Bu kadin hep peşimde

Sıkıldım zaten çok bunaldim eski sabrim hoş görüm kalmadi zaten. Eşime söylesem benden kötüsü olmaz hoş şimdi de çok iyi değilim gözünde

Haklısın talepleri hiç bitmiyor zaten uyduracak bahane de kalmıyor bazen çok sıkıldım. Dediginiz gibi direkt söylemek çözüm olur

Aynı şeyleri yaşamış kısmen yaşamış sayılırız. Eşinle bunu suçlama yapmadan anlatıp açıklaman lazım, açıklaman da örnekleme ve empatilerle dolu olmalı.
Yani "babam sana aynısını yapsa veya annem sen 5 dk sabretmez sorun çıkartırdın" de. bu durumdan bunalman doğal çünkü. annesiyle evlenmedin, onu seçip evlendin. arkadaşlarımızı ile seçiyoruz demi, ama anne babaya saygı duymak zorundayız çünkü onları seçemeyiz. eğer böyle sürerse aranızda büyük kırgınlıklar çıkacaktır, illa ki eşine bunu anlat. senin için saygı duyuyorum de, ama bunaltıyor bu durum de. annen yaşlı, onu üzmek istemiyorum ama ben de gencim rahat davranamıyorum diye açıkla. bir şekilde annesiyle konuşsun, kendi çözsün. çünkü annesi art niyetli yapmıyordur şu an ona uyuz oluyorsun biliyorum ama, kesinlikle eşin izin veriyor. o çok yakın olarak sizin evliliğinizi dengelediğini düşünüyor kendince tatlım...
Evliliklerimizi özgürleşmek adına yapıyoruz biraz da, öyleolmasa ailemiizin evlerinde yaşardık hala değil mi? Sözlerini toparla, eşinle konuş. o eşin senin!

Ne şekilde yaşadın bilmiyorum ama beni anlarsin bazen çok sinir bozucu oluyor. Ne bileyim iyi gününde oluyorsun kimseyi görmek istemiyorsun ama mecbur kalıyorsun. Eşimin beni anlayacagini sanmıyorum zaten benden kötüsü yok ona göre annesi desen dünya iyisi bi tane.kendisi de benim ailemle sıcak deildir zaten yani benim yerimde olsa asla tahammül etmez hergün kavga ederiz. K.validem desen dışardan görsen modern aklibasinda sanırsın ama alakasi yok tam bi düşüncesiz. Dedigin gibi eşim müsade ediyor istemese hayatta karistirmaz

Bu mesajını benim iki seneki önceki halim yazıyor gibi yazıyorsun tıpkı, yani bu sorunları ben aynen yaşadım inan hissettiklerini en derinine kadar anlıorum. hele eşin annesine düşkünse, annesi kokoş ve çok bilmişse bittin... biliyorum... inan bana benim yaşadıkalrımı ve eşimin inatçılığını ve annesine düşkünlüğünü görsen nasıl konuştun bu adam nasıl değişti dersin... çünkü sen konuşup içini dökmedikçe seni sadece kaba taslak değerlendirip " annemi istemiyor, annem ona napıyor ki kadıncağız" diye düşünüp seni gözüne batırır... Annesiyle arasına çizgiyi o koyacak, senin ailenden biri bunu yapsa o müsade eder miydi bunu düşün bi de? bak şimdi bile pek arası yok, sen çemkiriyor musun böyle yapıyor diye peki? o da ona göre davranacak, yok öyle bi dünya senin evliliğin bu ve bi şekilde bi yerlerinden tutmalızın canım yoksa inan hiçbir şey değişmez... suçlayıp kızıp bağırmadan çocuğa anlatır gibi anlat eşine...

Zaten eşim arkamda dursa bunlar olmaz eşim konuşmaktan anlamıyor başka problemlerde var hiç biseyden ümidim yok artık boşanmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…