Aklima gekdi ama kendi de sorarsa bu zaman ne ilacak dediğin gibi tam bir virüsşuan kişi kabul edılmıyormus dersen işe yarabılır. ee tabii sana guvenmeyıp kendı sormaya kalkarsa bılemem.
yahu bu nasıl bir virüstür
kadın her yerde peşinde
kabus.
Kayınvalideninde mi sorunları var ,bu ne sidik yarışı allasen.
Sende kayınvalidenin yazılamayacağı şeyler tercih et mesela dans kursu,ingilizce kursu gibi
İşe de gelir o :) kaçış yok öğlen bize gelemiyor ya kurtlandi evde oturamiyorBen olsam iş arayışımı hızlandırırım, sizin işyerine de başvurabilir ama o yaştan sonra almazlar umarım
Sapık gibi ensende hep hohluyo gibi bi izlenimi var
Allah sabır versin
eşine açıkça söylesen peki, o kadar mı anlamaz biri?Aklima gekdi ama kendi de sorarsa bu zaman ne ilacak dediğin gibi tam bir virüs
Yeni başladım sayılır malzeme aldim ama mecbur öyle yaparim olmazsaEşinizde annenizin kursa hemen başlamasını istediğine göre olumlu bakıyor bu durduma. Siz bir şey dediğinizde muhtemelen eşinizle de aranızda sorun çıkacaktır. Bırakın yazılsın 1-2 hafta sonra siz kursu bir bahane uydurup bırakırsınız.
Bilmiyorum ayip olur mu hoca iyi birisi ama.bu de duyulur mu acabaHocanıza söyleseniz kontenjan dolu yeni ögrenci alamıyoruz dese?
İşe öyle kurslar gibi ha deyince almazlarİşe de gelir o :) kaçış yok öğlen bize gelemiyor ya kurtlandi evde oturamiyor
Ya ne bileyim böyle yapacaginu bu da çok kolay deil göz işi aslında.Kayınvalideninde mi sorunları var ,bu ne sidik yarışı allasen.
Sende kayınvalidenin yazılamayacağı şeyler tercih et mesela dans kursu,ingilizce kursu gibi
Valla yapar .Başka türlü sosyallesemiyor illa benim peşimde olacakBu kayınvalide bence azmeder, gelinden daha iyi İngilizce öğrenir.
Dans da sırt ağrıma iyi gelir deyip başlar bence.
Kabusun sonu olur bunun yokkabuss gibii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?