey değil ben onunla gitmek istesem zaten teklif ederdim değil mi.bunu.anlamasi lazım

ben olsam; böyle bır seyı kabul etmez. eşimle kavgaya kadar götürmek zorunda kalırdım işi.
her seyı içinde sindirmeye, normalleştirmeye çalışma
ne münasebet yaa

kadın basbaya gölge olmuş size ben olsam açık açık derdim ben bir takım sorunlarımdan streslerimden kurtulmak için gidiyorum farklı bir ortama gireyim istiyorum diye

Eşinize söyleyemiyorsunuz, kv.bize de söyleyemiyorsunuz. Bu şartlar altında yazılmak isterse gelip yazılsın ama siz ortamınızı değiştirmeyin. Çıkmak istediğiniz zaman çıkın, yemeğe gideceğiniz zaman ise gidin.
Kv.nize bir iki " ben gidiyorum " derseniz acaba vazgeçer mi sizden ?

yani şuan onun oturup ne yapsam da bu kızı kursa göndertmesem diye düşünüyor olması gerekirdi,
oğlunu doldurup üstüne salsa geri püskürtmesi daha kolaydı
Valla o bile daha iyi bi seçenek olurdu :) biktim valla ben kendi annemle bile bu kadar ilgilenmiyorum

Eşin anlayışlı olsaydı bari
İşin çok zor
Allah sabır versin
Kayınvalide dediğin giyer gezer terliklerini alır örme yeleğini konu komşu gezer
Bu biraz değişik
Aman o terlikleri alir bana gelir.evde oturmak zulüm ona .benim annem dışarı çıkmasa bile kendini oyalar.bu kadın bi tuhaf

Bilmiyorum bozulur öyle davransam büyük ihtimalle.

Sende fazla kibarsın
O senin huzurunu kaçırıyo her yerde tırım tırım peşinde
Sen hala bozulur vs diyosun bozulsun zaten
Yaşının olgunluğunda olsun biraz
Doğru söylüyorsun ne gelsiyse başıma kibarliktan saygidan geldi.
Evden uzaklasayim dedim şimdi de peşime takılıyor şok oldum inan bunu yapacağını düşünmemistim.
Kadinin tek sosyalleşme alani benim

Doğru söylüyorsun ne gelsiyse başıma kibarliktan saygidan geldi.
Evden uzaklasayim dedim şimdi de peşime takılıyor şok oldum inan bunu yapacağını düşünmemistim.
Kadinin tek sosyalleşme alani benim
Hevesi olsa çoktan giderdi kurslara
Bu yaşa kadar gitmemiş seni mi beklemiş
Kötü niyetli buldum

Saygı kibarlık güzel şey
Ama hak edene gösterilmeli bence
Sonra ailemiz böyle yetiştirdi biz hep cici olalım hep saygıda kusur etmeyelim derken tepemize çıkıyo millet
Efendilikten anlamayana cazgır olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…