- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Bilmiyorum ayip olur mu hoca iyi birisi ama.bu de duyulur mu acaba
Ayıp olmaz durumunuzu anlatın çocuğunuzun olmadıgını iş bulamadığınızı biraz uzak kalmanın iyi geldiğini söyleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ayip olur mu hoca iyi birisi ama.bu de duyulur mu acaba
O da hiç halden anlamıyor. Git anne git hocaya falan sormayin diyor yaeşine açıkça söylesen peki, o kadar mı anlamaz biri?
De mi eski kaynanalar böyle miydizamane kaynanaları da artık değişik :)
hocaya sormadan nasıl gıdecekmıs, eşin de garip.O da hiç halden anlamıyor. Git anne git hocaya falan sormayin diyor ya
Çocuk olsa çıkmaz buradan.Çocuğun olduğunda hiç huzurun olmayacak gibi acil bir iş lazım sana inşallah bulursun
Eşim ayri tuhaf k.v ayri tuhaf ve de anlayissiz.k.v yi uzaktan görseniz modern bi insan sanirsiniz o kendide öyle olduğunu düşünüyor ama onu bana sormaniz gerekiyor. Şu hareket anlayişsizliktan başka bişey değil ben onunla gitmek istesem zaten teklif ederdim değil mi.bunu.anlamasi lazımhocaya sormadan nasıl gıdecekmıs, eşin de garip.
bılmıyorum ama belkıde cıddı anlamda eşine tavrını koymalısın
o da annesını vazgecırır bu sebeple..
cok sinir bozucu bır durum
hatta şaka gibi bişi bu.
De mi eski kaynanalar böyle miydi![]()
Başka gelini yok olsada bana sarar oİşe öyle kurslar gibi ha deyince almazlar
Açık pozisyon olmalı ve o pozisyona uygun olmalı senin kaynana ( :
Kızı ya da başka gelini yok mu niye sürekli ensende senin
ben olsam; böyle bır seyı kabul etmez. eşimle kavgaya kadar götürmek zorunda kalırdım işi.Eşim ayri tuhaf k.v ayri tuhaf ve de anlayissiz.k.v yi uzaktan görseniz modern bi insan sanirsiniz o kendide öyle olduğunu düşünüyor ama onu bana sormaniz gerekiyor. Şu hareket anlayişsizliktan başka bişey değil ben onunla gitmek istesem zaten teklif ederdim değil mi.bunu.anlamasi lazım
Eşin anlayışlı olsaydı bariBaşka gelini yok olsada bana sarar o
Valla o bile daha iyi bi seçenek olurdu :) biktim valla ben kendi annemle bile bu kadar ilgilenmiyorumyani şuan onun oturup ne yapsam da bu kızı kursa göndertmesem diye düşünüyor olması gerekirdi,
oğlunu doldurup üstüne salsa geri püskürtmesi daha kolaydı![]()
Aman o terlikleri alir bana gelir.evde oturmak zulüm ona .benim annem dışarı çıkmasa bile kendini oyalar.bu kadın bi tuhafEşin anlayışlı olsaydı bari
İşin çok zor
Allah sabır versin
Kayınvalide dediğin giyer gezer terliklerini alır örme yeleğini konu komşu gezer
Bu biraz değişik
Bilmiyorum bozulur öyle davransam büyük ihtimalle.Eşinize söyleyemiyorsunuz, kv.bize de söyleyemiyorsunuz. Bu şartlar altında yazılmak isterse gelip yazılsın ama siz ortamınızı değiştirmeyin. Çıkmak istediğiniz zaman çıkın, yemeğe gideceğiniz zaman ise gidin.
Kv.nize bir iki " ben gidiyorum " derseniz acaba vazgeçer mi sizden ?
Fesatlik mi beni sinir etmek için mi yapiyor anlamadım bana gelemiyor ya sıkılıyor kurtlandi bi taraflarifesatlığınıda bu kadar belli etmeseymiş
Sende fazla kibarsınBilmiyorum bozulur öyle davransam büyük ihtimalle.
Doğru söylüyorsun ne gelsiyse başıma kibarliktan saygidan geldi.Sende fazla kibarsın
O senin huzurunu kaçırıyo her yerde tırım tırım peşinde
Sen hala bozulur vs diyosun bozulsun zaten
Yaşının olgunluğunda olsun biraz
Hevesi olsa çoktan giderdi kurslaraDoğru söylüyorsun ne gelsiyse başıma kibarliktan saygidan geldi.
Evden uzaklasayim dedim şimdi de peşime takılıyor şok oldum inan bunu yapacağını düşünmemistim.
Kadinin tek sosyalleşme alani benim